Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym enavmange lø. 18 des. 2010 12:58

90 % av mennene jeg kommer i kontakt med er interessert i en flørt. Hva legger dere i det? Er det kortvarig flings dere er ute etter eller en start på noe lengre?

Skjult ID med pseudonym me lø. 18 des. 2010 13:00

det lurer jeg også på.. godt spørsmål =)

(mann 49 år fra Østfold) lø. 18 des. 2010 13:02 Privat melding

Først en flørt, så ser man hva som skjer.

(mann 40 år fra Oslo) lø. 18 des. 2010 13:12 Privat melding

En flørt fører om alt stemmer til noe mer. Men at det er en del folk som er interessert i "tøm og røm" på et sjekkested som dette er ikke til å komme seg vekk fra.

Men jeg tror de som presenterer ekteskap som eneste mulighet på første date her sliter.

Jevnt over er det vel slik at alle gutter som IKKE ser etter et langvarigforhold blir sett på som playere, og om jenter ser etter en flørt så blir de sett på som ei tøs... :)

UANSETT - det skal noe til for å vinne frem i denne jungelen for uansett hvordan man presenterer seg - så vil jeg tro at den dagen man finner den jenta eller gutten hvor ting klaffer så kan fort en flørt bli til et forhold... Og forhold kan fakisk bli ganske langvarige... Jeg vet om mennesker som har levd sammen til døden skilte dem... Sååååååååå det er mulig...

Skjult ID med pseudonym Hambi lø. 18 des. 2010 13:35

Flørt for meg betyr vennskap, spenning, lidenskap, morro...man ler av ting, gir hverandre kompliments, tar på hverandre, kysser, har sex og møtes igjen for å nyte lignende prosedyrer.

Hvis ting fungerer bra vil det utvikle seg til noe dypere, og hvis ting fungerer veldig bra trenger man ingen andre og begynner i praksis å gå eksklusivt.

Når man har gått eksklusivt en stund og stortrives, kan man kalle hverandre kjærester hvis man vil. Men det er uansett bare et navn på noe dynamisk og til dels ukjent - noe ingen vet hvordan vil utvikle seg videre.

Så man nyter øyeblikket man har sammen som mann og kvinne. Kall det hva du vil, men prøv å ikke gå glipp av det. Det er også mye lettere å organisere slik at du treffer den du virkelig klaffer med dersom du bruker sukker.no på en smart måte.

Sukker.no er helt genialt

Skjult ID med pseudonym pia on. 29 des. 2010 18:14

Ja de her mannfolka som søker en flørt har jeg vært borti for mange ganger og. Hvis de i tilleg har satt opp uteliv som interesser, er i 30 årene og bor i oslo er de bare ute etter en ting. F... å lei jeg er av de der.

Skjult ID med pseudonym Nerd on. 29 des. 2010 18:32

Jeg skal finne meg noen å gifte meg med å få en flokk med unger sammen med. Er ute etter en flørt som kan utvikle seg og har topp på varighet. Kan ikke skjønne at dette kan skape så mye hodebry.

(mann 39 år fra Vestfold) on. 29 des. 2010 18:33 Privat melding

Alle forhold har vel startet med en flørt av et eller annet slag? Hva andre legger i det å være interessert i en flørt tør jeg ikke svare. Men, at det finnes gutter og jenter her som kun ønsker noe tilfeldig sosialt samvær er vel hevet over enhver tvil. Likevel velger jeg å tro at flertallet bruker sukker.no og andre liknende nettsteder til å se om den rette kan finnes utenfor sin egen lille hverdagslige sfære.

Personlig ønsker jeg noe langvarig som varer livet ut... men, livets erfaring har begynt å så tvil om at et livslangt lykkelig forhold er mulig. Alle her inne er vel et bevis på at det er vanskelig?? Men, jeg velger fortsatt å tro! :-)

(mann 32 år fra Oslo) on. 29 des. 2010 18:46 Privat melding

Vil jo helst at det skal vare. Men man må jo begynne et sted.

(mann 49 år fra Østfold) on. 29 des. 2010 18:47 Privat melding

@seppas
Tro meg, det er folk som glatt hopper over flørten i sin desperasjon etter å unnslippe det de føler er en fullstendig unaturlig og uholdbar situasjon som singel.

Skjult ID med pseudonym kongen on. 29 des. 2010 19:36

Håper på evig lykke, men tar til takke med en flørt om det er lite trolig at det kan bli mer.

Skjult ID med pseudonym PLØYER on. 29 des. 2010 19:47

Men jenter dere er jo med på flørten å tydlig sier dere selv at dere er lei av alle disse guttene!! å jeg skjønner jo fort her at mange av dere jenter ikke bare har opplevd dette en gang! !

Da lurer jeg på en ting jenter??

Om det er lov å klage når dere kansje er en av de som har hatt sex med flere av disse guttene dere har datet?. På første eller andre daten, å det blir jo ikke sex uten at dere jenter er med på dette heller!!?...(da heter det ikke sex lenger )...

Dere som ofte opplever dette, må da kjenne igjen disse såkalte player typene rimelig fort tipper jeg! ?hvorfor ha sex med daten før du vet å kjenne personen litt bedre!?.... da er det vel sexen dere også er litt ute eller? Hvis ikke er dere dumme som gjør dette gang på gang å håper på noe seriøst ut av det? selv om dere ikke åpent tenker helt sånn og den ser jeg!!!

Spørr dere meg jenter så er det rimelig turrn-off hvis dere vil eller har sex på den første eller andre daten!! ikke en jente jeg kunne tenke meg å satse et forhold på og heller ikke disse player typene ser disse jentene som sine utvalgte !! Men jenter det er super sexy å få vite dere har lyst å holder flørten hot !! men sex etter noen timer er ikke billig men useriøst tidlig hvis du leter etter langvarig forhold !!! Så begge parter er like gode/dumme og begge taper noe på det!!! Tar ikke alle jenter under samme tak selv om jeg skrev i flertall her!!! men fordi jenter som tar opp tråden her skriver oss gutter alltid i flertall!! Å en siste ting,,, ingen mannlige playere fines !! uten en kvinne som vil ha sex når playeren prøver seg!!.......sånn er livet når spenningen overtar all fornuft.......!!!
LETS THE Sxx GAME !!!!!!!!!!!?

Skjult ID med pseudonym per on. 29 des. 2010 20:16

Flørt er noe kortvarig og uforpliktende for meg

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 29 des. 2010 20:17

@per
Hvordan har du innledet langvarige forhold hittil? Klubbe?

(mann 43 år fra Oslo) on. 29 des. 2010 23:36 Privat melding

Alle forhold starter med flørt! Å be om ei kone føle eg som en russisk kontaktformidling kor man e gift før man e blitt ordentlig kjent... Det trur eg de fleste her som e på min alder føle. Å be om en flørt først e det einaste naturlige spør du meg :) De som ber om en flørt her anser eg som interessert i meir men ikkje før flørten altså :) Tar eg feil?