Alle innlegg Sukkerforum
(mann 43 år fra Buskerud) lø. 18 des. 2010 20:40 Privat melding

Hva merke gløgg liker dere andre?
Hva bør være oppi en gløgg for at den skal være perfekt?

selv har jeg blitt nokså glad i Barista Gourmet gløgg av orginal og sitrus. men med den siste er god med litt malabu rom. på jobben hadde vi demo av sitrusen der fikk jeg klar bedskjed å at blandings forholde kan ble litt feil ut over kvelden. skjønner ikke hva han mendt med det...

(mann 38 år fra Oslo) lø. 18 des. 2010 20:56 Privat melding

Bruker stort sett tomtegløgg med rødvin (1/3 og 2/3). Blir godt nok det, men litt søtt kanskje?
Egentlig burde man vel lage gløggen selv fra bunnen av, men hvem har tid til slikt?

(mann 42 år fra Akershus) lø. 18 des. 2010 21:00 Privat melding

Blossa trestjärning Glögg spetsad med Cognac...

Lika lättdrucken som ett gott portvin och med samma resultat när det blir lite mycket...