Alle innlegg Sukkerforum

ananas i mat!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym sooky sø. 19 des. 18:11

Sitter hos min kjære søster, og skal liksom pleie meg selv med gratis, reparerende hjemmelaget hønsefrikasse. Så kommer hun og forteller om sine eksperimentelle ideer med ananas for å gjøre den sursøt, og middagsformen min gikk rett i dass! Snakk om skuffelse, må nok tråle til min andre søster neste gang, og få skikkelig mat, og lurer på hva jeg kan gi henne i julegave som straff...?...

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 19 des. 18:15

Ananas i hønsefrikase??? Går ikke an! Synes egentlig ikke hun fortjener gave i det hele tatt! Eller gi henne et kjempestortbilde av deg selv i stygg innramming:))

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 19 des. 18:19

Billett til noe hun synes er dørgandes kjedelig?

(mann 41 år fra Oslo) sø. 19 des. 18:24 Privat melding

kokebok!!

(kvinne 36 år fra Hordaland) sø. 19 des. 18:28 Privat melding

Må nok svært motvillig dementere mitt innlegg, og innrømme at maten smakte fortreffelig! Min eminente kokkespiresøster did it again!

Dæven, det gjør vondt i sjelen å innrømme at man tok feil!

*sukk*

(mann 43 år fra Akershus) sø. 19 des. 19:23 Privat melding

Ananas har ingen ting i mat å gjøre - eller for den saks skyld å på noen som helst måte varmes opp...Godt å spise for seg selv, men i mat?? Eeeeew...som å ødelegge pizza med å legge på ansjos :S

Skjult ID med pseudonym BlaBla sø. 19 des. 20:02

Må si meg enig me Mr.Melis. Ananas skal kun spises kald. Kan ha det i salat og på taco, men varm, vassen ananas blir det samme som rosiner i boller, smaker bra alene men grusomt i maten.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 19 des. 20:06

Ikke bland rosinene inn i dette! De smaker best i kombinasjon mmm lukne rosinboller er konge. Men til dagen brukes de i havregryna i mangel på pølse...

(mann 43 år fra Akershus) sø. 19 des. 20:27 Privat melding

Boller er ikke godt uten rosiner! Pølse derimot...fatter ikke hvem som kom opp med "rosinen pølsen", for det høres ut som straff...

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 19 des. 20:30

Omtrent som bløtkake med sylteagurk

Skjult ID med pseudonym Taz sø. 19 des. 20:32

rosiner har vel like mye med baking og matlaging å gjøre som sukatter og peanøtter :-p

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 19 des. 20:57

Liker du ikke julebrød@taz? Hehe alt som er mat har vel med matlaging å gjøre... Det med rosinen i pølsa ja.. merkelig ordtak, kanskje det ikke er ment som bonus men en overraskelse? Men jeg liker ikke pølser, bare overraskelser...

Skjult ID med pseudonym Taz sø. 19 des. 21:07

jeg kan godt stå over det ja, blir bare plukking for å få ut alt skitet ;-p

Skjult ID med pseudonym corinna sø. 19 des. 21:10

Jeg ville gitt henne oppskriften på god, gammeldags hønsefrikasse:)

(mann 43 år fra Buskerud) sø. 19 des. 22:30 Privat melding

@sooky

synest søstren din er modig til å prøve ut nye ting og andre varianter å tilsette maten.

har vel enkelig ekpremitert selv med middagene min i dag. det ble lapskaus med pinnekjøtt, kjøttpølser og noe potetmos av maggi med rosenmari og hvitløk. regner med at det er noen som reagerer på denne blandingen. men synest den var helt topp. eneste var at den ble litt salt, men ellers god....

(kvinne 36 år fra Hordaland) sø. 19 des. 22:42 Privat melding

Ææææææææælsker lapskaus med pinnekjøtt jeg, og hvis du dropper pølsene (som egentlig burde vært forbudt å kalle mat), høres det ut som en fullgod middag!

Det var en tulletråd Kit_Latura ;)

Egentlig elsker jeg når min søster eksperimenterer, men jeg satt fyllasjuk i sofaen, og var blitt lovet hønsefrikasse, og ble littegranne snurt :)

(mann 43 år fra Akershus) sø. 19 des. 23:19 Privat melding

@sooky: mitt inntrykk er da at du liker pølse :p

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 19 des. 23:21

Næh, Melis, tar heller et kjøttbein enn pølse! :P

(mann 63 år fra Østfold) ma. 20 des. 12:58 Privat melding

ROSINEN I PØLSEENDEN

Mye brukt i forgangne tider, dengang man slakta grisen på gårdene rundt omkring.

Rosinen ble brukt som tilsetning i blodpølsa, ifølge den forlengst henfarne bestemora mi.

Eneste grunnen til spise blodpølse for min del, har kun spist det en gang. And never more.

(mann 43 år fra Akershus) ma. 20 des. 13:44 Privat melding

Blodpølse og blodpudding er godt. Vent til den er lunken, strø sukker på. Spis :D

(mann 43 år fra Oslo) ma. 20 des. 15:06 Privat melding

Ingen som så den episoden på trekant der skal jo gutta spise annanas.