Alle innlegg Sukkerforum

Hjertenes positive virkning :-)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Smiley ma. 20 des. 2010 15:35

Ville bare fortelle en koslig historie blandt en del klagetråder. Var på date i går,men ei jente herfra. Det hele startet med et rødt hjerte. Er det mulig. Disse hjertene skal jo ikke virke og jenter er jo ikke interessert i slikt tull. Vi snakket ikke sammen på tlf heller før vi møttes. Så vi kjente ikke hverandre så godt. Første gang jeg hørte stemmen hennes var minutter før vi skulle møtes da hun lurte på hvor jeg ventet på aker brygge.

Stemmen hennes er hva jeg vil kalle balsam for sjelen. Da hun kom imot meg tenkte jeg bare ,wooow for ei utrolig classy jente. Da vi gikk for å finne et sted å prate var jeg bare så stolt av at denne jenta gikk ved min side. Fant et sted på aker brygge. Peis,en flaske vin,surt og kaldt ute,hyggelig selskap. Jo denne kvelden kunne bli bra tenkte jeg. Praten gikk lett og ledig og jo mere vi pratet,jo bedre følelse fikk jeg i kroppen.
Denne jenta hadde definitivt sjarm, utstråling og glimt i øyet. Etter 3 timers prat fant jeg noen grønne blader bak meg og rev av et blad. Dette er kanskje ikke en rose sa jeg,men du har vel sett på ungkaren. Vil du ta imot dette bladet og bli med videre sa jeg og smilte til henne. Hun rødmet og tittet ned som en liten fjortiss da hun sa ja og tok imot bladet :-) Tiden flyr i godt selskap og etter en flaske vin gikk vi ut i oslos sjarmerende ,men akk så kalde gater. Hun tok tak i min arm.Det må jo være positivt tenkte jeg.Satte oss ned for å ta en liten matbit og hendene våres møttest .Flørter vi nå sa jeg til henne ,mens jeg så henne inn i øynene. Strøk henne lett på underarmen. Sjelden har en burger vært så godt og så romantisk :-) Avsluttet kvelden noen timer senere etter en liten tur på bar. Fant ut av i måtte møtes igjen. En klem og et lite vink for å si farvel og vi gikk hver til vårt <3. Fikk melding på vei hjem at hun var blitt mer enn bare litt sjarmert og det var en sommefugl eller to i hennes mage :-)
Stemmen,måten hun gikk på,øynene,leppene,måten hennes tunge såvidt kom ut mellom hennes hvite tenner når hun rødmet,hennes smil,måten hun kledde seg på,hennes reflekterte syn på samfunn,og det at hun fikk meg til å føle meg vel :-) Kan dette være starten på noe bra?
Time will show,men den følelsen jeg har nå er hva livet handler om. Den godfølelsen som gjør at man våkner med et smil når vekkerklokken ringer.
Gleder meg til neste date med denne jenta jeg :-)
Det kan fungere med hjerter også bare man treffer den riktige jenta. Det er mange veier som fører til Rom.

Skjult ID ma. 20 des. 2010 15:42

Misunner deg den følelsen der. Håper det går i boks for dere. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym X-Reveur ma. 20 des. 2010 15:57

"......den følelsen jeg har nå er hva livet handler om."

Fantastisk er det ikke den vi alle leiter etter? :D

Glimrende historie.... nå gjenstår det bare for oss andre å skrive våre.... hehe

(mann 40 år fra Oslo) ma. 20 des. 2010 16:06 Privat melding

Hvor er "Like" knappen når man trenger den !!
Utrolig motiverende og godt å høre slike solskinnshistorier. Takk for at du deler og lykke til ;)

Skjult ID med pseudonym Smiley ma. 20 des. 2010 16:06

Skjult id:

Ja det håper jeg på og tror jeg. Og takk :-)

X.reveur:

Jo takk for det og du vet hvem jeg er også :-) Ikke i irl,men her på sukker :-) Så nå venter jeg på din historie. Blåmandag var ikke begrep for meg i dag.

Skjult ID med pseudonym Smiley ma. 20 des. 2010 16:22

Haraball:

Takk og gleden er på min side som man sier. Vært litt mye negative tråder her i det siste så en positiv tråd var på sin plass tenkte jeg.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 20 des. 2010 16:36 Privat melding

Det er godt å få høre denne typen historier, og det er som du selv sier såpass mange negative tråder her på forumet, at det er godt å høre om det positive som tross alt skjer ingen datingverdenen.

Lykke til med "fangsten", så får vi bare krysse fingrene for at det blir full uttelling for dere to.....

Btw: siden du tydeligvis er en kjent forumist, så syns jeg at du bør identifisere deg når tiden er moden for det, så kanskje det vil fungere som en liten piff for oss andre her på restetorget :-)

* gleder meg fortsatt til jul, og en stor myk pakke under treet *

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 20 des. 2010 16:45

Takk for at du deler, Smiley. :-)
Virkelig en kjempekoselig tråd å lese nå rett før jul, siste dagen før sola snur...og vi også kan begynne å se frem mot sommeren. :-)

Lykke til med sommerfugler, hjerter, roser og gode følelser. Lykke til med den spennende bli kjent-fasen, og kribling i kroppen. Lykke til med flere hyggelige dater, hender som møtes, forventninger og gryende romantikk i vinterOslo. :o)

*Best wishes fra Tingeling*

Skjult ID med pseudonym jente-86 ma. 20 des. 2010 17:04

Så kjempekoselig! Gratulerer! (..med følelsen så langt, om ikke annet)

*krysser fingre og tær*
God jul!

Skjult ID med pseudonym Jeno ma. 20 des. 2010 18:29

Så hyggelig å høre om en så koselig date:) Må innrømme jeg misunner deg den sommerfugl følelsen i magen, er lenge siden jeg har hatt den.
Lykke til, gleder meg til å høre hvordan det går videre:)

Skjult ID med pseudonym sunway77 ma. 20 des. 2010 18:37

koselig lesing,virker jo veldig lovende:)

(mann 49 år fra Østfold) ma. 20 des. 2010 18:38 Privat melding

Konge!

(mann 65 år fra Østfold) ma. 20 des. 2010 21:44 Privat melding

Hel maks, Egon

Skjult ID med pseudonym Smiley ma. 20 des. 2010 23:07

Takker for hyggelig tilbakemeldinger :-)
Fikk mld om at sommerfuglene hadde formert seg i magen hennes siden i går :-) Går julen i møte med et stort smil rundt munnen :-)

Skjult ID med pseudonym Whatevva ti. 21 des. 2010 00:51

Ikke meningen å være surmaget her nå (veldig koselig historie), men kanskje litt spesielt for henne om hun leser på forumet og hele daten er utbrodert her?

Skjult ID med pseudonym Smiley ti. 21 des. 2010 01:28

whatevva:

Er jo anonym,så kan ikke skjønne at hun skulle bli det når historien er positiv. Ingen vil vite hvem hun eller jeg er uansett. Hadde jeg lest dette og skjønt det var meg ville jeg smilt. Er jo grenser for hvor nærtagende folk kan bli. Det er nå min mening. Og skulle jeg hørt på rådene her inne ville jeg aldri møtt jenta.

Skjult ID med pseudonym Elsi ti. 21 des. 2010 01:43

Enig med deg Smiley. Leser hun dette må hun jo bli drit happy. Du forteller jo hele vår lille verden hvor fantastisk hun er, var jo ikke som at du fortalte at dere hadde dere i en hekk i karl johan e.l. da kunne hun blitt sur, men ikke for dette.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 21 des. 2010 02:24 Privat melding

misunnelig!!!

(mann 41 år fra Hedmark) ti. 21 des. 2010 18:56 Privat melding

Så utrolig digg!!!! Håper fortsettelse følger ;)

(mann 41 år fra Oslo) ti. 21 des. 2010 19:11 Privat melding

Per du lyver!

Skjult ID med pseudonym Smiley ti. 21 des. 2010 19:23

Capt.emo:

Hadde jeg gjort det så,men følelsen jeg har i kroppen tilsier noe heeeelt annet. Begge sliter med konsentrasjonsvansker på jobb :-)

Skjult ID med pseudonym frk frøken ti. 21 des. 2010 19:47

@Smiley.

Oh lykke! og lykke til. Godt med litt slike tråder her også. Vi andre håpløse venter spent på fortsettelsen.