Alle innlegg Sukkerforum

Lett å få date, men kommer ikke videre

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Viktor on. 22 des. 2010 11:43

Hei

Jeg har lite problemer å få en dame med på date.
Har vert her inne litt over 1 år nå. Med noen måneder med pause.

Jeg er høy, atletisk og slikt ;)
MEN. det stopper der.

Meget ofte når jeg blir avist av en dame så sier hun jeg er lett å snakke med, høflig, snill, hadde kunne vert en god ven. Men ikke noe kjæreste, er for forskjellige.
Og det verste er at dem ofte avslutter med at jeg vil ha lite problemer å finne en kjæresten. Noe som nå begynner å bli sårende og trist. Fordi det virker som de mener det.

Jeg er en person som er snill og høflig, alltid vert det. Men er ikke noe tøffelhelt, er også lite dømmende mot personer.
Jeg viser også i mine brev og min profil hvordan min personlighet er.
Så jeg forstår ikke helt hvorfor det da skal vere så vanskelig.

Det har vert lettere utenfor nettet, mens her inne; er det umulig til nå.

Jeg skal ikke gi opp, enda :), men lurer på om dette er noe for meg?

Viktor.

(mann 40 år fra Oslo) on. 22 des. 2010 11:50 Privat melding

Nettdating er ikke enklere enn dating IRL. Det er kanskje enda mer komplisert fordi folk leser seg op på profiler, intervjuer en før man møter på date. Jo mer posting i forkant av en date - jo flere fantasier og deres egne bilder av deg blir skapt inne i hodet til daten din..... SÅ kommer dagen da man treffes.... så er DU ikke helt det daten har sett for seg - men som du skriver - du er en snill og kjekk mann... men x-faktoren er ikke der...

Jeg tror det er like greit å droppe veldig mye av image-oppbygningen i forkant av et møte... For når alt kommer til alt på en date WYSIWYG...... (What You See Is What You Get)

Jeg opplyser faktisk i profilen at jeg er ryddig av meg.... Det må være reinspikka løgn... for det tror jeg faktisk ikke jeg er.... Men man kan jo ikke fremstå som en rotete person når man skal hanke inn dater.... :)

(mann 45 år fra Oslo) on. 22 des. 2010 11:52 Privat melding

Vært på date med de samme som meg?

Nei det de sier der er et kjent innøvd trekk som damene bruker for å avvise deg.
Så ikke hør på det øret bare aksepter at dama ikke liker deg og let opp henne som ser for seg noe mer.

(kvinne 31 år fra Oslo) on. 22 des. 2010 11:57 Privat melding

kanskje du velger feil type damer?

Skjult ID med pseudonym Xradon on. 22 des. 2010 11:59

Bli råere i personligheten. Eneste som hjelper er at damer vil ha slemme menn som kan banke dem iblant. Hvertfall mentalt og det virker for de fleste. Men vi ser jo mange av disse damene går ut og inn i forhold så like greit å ikke ha noe med de å gjøre!
Prøv heller damer som er litt eldre og mere voksen. Ungjenter under 35 er jo som pepper og salt. De vil helst ha Kongevann!!!

(kvinne 38 år fra Oslo) on. 22 des. 2010 12:03 Privat melding

Velkommen ombord i båten ;) Vi vil jo alle har lite problemer med å finne oss noen. Er hele 10 minutt siden jeg fikk den kommentaren fra en kompis, han kan ikke fatte at jeg er singel.

Wolfie, menn sier akkurat det samme :)

Er jo en helt fair sak at man ikke har kjemi synes jeg. Ikke noe big deal overhodet! Blir litt sånn nedlatende å si at "du finner nok noen veldig snart" når man avviser noen.

(mann 40 år fra Oslo) on. 22 des. 2010 12:16 Privat melding

@Milla: Da bestiller jeg billetter til Las Vegas - og så gifter vi oss der!

Jeg kjøper med et kjemisett - for det fikk jeg aldri i julegave da jeg var liten.... så tror det er der problemet ligger... Mangel på kjemisett... Så siden mine foreldre sviktet sin oppgave under oppveksten - så er løsningen for alle oss som sliter her:

http://smartbaby.no/product.asp?product=43

Skjult ID med pseudonym Jackass on. 22 des. 2010 12:16

Du trekker frem at du er høy, atletisk og slikt.

Og da er det lett å få date. Du har aldri trengt å jobbe for det. Damene vil kaste seg etter deg, uavhengig av hvem du er som person.

For på nettet ser de ikke personligheten din. I hvilken grad du kommer til å sette følelsene i sving hos akkurat dem på en date. De trenger intet annet grunnlag enn høyden og utseendet ditt for å ønske å møte deg.

Jeg også mistenker at du er for høflig. For snill. For spanderende. At du tidlig avslører at du er interessert i henne. Og ikke minst - at det lyser at du håper å få hennes anerkjennelse. Ja, nærmest at du tigger henne om å like deg.

Dette merker hun umiddelbart. Hun skjønner at du sliter med å få deg dame da. Og dermed vil hun ikke være interessert.

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 22 des. 2010 12:21

@wolfie.. trenger ikke bety hun ikke liker ham.. jeg har vært på fler dater, hvor jeg liker fyren på mange måter og skulle ønske jeg likte ham på den "andre" måten. Da pleier jeg kunne si noe slikt, for jeg kan ikke sette fingen på noe som mangler... Vet bare at han ikke er for meg...mange flotte menn, men som irl så er det ikke alle man får kjemi med.....

En av de første jeg datet var en skikkelig flott fyr, men jeg droppet ut etter noen dater, han fikk full klaff på neste og nå er ser han veldig lykkelig ut med samboer og familieøkning... ikke for meg men for henne...hmmmm Ser andre jeg har datet som jeg ikke har kontakt med, de er ikke på sukker lengre, så noe skjer:) Ordnær sæ!

Konklusjon: kjemi kjemi kjemi.....zzzzzzzzz.. tror jeg mangler noen grunnstoffer....

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 22 des. 2010 12:24 Privat melding

Jackass har et godt poeng her......

Og jeg tror at hvis man skal få til mere enn den ene daten, så må man få vekket opp nysgjerrigheten til den andre personen.
Eller for å si det på en litt annen måte; Hvis man har flere spørsmål enn svar på hvordan den andre er, desto større mulighet har man for flere dater......

Skjult ID med pseudonym X-Reveur on. 22 des. 2010 12:28

irene: Snille gutter trigger ikke jenter.... En ordentlig snill gutt - som våger å vise at han kan være litt badguy selger bedre... og det å vise en avmålt interesse for jenta er også ganske greit... @Jackass har jo mye av løsningen i sitt innlegg.... IKKE VÆR FOR SNILL. Det er en dårlig egenskap. Jenter liker spenning... men hun ene dama jeg traff ble sur da vi måtte ta oppvasken etter at vi hadde spist en syvretters middag ute og jeg ikke hadde VISA-kortet med.... Vi slapp jo å betale for maten og greier.... Liker ikke sure jenter jeg.... nesten så jeg falt i den skumle fella og spurte henne om syklus og greier..... Tenke seg til.....

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 22 des. 2010 12:30 Privat melding

@ Irene

Kanskje vi usonderer for lite feromoner? Eller kanskje vi rett og slett mister evnen til å fange opp de utsonderte feromonene desto eldre vi blir?

<Skal man på fest eller ut på byen bør man dusje om morgenen og ikke rett før en skal ut>
Ole Fyrand

Noen som vil teste ut hans teorier?

;-)

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 22 des. 2010 12:30

hehe@x.. kan ha vært meg, jeg HATER ta oppvasken... selvfølgelig vil vi ha snille gutter! *Med dyriske trekk bare*hahahahaha

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 22 des. 2010 12:35

Ja buddha.. er kanskje noe i det.. jeg tror lukten har mye å si.. og den ekte som vi ikke kjenner så godt, bare registrerer ubevisst blir jo dusjet vekk og oversprayet:) Ikke gammel svette men ja... jeg har litt tro på dette med overlevelseinnstinkter og immunforsvar.. og et rampete smil selvsagt:)

Skjult ID med pseudonym X-Reveur on. 22 des. 2010 13:04

irene: Men ærlig talt maten smakte godt - og det tok ikke mer enn tre timer med oppvask for å "betale".... Appropos, da jeg flytta for meg selv... så kjøpte jeg oppvaskmaskin før jeg kjøpte kjøleskap og komfyr... :D

Skjult ID med pseudonym Viktor on. 22 des. 2010 13:27

Etter jeg har lest svara så virker det som at man man ikke skal vere seg selv, når man møter en dame.
Man må vere en player, frekk og mystisk.

Jeg er ikke der, jeg er meg selv når jeg møter nye mennskjer.
Og da er jeg høflig, snill og lite dømmende mot mennsker.
Det ligger i min personliget

Virker meget vanskelig å finne en kjæreste på nettet.
Må forandre meg mye, og det kan ta lang tid.

V.

Skjult ID med pseudonym X-Reveur on. 22 des. 2010 13:36

Viktor - paradokset i det hele er ay du skal og MÅ være deg selv. :) Men alle har en liten badguy i seg.... Du må bare finne din... :) Ellers så ender du opp sammen med oss på restetorget... Men da kan du være med ut å ta ei pils i ny og ne.. og det er jo koselig det også! :)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 22 des. 2010 14:06 Privat melding

@ viktor

Player og frekk er nødvendigvis ikke den beste fremgangsmåten, for hvis dama har blitt dårlig behandla tidligere, så kan det også slå feil ut.....

Men mystisk er bra.
Det blir litt som med en bok, hvis den viste seg å være like spennende som omtalen (profilen), så er det mye mer fristende å lese oppfølgeren (date nr 2), hvis bok nr 1 var spennende (date nr 1)........

Og jeg kan ikke forstå at man er en player fordi om man IKKE presenterer hele "prospektet" på første date. Man må opprettholde kjøpeinteressen til "finansieringen" er i boks, og da bør man ikke tømme hele godteposen på første "salgsmøte".

:-)