Alle innlegg Sukkerforum

"Åpne opp for match under 70"

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Egentlig. on. 22 des. 2010 16:01

"Åh, skulle ønske folk kunne åpne opp for matcher under 70!" får jeg ofte lese her på forumet, nå senest p.g.a. Sukkerbyen, og at folk ville se profilen til de som er 'naboen', selv om vedkommende ikke har noen match med dem. Greit nok.

Så jeg åpnet for matcher under 70 i går. Men når jeg nå går inn på Siste besøkende, så får jeg jo ikke opp bilder av de som har vært innom, som har match under 70. Telleren har bare økt et par hakk.
Og da synes jeg vitsen (for meg) er heller liten. Da blir det jo bare spøkelsesbesøk da jo. Og jeg liker ikke å ha spøkelser på besøk.

Med mindre jeg har misforstått noe igjen...

Skjult ID med pseudonym X-Reveur on. 22 des. 2010 16:06

Det stemmer nok at den bare teller besøk og ikke viser hvem som har vært der. MEN - det som er moro med å ha åpent for de under 70 - er at OM de vil - så kan de kontakte deg.... Har hatt dates med jenter unter 70 i match, og det har jo vært hyggelige jenter... :)

Så er det de kritiske sjeler som sier - "Men du er jo fortsatt her"..... Jepp, og det på tross av at jeg har vært på date med en som hadde 94 i match... Matchtallet betyr jackshit... Jeg leter ikke etter noen som er meg... jeg leter etter noe helt annet enn meg selv.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 22 des. 2010 16:07 Privat melding

Det er derfor jeg også har huket av for å være usynlig for de med lavere match enn 70......

Hilsen han andre tullingen som sikkert har misforstått.....