Alle innlegg Sukkerforum

Teste seriøsitet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym usikker on. 22 des. 2010 19:41

Hvor mange menn tester ut seriøsiteten til damen ved å la være å ta kontakt i over en uke...hvis hun fortsatt er gira og glad når du endelig ringer..er hun da mer seriøs med deg?

Eller er du rett og slett ikke så gira selv...eller er du mer avslappet til hele sjekkingen og bare husker på det av og til, derfor må hun bare pent vente til du er på banen eventuelt?

Skjult ID med pseudonym uff da :) on. 22 des. 2010 19:50

Nå er ikke jeg mann men jeg tenker sånn om de ikke har tatt kontakt på over en uke er det nok flere som de har kontakt med og jeg er ikke den de ville valgt først av disse.

Jeg gir de fortsatt en sjangse, Men min interesse for dem blir litt lavere.

Om det da ikke er at de er borte, jobber mye eller annet.

Skjult ID med pseudonym usikker on. 22 des. 2010 19:56

den jeg tenker på jobber veldig mye...tennåringsbarn som krever en del...men jeg er enig..interessen daler og usikkerheten vokser..

Lurer bare på om det er en bevisst testing...at siden jeg ikke holdt ut å vente...så fremstår jeg som useriøs...har litt den følelsen i dette tilfellet...og det er en ny erfaring for meg..så derfor spør jeg her om det er noe menn er bevisste på?

Skjult ID med pseudonym tarjei on. 22 des. 2010 20:00

Om han ikke tar kontakt på ei uke, er det han som ikke er seriøs.

(mann 45 år fra Oslo) on. 22 des. 2010 20:37 Privat melding

Man kan fint være seriøs og ikke ha kontakt på en uke. det er tross alt førjulstid og det er mye jobb og mas generelt så har man 1000 ting man skal rekke.

Skjult ID med pseudonym Taz on. 22 des. 2010 20:38

Merkelig greie må jeg si, men men hver sin "taktikk" ;-p

Skjult ID med pseudonym corinna on. 22 des. 2010 20:42

Hvorfor skal man teste seriøsiteten? Uansett så har man tid til å sende en sms hvis man er interessert.

Skjult ID med pseudonym X-Reveur on. 22 des. 2010 20:45

Psycho -spil... Hvordan teste ut seriøsiteten.... Hva med å være rimelig åpen om slike ting fra starten av... Jo, jeg kaster nok stein i glasshus, for jeg har ikke alltid klart å leve som jeg lærer... men har jo også fått høre følgende: "Jeg synes faktisk vi burde date noen andre også, for å se om det jeg føler for deg er riktig"..... Døra er rett ut og til venstre - og gjerne spring alt du makter på vei ut - så håper jeg døra går litt i vranglås slik at du slår deg litt på vei ut i det du tar en reality-check... Gidder ikke forholde meg til tullinger... :)

Følelser er som sirup. Enten er de der - eller så er de der ikke.

Skjult ID med pseudonym vibe on. 22 des. 2010 20:45

Wolfie har sikekrt rett i det, men menn som gjør det for å teste seriøsitet? Jeg tipper: Ingen

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 23 des. 2010 10:50 Privat melding

Har du ringt ham da?

(mann 41 år fra Akershus) to. 23 des. 2010 11:01 Privat melding

(Skjult ID med pseudonym X-Reveur) - ons 22 des 20:45
Psycho -spil... Hvordan teste ut seriøsiteten.... Hva med å være rimelig åpen om slike ting fra starten av... Jo, jeg kaster nok stein i glasshus, for jeg har ikke alltid klart å leve som jeg lærer... men har jo også fått høre følgende: "Jeg synes faktisk vi burde date noen andre også, for å se om det jeg føler for deg er riktig"..... Døra er rett ut og til venstre - og gjerne spring alt du makter på vei ut - så håper jeg døra går litt i vranglås slik at du slår deg litt på vei ut i det du tar en reality-check... Gidder ikke forholde meg til tullinger... :)

Følelser er som sirup. Enten er de der - eller så er de der ikke.

-----------------

Kunne ikke vært mer enig med deg nå gitt..

Vær åpene, vær dere selv. Si det du mener..

Tenke sjæææl og mene... trallala... (Trond Viggo er en luring.. :)

:)

Skjult ID med pseudonym usikker to. 23 des. 2010 14:06

jeg har ikke ringt, men tatt kontakt pr. sms. han svarte da at han skulle ringe senere.....

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 23 des. 2010 14:15 Privat melding

Om noen "tester" meg om jeg er seriös eller ikke ved å gjöre noe slikt, hadde jeg blitt irritert og kuttet vedkommende tvert. I dont like games. Enten liker fyren meg, eller ikke. Vär ärlig om åssen man er fölelsesmessis i fasen. Er lov å si "jeg er interessert, men haster ikke, eller vil ta det rolig".

Bare ikke test meg.. det er feigt!

Ps: er i sverige med svensk pc på fanget.. ergo ingen normale ö og ä ;)

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 23 des. 2010 14:35 Privat melding

Enig med Kvinne81!

Om en mann ville teste meg på denne måten virker han både umoden og dårlig på kommunikasjon.
Jeg ville nok tenkt umoden eller ikke interessert nok og så gått videre.

Skjult ID med pseudonym mannen to. 23 des. 2010 14:50

opp til hver enkelt hvorvidt de mener at testing funker,,,,men det å ikke ta kontakt på en uke for å teste om dama er intressert el ikke?? hmm ..lurer nå litt på den....er du intressert og hun like intressert i deg, så tenker jeg du hadde gjort noe annet..hvis du føler hun har "flere" på hånd her inne så er det jo bare ta det opp med hu...???? .blir man kjent med noen her inne og får bra kontakt så går ting av seg selv tipper jeg....har selv vært borti flere damer hvor vi har hatt bra kontakt her inne i flere uker,,både på sms..tlf..mail..msn,,plus pluss....og faktisk erfart at det plutselig har stoppet opp i noen dager el en uke.hvor d da plutselig dukket opp mld om hvordan d går osv..og når man begynner med emne "date" så passer d ikke eller andre ting .......merkelig ting det der,,men der går grensa mi...man skal riktignok jobbe litt,,,meen....sukker er ikke så viktig at jeg gidder å være 5 hjul på vogna..og den tenker jeg veldig mange sitter med her inne..........ergo.......så er dette kun å konkurere mot andre..å vinne prinsen eller prinsessa og hele kongeriket...hehe:)....så...god jul...

Skjult ID med pseudonym høna to. 23 des. 2010 14:56

Hehe....fins det noen seriøse Damer her i det hele tatt???? er sikker på at minst 50 prosent av damene her inne kun bare ønsker å flørte,,eller ha en bekreftelse på at de er attraktive....vel...lykke til de som er heldige her inne:)

(mann 40 år fra Buskerud) to. 23 des. 2010 16:10 Privat melding

Skerp dere gutter/menn. Er man en oppegående person med evner til å kommunisere er det null problem å komme i kontakt med det motsatte kjønn her inne. Masse søte og hyggelig jenter her. Kunne sikkert gått på flere date i uka om det var det jeg ville,men jeg er en som holder meg til en om gangen.

Skjult ID to. 23 des. 2010 16:20

Crassus har tydeligvis funnet veien til jentene her... eller?

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 23 des. 2010 16:21 Privat melding

Jeg er hvertfall seriös, men jeg vil ikke möte noen bare for å möte noen.. Må jo föle det kan väre noe der... Men hittils har det värt alltid noe som gjör at det ikke er noe å gå videre med...

Thats life.. ;)

(mann 40 år fra Buskerud) to. 23 des. 2010 16:43 Privat melding

Skjult ID:

Så man må ha funnet en kjæreste for å kunne uttale seg om at det finnes mange seriøse hyggelig jenter her inne?

Det er ikke vanskelig å få kontakt med jenter her inne,ei heller å få de på date om det er det man vil,om det blir noe kjæreste vil tiden vise. Så skjønner ikke het hva du prøver å antyde. Jentene her inne er også flinke til å ta kontakt syntes jeg.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 23 des. 2010 16:52

T:
Dreier det seg heller ikke om at 90 % ikke er interesserte i deg?

Jeg har vært i kontakt med en hel drøss damer her inne. Noen av dem er nok kanskje ikke så seriøse, jeg har da vært borti dem som har vært ute etter å bekrefte sin egen attraktivitet, men det er et lite mindretall av dem jeg har vært i kontakt med - og de sjaltes som regel ut på et tidlig tidspunkt. Og det er jo nettopp dersom man har et seriøst utgangspunkt at det er grunn til å være kresen, eller hva?

Skjult ID med pseudonym usikker to. 23 des. 2010 23:14

Hipp hurra, han vil treffe meg...jeg tok nå selv kontakt jeg..på sms og sa at jeg hadde vel ønsket et nytt treff...og han svarte at han gjerne ville treffes snart og at han bare hadde hatt det så vanvittig travelt de to siste ukene...ble sååå glad..da blir det en fin jul alikevel..

God jul til alle sukkerfolka:-))

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 23 des. 2010 23:24 Privat melding

Så bra:) Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Enig to. 23 des. 2010 23:32

Enig med kvinne 81" , jadda. veldig viktig å være enig med de som har makta her !

(mann 45 år fra Oslo) to. 23 des. 2010 23:54 Privat melding

@ usikker- hva var det jeg sa.
@crassus Så enig med deg