Alle innlegg Sukkerforum

Sporty og seriøs

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym _oOo_ to. 23 des. 2010 17:09

Dette er ord som går igjen når menn beskriver drømmedamene sine i profilen eller på forum.
Jeg syns begge ordene er diffuse, da de kan brukes i forskjellig sammenheng på forskjellig måte.

Om jeg leser at noen ønsker en sporty dame tenker jeg at det er en diskre måte å si at han vil ha en slank eller veltrent dame, selvom jeg forstår ordet dithen at det er en person som tar noen utfordringer, kan være impulsiv eller blir med å finner på ting.

Når man på forum diskuterer om noen er seriøse eller ikke lurer jeg på hva som menes med det da jeg ikke kan se for meg at så veldig mange her inne takker nei til den store kjærligheten, om den melder seg. Seriøs kan jo også være det motsatte av morsom, men det kan jeg heller ikke forstå skal være så ettertraktet.

Vil noen være vennlig å opplyse meg :)

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 23 des. 2010 17:17

Sporty: Du tilbringer hver ledige time på ski over Hardangervidda, på fottur over Besseggen eller på tredemølle på Sats eller Elixia.

Seriøs: Du er interessert i MEG. Ja, akkurat, i MEG!!!

Skjult ID to. 23 des. 2010 17:18

ikke seriøs her inne, betyr ofte at de egentlig er her bare for å finne noen de kan
bedrive voksengymnastikk med :)

Skjult ID med pseudonym _oOo_ to. 23 des. 2010 17:25

hehe qwerty da fortsetter jeg med å la vær å bruke disse ordene her inne ;)

skjult id: jo, ok men har mest inntrykk over at det er menn som klager over ikke seriøse damer. Er det virkelig så mange damer som ikke vil binde seg?

Skjult ID med pseudonym Taz to. 23 des. 2010 17:27

synes enkelte folk blir for dype og seriøse når de begynner å snakke om hva de er ute etter og hvordan de selv er, mye svada.

Selv har jeg et krav; barnslighet

Orker ikke dødsseriøse folk som skal diskutere Voltaire og analysere alt mellom himmel og jord. Jeg vil leve her og nå uten å vurdere alt mulig med bakgrunn i alt mulig.

(mann 40 år fra Buskerud) to. 23 des. 2010 17:31 Privat melding

Jeg MÅ bare oppdatere den profilen min. Ikke rart jeg ikke finner kjærligheten når jeg mangler ord som tur i skog og mark,sporty og seriøs,savner en armkrok, verken et ord om sats/elixia,levende lys og vin,middag med gode venner,ingen bilder av meg fra Besseggen,hardangervidda,skiturer,alpinbakken eller prekestolen.....sukk........

(mann 40 år fra Oslo) to. 23 des. 2010 17:38 Privat melding

Crassus: haha - vi ler av deg..... Trodde du hadde forstått spillereglene..... Men venter spent på å se den nye profilen din.... :D Og husk - de liker helst ikke å se bilder av deg hvor du går på vannet - da skjønner de fleste at du driver med photoshop....

Bilder av meg på fjellet inkluderer gjerne et helikopter i bakgrunnen.... Og det er ikke fikset i noe bildemanipuleringsprogram.

(mann 38 år fra Vestfold) to. 23 des. 2010 17:52 Privat melding

ja det har du rett i,men det gjelder damer også...som skriver at de er attletiske og sporty osv...en ting er å være sporty og atletisk av seg enn annen er og se atletisk ut og se sporty ut..har vært borti maaaaange damer som feks,,har skrivd at de er både veltrent,,atletisk og slanke...uten at de overhodet er det når du ser bilder av dem....men så skal det jo sies at enhver har sin måte å se på seg selv som slank,gjennomsnittelig tjukk,sporty el atletisk......