Alle innlegg Sukkerforum

Matchsystem - Går bananas av og til?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nerd lø. 25 des. 2010 02:18

Sliter normalt med å få høy match med folk som er under 24 år og det er kanskje en logikk i det. Overraskelsen var derfor stor når jeg fikk 89 poeng med en 16 åring... Så da lurte jeg på om vi egentlig matchet. Så mange røde hjerter er det sjeldent jeg ser. Er det slik at Match Makeren av og til finner ut at store ulikheter faktisk kan passe sammen, Selv om jeg er 100% eldre enn de utkårede? (Her om dagen fikk jeg ennå høyere score med noen som bare var 90% eldre enn meg igjen).

Her er noen av de større problemene vi hadde;
Vil du ha barn/evt. flere barn kan definitivt bli problematisk for dere. Det samme kan nok også gjelde grad av antall år utdannelse inkl. videregående. Forskjeller i klokhet, pengeforbruk (relativt din alder), god økonomi, flørtete/frihet med andre under forholdet, Ønsket varighet på forhold, hvor mange år er det til du vil ha barn, faktaorientering, sjalusi, dømmende og intelligens (iq i tradisjonell forstand) er egenskaper som kan skape problemer for dere.
marenaab er ikke så opptatt av at du macther på hvor mange år er det til du vil ha barn.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no lø. 25 des. 2010 10:17

Setter man ikke viktig på alder så vil alder ikke telle i matchingen mellom profiler hvor begge har satt 'Ikke viktig'.

NB: Valg man gjør under 'Jeg søker', er kun til opplysning til de som besøker profilen din, og virker ikke inn på matchtallet.