Alle innlegg Sukkerforum

Den første meldingen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ellikå to. 28 des. 2006 19:35

Jeg har nettopp blitt Sukkerist, men har rukket å finne noen morsomme jenter her inne som jeg vil ha kontakt med.

Men hver gang jeg trykker på "send en melding"-knappen blir jeg usikker. Hvor mye skal man legge i en slik melding? Skal den være kort eller langt?

Hva er det som gjør at dere som leser meldingen får lyst til å svare? Og ikke minst; hva bør man absolutt unngå?

(kvinne 57 år fra Buskerud) fr. 29 des. 2006 12:54 Privat melding

Hei ellikå *s*
Når jeg får melding fra karer syns jeg det er svært viktig at de refererer til nettopp det som gjorde at de ville ta kontakt med meg - enten det er noe i teksten, en god match eller det jeg har skrevet. Jeg svarer definitivt ikke på meldinger som kunne vært sendt hvemsomhelst. Jeg har også tatt kontakt med noen menn og da plukker jeg jo opp tråden der hvor jeg i utg.punktet ble interessert i denne personen.
Håper dette var forståelig og at du kommer litt videre i dine grublerier. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym PUA fr. 29 des. 2006 13:04

Godt svar fra Delfia. Det pleier å fungere bra. Legg gjerne til en litt morsom (men pass på at du er morsom, og ikke tåpelig, vulgær el) vri, et smil el.

Skjult ID med pseudonym J32 ti. 2 jan. 2007 02:26

Enig med de ovenstående. I tillegg kan det være lurt å stille et lite spørsmål eller to. Og da er det fint å unngå dem som krever lange utlegninger, eller som kan bli litt kjedelige å svare på i lengden - som "hva jobber du med da?" Litt mer originale spørsmål eller kommentarer gjør det i alle fall langt mer sannsynlig at jeg svarer.

Skjult ID med pseudonym J32 to. 4 jan. 2007 01:42

Sile så sterkt? Spørsmålet var hva som gjør at en/jeg får lyst til å svare på en slik første melding, og jeg kommer med et velment tips som svar på det. Men noe siling må til, uansett om den foregår på bakgrunn av at profilen og meldingen ikke appellerer til meg, eller på bakgrunn av noen tåpelige innlegg på diskusjonsforumet...

Skjult ID med pseudonym norsklærer fr. 5 jan. 2007 16:33

Jeg hater skrivefeil