Alle innlegg Sukkerforum

Trenger hjelp av dere til å tolke...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kremt lø. 25 des. 2010 17:00

Dette er altså snakk om en mann jeg har hatt forhold til i noen uker. Som dumpet meg for noen uker siden etter sigende av praktiske årsaker.. men som jeg tok kontakt med igjen nå...klarer ikke glemme. Jeg fikk overraskende positiv respons. Og etter noen meldinger fram og tilbake (uten sex-antydinger) så skjedde det meg... dette jeg har lest om, men som jeg bare har trodd nærmest har vært fleip fra useriøse playere med eksponeringsbehov: Jeg fikk et bilde.... joda. Et "sånt" bilde - med julehilsen. Kremt...

Jeg lurer virkelig: Er det bra? (betyr det at han assosierer sex med meg fortsatt og ville glede meg i jula (og antakelig er intressert fortsatt??) Er det dårlig? (Er jeg nødvendigvis "bare" et sexobjekt han har lite respekt for når han gjør det?)

Jeg blir glad om noen svarer seriøst. Jeg må si at jeg ble overrasket, for det har aldri vært snakk om noe sånt, han har aldri bedt om bilder e.l. og hadde ikke trodd han var typen. Men jeg synes ikke det gjør noe...tror jeg... Skvatt litt, og det er jo morsomt i seg selv... Men lurer på hva gutter tenker om de sender av sted noe sånt til en jente der situasjonen er høyst uavklart?

Trenger m.a.o. deres hjelp til å tolke! (fint om du sier om du er gutt eller jente)

Skjult ID med pseudonym Crassus lø. 25 des. 2010 17:10

Noen vil sikkert si det er positivt,andre vil si det er negativt. Hvis en person dumpet meg for så å plutselig sende et slikt bilde når vi har litt kontakt ville jeg ikke tolket det positivt. Sender ALDRI slike bilder selv da jeg syntes det er tarvelig å få noe slikt selv når man ikke er godt kjent.

Kan godt hende han ser på deg som sengeløsning,men hva skal liksom ha endret seg siden da du var uaktuell av praktiske årsaker. Hørt denne historien før for å si det slik. Spørs om han ikke vil bare bruke deg for å få sitt eventuelt. Mine tanker ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Jackass lø. 25 des. 2010 17:11

Min antagelse: Han tenker nok som så at han tar en shortcut til sex ved demonstrere at han er tilgjengelig for en lettsinding flørt på kort varsel. Og at dette skal tenne deg, friste deg, at du skal gjøre deg klar for tanken.

Det betyr som du sier at han assosierer sex med deg - forhåpentligvis lettvindt tilgjengelig sex uten altfor mye dillemikk før dere ligger der sammen.

Betyr ikke nødvendigvis at han *bare* ser på deg som en han raskt vil ha seg med, men sjansen for det er absolutt tilstedet.

Skjult ID lø. 25 des. 2010 17:15

Dumpet deg av praktiske årsaker?
Jeg tror han kun skal bruke deg til gymnastikkøvelser for voksne og ikke noe mer. Kjekt å ha en der liksom...

Så spørsmålet er vel egentlig...vil du det?

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 25 des. 2010 17:19

Mann her.

Det har aldri falt meg inn å sende nakenbilde av meg selv, hverken i starten eller når jeg er sammen med ei, så jeg klarer virkelig ikke å sette meg inn i hodet på de som gjør det.

Fra hans side kan det nok være ment positivt ("Her skarru få no' å glane på som du sikkert synes er digg!"), men jeg vet ikke helt hva det sier om både hans selvinnsikt og innsikt i hvordan andre tenker og reagerer. Mulig han er "mer mann" enn det jeg er, eller rettere sagt mer typisk mann, og har vokst opp i og jobber i et mannsdominert miljø med nakenbilder på veggene, porno på dataen på pauserommet og en veldig røff tone, og er farget av det; jeg har ikke peiling.

Det kan jo også være en invitasjon til at du skal sende lignende bilder tilbake da. Telefonsex på en måte.
Aldri vært min greie, så jeg vet ikke hvordan det funker. Mulig han har erfaring med jenter/kvinner som fort er med på sånt - det har jeg heller ikke vært borti (men har kamerater som stadig vekk ramler over sånne kvinner, av en eller annen grunn).

Kanskje noen andre menn, som er litt mer "mannfolk" enn meg, kan svare bedre.

Som oppsummering; det er nok ment 'positivt' på en måte, men du må bestemme om DU synes det er en positiv oppmerksomhet, og hva du synes det sier om ham.

Skjult ID med pseudonym Kremt lø. 25 des. 2010 17:23

Tusen takk for svarene! Når det er noen man ikke klarer å glemme, så vil man jo DET også. Men det var dette "også" da... (PS. Praktiske årsaker har med avstand å gjøre).

Skjult ID med pseudonym Kremt lø. 25 des. 2010 17:40

@crassus

Hva som skal ha endret seg? Godt spørsmål. Men det er selvfølgelig håpet om å se mellom fingrene på avstand dersom man har savnet noen mer enn man forestilite seg at man skulle gjøre...

Jeg trenger dere nå.. hehe..... Kan ikke spørre venninner om denne, så flere innspill mottas med takk ;-)

Skjult ID med pseudonym Crassus lø. 25 des. 2010 17:44

Kremt:

De fleste tenker jo ganske likt her,men du kan jo ta en sjanse å bevise vi tar feil .Only time will tell. Tror de fleste svar her vil være noenlunde like. Men er jo ikke verre enn å date framover å se hvor det fører.

Skjult ID med pseudonym mann30 lø. 25 des. 2010 17:50

Jeg tenker jo med en gang at han bare er ute etter sex!
Ettersom du har følelser for han er jo dette ganske farlig for deg. Tror vel mange gutter kan gi inntrykk av at de er ute etter mer en bare sex, når de egentlig ikke er det. Men tror mange av disse ville ha problemer med å svare på et direkte spørsmål angående dette. Er det en mulighet å spørre han?

Skjult ID med pseudonym Kremt lø. 25 des. 2010 17:59

Ja, det er helt klart farlig for meg.... Men går ikke veien til en manns hjerte ofte via bra sex, da? Eller kan nekt av det før jeg evt. får no mer avklaring være tingen?

Skjult ID med pseudonym mann30 lø. 25 des. 2010 18:29

Nei, tror ikke veien til en manns hjerte ofte via bra sex. Eller hvis det ender i barn har jeg et eksemple at det funket. Men kanskje ikke riktige måten det heller.
Hvis du er litt tilbakeholden når det gjelder sex, vil han nok gi seg ganske fort hvis det er bare det han er ute etter.

Skjult ID med pseudonym lise lø. 25 des. 2010 18:36

enig med mann30
Hold igjen på sexen (dvs ingen sex) en stund , så finner du snart ut hva han egenlig er ute etter :)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 25 des. 2010 18:40

@Kremt
Jo, menn flest (selv jeg, selv om jeg skrev det jeg skrev over her! :-P) er helt klart glad i bra sex, og kvinner som er litt 'frempå' og aktive på det området, og det kan jo hende han ville 'teste' om du er litt 'der' (altså litt frempå med sex), ved å sende deg et sånt bilde.

Igjen - hvis du synes det er helt greit at han sendte dette bildet så er det greit. Det er vel egentlig persontypen hans du bør være ute etter å finne ut av her. Jeg vil ikke si at det er noe GALT i seg selv å sende et sånt bilde - nakenhet er ikke noe fælt - men det spørs altså litt hva du vil ha ut av det, og også hva han la i det å sende bildet.

Ganske umulig for oss å svare helt 'riktig' på egentlig, for vi kjenner jo ikke han eller deg. Men jeg mente jo det jeg skrev sist; at du nok kan si litt om hva slags type han er ved at han valgte å sende bildet. Kanskje.

Og litt reagerte du vel, siden du skrev her. Du kan velge å prøve, og se hva som skjer. Enten går det fint, eller så kan det hende du blir såra over tid. Men det vet man jo forsåvidt aldri uansett...

Ja ja. Lykke til. :-)

Skjult ID med pseudonym Enøye lø. 25 des. 2010 18:46

Av egen erfaring kan jeg si at de eneste gangene jeg har sendt sånt bilde er om jeg ikke er interessert i noe som helst annet - og til noen jeg har vært samboer med. Men det er også mange år siden, så jeg var vel "ung og dum". Slik jeg ser det er eneste grunnen til å sende slik å vise at man er klar for "slik". Så da kommer det jo an på hva du er klar for.

Og de grunnene - er det fordi han allerede er gift, da? ;)

Skjult ID med pseudonym Kremt lø. 25 des. 2010 19:32

Ja, dere har nok rett dere som sier at han i alle fall vil gjøre det klart at han kunne tenke seg lett tilgang til sex, og kanskje friste meg litt også. Noe han på en merkelig måte klarte... Men det får samtidig en kraftig bi-smak om det bare er dette det handler om. Så nå sitter jeg med dilemmaet om jeg på nytt skal vise meg som den atttraktive jenta som gir god og dristig og frampå sex eller om jeg skal holde tilbake med sexen og si at om det ikke er noe mer han ønsker, så kan det være det samme. Jeg tror jeg heller mot det siste...

@Enøye. Nei, han finnes ikke gift. Dette er en bra kar. Som jeg skrev var avstand problemet.

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 25 des. 2010 19:37

Har jeg vært så full?

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 lø. 25 des. 2010 19:44

@Kremt: Han er faktisk ikke så bra om avstand skal väre problemet. En ekte romantiker gjör alt for at dere skal komme frem til en lösning for å treffes om man vil det slik. Og vil han ha deg tilgjengelig for sex, så er vel ikke "avstand" det som gjör problemet med dere som evt noe mer.. for da er du jo tilgjengelig likevel visst nok?!

Jeg har blitt "lurt" av denne type menn för... Som skifter de relle romantiske og sensuelle handlingene, plutselig over til rent seksuelle. Og jeg vet jo hvilken vei utviklingen går da.. Rett nord og ned ..

Skjult ID med pseudonym Sugar4ever lø. 25 des. 2010 19:47

Kvinner

Vi vil ha kroppene deres. Så enkelt og så innlysende. Etterpå kan vi snakke romantikk og annet kliss ;-)

(mann 44 år fra Akershus) lø. 25 des. 2010 19:55 Privat melding

@Sugar: snakk for deg selv...

Skjult ID med pseudonym Sugar4ever lø. 25 des. 2010 20:00

@melisen

Jeg snakker for de fleste menn jeg... Du vil det du også, men du ønsker å fremstå som noe annet.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 25 des. 2010 20:09 Privat melding

@Sugar: at du er en idiot betyr ikke at alle andre er det...

(mann 44 år fra Akershus) lø. 25 des. 2010 20:11 Privat melding

For å nevne det, Sugar - om jeg hadde vært mer interessert i sexen enn det andre, så hadde jeg ikke vært singel...

Skjult ID med pseudonym Sugar4ever lø. 25 des. 2010 20:15

Er det vanlig å gå på person og ikke sak her inne?

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 25 des. 2010 20:16

Ja, det er vanlig.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 25 des. 2010 20:17 Privat melding

Sugar: når noen påstår at de kan snakke for andre, så gjør i hvert fall *jeg* det. Personangrepet var det *du* som sto for ved å påstå at du snakket på, bl.a., mine vegne.

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 25 des. 2010 20:18

Og det er vanlig at Mr. Melis pisser de rette folka oppetter ryggen

(mann 44 år fra Akershus) lø. 25 des. 2010 20:23 Privat melding

@Driver: ser ikke noen vits i å holde noe tilbake når folk, spesielt anonyme, uttaler seg på mine vegne. Liker du det når folk prøver å uttale seg på dine vegne når de ikke aner hva de snakker om?

Skjult ID med pseudonym Kremt lø. 25 des. 2010 20:32

Nå avbryter jeg krangelen deres gutter. Uansett - Joda, det er jo hyggelig om han vil ha kroppen min, og og jeg vil da ha kroppen hans også.... ! DEt jeg lurer på, er om noen her kunne finne på å sende noe sånt til noen man OGSÅ var interessert i noe mer med...?

(mann 44 år fra Akershus) lø. 25 des. 2010 20:35 Privat melding

@Kremt: personlig mener jeg at det er tydelig hvor han vil legge listen for hvordan han vil forholdet til deg skal være. Hadde han vært interessert i det som er mellom ørene dine hadde han prøvd å appellere til det også. Nå prøver han bare å appellere til det som er mellom bena dine ;)

Skjult ID med pseudonym Kremt lø. 25 des. 2010 20:38

@ Mr.melis. Han har i høyeste grad gjort det også. Det var jo derfor jeg ble så overrasket!

(mann 44 år fra Akershus) lø. 25 des. 2010 20:47 Privat melding

@Kremt: men da vet du jo hvor du har han om han gjør begge deler samtidig, som jeg indirekte sier over - om han appellerer til både det som er mellom ørene og bena dine, bare det mellom ørene, eller bare det mellom bena, så vet du hva han vil. Da må du selv finne ut om det er det samme som du vil ;)

Skjult ID med pseudonym Kremt lø. 25 des. 2010 21:53

Jeg vil mest mulig, og litt av alt jeg. Men jeg ville aldri sendt et sånt bilde. Og særlig ikke om ting ikke var derfinert. Men så er ikke jeg mann.... og derfor er jeg nyssgjerrig. På om en sånn ting alene er med på å definere hva jeg kan vente meg, og hva jeg kan se langt etter å håpe på...

(mann 44 år fra Akershus) lø. 25 des. 2010 23:19 Privat melding

@Kremt: det samme gjelder for oss som for dere. Sender man bilder av kjønnsorganer er det fordi man anser deg som en man vil bruke kjønnsorganet på. Om du synes han sender det for tidlig, så er det kanskje ikke mannen for deg uansett? Men om du liker det, så er det kanskje ikke å ille?

Det store spørsmålet er "hva føler du?" og "hva tror du?". Hvis du føler at det kanskje var litt tidlig, men alikevel litt pirrende, så bør du jo se hvor det bærer hen, for han bør jo ikke *bare* sende den typen meldinger om du vil noe mer (på sikt). Om du åpnet meldingen og tenkt "IIIk! Herre gud, hva er det der for noe, og hvorfor sender han meg bilde av meitemark før vi har blitt skikkelig kjent (igjen)??" så er det kanskje noe du bør holde deg unna...?...

Men her må du kjenne på din egen magefølelse. Det er nok ingen her som kan gi deg noe klart svar på hva han eller du vil, siden vi ikke kjenner til hvilken kontakt dere har hatt fra før...

Det eneste *jeg* kan si er at jeg, for min egen del, kun ville funnet på noe sånt om jeg kjente en jeg hadde hatt veldig god sex med fra før og gjerne ville "drept litt tid" med. Ellers ville jeg startet i andre enden ;)

Skjult ID med pseudonym Kremt sø. 26 des. 2010 00:12

Takk for svarene!

Reaksjonen min var mest overrasket. Dernest ble jeg glad ved tanken på at det nok ville skje igjen! Har jo fantasert mye om det... Men så ble jeg usikker og litt trist, da jeg tenkte at det er vel ingen som sender sånt, hvis det ikke er for som du sier mr. melis: Å ha bra sex igjen, og drepe litt tid.

Men fint med innspillene deres. Jeg ble faktisk litt klokere. Og jeg tenker at som en av mange meldinger som følges opp, så er det helt ok å sende det, men når det har blitt ganske stille etter dette (jeg svarte kort og humoristisk, fikk et kjapt svar, men det er det), så sier det vel sitt ja... Selv om jeg ikke tar noe for 100% gitt før jeg vet mer...

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra sø. 26 des. 2010 00:52

Jeg er jente.

Jeg tror han var litt keen på sex når du tok kontakt, og tenkte at siden du kontakter han selv om han dumpa deg, så tar du det du får. Jeg hadde ignorert bildet og ikke hatt sex med han om jeg skulle hatt mer kontakt. Antagelig ville jeg ikke tatt kontakt med han i første fall men... ;)

Jeg har forresten opplevd å få slike bilder selv, etter 1 date. FIkk faktisk flere også, på tross at at jeg ikke ga noe respons på bildene. Hva skal man si da liksom? "Nei så flott", eller "oi, se der"..... "fint for deg"??? Det er ikke naturlig å sende slike bilder til noen du ikke kjenner VELDIG godt. Jeg ville nok ikke satt pris på det da heller, med mindre det var en fleip, he he.

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 26 des. 2010 01:03

Jeg tviler på at fyren ville vært så porno om han ville noe mer enn å ha sex. Han gidder ikke legge noe innsats i det og det er ikke noe big deal for han om du ber han dra åt skogen. Så om du synes bare sex er greit så er det bare å hoppe på. Noe langvarig er han ikke ute etter. Så enten er han mindreoppegående eller bare kåt. Kanskje en grei kombo.

Skjult ID med pseudonym Kremt sø. 26 des. 2010 12:09

@høy på pæra..

Ja, du sier noe... hva skal man si ja? "Oi, se der"... hehe. Ler. Følte jeg måtte si noe så jeg ikke virket støtt og prippen, og for at ikke han skulle føle seg dum der det ble sendt en tidlig formiddag, så det ble et halvdårlig ordspill tilbake. (Men det er rart at bilder virker så mye sterkere enn å skrive at jeg fantaserer om deg f.eks... )

Både du og Bruce har nok rett i han tenker at jeg tar det jeg får siden jeg tok opp tråden igjen, og det er ikke så farlig om jeg skulle be han dra til skogen. Det er jo sånn sett en fin måte å teste reaksjonen min på. Nettopp for å se om jeg "også skjønner hva det handler om", og om jeg fortsatt da er interessert. Og det er jeg nok ikke sånn uten videre....

Skjult ID med pseudonym trulte sø. 26 des. 2010 16:07

@Kremt.
Skal fortelle deg hva jeg har opplevd... Fikk kontakt med en hyggelig og oppegående mann, vi skrev vel og lenge..mange meldinger og etterhvert gikk vi over til sms. Da kom det plutselig en mms med bilde av utstyret hans, ble litt overrasket men lot det passere. Avtalte å møtes over en kaffe for å bli bedre kjent, satt og pratet og lo i mange timer..helt til stengetid. Svak som jeg var i gjerningsøyeblikket ble jeg med mannen hjem og det endte i heftig elskov. Angrer ikke på det :)
Hørte ikke noe fra ham på noen dager, før det plutselig kom sms og vi møttes på ny. Timene bare fløy avsted med latter og prat.
Til slutt måtte jeg spørre om han var interessert i å bli kjent i meg som person eller om det bare var for sex.
Svaret jeg fikk var ikke helt overbevisende... " kjenner deg jo ikke så godt, så kan vel prøve å bli kjent...selv om sexen var god.!"
Det kommer tikkende inn sms av og til,men ikke noe ofte...og da helst på kveldstid/ leggetid.
Så har tolket det dit hen at han ikke kunne tenke seg å ha noe forhold...bare sex. Synd for han er en kjempeflott og snill mann og den som fanger hele hans oppmerksomhet er heldig.
For jeg kan ikke bare ta til takke med hyrdestunder i senga når det passer en mann...vil ha en mann som kan gi mer...
Men du må ha lykke til i ditt valg med hva du skal gjøre...tar du til takke med bare sex eller vil du ha noe mer å bygge på... ?
Lykke til videre :)
Juleklem fra "trulte"