Alle innlegg Sukkerforum

Skal det være så vansklig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sliten lø. 25 des. 2010 19:44

Har vært her ca 1/2 år nå og vært på noen dater. Noen mer heldige en andre. Har som dere skjøner ikke møtt den store kjærligheten.

Men begynner og bli "lei" av og bli kjent med nye mannfolk....hva heter du...hvor bor du...hva gjør du på fritiden...har du barn...etc. Meldinger som flyr frem og tilbake.

Noen som kjenner det samme som meg?

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 25 des. 2010 19:49 Privat melding

Har ikke värt på så mange dater jeg.... Men er sliten for så mange andre grunner da.. men har energi for mange grunner og da heldigvis ;)

(mann 43 år fra Akershus) lø. 25 des. 2010 20:20 Privat melding

Enig med T.S jeg er mann , men det er slik med jentene å.

Skjult ID med pseudonym ripsalis lø. 25 des. 2010 21:28

Kjenner litt på det samme jeg også. Men så tar jeg litt pause fra sukker innimellom, og da får jeg ny giv når jeg er tilbake. Skriver med kun de som kan være aktuelle for meg. Blir lei av tørrprat :P Har vært her i 5 mnd jeg, og forbereder meg på at det kan bli en stund til. Plutselig dukker drømmemannen opp, håper jeg!

(mann 39 år fra Oslo) lø. 25 des. 2010 21:41 Privat melding

Nei, kan ikke si at jeg kjenner det samme i det hele tatt.

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 25 des. 2010 21:41

Been there, felt that.

Jeg var på ca. 15 dater det første året jeg var her, og det tar på, følelsesmessig.
Å hver gang skulle dele med ukjente hvem man er, hva man gjør, og hva man står for, og dele ting man kanskje nødig deler med folk man kjenner godt, pluss at jeg lett får følelser = slitsomt.

Tok en pause etterhvert, delvis med vilje, delvis fordi antall besøkende falt etterhvert og jeg egentlig ikke så lett fant noen jeg kunne tenke meg å date på lista lenger. D.v.s. noen er det jo, men de fleste faller bort av forskjellige årsaker.

Det er akkurat som om jeg *vet* hvordan *hun* skal se ut og være, men jeg finner henne ikke. Kanskje nettopp derfor.

Skjult ID lø. 25 des. 2010 21:44

luksusproblem :)
Det er ikke slik for fleste parten her inne. Ihvertfall ikke for den mannlige delen.

Så vær heller fornøyd med at det blir mange dater istedet for å gjøre det til ett problem :)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 25 des. 2010 22:00

Dater er koselig det, og litt spenning og sommerfugler i hverdagen, pluss at det betyr at noen ihvertfall liker bildene og teksten i profilen, og meldingene, såpass at de kunne tenke seg å møte deg.

Men når alt er sagt og gjort så er man jo litt tilbake til scratch når det ikke fører noe sted. Faktisk kan det gjøre en mer usikker istedet, fordi man lurer på hva som mangler, og om man fremstiller seg selv på feil måte her.
Ihvertfall i mitt tilfelle, der det er jeg som som oftest har fått "Du er hyggelig, men jeg tror ikke at..." -meldingen på SMS dagen etter daten.

Men poenget HER var vel (slik jeg oppfattet det, da - mulig jeg misforsto TS) at man kan bli sliten av å møte nye hele tiden, og måtte gi av seg selv. Luksusproblem - jo, på en måte sammenlignet med mange, men allikevel et problem slik de som har det sånn opplever det. Man vil jo helst møte ei/en det virkelig klaffer med.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 25 des. 2010 22:08

Jeg opplever det egentlig ikke slik, jeg, jeg har aldri møtt noen jeg skulle vært foruten, selv i de tilfellene der det har vært fullstendig kræsj. Problemet ligger heller i at jeg blir kynisk.

Husker jeg skulle på en date for en to års tid siden. Vi skulle møtes på en kafé på Grünerløkka. Jeg tok trikken til Storo og gikk ned derfra, rett og slett fordi jeg var så nervøs før daten. Sånn er det ikke lenger, jeg er selvsagt spent før daten, men jeg klarer ikke å bygge opp de samme forventningene - det blir fort rutine ut av det, om det blir noe mer er det bare et pluss.

Kanskje det ikke er et problem i det hele tatt, men jeg likte den følelsen, altså...

Skjult ID med pseudonym trbl lø. 25 des. 2010 23:21

Dater man mye er dette helt vanlig. Særlig om det blir mange dater med forskjellige folk etter hverandre. Man blir lei av å kommunisere. Både når det kommer til tekst og muntlig. Pause kan da være lurt. Jeg er vel opp i 25 kvinner jeg har datet den tiden jeg har brukt sukker av og på. Særlig det å treffe noen og ha småprat kan virker litt uinspirerende når du forteller om din barndom for 25 gangen! Jeg har s

Men det er bare å innse at etter man har vært på endel dater med forskjellig kvinner så blir ting noe repeterende. Det er om det klaffer at ting forandre seg. Om man greier å finne noen man liker (får koblinger til). For min del så viser statistikken av det er hver 10 kvinner jeg dater (altså treffer i RL). Å finne noen er hardt arbeid enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym Xradon sø. 26 des. 2010 20:00

Når du er på sukker.no og leter etter den store kjærligheten så må du bare gi mere av deg selv enn å klage. Tenk på de som aldri får ett eneste brev. Du burde vært bra fornøyd!

Den eneste og den som passer for deg best er ikke alltid den som er i drømmene dine!