Alle innlegg Sukkerforum

Skeptisk til sukkerfester...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mmm... fr. 29 des. 2006 11:49

Jeg kan rett og slett ikke forstå hvorfor disse festene tilsynelatende er så vellykkede. De fleste har vel sin "portefølje" med potensielle partnere som det mailes litt med her på sukker. Og så er da poenget at man skal sirkulere rundt mellom disse på festen, som en slags speeddating? For å kunne sammenligne. Unnskyld meg, men da må jo den orginale speeddatingen passe mye bedre? For i denne sammenhengen kan ikke jeg forestille meg at verken jeg eller de jeg mailer med, ville synes det er så kult å se sine potensielle partnere sirkulere på denne måten. For ordens skyld; jeg er en svært lite sjalu person. Men dette lukter det pornopung og taktikkeri av. Det vil alltid være ulik forståelse av, og behov for, å sirkulere videre selv etter man har truffet en interessant person. Og kanskje har man også avtalt en prat på forhånd med noen.
Min konklusjon:
Med separate dater er det mulig å vurdere, utvikle og sammenligne i ro og fred. På sukkerfester er det stor fare for at potensielle fremtidige forhold går fløyten ved at dose oppmerksomhet i løpet av kvelden blir sammenlignet.

(kvinne 58 år fra Oslo) lø. 30 des. 2006 15:03 Privat melding

Du har da fritt valg mmm... !
Om du vil holde deg til personlig dating så gjør du da det :-)

Men om du når festen nærmer seg, ikke skriver med noen som du har lyst å ta en personlig date med...og den andre med deg, så er det vel en fin måte å se noen av de kanskje et par tusen matcher på listen din for å se om det er en du vil bli nærmere kjent med? Det å møte en i virkeligheten er jo noe helt annet enn kun å se en profil her inne, kanskje uten bilde til og med. Der får du sett dem.... :-)
Jeg synes arrangementene til Sukker er et veldig bra tiltak!

Lykke til med jakten på en partner samme hvilken måte du velger og et Godt Nytt år til alle :-)

Skjult ID med pseudonym mmm... lø. 30 des. 2006 16:14

Jeg er klar over at jeg har fritt valg.
Og jeg kommer til å holde meg unna disse festene.
Dog enig i at slike fester kan være noe for de som ennå ikke har begynt å maile med noen.

Forøvrig var mitt innlegg var ment som refleksjon.
Ikke alle er tilhenger av refleksjon skjønner jeg...

Skjult ID med pseudonym tja.... lø. 30 des. 2006 16:54

Det er ikke uvanlig å oppfatte ett innlegg på en diskusjonside som en invitasjon til debatt ;)

Skjult ID med pseudonym mmm... lø. 30 des. 2006 21:06

Det er jo hele poenget mitt, nettopp en invitasjon til debatt.
Og det er da intet debattinnlegg å bli gjort oppmerksom på at man kan holde seg borte...:)
Alt for mange "debatterer" på en slik måte...

Skjult ID med pseudonym tja.... sø. 31 des. 2006 11:53

Det var det siste avsnittet i innlegget ditt den 30/12, 16:14 jeg oppfattet som ikke spesielt innviterende til debatt.

(kvinne 58 år fra Oslo) sø. 31 des. 2006 17:53 Privat melding

Vel mmm... det virker som du er ny med nettdating... I så fall er jeg spent på om du har samme mening om et par måneder.
Jeg ville bare gi deg en respons... for min del må du gjerne gjøre akkurat hva du vil :-)

Min erfaring er at å skrive med en mann er ganske så forskjellig som å treffe ham og så lenge jeg ikke har det går jeg på fest om jeg vil. Vil jeg gjerne treffe en etter noen mail så er det vel greit å foreslå treff om en ikke får forslaget selv i stedet for å planlegge forlovelse med en en ikke har truffet... For ordens skyld: det var satt på spissen :-)

Dessuten.... om du og din potensielle begge er på festen.... er dere jo i samme situasjon!

Jeg skjønner noe av pointet ditt men hvorfor ber du ikke den potensielle ut noen dager før festen så ser du vel om du vil fortsette med å treffe vedkommende eller se etter nye potensielle :-)
Jeg har holdt meg hjemme fra en fest fordi jeg holdt på å date en, det passer meg best. Når det ikke er noen som skiller seg ut så er festen et bra alternativ. Her inne er det så mange at en noen ganger ikke ser trærne for bare skog (fritt tilpasset). Det er også mange interessante personer lengre ned på matchlisten som kanskje ikke får så mye oppmerksomhet ellers. På festene er alle, i hvert fall de fleste, i samme båt og stort sett lette å slå av en uforpliktende prat med, kort eller lang. En kan til og med holde seg til kun en om det klaffer med en gang! Det å se en person i levende live gir meg adskillig mer enn et bilde. Noen får det kanskje til å krible litt... er det gjensidig kan en jo intensivere kontakten slik en vil.

Jeg ønsker for deg at du treffer drømmepartneren veldig snart, om det er her eller der... og at dere får et lykkelig 2007, 2008, 2009,........ sammen :-)

Det ønsket er for alle på sukker som gjerne vil ta skrittet å få en partner :-)

Bare noen timer igjen av 2006.... Takk for det gamle :-)

Skjult ID med pseudonym mmm... ma. 1 jan. 2007 14:39

Ok, et spørsmål til dere som har deltatt på slike fester;
er damene mer aktiv her enn ellers på by'n, eller står de som også her på utstilling og venter på initiativ fra guttene....:)

(kvinne 38 år fra Rogaland) fr. 12 jan. 2007 09:42 Privat melding

Syns denne tråden tar opp noe som jeg har tenkt over i forbindelse med skal/skal ikke gå på sukkerfest. Vil jeg virkelig se flere av de jeg event har kontakt med på samme fest? Er det ikke overveldende nok å møte en av gangen....Det er stor forskjell mellom den forestillingen man danner seg i hodet ved å kun chatte og sånn en person fremtoner i virkeligheten. Fakter og kroppsspråk er jo så viktig.

Er man dermed flink å spille et spill kan man sirkulere rundt å "shoppe" seg et inntrykk av de man lurer på om er interessante. Eller man kan opptre helt naturlig, alle er jo i samme båt...Eller, nei ikke vet jeg..