Alle innlegg Sukkerforum

Menn skaper drama

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS ma. 27 des. 2010 13:35

Jeg føler at menn skaper drama.

1. Dere snakker ikke med oss

2. Dere skygger unna uten gi oss en forklaring på hvorfor, tar ikke opp problemer. Mulig dere syntes det er ubehagelig fordi dere ikke ønsker å såre dama, meeeeen de fleste av oss foretrekker å snakke om ting enn å leve i uvitenhet.

3. Dere må ikke ha det synet om at dere er slemme mot ei dame eller dømmer henne for å være ei tøs fordi dere har tilfeldigvis hatt sex med henne, sex er et menneskelig behov hvor begge har det godt ut av det. Vi får nødvendigvis ikke følelser etter et par ganger med kos slik kanskje mange av dere tror. Som sakt best å snakke om det. Mange av oss blir mer knyttet til dere etter sex og tar kontakten, meeeen det betyr ikke at vi sitter der med mye følelser av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 27 des. 2010 13:41

Smart dame dette ;)

Jeg er blitt så kald pga menn sin overfølsomhet på hva de tror om oss, at jeg tror det er årsaken til at jeg ikke greier å følelsesmessig engasjere meg i det hele tatt lenger.. Jeg får jo hetta bare fyren gir meg et kyss offentlig når man er i "start fasen".
Kan noen vær så snill prøve å omvende meg.... heh

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 27 des. 2010 13:49 Privat melding

OK.... Så det du sier her nå, er at det er vi menn som er årsaken til at kvinnene "skrur" på sin Dramaqueen.....

Det kan vel muligens ligge noe der, men nå har jeg levd såpass lenge, og opplevd såpass mye, at jeg har lært at det finnes ingen mal for hva som trigger dramatikk.
Hos noen damer, så funker det helt fint å knulle både 2 og 200 ganger uten styr, mens noen ganger, så er helvete løs etter 1-2 ganger.

Så vær så snill, ikke døm oss fordi om vi prøver å sondere terrenget, og for at vi har behov for å finne ut om det er en seksuell kjemi tilstede før våre følelser blir sluppet løs.....

Btw: Dramaqueens er muligens den største Turn-off for oss menn.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 27 des. 2010 13:51

"dempet applaus"

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 27 des. 2010 14:08

Enig at kvinner overdramatiserer.. Men menn varter jo ikke opp lenger, vi oppvarter dere.. (nå snakker vi ikke om det som kan kjøpes her)
Vi jenter jobber jo for dere nå.. Roller er jo byttet tvert om.. Og dere har blitt sånne furtegutter som ikke tåler selvkritikk.

Nei fader heller.. La meg slippe.. Nei.. tror 2011 skal bli nok et singel år for meg.. Så slipper jeg å lese og trø forsiktig over hva jeg sier eller gjør mot gutta.. Sensitiviteten har inntatt menn i nyere tid.. Oversensitiviteten..

Hvor er mannen som er Mann lenger? Fosvant "han" med forrige generasjon..

Hilsen det håpløse kvinnfolket..

Skjult ID med pseudonym katte ma. 27 des. 2010 14:12

Eller finn en mann fra forrige generasjon...? :)

Skjult ID med pseudonym Dr. Phil ma. 27 des. 2010 14:15

Kvinne81:

Du må jaggu meg ha møtt mange bra menn :-) Høres ikke ut som du har møtt drømmeprinsen enda :-)

2011. Nye sjanser,nye muligheter.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 27 des. 2010 14:18

I dag er det vanskelig å være gentleman uten at dama tror man har gifteplaner. Hva har skjedd?

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 27 des. 2010 14:23 Privat melding

Nå vet jeg ikke hvilke erfaringer du har gjort deg @ kvinne81, men EKTE mannfolk reagerer ikke som du beskriver her, ekte mannfolk tåler å bli konfrontert av en dame.
Så rådet mitt for et suksessfyllt 2011 for din del, må være å spore opp et skikkelig mannfolk ;-)

Btw; hovedgrunnen til at vi mannfolk vil bli vartet opp, er at vi forventer en likestilling på området.
Nå har menn vartet opp damer i 1000-vis av år, og hvis dere ikke takler rollebyttet, så kan dere enten melde dere ut, eller kaste dere inn i kampen, og bli god på denne formen for kurtisering....

Happy hunting jenter, gleder meg til 2011, året der likestillingen har kommet ett steg videre ;-)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 27 des. 2010 14:25

Beklager.. mente den generasjonen som er gamle griser eller daue i dag.. hehe. Ikke de som er kun et, tiår eller to eldre hehe..

Dr.Phil: Jepp, jeg har vært sammens med snyltere, latsabber, ambisjonsløse og gjerrigknarker og ikke minst mangel på å ville leke, holde lidenskapen vedlike. Og merkelig nok så skjønner jeg ikke hvordan de blir slik.. For de virker jo oppegående til å starte med. At det er tak i dem. Og så foffer det vekk.

Så nei.. Jeg skal være singel resten av min liv om dette er noen egenskaper alle menn har i dag (dvs dem innen min aldersgr). Har det flott alene, og masse fantastiske venner og en helt ufattelig kul jobb. Så vil nok leve lykkelig fordet om. Jeg stenger ikke døren for evt en fyr. Poenget han får desverre oppgaven med å overbevise meg at han ikke har noen av de negative egenskapene over.. Og det er der det kan knyte seg igjen ..

Er faktisk ikke negativ av meg.. Bare realist... En positiv pessimist ;)

Skjult ID med pseudonym TS ma. 27 des. 2010 14:25

Buddha;

Jeg ønsker også at den seksuelle kjemien også skal fungere før følelser fyr løs, men det blir ikke så lett når dere skaper drama på den måten ved å gjette ting og antar ting uten å snakke med oss. Ikke så veldig mange åpne og ærlige mannfolk her nei.

Skjult ID med pseudonym fyr84 ma. 27 des. 2010 14:26

Kommunikasjon <3

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 27 des. 2010 14:31

@buddha.... : Skal vi ta frem slegge, glo tang, kniver og missbruke og banke dere opp nå og???( det har jo dere også gjort i 1000vis av år når vi ikke var likanes lenger) hehhe.. ;p ;) ;o)
Og vil dere føde barna?

Og alle vet at den jenta som selger seg selv billigst ødelegger for dem som faktisk kunne vært skikkelig bra. Og ergo gutta blir hekta på rusen av å få seg masse lett mus, enn å tenke kvaliteten på hva de faktisk får.. Og vi som synes vi er kvalitet, erger oss over samme situasjonen.. hehe..

Joda.. Likestilling. Er ikke mye til rødstrømpe gitt.. Synes man skal samarbeide jeg.. Thats it ;)

(mann 43 år fra Oslo) ma. 27 des. 2010 14:38 Privat melding

jaja damene har nå fått det dem har mast om det siste 30 årene; varen er levert og den kalles "likestilling"

høhø!

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 27 des. 2010 14:41

hehe, konsekvensanalyse er noe dritt ;)

Skjult ID med pseudonym Dr. Phil ma. 27 des. 2010 14:50

Det er ikke likestilling før menn kan føde og damer går rundt med skjegg. Da nærmer vi oss.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 27 des. 2010 14:52 Privat melding

@ kvinne 81.

Tror ikke det blir noe bedre for dere single damer om dere skal adoptere alle de negative sidene ved våre forfedre heller.
Lær av historien, så unngår dere mange feil HO HO HO....

@ TS

Hos noen damer så finner man veldig tidlig den seksuelle kjemien, men i enkelte tilfeller der alt det andre ser ut til å stemme bra, så velger vi noen ganger å forsøke opptil flere ganger for å se om den kjemien kommer etterhvert.
Men når den uteblir, så er nok den harde sannhet tung å takle, da dere har blitt veid, og funnet for lett, og da mister vi menn fort interessen.

Btw: Grunnen til at vi skygger unna er ikke fordi vi er redd for å såre dere, men det er fordi dere tendenserer til å innta offerrollen når dere blir dumpa, og snørr og tårer er nesten like Turn-off som Dramaqueens.....

Capice?

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 27 des. 2010 15:01

Helt enig med TS.
Ofte skaper menns "dramaqueen"-fakter helt unødvendig drama og vanskelige og pinlige situasjner fordi de håndterer dem så klønete. Det er nok mye pga innbilskhet og/eller manglende komunikasjonsferdigheter eller overfølsomhet.

Eks1: Venninne sender melding til en fyr hun har datet et par ganger, de har hatt god kommunikasjon hele veien, ingen ting har "skjedd", han har vært pådriver og smset flere ganger daglig mens han var i utlandet i mellomtiden. Han åpner den aldri. Slik skal hun forstå at han ikke er interessert; ved å bli behandlet som luft. Hvorfor ikke bare sende en melding og si at det føltes feil? Hvor vanskelig kan det være?
(Jeg kjenner ham gjennom jobb og vil ikke ta fem øre for å drite ham ut som "nettkonge" hvis sjansen byr seg, så dårlig som han behandlet henne.)

Eks 2: Brudd mellom nær venninne av meg og typen hennes. Kompis av dem, som jeg kjenner også, gjennom annen venninne, forsvinner fra vennelisten min på FB. Jeg sender melding og spør om det har med bruddet å gjøre, han bekrefter; det ble litt vanskelig å være på FB med en venninne av kompisens eks. Jeg svarer at det er da dramaqueen behaviour, han blokkerer meg, Hehe
Fyren bor pokker meg i utlandet, vi har flere felles venner og paret det gjelder er fortsatt venner på FB både med hverandre og meg. Fyren er <35 år. Menn og drama.

Skjult ID med pseudonym Snupp79 ma. 27 des. 2010 15:21

Saken er at det finnes bra menn, men når vi møter dei er vi så kalde og kritiske at vi mister dei like fort nettopp på grunn av menn som behandler kvinner dårlig...

Jeg er en av dei som har blitt kritisk, kald og alt for høye krav til en mann at når jeg treffer han som kanskje er perfekt for meg så finner jeg en liten feil der også, kanskje bare at han sender blomster... Hmm... han må det være noe galt med, ingen sender jo blomster lenger, skal tru hva galt han har gjort no....

Drar ikkje alle menn under samme kam her nå, bare dei jeg har møtt til nå... Vennene mine sier jeg må skjerpe meg, gi han en sjanse osv... Hvorfor det, han kommer til å gjøre det samme som resten, såre meg....

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 27 des. 2010 15:23

Det finnes da dramaqueens i alle aldre av begge kjønn. Utslaget er gjerne omvendt proporsjonelt med testosteronmengde ;)

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 27 des. 2010 15:39

Joda, de som har litt problemer med lukeparkering og mener farger har fruktnavn.

Skjult ID med pseudonym Taz ma. 27 des. 2010 16:00

Ifølge Sir David Attenborough (på TV i dette øyeblikk) så er "female asses mysterious creatures which the males can find unfathomable"

Jeg kunne ikke sagt det bedre selv Sir David! :-D

Skjult ID med pseudonym TS ma. 27 des. 2010 16:03

Vel... jeg sier for all del ikke at alle er slik. Men jeg syntes generelt at det å holde tilbake tanker om en sak eller det å holde kjeft er ganske irriterende hos mange menn. Skaper bare drama av slik, og ja vi begynner å lure og begynner å mase på etter svar. Hvorfor ikke snakke om det og bli ferdig med saken?

For all del, jeg har såret mange menn før fordi følelsene ikke har vært gjensidige, men jeg snakker for all del og forteller mine grunner.

Jeg savner virkelig god kommunikasjon og ærlighet. Man må tørre å vise følelser, være åpne og snakke om ting. Ikke rart at man blir single lenge slik man behandler hverandre på. Problemer kan løses ved å snakke om dem og komme til en enighet, ikke rømme ifra. Dette har for all del ingen ting med likestilling å gjøre.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 27 des. 2010 16:09

Det er ikke naturlig for alle menn å utdype følelsene sine. Det kan være ubehagelig rett og slett. Omtrent som å be en dame beskrive alle deler av offside-regelen. Litt svarthvtt og bastant nå men tenk over det neste gang du ber en mann vrenge hjertet sitt for deg.

Skjult ID med pseudonym TS ma. 27 des. 2010 16:13

For å få et bedre innsyn om saken lurer jeg på;

1. dere møter en mann/kvinne

2. Sjekker om kjemien stemmer, og finner ham/henne interessant, og dere treffes gjerne flere ganger. Og deretter....;

hvem av dere her inne ønsker å sjekke om den seksuelle kjemien stemmer først før dere lar følelsene fyr løs?

Da jeg regner med at love at a first sight er ganske uaktuell nå til dags. Jeg vil gjerne vite om dere er av hann eller hunn- kjønn her også.

Skjult ID med pseudonym TS ma. 27 des. 2010 16:14

Bruce W, det var interessant, hva kan grunnen være da?

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 27 des. 2010 16:22 Privat melding

Joda @ viveca, jeg er overbevist om at det finnes dramakings her inne også, men da får vi håpe at de parrer seg med dramaqueens, så resten av oss normale slipper å rote bort tiden vår på den slags....

Ellers så vil jeg gi litt skryt her til @ Snupp79, som hadde et veldig innsiktsfullt innlegg, der hun er klar over sin egen svakhet, som medfører at hun skremmer vekk bra mannfolk.
Et bra mannfolk som kjenner sin egenverdi, og som ikke mangler noe annet i livet sitt enn en kjæreste, gidder selvfølgelig ikke å tilnærme seg en kald og avvisende dame to ganger.
Og denne svakheten bør bearbeides og overvinnes, for hvis ikke så er det lett for å ende opp i klørne på players og Bad- boys, for de lar seg ikke affisere av den slags barrierer for å få seg litt mus.

Dere damer er veldig flink til å se nyanser, og har en utpreget evne til å analysere, hvorfor har dere ennå ikke lært dere å kjenne igjen en typisk player, eller en lurendreier?
Henger dere litt tilbake i evolusjonen på dette området kanskje?

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 27 des. 2010 16:22

Kvinne81
"Vi jenter jobber jo for dere nå.. Roller er jo byttet tvert om.. Og dere har blitt sånne furtegutter som ikke tåler selvkritikk. "

Det er jo dere kvinner som gjør oss menn til furtegutter......før når det var menn som var sjef så var vi "menn" med stor M.
Nå er vi redusert til myke sofaputer.........la menn snakke om ting på sin egen måte så skal du se vi blir menn igjen:)

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 27 des. 2010 16:25

@TS
Som vanlig finnes det kjedelige fysiske årsaker til det. Her er en av dem:
Broen mellom hjernehalvdelene er mye tykkere hos kvinner og ehh you know who... Det fører til at kvinner lett kan tenke og føle samtidig, i mye større grad enn oss. Og gjør det hele tiden. Vi skiller i større grad mellom følelser og fakta. Ikke helst fordi vi kan, men stort sett fordi vi må ;) Så for en mann å beskrive følelsene sine på kommando er litt som å be en dame være velge bil utfra ytelser og ikke fargen. En mann har mye lettere for å uttrykke følelser ved å gjøre ting for deg. F.eks gi deg blomster, ordne en romantisk weekend eller klinke til med frokost på senga. Sånn generally speaking ;D

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 27 des. 2010 16:29

Og en liten parentes.. Du straffer ikke en mann ved å ikke snakke med han. Han forstår ikke at det er straff. Nekt han sex for ønsket effekt. Burde egentlig ikke røpe dette...

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 27 des. 2010 16:32

Jeg vil ha en rosa Hummer og frokost på senga:)) Og jammen er jeg glad jeg kan tenke og føle samtidig.. som blond ville jeg ellers måtte skrevet ned tankene og lest mens jeg kjente på følelsene.. hmmm tricky:)
Kanskje menn skal begynne skrive ned fakta og lese de selv?;) Men uansett er det fakta at mye blir "glemt" med en romantisk tur hehehe. Egentlig synes jeg menn er best når de gjør d de er best på.. holder kjeft og tar action:))

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 27 des. 2010 16:37 Privat melding

@ TS

Jeg har vel svart på dette tidligere, men jeg svarer likevel...

Love at first sight, har jeg aldri opplevd, og jeg håper nesten at jeg aldri heller noensinne skulle bli angrepet av denne type galskap, så JA.... Jeg løsner aldri før jeg har fått prøvekjørt godsakene.
Men siden noen av denne klodens deilige skapninger er overbevisende allerede første gangen, så behøver man ikke bruke så lang tid.
Mens noen er lite overbevisende, men fortjener flere sjanser, pga, mange andre fine kvaliteter, så derfor må man gi de flere muligheter til å nå opp.
Men det er vel med disse det ender opp med drama, for underveis i testkjøringen, så finnes det mange utålmodige sjeler som lager rabalder for at det er for lite søte meldinger og kjærlighetserklæringer i testperioden, og at mannfolka viser for lite initiativ, osv, osv.....

Enkelte damer har det altfor travelt, og det skyver bare oss menn unna......

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 27 des. 2010 16:41

Gleder meg til neste prøvetur jeg:) hehehehehe-- kjekt vite man blir prøvekjørt hehehe, hvor er romantikken henne?!?!?!? hehehe

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 27 des. 2010 16:44 Privat melding

hallo @ irene..... det ene utelukker vel ikke det andre?

Man kan vel fint ha en romantisk prøvetur vel.....

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 27 des. 2010 16:46

Where is your ignition?

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 27 des. 2010 16:49

Apropos Snupp:

"I don't like a guy with flowers. It means he's done something he shouldn't. The bigger the bouquet, the younger she was."

Sally Harper, "Coupling"

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 27 des. 2010 16:54

Sexnekt.. haha.. as if om den funker...

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 27 des. 2010 16:59

@ buddha

En mann må også prøvekjøres.. holder han ikke mål er det rett ut....

Skjult ID med pseudonym Snupp79 ma. 27 des. 2010 17:00

Se der ja qwerty.....

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 27 des. 2010 17:10 Privat melding

Sexnekt funker som faen..... Men det er dumt å prøve seg på den taktikken før man er godt installert i samme hus, og har skrevet under på lånedokumentene sammen......

*Huuuuuuuussssjt bort med seg*

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 27 des. 2010 17:20

sexnekt funker ikke.. fordi... fordi... jeg greier det ikke... :(

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 27 des. 2010 17:22

Jeg vet om en artig måte drive sexnekt på:)) Men sånn generelt kan jeg ikke forestille meg at det er noe jeg ville brukt, nekte mannen sex for å oppnå noe.. blir feil i min verden:) Men mulig for at det virker som en sjelden vare for tiden hehehe men vil at mannen skal være seg selv og ønske gjøre det han gjør for at han innser det er det beste for alle? ...men som om straff ja hehehe, på en litt annen måte..

Prøvekjøring ja.. men stemmer kjemien og kysset pleier resten falle på plass...I min voksne verden iallefall...

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 27 des. 2010 17:22

hahahaha!! Ikke jeg heller. Jeg er for . hehh snill ;)

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 27 des. 2010 17:22

skal du benytte deg av sexnekt så forsikre deg om at fyren ikke takler det.............

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 27 des. 2010 17:23

ser at den straffgreia kom litt feil ut hehehehe,ikke noe SM jeg snakker om her altså!

Skjult ID med pseudonym TS ma. 27 des. 2010 17:53

takk til BruceW og Buddha :)

Men dere... har det hendt at menn ikke vil ha sex med ei kvinne av følelsesmessige grunner da?

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 27 des. 2010 17:58 Privat melding

Tja, den eneste grunnen jeg kommer på i farten kan være i det tilfellet at dama har vært utro, og prøver å bruke sex som lokkemiddel for å bli tatt inn i varmen igjen.
Det er helt uaktuellt for meg hvertfall......

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 27 des. 2010 18:13

@robinsve

En oppegående kvinne vil aldri si til en mann bli homo hvis du er misfornøyd med
damene....Det ville være å sparke under beltestedet.....

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 27 des. 2010 18:17

Skulle gjerne vært homo, jeg, da ville jeg kanskje skjønt litt mer av dem jeg var interessert i, men så er det hvem man tenner og ikke tenner på, da... :-) Dessuten fordrar jeg ikke Lady Gaga!

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 27 des. 2010 18:29

@ qwerty

Jeg er mye flottere enn henne så nå fornærmer du meg faktisk.....Du kvalifiserer til ....:)

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 27 des. 2010 18:32

@TS
Sikkert mange menn som ikke klarer å skille sex og kjærlighet, om det er det du spør om... eller som Buddha skriver.. at man har en konkret grunn til å nekte.

Skjult ID med pseudonym TS ma. 27 des. 2010 18:32

@robinsve

Jeg har ikke sakt at jeg er misfornøyd med alle menn jeg, hvis du har fulgt litt med ;) Menn er mennesker med følelser også. Jeg forstår bare ikke tankene bak disse "flykte bort" handlingene som for meg skaper drama, derfor ønsker jeg en diskusjon rundt temaet. Ikke at jeg er en mannehater for all del. :)

Skjult ID med pseudonym corinna ma. 27 des. 2010 18:42

Jeg synes ikke menn som ikke tør å si fra er dramaqueens, oppførselen TS beskriver er ren feighet i mine øyne.
Skjønner dog heller ikke at en mann kan ta denne diskusjonen personlig, med mindre han føler seg truffet?

Skjult ID med pseudonym TS ma. 27 des. 2010 19:01

@BruceW og buddha

det er mulig at mange menn ikke kan skille mellom sex og kjærlighet ja. Jeg har hatt et såkalt "elskerforhold" med en gutt. Han behandlet meg som en prinsesse som om vi var kjærester, både har brukt tid, og gitt meg gaver og vi hadde også ting hos hverandre. Jeg elsket den tiden vi var sammen. Jeg fikk også tilgang til nøkkelen til leiligheten. Her snakker vi om en som jobbet utrolig mye, og mye overtid og hadde dermed ikke tid til kjæreste. Men plutselig så ønsket han ikke å fortsette lenger, grunnen var fordi det "gikk utover helsen hans" og at han ikke fikk tid til venner og andre ting. Jeg tror ikke at han var lei meg, alle de gangene jeg kom på besøk kom jeg jo med forslag om at jeg faktisk kan dra hjem, noe han nekter meg for å gjøre.

Han snakket ikke med meg, ville heller ikke være venn med meg eller noe form for kontakt med meg. Noe som irriterte meg dyyyyyyyyyyyyyypt. Jeg vet ikke om han kanskje fikk følelser eller hva som egentlig hendte, jeg syntes at svaret han gav for tynt. Jeg satt igjen med mange spørsmål som jeg aldri fikk svar på. Jeg sier ifra at vi kan fortsette å møtes i mindre grad, og da sa han at han ikke ser noe poeng i å bare møtes for kun å ha sex også sove, for han ønsker å bruke tid. Jeg syntes at det var utrolig rart at det finnes gutter som sier nei til sex med ei dame på en slik måte.

kan man ikke være venner etter et slik forhold?

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 27 des. 2010 19:12 Privat melding

@robinsve

Vel.. alle mennesker er forskjellige, jeg foretrekker å vite grunnene til hvorfor ting skjer. La oss si hvis du hadde ei dame du har vært kjærester med i tre år, også sier hun plutselig "best vi gjør det slutt" uten at hun gir deg noen forklaringer, begynner du helt ærlig ikke å lure på hvorfor?

Vi skiller oss fra dyr fordi vi har tanker og følelser, er ikke blitt født for å ta alt likegyldig eller såkalt "javel... daså" holdning.

(mann 32 år fra Oslo) ma. 27 des. 2010 19:12 Privat melding

Tror det eller ei, det finnes faktisk gutter som ønsker mer i et forhold enn bare sex. Er for øvrig uenig i alle punktene i det første innlegget. Du generaliserer, og det er alltid en dårlig idé.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 27 des. 2010 19:19 Privat melding

@willir85 ja det er mange menn som ønsker forhold, ingen tvil om. Men jeg tror poenget til TS er at menn generelt ikke snakker som skaper drama. Og det er jeg helt enig i ;)

(mann 49 år fra Troms) ma. 27 des. 2010 19:22 Privat melding

Hmm, et spørsmål.

Hvilken av beskrivelser av egenskaper er mest innarbeidet/hørt, av dramaqueens eller dramaking?

Uten å være generalistisk, men tror at drama ditt eller datt finnes i begge kjønn, uten at man skal si at noen er verre enn andre.

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 27 des. 2010 19:28 Privat melding

@itwasntme

sjalusi, dårlig selvbilde, overfølsomme mennesker, dårlig kommunikasjon, lite åpne mennesker, det at man ikke er trygg med seg selv også med partneren skaper drama.

Det finnes både dramakings and queens ja ;)

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 27 des. 2010 19:40 Privat melding

@robinsve...

vel... å IKKE få svar på det en en annen sak, men hvordan man REAGERER ved å ikke få svar på det man lurer på er også en annen sak. :) Jeg liker å sette spørsmål og graver intens etter svaret jeg leter etter, iallfall til jeg er fornøyd med svaret jeg får. Kall det for stahet om du vil. Jeg har dessverre ikke en slik "javel, daså" holdning til livet. som minigul er jeg tvilende, lurer, setter spørsmål tegn og vil lære og vite. Det er drivkraften i livet mitt. Men om det er positivt eller negativt med å være slik som jeg er får være i en annen diskusjon.

(mann 49 år fra Troms) ma. 27 des. 2010 20:08 Privat melding

Slik jeg kjenner til er det et mer utbrett begrep dette med dramaqueens.

Uten at jeg vil si at kvinner er mer glad i drama enn menn.

Men det kommer jo an på opplevelsen til den enkelte.

Problement med drama osv går vel mer på evnen til å skape drama og store ting ut i fra lite eller ingenting slik jeg ser det.

så til det ts skriver:

"1. Dere snakker ikke med oss"

: Kanskje det kommer av at når man prater med en del kvinner så takler de ikke det som sies til dem.

"2. Dere skygger unna uten gi oss en forklaring på hvorfor, tar ikke opp problemer. Mulig dere syntes det er ubehagelig fordi dere ikke ønsker å såre dama, meeeeen de fleste av oss foretrekker å snakke om ting enn å leve i uvitenhet."

Som skrevet under punkt 1, Det handler jo om en del kvinners evne til å takle det som sies til dem. Helst skal det vel pakkes inn mest mulig når man presenterer det man mener. Ellers kan det bli skikkelig drama.

"3. Dere må ikke ha det synet om at dere er slemme mot ei dame eller dømmer henne for å være ei tøs fordi dere har tilfeldigvis hatt sex med henne, sex er et menneskelig behov hvor begge har det godt ut av det. Vi får nødvendigvis ikke følelser etter et par ganger med kos slik kanskje mange av dere tror. Som sakt best å snakke om det. Mange av oss blir mer knyttet til dere etter sex og tar kontakten, meeeen det betyr ikke at vi sitter der med mye følelser av den grunn."

Dette er jo veldig varierende, dvs at hvordan mennesker opplever en ting kommer an på situasjonene og hvilke mennesker som er innvolvert i dette. Enig i at det lønner seg med kommunikasjon fremfor null kommunikasjon. Men ingen vet sikkert at det ene er mer naturlig eller ikke enn det andre.

Jeg synes at ts generaliserer for mye i toppen her, men det kan være mange andre som mener at ts ikke generaliserer i det hele tatt...

Skjult ID med pseudonym latteratte to. 30 des. 2010 06:31

JENTER /KVINNER

1# sex på første date å tror dere skal bli tatt seriøst neppe ! sorry men lite tiltrekkende for noe mer seriøst selv god kvalitet...

2# sms mas samme dag, hvorfor ditt og datt, dere får ikke svar, ny sms med beskyldninger som en liten hevn. Det kan være mulig at han ikke har hatt tid / sett den første meld eller nr to!! men litt senere ser alle
fem seks dere har sendt iløpet av kort tid.... å da ser den ene sms etter den andre bygger seg opp mot lite
seriøst å langt fra tiltrekkende for noe som helst!! standeren er satt fra dere selv!!

3# behov eller ikke behov ok det har vi alle!! men gutta ser jo sitt snitt på litt sex når dere er så gjentatt lite lure å lite seriøse å åpner vaskehallen for gutta ! å da liksom har deres krav om alt annet en sex til oss og profilen!! er dere så avhengi så prøv å hold bena igjen da å ikke forvent følelser å svar på alt!! er vi virkelige hypp på dama så kan sexen vente lenge å pluss i boka for jenta så kan vi iallefall gå å tro at dere er seriøse!!!

playeren deres vet han bare skal vaske bilen fordi.. she is easy to get turn-off

Skjult ID med pseudonym mixit to. 30 des. 2010 17:40

Men hva er egentlig drama dere??
Det kan oppfattes forskjellig...Er man veldig følsom skal det vel ingenting til før det oppfattes som drama. Er man litt hardbarket og tåler litt skal det litt mer til før ting oppfattes som dramatisk.
Så lenge man er ærlig går vel det meste greit?

(mann 49 år fra Troms) to. 30 des. 2010 17:56 Privat melding

@latteratte:

Enig...

Men det at kvinner slipper menn til er heller ikke innebefattet at man som mann skal benytte seg av muligheten og gi dama inntrykk av at man ønsker noe mer enn sex.

Kjent sak at en del kvinner og menn seiler under falskt flagg og ytrer at de ønsker noe mer, mens de egentlig ønsker seg sex. Det er forståelig at man da blir skuffet når man blir lurt.

Men som det skrives... Knip igjen, og hold tilbake når det gjelder sex.

De som holder ut i lengden da, de er som regel interessert i noe mer enn sex.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 30 des. 2010 18:00

Jeg tror ikke menn sitter med noe enerett ift å skape drama. :-)

*Og så lurer jeg litt på hvem TS referer til som "oss" i startinnlegget...*

(mann 37 år fra Oslo) to. 30 des. 2010 18:00 Privat melding

Det kan ikke være lett å være Don Juan i 2010. Han nå jo ende opp med å føle seg brukt.

Er det rart det blir drama?

:)