Alle innlegg Sukkerforum

Mange baller i luften?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bravo ma. 27 des. 2010 17:11

Har begynt å få et aldri så lite "luxusproblem", og lurer på om noen av dere har erfaring med samme problemstillingen...

Som en del menn her sender jeg ut poster til flere jenter, av de jeg syns virker spennende og interessante utfra profilteksten.. Og får jeg ikke svar, sender jeg til neste osv...

MEN - så plutselig så begynte det å renne inn svar fra en del samtidig, som på en måte la opp til videre kontakt.. Så nå sitter jeg omtrent å sjonglerer disse via poster og msn, og klarer lissom ikke helt å bestemme meg for hvordan jeg skal ta dette videre.. Har aldri hatt no særlig høyere svarprosent enn det menn tidl. har snakket om er vanlig her på sukker, men akkurat de siste dagene har "alle" kommet relativt samtidig...

Har jo ikke lyst å brenne noen broer på et så tidlig stadium heller, men samtidig kanskje lurt å bremse litt mens leken fortsatt er god??? Er det vanlig å ha kontakt med flere samtidig her inne? Føler kanskje det er litt...dårlig gjort, all den tid det var JEG som tok kontakt i utgangspunktet...

Intr i innspill på dette altså...

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 27 des. 2010 17:18

Luksusproblem, indeed... Har vært borti denne én gang, da løste det seg ganske greit med at hun ene var uinteressant og hun andre uinteressert når vi møttes.

Men min moral, det er vel ikke akkurat slemt så lenge dere er på dette stadiet, men har jeg møtt noen og avtalt å møtes igjen, gjør jeg ikke avtaler med andre.

Skjult ID med pseudonym Bravo ma. 27 des. 2010 17:20

Høres forsåvidt fornuftig ut... Bare om å gjøre å holde dem "varme" til det blir aktuelt med møte altså mao :D

Skjult ID med pseudonym pgmp ma. 27 des. 2010 17:25

De fleste faller fra etter en date eller to. Bare begynn et sted med å treffe en av dem. Høyst sannsynlig er det ikke gjensidig stemning for en ny date med vedkommende, og problemet ditt har blitt litt mindre luksus. Før du vet ordet av det har du rykket tilbake til start. Om det mot formodning skulle bli aktuelt å møte en av dem en gang til kan du sette de resterende litt på pause.
Alternativt, hvis du vil være effektiv kan du treffe to av gangen. Eller invitere til gruppedate.

Skjult ID med pseudonym flygeekorn ma. 27 des. 2010 17:30

Vanlig å snakke med flere samtidig, er somregel mangen som er på hugget samtidig eller helt stille... :)) he he

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 27 des. 2010 17:33

Kan godt ha kontakt med flere samtidig men bare til en når et vist stadie....f.eks hvis en har hatt sex eller en føler seg sikker på at dama/mannen er interessert i å fortsette videre.

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 27 des. 2010 17:34

jepp de kommer i flokk... rart det der,men må innrømme det ikke er de STORE flokkene..Synes gmp er inne på svaret jeg... slik er det bare, og rykk tilbake til start;))

Akkurat nå er det 30 årsgruppa som er ute å "jobber" hehehehehe, men søte er de:)Noen er jammen kjekk og.....

Skjult ID med pseudonym Lillemy1 ma. 27 des. 2010 17:38

Når det er på " dette stadiet", så syns jeg du fint kan taste med flere samtidig. Men det blir vel en balansegang med å ikke flørte for mye, når man ikke vet sikkert hvem man liker mest og har mest felles med. Kan kanskje være greit å ikke drøye for lenge før du datet, for å få bekreftet om det er noe kjemi.........

Skjult ID med pseudonym Bravo ma. 27 des. 2010 17:41

Ja, skjønner at det bare er å invitere til date fort som bare juling for å sondere terrenget før man begynner å selektere, hehe..

Men ja - ser jo at veien tilbake til start er relativt kort ja ;-)

Skjult ID med pseudonym loaloa ma. 27 des. 2010 18:11

Kansje 1 av 10 du møter er en du kunne tenke deg å møte igjen, tro meg!! så bare kjør på å date til du blir lei for den kommer:)

lykke til!

Skjult ID med pseudonym Bravo ma. 27 des. 2010 18:12

Takker :-)

Skjult ID med pseudonym Glimtiøyet ma. 27 des. 2010 18:18

Har hatt samme problemet som trådstarter en stund nå, men siden alle har klaget har jeg ikke turt å nevne det i en post. Ting har løsnet helt og alle damer har tatt kontakt samtidig, merkelig fenomen dette.

Skjult ID med pseudonym Bravo ma. 27 des. 2010 18:20

@ Glimtiøyet: I et forum som dette må man da kunne være åpne både for litt "klaging" og mer "positive" problemer, uten at man blir sett på som skrytepave av den grunn... og min oppfatning av forumtrollene her på sukker et at det ikke er noe problem i det hele tatt, flestparten er hjelpsomme stort sett hele tiden :-)

Skjult ID med pseudonym olemann ma. 27 des. 2010 18:45

Hei

Et kjent problem, og ganske så stressfullt faktisk. I min spede begynnelse her sendte jeg ut langt flere post til flere kvinner. Samtidig var jeg et par ganger på byen og traff nye bekjentskaper. Plutselig satt jeg der med 7 stk som man skulle poste med her inne, sende sms, møte osv osv osv.. det ble megastress. Jeg var jo ute etter å treffe 1 spesiell.
Lærdommen var at jeg skrudde betraktelig ned på aktiviteten utad, og luket fort bort noen av dem på en pen måte slik at jeg satt igjen med 2 stk jeg virkelig trodde kunne skape noe mer..de 2 er nå blitt til en, som desverre bor far away from home.

Anbefaler deg sterkt å holde tonen med 2-3 stk videre for deretter vil det luke seg ned av seg selv..

lykke til uansett :)

Skjult ID med pseudonym loaloa ma. 27 des. 2010 18:47

Noen luxus eller problem er det ikke før du har kansje to som du vil mere med og dem to vil møte deg igjen!..
men hvorfor da ikke ta det opp med de det gjelder så ser du fort hvem som er seriøs å blir mere ivrig etter å bli bedre kjent med deg!

Må være greit å være ærlig når en kommer opp i sånt!? som du sier så vil du jo ikke la noen passere før du vet om det er noe for deg . å det tror jeg de fleste mener, er jo en grunn til vi er her og den rette renner ikke inn i mangetall på mailen... på rad og rekker!!

Ikke utnytt det, men
Vær ælig så er det realt !!

Skjult ID med pseudonym Bravo ma. 27 des. 2010 19:00

Kan jo invitere de akutelle til å bli med på en sånn roseseremoni, ala ungkaren...hehe... Så kan hver av dem få ansvaret for å arrangere hver sin date med meg, så kan jeg deretter velge den rette...

Hah, DET hadde vært noe :-) Spørs imidlertid om man hadde fått de med på det da c",)

Skjult ID med pseudonym Nerd ma. 27 des. 2010 19:20

Har faktisk fått samme problemet selv og jentene har nok startet tidlige med nyttårsforsettene sine i år. Noen av kvinnene jeg har kontakt med nå har i hvert fall andre de er svært intresserte i (Så regner med at jeg her blir vraket før eller siden.)

Før har det vært utelukkende motsatt, de damene jeg har rotet meg bort i har hatt mange baller i luften og selv om andre date var avtalt dro de på nye førstedater.

Personlig vil jeg ikke avtale en andre date uten å avlyse/utsette første dater til tross for at disse er avtalt. Det er nå min moral som ikke nødvendigvis følges av andre.

(mann 49 år fra Troms) ma. 27 des. 2010 19:26 Privat melding

@TS:

Send over noen damer til meg, og råd dem til å ta kontakt med meg i stedet hehe..

Ellers ville ikke jeg brent noen broer før jeg er sikker på at mine valg er rette, men jeg ville ikke fortsatt å slenge ut flere snører for å se om jeg få flere damer på kroken.

Da kan det ende opp med at man blir veldig forvirret til slutt, og sitte igjen men ingenting til slutt.

Skjult ID med pseudonym jente30 ma. 27 des. 2010 19:42

Hvor mange man er komfortabel med å skrive med, eller treffe samtidig er helt opp til hver enkelt spør du meg!
Selv skriver jeg stort sett alltid med flere, og kanskje derfor dør noen "samtaler" ut av seg selv. Det samme gjelder i grunnen treff.... skal veldig mye til for at alt klaffer. Så når det først gjør det blir alt annet uinteressant helt av seg selv :)

Skjult ID med pseudonym Crassus ma. 27 des. 2010 20:06

Jeg bare sier at det er ei jente jeg har et godt øye til. Å sier at hvis det skjærer seg så tar jeg kontakt igjen. Enten så respekterer de det eller ei. Blir møtt med forståelse for det som regel. De sier det er bra jeg er åpen og ærlig om det .Orker ikke sjonglere med flere baller i luften samtidig. Ikke min stil.

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 27 des. 2010 20:08 Privat melding

Ser ingen problem med å 'multitaske' så lenge det ikke er noe seriøst enda.

Skjult ID med pseudonym Elsi ma. 27 des. 2010 21:42

Hørt om de som har hatt 8 dater på en dag. Hvordan folk fikser det vet jeg ikke. Å skrive med fler er vel normalt, men jeg hadde ikke fikset å date fler enn en av gangen. Er vel ikke galt å gjøre det, ihvertfall ikke om man er åpen om det, men man vet jo aldri hvordan den andre personen takler at du dater fler. Folk flest er jo ikke interessert i å såre noen.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 27 des. 2010 21:56

Nå skriver jeg jo ikke akkurat i en åpningsmelding at, hei du, jeg har allerede kontakt med to søte jenter, men siden uttellingen IRL er så dårlig, vil jeg ha kontakt med deg også. Og når jeg allerede skriver med noen, så tar jeg ikke nye kontakter, selv om jeg ikke nødvendigvis er avvisende til noen som kontakter meg i en slik situasjon. Så i praksis skriver jeg som regel med maks ei.

Skjult ID med pseudonym Xradon ti. 28 des. 2010 11:22

Har samme problem som TS men jeg tyngder i retning det er min sjangse denne gangen. Da spiller jeg helt ut til jeg finner den rette og da skal du ikke ha dårlig samvittighet for å ha flere i kikkerten samtidig. Damene gjølr jo akkurat det samme selv.