Alle innlegg Sukkerforum

Absolutte krav i relasjonsprofil?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym seppas on. 29 des. 2010 21:59

Jeg satt å lekte litt her i stad, og slang inn et absolutt krav for meg i relasjonsprofilen med tanke på et fremtidig forhold. Satte Røyk til uaktuelt fordi det er totalt uinteressant for meg. Vurderer å legge inn 1 stk absolutte krav til som test bare for nyskjerrighetens skyld og se hva man ender opp med av profiler. Redd 85-90% forsvinner, men så er jeg kun ute etter 1 perfect interessant match for fremtiden. Tror dette kan bli en interessant "studie". Plutselig er jeg alene i verden..hehe.

Flere som har absolutte krav på relasjonsprofilen og synes det fungerer greit uten at man utelukker noen potensielle kjæresteemner?

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 29 des. 2010 22:16

Min erfaring - vær forsiktig med absolutte krav.

Jeg fikk en henvendelse fra ei dame en gang, der det sto "Du virker som en trivelig fyr, bare synd at du røyker" (det var da jeg skrev under eget nick på forumet). Hun hadde satt røyk til 1 og satt det til absolutt. Jeg hadde satt det til 3, fordi anti-røyk for meg er noe helt annet enn ikke-røyk. Nå oppklarte vi dette og vi møttes noen ganger før jeg klarte å søle alt vekk, men for andre i samme situasjon, som ikke leser forumet, ville jeg ikke dukke opp på matchlistene, selv om det ikke var noen konflikt her.

Det handler jo litt om hva man legger i de ulike spørsmålene. For eksempel har jeg opplevd match under 70 fordi hun hadde satt "flørtende" som absolutt krav, mens jeg egentlig ikke ofret det spørsmålet én tanke da jeg fylte ut relasjonsprofilen. Og hvem vet, kanskje drømmedama har tolket et spørsmål annerledes enn deg? Da er det dumt å risikere å ikke treffe henne på grunn av det.

En annen ting er jo at man som regel setter absolutte krav i utkantene. Det er nok få som setter 6 og absolutt krav på samme spørsmål. Så selv om det i teorien kan svinge med 1 hver vei, betyr det når man setter absolutt krav på 1 eller 10 jo at det kun går én vei, altså 1 eller 2 og 9 eller 10. Tatt i betraktning at alle ikke bryr seg like mye om alle spørsmålene, og dermed krysser av litt på midten for å få flest mulig krav, så mister du nok også en del potensielle her. Selvsagt, er det interesser som er viktige for deg, kan jeg forstå det, men hvis noen for eksempel "bare" har krysset av 8 på varighet, så betyr jo det at de har krysset av for lang varighet, like forbanna vil de bli usynlige for deg.

Derfor har jeg ingen absolutte krav.

Skjult ID med pseudonym Stine on. 29 des. 2010 22:16

Sikkert bra å luke ut de som mest sannsynlig ikke vil være interessante for deg på grunn av dine krav, men noen ting kan også forandres om man møter rett person.

Hvis det er en som røyker for eksempel som innerst inne helst vil slutte, men har ikke kommet så langt og kanskje trøster seg med røyken i hverdagen. Møter man da en som ikke liker røyk kan det være en hjelp til å faktisk slutte.

(mann 35 år fra Rogaland) fr. 31 des. 2010 13:31 Privat melding

Det finnes ingen perfekt kjæreste. Det finnes bare kjærlighet. Oppnår du kjærlighet så vil personens negative sider plutselig ikke være så store problemer lenger. Kjærlighet handler om å gi av seg selv. Det du prøver å få til er et perfekt forhold der du ikke trenger tilpasse deg.

Finner du en perfekt match, så kan du banne på den ikke finner deg særlig perfekt.. :)
Men lykke til.