Alle innlegg Sukkerforum

Den egentlige forskjellen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym elsker on. 29 des. 2010 22:04

Hva er hoved forskjellen på et elskerforhold og et kjæresteforhold?

Har nettopp innledet et seksuelt forhold og jeg tror det er kjæreste materiale....

Dersom han tillater meg å få følelser for ham og han sier jeg bare kan kontakte ham når jeg vil. Betyr det at vi er i startgropa til et kjæresteforhold? Andre kjennetegn som jeg kan navigere etter?

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 29 des. 2010 22:07

Hovedcluet er vel å ikke tenke FOR mye;) men høres ut som du har noe bra på gang:)

Skjult ID med pseudonym BruceW on. 29 des. 2010 22:09

har han tannbørsten sin hos deg?

Skjult ID med pseudonym kanskje on. 29 des. 2010 22:09

Vanskelig å si. Man kan si ting for å ikke skyve den andre unna........Er selv mann og vært borti det samme selv. Ikke alltid like lett å være sexpartnere uten å få følelser.......Ender ofte med at den ene parten blir såret. Klarer dere begge å holde det helt platonisk, stå på! Andre kjennetegn vil vel være oppførselen ETTER sexen...er han rastløs da? Like kjælen, eller vil/må han hjem?? Har du spurt han hva han er ute etter? Hva er du ute etter? Synes man skal være ærlige og si rett ut hva man ønsker :-) Lykke til.

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 29 des. 2010 22:10

har dere KUN sex? Ikke det at det alltid er tid til å prioritere annleis...men likevel;)

Skjult ID med pseudonym elsker on. 29 des. 2010 22:14

Takk for fine svar.

Ingen tannbørste..er veldig fersk dette...han virker ikke rastløs eller må hjem..veldig kosete etter sex...er ute etter kjæreste, i allefall ifølge profilen og det vi snakket om på første daten. Jeg er også ute etter kjæreste...lurer bare siden jeg håper veldig at det utvikler seg til et kjærlighetsforhold.

Skjult ID med pseudonym elsker on. 29 des. 2010 22:16

... og ja, vært litt lite tid til noe annet en litt prating og litt sex enda...

(kvinne 45 år fra Oslo) on. 29 des. 2010 22:31 Privat melding

Men har dere definert det som et elskerforhold?

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 29 des. 2010 22:32

Høres lovende ut, spør du meg, om dere begge er ærlige, da.

(mann 41 år fra Akershus) on. 29 des. 2010 22:33 Privat melding

Kjøp tannbørste til han. DA får du vite hvor du har gutten hen... ;)

Skjult ID med pseudonym Nerd on. 29 des. 2010 22:41

Vel damer jeg har med hjem, ikke det at det skjer så ofte, får tannbørste ved første oppmøte :)

Når det er sagt så er du enten i ett kjærsteforhold eller ett elskerforhold og jeg hadde nok vist hva det var hvis jeg var i dine sko. Snakker dere om fremtiden, om ting dere skal gjøre sammen, ferier? Snakker han/hun om familien og venner som om disse skulle bli en del av fremtiden din?

Jeg var nok neppe til noen hjelp, men det er ikke noen fordel å henge på sukker dersom du har funnet den rette, dette kan bli tatt ille opp dersom han/hun oppdager det.

Skjult ID med pseudonym elsker on. 29 des. 2010 22:53

Som jeg skrev først...tror det er kjærestemateriale og føler vel det...men man har jo dårlig erfaring fra tidligere...håper og tror det er annerledes denne gangen...og ja..får vel finne på noe annet å gjøre om kvelden enn å sitter her på forumet:-))

(mann 43 år fra Oslo) on. 29 des. 2010 23:22 Privat melding

Eg trur man kan definere det som ka som helst, også elskerforhold... Men e kjemien bra, også uttafor sengelakenet, så ser dåkk det rimelig fort. Og da glir man bare av seg sjøl inn i kjæresteforhold. Men hvis dåkk begge (eller den ene) føle dettan som et OK tidsfordriv så skjer det nok ikkje nokka før en av dåkk stille det lure spørsmålet. Og da e det sikkert kroken på døra... Men ikkje vær redd for å spørre hvis DU vil at det skal være nokka meir enn et elskerforhold. Som gutt vil eg sei at sånne spørsmål kan være veldig befriandes. Dem som trur gutta e kalde og berre ska ha en ting tar "ofte" feil. Vi e berre litt feige for å ødelegge en bra ting nå vi trur at jenta berre e ute etter en elsker... Så kommunikasjon e alltid viktig. Og husk, No guts, no glory ;) Lykke til!