Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID to. 30 des. 2010 23:05

Tidlig i høst fikk jeg se at en tidligere sukkerbekjent og nåværende facebookvenn hadde hatt hell i kjærlighet i sommer. Deretter var det dags for gratulasjoner da sivilstatusen ble endret på fb og bildedokumentasjonen ble offentliggjort. Nå var det for et par uker siden igjen tid for gratulasjoner; De er blitt samboere.

Men; Han er fortsatt på Sukker. Han har fortsatt min profil markert som interessant. Etter sommeren, da han var borte noen uker, har han vært "pålogget denne uken" uten oppehold, og han passer på å "titte innom" meg med ujevne mellomrom.

Jeg vet ingenting om hvilke rammer de har i sitt forhold. Jeg vet at jeg ikke har noe med det. Men det begynner å bli noen måneder siden jeg syntes det var greit å unnskylde ham med at "han har sikkert glemt det....., bare...". Og nå er jeg irritert og krenket på både hennes og mine vegne, kjenner jeg. Han skjuler det jo ikke akkurat, og det skal han sikkert ha skryt for, men i min verden er ikke dette måten å vise respekt for kjæreste, venner og nye bekjentskaper.

Og jeg har altså jobbet meg opp en solid frustrasjon over å måtte bite meg i tunga.

Hva gjør jeg? Hva gjør jeg ikke?

Skjult ID med pseudonym Driver to. 30 des. 2010 23:12

Ikke bry deg med andre sine saker! Budbringeren blir nesten alltid skutt! Eller uglesett.

Skjult ID med pseudonym sooky to. 30 des. 2010 23:17

Du kan jo spørre ham om det er noe han lurer på siden han så ofte er innom. Du blir nok kvitt ham da...

Skjult ID med pseudonym Lillemy1 to. 30 des. 2010 23:23

Han er ikke den eneste i et forhold som er her innpå. Så en profil senest her i dag med markert gult hjerte, og hvor han er i et forhold på f.b.

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 30 des. 2010 23:24

Du kan ikke endre folk, så blokker fyren og slett han på fb om du er lei trynet hans.

Skjult ID med pseudonym --- to. 30 des. 2010 23:24

Du kan jo fremstille problemet for dama hans, men unngå å fortelle at det er samboeren hennes det er snakk om. Spør hvordan hun ville stilt seg til det. Men det er vel ikke riktig å fly rundt på Sukker når man har fått seg samboer vel? Rar kar spør du meg....

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 30 des. 2010 23:28

Hvor mye angår det deg? Din vurdering...:-)
Jeg ville slettet på FB, og blokkert her inne.

Skjult ID med pseudonym lola to. 30 des. 2010 23:34

Jeg syns du skal være ærlig med henne.

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 30 des. 2010 23:36

Jeg forstår at dette ikke akkurat er en nær bekjent, så da ville jeg bare gjort som Tingeling skriver - kanskje også sendt en kort, sarkastisk melding med innhold a'la "Jaså, du er her fortsatt? På Facebook står det nemlig at du er i et forhold" før jeg blokkerte.

Det er forskjell på nære venner og tidligere Sukker-flørter.

Skjult ID to. 30 des. 2010 23:37

Å han er ikke den eneste på sukker som ligger med i forhold på face. Venter vel på den "neste".......

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 30 des. 2010 23:49

Du bør holde munnen din lukket, dette går bare ut over den som overbringer meldingen. Kjenner du dem ikke godt så er det vel heller ikke noe grunn til å si noe.

Eneste som eventuelt bør sies er det qwerty sier på slutten her.

Skjult ID fr. 31 des. 2010 00:05

Takk for svar! Det er en grunn til at jeg har tidd så lenge, ja. Men nå begynner det altså å irritere meg...

Han har blitt et hyggelig og interessant bekjentskap. Kan ikke kalles nær venn, men han har en aldri så liten nøkkelrolle i et hjørne av nettverksbyggingen min, og jeg kjenner meg derfor ikke helt glad for å slette ham fra mine faktiske bekjentskaper. Å slette ham her inne og lukke øynene for den delen av livet hans høres vel kanskje ut som det rette. Men det irriterer meg noe inn i hampen! Kunne han da ikke heller slettet meg her inne han da? Før jeg fikk vite det jeg nå har vondt av å vite? Hva er greia, liksom? Synes han det er gøy at jeg vet, når han vet at jeg er for høflig til å konfrontere hvis han ikke stikker frem nesa?
Å kontakte henne er utelukket. Jeg aner ikke hvem hun er i det virkelige liv utover hva jeg har kunnet lese i hans profil og album.

Nok en gang takk for at dere tenker høyt med meg!

Men jeg håper virkelig ikke at jeg selv må legge til folk på fb før jeg finner ut hvorvidt de er single eller ikke! *Åhhh, jeg er så lei av uærlige, feige, respektløse tullinger! Hva f...n vinner de på det?*