Alle innlegg Sukkerforum

Hjelp til å "knekke koden"...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym usikker27 fr. 31 des. 2010 03:33

Er i grunn ganske ny her. Laget profil her for nesten et år siden, men etter første betalte måned mistet jeg interessen. Men har gjort en nytt forsøk igjen de siste ukene.
Har en ganske utfyllt profil, med passe gode bilder (ikke de alle beste portretter kanskje men mye bedre enn mye annet her inne). Og nå også Leilighet komplett utfyllt.
Ser ikke på meg selv som noen Brad Pitt, men har da genene på plass og får alltid oppmerksomhet i det virkelige liv, ikke at det har gitt de store resultater, da hadde jeg vel ikke sittet her nå... (Mamma sier hvertfall jeg er kjekk, kanskje hun bare elsker meg ;P)

Etter jeg kom tilbake hit for noen uker siden har jeg justert og oppdatert profilen og bilder noe.
Gått mer inn for å lete gjennom jentene her (glemte jeg å nevne jeg er gutt?) og de som ser og høres interessante ut for meg.
Er flink til å merke de jeg er "interessert" i. Og har blitt flinkere til å sende meldinger eller flørter.
Med responsen uteblir stort sett. Selv når jenta merker meg som interessant tilbake får jeg ikke svar...
Synes dette med å sende meldinger eller ta første kontakt er veldig vanskelig, og blir fort veldig unaturlig.
Føles som hver melding er "Do or die", for hvem vil vel sende flere meldinger om den første ikke gir noe respons? Så hvis personen virker som noe midt i blinker for deg og du ikke får respons føles det som et tap hver gang.
Skriver ikke noen avhandlinger, heller ikke bare et "Hei". Men prøver å bryte isen med en hilsen og noen få spørsmål til personen.

Så hva er hemmeligheten? På det man leser her virker det jo som det er ganske normalt å få kontakt, og til og med en date eller fler. Og har venner som også er på Sukker jeg vet får "napp" både her og der.
Hva funker for dere andre gutta her? Og gjør dere jentene nysjerrige? Ikke at jeg prøver å jukse her assa... :P
Er, som sikkert andre vet, utrolig demotiverende når man går inn for å gjøre et forsøk men det ikke funker alikevel. Så før jeg gjør enda et forsøk tenkte jeg det var en idè å spørre litt.

Hmm... Dette innlegget ble så langt at jeg burde kanskje sendt det til Preben istede? :D

Ah, og... Godt Nyttår alle sammen!

Skjult ID med pseudonym sooky fr. 31 des. 2010 12:12

Hvis du ser grei ut, har en grei profil, du får gule hjerter, men ikke noe særlig respons, indikerer det kansje at noen finner deg interessant men er for øyeblikket litt opptatt? Og så er det jo julestria vet du, og folk tenker litt på andre ting.

Tenker at Januar blir en mye bedre måned, eller? ;)

Skjult ID med pseudonym brillle fr. 31 des. 2010 13:05

Du er da i samme bås som meg. Bare jeg er enda mer håpløs enn deg. Men. Når damene her inne sitter på 17000 besøkende....... Så må det være åpenlyst at jenter her inne er i et kraftig sinnsykt mindretall.. Jeg har lett etter en graf.. men finner ikke noe.

Tipper det er 1 jente per 5 mannfolk ellernoe. Og da er jo sukker ubrukelig og oppfostrer bare kvinner som er så selvopptatt og egoistisk at det blir sykelig.

Jeg har prøvd mye forskjellige hilsner og spørsmål. Jeg har aldri opplevd så lite respons på noen side i hele den vide verden. Her på sukker, er det som vanlig høflighet er kastet ut vinduet.

Er du heldig, så får du det automatiserte svaret "jeg tror ikkke vi passer sammen". Da har jenta faktisk giddet å trykke høflig avvisning. SCORE.

Skjult ID med pseudonym -Taz- fr. 31 des. 2010 13:27

La oss nå ikke ta av her Brille bare fordi ei har 17000 besøk, det står f.eks ingenting om hvor lenge hun har brukt på å komme ditt. Det er nok IKKE et 1/5 forhold her.

At folk svarer de de finner interessante ser jeg som helt naturlig og det er ikke gitt at man skal få et svar bare fordi man sender noe til folk.

Ser personlig ingen problemer med sukker.

Skjult ID med pseudonym Fnutta fr. 31 des. 2010 13:32

Du sier at selv når jente merker deg som interessant tilbake får du ikke svar? Har du skrevet noe til henne da, eller bare merket? For i så fall er det vel et signal til deg om å ta mer initiativ?

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 31 des. 2010 13:51

Heh - når jeg tenker over det, så har jeg vært ganske 'tilbakelent' i hele perioden min her på Sukker.

Det som har "funka best" for meg, når det kommer til det å faktisk komme på date, har vært å få førstemeldinger fra jenter som jeg kunne tenke meg å date. De gangene jenta/dama har skrevet først, har det nesten alltid endt opp i møte, mens de gangene jeg har skrevet første melding, har det endt opp i enten ikke-svar, eller en samtale som bare har gått frem og tilbake uten date, selv når jeg har foreslått å møtes. De bare renner ut i sanden.

Så for meg har det funket best å vente på post. Med noen positive unntak, men der fikk jeg vel hjerte først, og så skrev jeg.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 31 des. 2010 13:53

Egentlig:
Det slår meg nesten hver gang du skriver - du må jo være min ukjente tvillingbror... Dette er i hvert fall som jeg skulle sagt det selv!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 31 des. 2010 14:13

Det virker som du TS har lagt litt arbeid i profilen og har en fin tilnærming her på Sukker:) Men kanskje du skal ta mer insiativ med å sende meldinger, og ikke bare merke med hjerter.

@Taz

Har først blitt super her i jula,var 1 mnd betalende i sommer ellers litt til og fra som ikke betalende. Skulle vært et sted man kunne funnet ut når man startet her.........eller kanskje like greit man ikke vet....;-)

Skjult ID med pseudonym Strings fr. 31 des. 2010 14:26

Har samme erfaring som egentlig egentlig, de gangene det har endt opp i date så er det grunnet at en jente tar kontakt. Har selv gitt endel hjerter eller send endel førstemeldinger, har bare endt opp i litt kontakt uten noen form for møte.

Skjult ID med pseudonym usikker27 fr. 31 des. 2010 15:53

Fnutta:
Som jeg skrev så har jeg ikke fått svar selv om jeg har sendt melding, til noen som har merket meg som interessant altså.
Og kanskje folk er litt opptatt i juletiden ja, men det er jo ikke akkurat få som er pålogget her hver eneste dag, til langt på natt. Og man ser jo i utboksen med en gang meldingen har blitt lest.

Lilljanne:
Du har sikkert rett, må bli enda flinkere da!
Er vel liten tvil om at gutta her inne må jobbe mer for å få noe oppmerksomhet, men det er greit. Jeg er gammeldags av meg så føler det er rett att vi gutta må sjarmere jentene og ikke omvendt :)

Skjult ID med pseudonym K37 fr. 31 des. 2010 17:19

Kanskje du rett og slett bør ta litt mer initiativ? Vel å merke med en helt annen innstilling end at det er så avgjørende med første henvendelse. Selv tar jeg ofte kontakt, skriver da rett og slett at jeg likte profilen til den andre, og at jeg lurer på om vedkommende har lyst å skrive litt sammen og bli bedre kjent til en start. Jeg har en ganske utfyllende profil selv, og tenker som så, at hvis en mann tar kontakt tilbake, har han lest min profil og finner den interessant, og så tar vi det derfra. Gjør han ikke, synes han enten ikke at min profil er interessant, eller han er allerede i kontakt med andre han heller vil dyrke og derfor ikke så interessert. Lenger er den ikke, tenker jeg.
Tror ikke det har så mye hensikt å anstrenge seg så veldig med første henvendelse, men mer gå rett på sak og invitere til en kontakt. Det har fungert fint for meg så langt, i forhold til å få kontakt tilbake.