Alle innlegg Sukkerforum

Godt nytt år fra Sukker! :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sukker.no fr. 31 des. 2010 12:23

Vi ønsker alle et godt nytt år!!! :)

Og fordi vi måtte slette et par tråder så må vi legge til:
Som vi skrev i brev til trådstarter har slettingen å gjøre med at det kommer mellom 200 og 300 nye profiler hver dag, og ca like mange avsluttes enten fordi de har fått seg en kjæreste eller gir opp. Vi har tidligere erfaring med at når noen kommer med en farveltråd der man utbasunerer sin utilfredshet med tjenesten, og gjerne det motsatte kjønn, så er det en tendens at andre henger seg på. Det er en normal tendens å skylde på noe utenfor seg selv og da er Sukker en av de foretrukne målskiver.

Når det kommer til spørsmålet om det er ok at slike tråder får stå på forumet, gjerne med store stygge overskrifter over lengre tid, så er dette selvfølgelig kontroversielt og spesielt irriterende for den som får sin tråd slettet og bare ønsker å avreagere litt før de "forlater skipet". Seks års erfaring med forumet har derimot tydelig vist at det er viktig med en positiv debatt/diskusjon/lek på forumet. Hvis ikke vil de som sørger for god stemning forsvinne, og hele forumet surner til noe som ikke er gøy for noen.

Det er ikke 100% ytringsfrihet på forumet. Dessverre vil noen få si, men dette har å gjøre med at Sukker er en datingside der for målet er at folk skal treffe noen og alle ønsker at det skal komme så mange single som mulig til siden. Typiske negative tråder som trekker i motsatt retning blir slettet. Dette er typisk tråder som "Farvel, dette funker ikke".

Til noens oppmuntring, kan vi fortelle at vi har sett eksempler på brukere som ikke har det letteste utgangspunktet for å finne noen, og som har vært her i flere år før de endelig har lykkes. Felles for disse er at de ikke gir opp OG at de er positive. Positivitet er ekstremt viktig for å lykkes på kjærlighetsfronten, så hvis forumet får en negativ aura over seg så er signaleffekten dårlig. Både vanlige forumbrukere og de som leser forumet utenifra og som lurer på om de skal bli medlem, vil bli berørt. Så nå er det sagt, igjen (og kanskje for 100 eller 200 gang :-)

Vi ønsker alle våre forumbrukere et fantastisk nytt år og håper at så mange som mulig av dere vil finne den dere leter etter i året som kommer!
Klem fra oss og forsiktig med fyrverkeriet! ;-)

Skjult ID med pseudonym Turid fr. 31 des. 2010 13:43

Godt nytt år til dere også. Fint at dere forsøker å holde en god stemning her. Ikke så verst i det siste da :-)