Alle innlegg Sukkerforum

Leser ikke brev?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym guri lø. 1 jan. 2011 18:58

Jeg bare lurte på... jeg sendte et brev til en gutt/mann/kar som jeg likte profilen til. Og dagen etter så jeg at han var pålogget. Ok, tenkte jeg... da får jeg se om han svarer. Men på utboksen min står det at brevet ikke er lest engang..?
Er det mange som ikke leser brevene de får, uavhengig om de er interessert eller ikke ut fra profilen til avsenderen? Han hadde vært innom profilen min altså... men ikke lest brevet.

Hilsen litt ny :)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. lø. 1 jan. 2011 19:05

Det KAN være et par positive årsaker, for eksempel at han har tenkt å svare, men vil gjøre det litt ordentlig, at han ikke har tid til å skrive så mye som han har lyst til når han først skal skrive til deg, han liker bildet ditt godt men vil vente litt slik at han ikke virker desperat, osv.

MEN....

Sannsynligheten er derimot større for at han bare har vært innom "Sist besøkende", sett profilbildet ditt der, og funnet ut at du ikke er interessant nok for ham når det kommer til utseende (evt. alder, matchtall).

Sånn er det bare. Tror det er best å innfinne seg med det, så får heller et senere svar komme som en positiv overraskelse.

(mann 42 år fra Telemark) lø. 1 jan. 2011 19:08 Privat melding

Her er det sånn at noen ikke svarer og noen svarer.......litt leit at ikke det å svare er mer vanlig synes jeg men det har vel litt med hvem du sender til og antar jeg.

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 1 jan. 2011 19:10

Synes det er merkelig om folk ikke er nysgjerrig nok til å ikke lese brevet engang jeg:) Jeg greier ikke la vær åpne om det smalt! Men så er jeg av de som svarer uansett og da;)
Enten er han bare ikke interresert, eller opptatt på annet hold, eller bare treg, eller avventer:) ure pick

(mann 47 år fra Oslo) lø. 1 jan. 2011 19:48 Privat melding

Enig med Irene, men nå skal det sies at det ikke akuratt tar halve dagen min å gå igjennom brevene jeg har fått :) Synes det bør være vanlig folkeskikk å svare på alle brev man får.

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 1 jan. 2011 19:48

En jeg sendte melding til kikka innom profilen uten å lese brevet. Noen dager senere var hun på besøksliste igjen. Da sendte jeg melding med teksten "Trykk her". Ble sååå upopulær av det. Men fikk jo svar, på et vis :P

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 1 jan. 2011 19:54

lol og jeg som trodde bare menn var rare! hehe

Skjult ID med pseudonym Blygen lø. 1 jan. 2011 21:41

Hadde jeg fått noen så hadde jeg svart dem alle :D

Skjult ID med pseudonym guri lø. 1 jan. 2011 22:15

Jeg tenker også sånn at jeg er såpass nysgjerrig at jeg hadde lest brevet uansett hvordan profilen ellers var. Det er forsåvidt helt greit å ikke svare, som et "avslag".
Men jeg hadde nå leeest da likavel :)

Forresten, hvor styrer man hvem som kan se bilder i albumet, når man selv er superbruker? Det står at jeg kan velge at alle (også gratismedlemmer) kan se bildene, men finner ikke (ennå) hvor man regulerer det.

Sånn helt utenom lissom :)

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 1 jan. 2011 22:19

Du må krysse av på hvert enkelt albumbilde.

Skjult ID med pseudonym tja lø. 1 jan. 2011 22:27

Eller så kan det være at vedkommende får meldingene på sms og da vises det ikke at vi har lest dem .......

Skjult ID med pseudonym guri lø. 1 jan. 2011 22:34

Hm, hvordan får jeg tilsendt meldinger på sms da? (om jeg skulle være så heldig å få noen da :oP)

Skjult ID med pseudonym tt sø. 4 des. 2011 00:36

Ser det er en gammel tråd, men jeg tar den opp igjen.
Jeg har noen jeg har meldt endel med. Men vedkommende leser bare tidvis leser min mail ved pålogging, synes det ser rart ut at min mail forblir ulest. Antar annen korrespondanse blir prioritert foran, kanskje. Synes i alle fall det virker så merkelig at jeg ikke har lyst til å treffe vedkommende, selv om det er noe hun visstnok ønsker vi skal.

(mann 42 år fra Vestfold) sø. 4 des. 2011 00:42 Privat melding

Velkommen til sukker........ :p

Her kan man sende brev og se at de er lest, uten å få svar.......

Har skjedd sikkert 1.000.000 ganger, og kommer til å skje 1.000.000 ganger til.

Så bare gå videre :)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. sø. 4 des. 2011 10:58

Dette er jo en gammel tråd, men dersom det fortsatt er som "tja" over her skriver, at dersom folk får meldingen på SMS så vil den ikke stå som 'lest' her inne, synes jeg det absolutt er noe Sukker bør rette på.

Må vel gå an å flagge meldingen som lest idet SMSen blir sendt ut, i så fall. Det er jo ikke SIKKERT at vedkommende leser meldingen i SMSen allikevel da, men man må vel gå utifra det synes jeg, når de først har valgt den funksjonen.

(mann 35 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 11:23 Privat melding

Hvis hele brevet ditt er mulig å lese uten å åpne det, f.eks. "HEI smilefjesblunkefjes " , så skjønner jeg at det ikke er nødvendig å åpne :P Gjetter på det!

Skjult ID med pseudonym Paraply sø. 4 des. 2011 11:42

Tror aires er inne på noe her. Kanskje kombinert med at typen ikke umiddelbart falt for profilbildet ditt. Sukker ass, det er en hard verden ;)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 4 des. 2011 12:07 Privat melding

Jeg har i hjelpsomheten og humanismens navn brukt søndagsmorran til å regne ut hvor mange tegn (inkl mellomrom) som kan leses i en uåpna melding. Svaret er 54. Du har med andre ord femtifire tegn på deg til å skape en nysgjerrighet og forventning som er så stor at mottakeren rett og slett ikke kan la være å åpne meldinga.

Et eksempel:
Profilen din fikk meg til å tenke på noe utrolig kult: Hei :-)

Skjult ID med pseudonym F-5 sø. 4 des. 2011 12:18

Ser at en melding som står under "sendte" kan stå som lest, men samme melding kan stå som ikke lest under "samtaler".

Skjult ID med pseudonym Guybrush sø. 4 des. 2011 15:31

Hvis jeg får en melding fra noen og teksten er totalt intetsigende (det ser man jo stort sett iløpet av disse 54 tegna) så sjekker jeg bildet, er bildet ikke bra nok/morsomt nok til at jeg ombestemmer meg så lar jeg være å svare og muligens også åpne det i det hele og store. Hvis derimot jeg er usikker går jeg inn på profilen, og om denne da ikke "gir meg" noe som helst så svarer jeg heller ikke.

I min verden er det å si noe sånt som "sorry ass, du er ikke min type" ensbetydende med fornærmelse og at jeg setter meg selv på en pidestal over den som kontaktet meg. Men jeg skjønner at det er MIN oppfattelse av dette. Er vel bare vokst opp omringet av vannvittig mye jantelov. "du skal ikke tro at du er noe".

På samme måte foretrekker jeg at jenter jeg har kontaktet også lar være å svare istedet for å sende meg noe slikt tilbake.

Skjult ID med pseudonym useriøs sø. 4 des. 2011 15:50

man kan nå lese hele brevet uten å åpne den, hvis du bruker den mobile versjonen av sukker.

kommer nok til å være en del som kommer til å oppleve det der enn før, at meldinger går ulest men at personen er "online".

Skjult ID med pseudonym tt sø. 4 des. 2011 16:53

Takk for svar.
Og for orden skyld, dette dreier seg i mitt tilfelle om noen jeg alt har kommunisert endel med og man skriver naturligvis mer enn bare "hei på deg" eller noe lignende. Men greit å vite det kan være lest gjennom mobil versjon - som sikkert gjelder om man bruker nettbrett også.