Alle innlegg Sukkerforum

Venner og ekser

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Toblerone lø. 1 jan. 2011 21:52

Hvordan ser dere på dette med venners ekskjærester? Er de no-go eller er det i orden å involvere seg med dem? Og hvor langt ut i vennerekka er det evt. i orden?

Har en uforklarlig evne til å tiltrekke meg ekser til kompiser, og jeg har alltid holdt meg unna, men denne gang er det ei jente som på mange måter er veldig interessant. Uhyre sexy, smart og morsom. I utgangspunktet litt utenfor min liga. Fristende, men holder likevel tilbake pga historien hennes med en venn av meg. Vurderer å bare drite i alle kodene og kjøre på.

Skjult ID med pseudonym speilbilde lø. 1 jan. 2011 21:58

Så hva mener du med å dritte i kodene

(mann 44 år fra Akershus) lø. 1 jan. 2011 21:59 Privat melding

Kommer vel an på om du er beredt på å miste den vennen eller ikke...

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 1 jan. 2011 22:01

Mitt prinsipp er å aldri starte noe med noen som har felles kjente med meg.

Skjult ID med pseudonym uff da :) lø. 1 jan. 2011 22:05

Kommer vel ann på, var det et kort kjæresteforhold, eller var de samboere/gifte?
Har de barn sammen?

Hvor god venn vil du si at denne vennen er til deg.
Hvis du egentlig ikke kunne bry deg om du mistet denne vennen så go for it.
Om det er en nære venn men du virkelig liker denne jenta og du vet hun liker deg tilbake så hva med å snakke om det med kameraten din. Er ikke sikkert det bryr han det minste vet du. :)

Selv holder jeg meg unna venners exer, Bare tanken på å være sammen med en som vet hvordan venninna mi er i senga og kan sammenligne oss på det punktet er nok. hehe.
Desutten har jeg ikke nok nære venninner til å ville miste noen av de, fordi de muligens plutselig finner det vanskelig å snakke med meg om ting eller besøke meg grunnet netopp at jeg er sammen med exen deres.

Skjult ID med pseudonym Toblerone lø. 1 jan. 2011 22:05

Speilbilde: Sosiale koder, de uskrevne regler and all that jazz.

2Hard2Want: Synes det høres litt i overkant dramatisk ut. De er jo ferdig for en god stund siden, så personlig tror jeg han vil takle det fint. Hvis han er sterk motstander av det, vil jeg la det ligge.

Skjult ID med pseudonym corinna lø. 1 jan. 2011 22:06

Jeg ville spurt kompisen om det var greit. *glad jeg ikke synes x´ene til venninnene mine er noe spes*

(mann 44 år fra Akershus) lø. 1 jan. 2011 22:06 Privat melding

@Toblerone: jeg sa ikke at du kom til å miste vennen din. Jeg bare sa at du selv måtte kjenne på hvor villig du var til å ta risken...

Skjult ID med pseudonym Toblerone lø. 1 jan. 2011 22:08

pgmp: Litt av et prinsipp. Får håpe for din del at du bor i Oslo eller er villig til å flytte på deg. I alle andre byer og kommuner finnes det vel knapt to mennesker som ikke har noen felles kjente.

(mann 42 år fra Telemark) lø. 1 jan. 2011 22:11 Privat melding

Kameraten din bør godta det hvis det dreier seg om ekte kjærlighet, er du beredt til å miste en venn hvis det ikke er det? Du vet best selv hva som er mellom dere.

Skjult ID med pseudonym Toblerone lø. 1 jan. 2011 22:13

uff da: Jeg er faktisk litt usikker på hvor lenge de var sammen. Han har bare vært en perifer bekjent av meg, inntil for cirka ett år siden. Men de var nok sammen rundt ett år. De flyttet aldri sammen, selv om de naturlig nok var mye hos hverandre. De har ingen barn sammen. Vi er alle over tjue, og under tredve år.

Angående mitt forhold til kompisen, så var han som sagt en litt mer perifer bekjent inntil for et års tid siden. Har vært en god del sammen siden den gang. Han hører nok til litt utenfor sirkelen med de nærmeste vennene. Ligger i sjiktet bak der.

Skjult ID med pseudonym uff da :) lø. 1 jan. 2011 22:20

Om dere ikke var venner den gang og de kun var kjærester ville jeg nok ikke latt det stoppe meg om jeg var deg.
Ikke om du virkelig liker henne.
Om man ikke skal kunne date exen til noen av sine bekjente, bør man entern ha veldig få venner eller bo i en veldig stor by :)

(mann 44 år fra Akershus) lø. 1 jan. 2011 22:30 Privat melding

Hadde det vært meg, og jeg var villig til å ofte kompisen, så hadde jeg tatt en prat med ham og sjekket om det ville vært et stort problem akkurat for ham. Ikke sikkert det er det.

For min egen del ville jeg ikke gjort det, for mange av vennene mine er/har vært rundbrennere, og jeg ville ikke påført meg noe de kunne hatt om jeg kunne unngått det :p