Alle innlegg Sukkerforum

Kaféliv på matchtreet

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym doofus lø. 1 jan. 2011 22:56

Jeg har satt dette punktet veldig lavt da jeg som mann ikke tilbringer veldig mye tid på kafé. Jeg er innom kaffebryggerier ganske ofte, men som regel bare for å hente meg en kopp medbrakt på vei til jobb og liknende. Legger merke til at for de fleste jenteprofiler jeg er innom, er bladet på matchtreet knallrødt og antar flere jenter vektlegger dette mer enn jeg gjør. For min del blir dette noe misvisende da jeg innbiller meg at jenter kanskje uansett foretrekker å sitte på kafé med venninner framfor med en potensiell partner, og det derfor er ganske irrelevant hvilke kafévaner jeg selv har.. Jeg har ingenting mot at hun møter venninnene sine på kafé selv om jeg ikke er med selv, så hva skal jeg sette på dette punktet da for å ikke få kræsj med alle som setter en høy verdi her? Jeg har satt lav verdi og "ikke viktig" men det virker som om dette ikke er "godt nok" da mange jenter virker å sette dette som svært viktig. Flere som har synspunkter på dette?

Skjult ID med pseudonym Strings lø. 1 jan. 2011 23:03

skal jeg si det jeg mener......jeg tror sukkersystemet har en svakhet her. Det er jo så klart feminint å dra på kafe..selv om det er ganske vanlig for begge kjønn å ta en kopp kaffi lørdagsformiddag.
Men endel damer godtar at de må treffe veninner ute istedet fro å ha med seg typen......det burde systemet her ta hensyn til.

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 1 jan. 2011 23:06

Jeg tror de fleste driter laaaaaangt i om dette bladet er råttent og smuldret opp på akkurat dette punktet hehehehe.
Jeg gjør iallefall....

Skjult ID med pseudonym Strings lø. 1 jan. 2011 23:08

Det er vel kanskje ikke det viktigste nei....blir det opretta kontakt så er det en ting som etterhvert vil bli prata om.

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 1 jan. 2011 23:11

For å være helt ærlig, har jeg faktisk ikke vært innom ett eneste tre her inne. Treet er for meg totalt uinteressant, og det sier lite om typen jeg sjekker opp, da jeg har ingen anelse på hva jeg selv har besvart på spørsmålene.....

Skjult ID med pseudonym doofus lø. 1 jan. 2011 23:12

Jeg håper iallfall sukker har vekting på matchalgoritmen sin og vektlegger dette punktet lite, for jeg tror nok som dere andre at mange kanskje ikke synes det er veldig viktig for partner selv om de kanskje synes det er viktig at de selv får slukket kaffetørsten. Får da bare ikke håpe drømmedama har satt absolutt krav på denne da og forsvinner ut av matchlisten.. :P

(mann 42 år fra Telemark) lø. 1 jan. 2011 23:13 Privat melding

Er enig i det hvertfall....

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 1 jan. 2011 23:15

Jeg finner ikke noe blad med gardinshopping. Det skulle jeg revet av treet, dynket i bensin, rullet sammen, stappet opp i analen til den neste som vil tvinge meg med på slik handletur og satt fyr på det.

Med forbehold om litt overtrøtthet og generelt dårlig gangsyn i dag.

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 1 jan. 2011 23:21

hahahahahahaha tror eg daue

(mann 43 år fra Oslo) lø. 1 jan. 2011 23:42 Privat melding

Hvis noen velger meg bort grunnet rødt blad på det der er det sikkert 100% greit at det ikke blir oss.

Skjult ID med pseudonym doofus lø. 1 jan. 2011 23:47

@Mannigata: Joda, jeg ser den, men jeg tror ikke det er det største problemet. Jeg frykter at matchsystemet kanskje rensker ut noen som kunne være potensielle matcher fordi dette punktet (og sikkert andre også) blir misforstått siden de ikke er åpenbart klare punkter for preferanser man ønsker en *motpart* skal ha men mer speiler preferanser *man selv* har. Du ser sikkert problemstillingen? :)

Skjult ID med pseudonym vibe lø. 1 jan. 2011 23:55

Dofus, har du vært i Oslo eller en storby de siste ti årene?;-)

Ditt resonnement svikter pga en helt feil antagesle; at å sitte på kafe er kun en venninnegreie. Ola Dunk har ikke hatt det som tradisjon, men den moderne mannenhar oppdaget kafelivet. Ta en tur innom Kaffebrenneriet omtrent hvor det skulle være, og du vil se mange avislesende mannfolk, eller med pc - eller samtalepartnere.

De helgene jeg og eks-typen ikke var på tur men i byen, tok vi alltid en kafetur eller to i.l.a. helgen; hadde med oss aviser, bestile skikkelig kaffe og noe å spise. Leste avisen, snakket litt, koste oss max.
Det er ikke et must men et sterkt pluss - på linje med skiferier - om dette er noe jeg kan gjøre med kjæresten.

Nå som single har jeg et par kompiser jeg går på kafe med, de er av typen som liker å lese og diskutere og ellers er glad i kaffe og noe å bite i.