Alle innlegg Sukkerforum

Prinsipper

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Barney sø. 2 jan. 2011 13:24

Hadde lenge hatt en god tone med ei jente her inne og hun var veldig interessert. Hun tok kontakt hver dag og spurte når vi skulle møtes. Men så begynte vi litt å snakke om denne daten. Ble en flørtete tone på meldinger. Sa av prinsipp at jeg ikke kysser ei jente på første date. Da var jeg liksom kjedelig og old school. Hun syntes også ONS var helt ok,noe jeg sa ikke var min stil.

Jaja. Å være mann med prinsipper er ikke alltid en fordel :-) Ifølge henne skulle jeg bare følge følelsene og la lystene styre og ord som selvkontroll var bare tull. Jeg forklarte at var kjemien der så ville det jo uansett bli en date nr 2 der kysst kunne komme. Jeg fordømmer jo ikke henne,men trodde jeg hadde en egenskap som var bra ifølge de fleste jenter. Ble ikke noe date likevel :-)

O helga natt er forresten en utrolig fin julesang :-)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 2 jan. 2011 13:27

Ser du underholdningskavalkade du og...........

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 2 jan. 2011 13:28

Kanskje hun kommer på date nummer to? Sånn at hun får kysset sitt? Dette kan bli spennende.

Skjult ID med pseudonym Barney sø. 2 jan. 2011 13:29

Yepp i do strings :-)
Det ble jo ikke noe date 1 driver så tviler på date nr 2 kommer :-)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 2 jan. 2011 13:31

Forøvrig veldig enig med TS....drar ikke på daten for å få meg et knull, er daten så forførende at hun får meg i seng imidlertid så skal jeg ikke klage.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 2 jan. 2011 13:31 Privat melding

Er mest enig med henne, egentlig. Er fint med prinsipper, men når det gjelder flørting og forelskelse kan man ikke la seg styre utelukkende av hva man synes er "korrekt oppførsel". Bedre å senke skuldrene litt og bare gjøre det som føles riktig der og da. Et kyss er jo tross alt ganske uskyldig.

Skjult ID sø. 2 jan. 2011 13:33

Er hun virkelig dama i ditt liv og hun mener at du kansje er mannen i hennes liv, så klarer hun fint å vente en date eller to. Så jeg støtter deg barney. Hadde gjort det samme selv :)

Jeg synes egentlig at det høres mer ut som at hun først og fremst bare var ute etter ONS.......

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 2 jan. 2011 13:34

Syns du skal gjøre det som føles riktig for deg, ellers finner du ikke den dama som har de egenskapene som du verdsetter.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt sø. 2 jan. 2011 13:35

Er helt enig med TS.
Jeg er selv veldig gammeldags og kunne ikke tenke meg roting på de første datene.

Skjult ID med pseudonym levlivet32 sø. 2 jan. 2011 13:35

Hei Barney,
Dette ville jeg ikke ha tatt så tungt.., så da var hun nok ikke jenta for deg. ;-) Bra egenskap å ikke måtte hoppe til køys på første date, men litt nysgjerrig.. Hvordan kom dere inn på dette!? Det er jo kanskje ikke noe man planlegger i forkant av en date..!?

Skjult ID sø. 2 jan. 2011 13:35

jo, men når dama mer enn antyder at formålet er ons, så er det ikke noen grunn til å dra på date hvis man ikke er ekstremt desperat selv :)

Skjult ID med pseudonym Barney sø. 2 jan. 2011 13:36

willr85:

For noen er det uskyldig ,også for meg. Men for meg er det et prinsipp. Skulle jeg alltid la følelsene styre hadde det blitt mye klining og billige ligg. Det er bare ikke meg. Dømmer ikke andre som gjør det,men for meg er det bare en fin regel. Har ikke som mål og kysse flest mulig på min vei for å finne den rette. Blir mindre komplisert også i ettertid når man har sitt på det rene hvis det går ann å si det slik.

Skjult ID med pseudonym Barney sø. 2 jan. 2011 13:38

Og jeg tar det så absolutt ikke så tungt. Så var ikke neo klagetråd. Bare en morsom liten sak. Jeg burde vært lettere på tråden :-) Vi er jo uansett alle forskjellige.

Skjult ID med pseudonym Kosegutt sø. 2 jan. 2011 13:39

Barney du er så på linje med det jeg tenker og står for, blir glad når jeg leser det du skriver. Skulle bare ønske damene tenkte sånn også istedet for raske ligg.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 2 jan. 2011 13:40

Har samme holdning som TS, men det er fordi jeg aldri har opplevd at det har vært tema... treffer visst bare ordentlige gutter, eller så er det jeg som utstråler prippenhet. Hehe. Men et kyss eller klinings hadde ikke vært tabu, har ikke noe "prinsipp" og prinsipper for prinsippenes skyld er turn off, da føler jeg at jeg dater en byråkrat.

(mann 32 år fra Oslo) sø. 2 jan. 2011 13:48 Privat melding

Barney:

Greit nok. Men kanskje du ikke skal legge så stor vekt på det i meldingene før en date. Evt kan du bare unnlate å nevne at du har det prinsippet. Bedre å ha det trivelig sammen, uten regler for hva som kan og ikke kan skje.

(mann 36 år fra Oslo) sø. 2 jan. 2011 13:49 Privat melding

jeg lar meg lett styre av følelser. Er en prinsippfast fyr. Men har ingen prinsipper når det kommer til dette. Men jeg registrer jo at i det det blir i hvertfall sex på første daten blir det ofte med det. eller at det blir kun et kortere seksuelt forhold og ikke emosjonelt. Men det err mulig dette kun er tilfeldigheter fra min side.

Skjult ID med pseudonym Barney sø. 2 jan. 2011 13:53

willr85:

Har ikke for vane om prate om det før date altså. Ble bare et tema akkurat denne gangen :-) Har datet en del og satte det med kyssing som regel for meg selv etterhvert,for ble veldig mange kyss som alldri ble en date nr 2. Så de som kommer på date nr 2 og 3 kan være riktig så heldig :-) For mange medfører et kyss også forventinger om flere dater.

Skjult ID med pseudonym Klinulf sø. 2 jan. 2011 13:54

Nå har jeg datet ei dame litt til og fra siden slutten av august. Vi planlegger vårt første kyss sånn rundt 15. mars. Jeg er bare SÅ enig med alle her! Ikke la dere redusere til kjønnsobjekter!

Skjult ID med pseudonym Klinulf sø. 2 jan. 2011 13:55

:-)

Skjult ID med pseudonym me sø. 2 jan. 2011 14:03

Kan dere ikke la vær å skrive anonyme så vi ordentlige jenter kan kontakte dere =)

Jeg er lei av at alle gutter bare er ute etter en ting... og så blir jeg dumpet etter en date fordi jeg ikke har sex på første date...

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 2 jan. 2011 14:05

Jamen det er jo damene som begynner å røske i beltet mitt, jeg kan godt vente litt

(mann 42 år fra Telemark) sø. 2 jan. 2011 14:07 Privat melding

Ordentlige jenter sier du, hei hei..her er jeg....

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 2 jan. 2011 14:07

Synes det er greit være avholdende i starten. men om kjemien er der burde vel man kunne kysse om situasjonen tilsier det? Må samtidig si at på min siste date var det kysset som gjorde at jeg ikke ville på date nr 2...Kjemien var kanskje ikke helt den store heller... men fysjameg!

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 2 jan. 2011 14:10

Begynner å bli nysgjerrig på Irene....:-)

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 2 jan. 2011 14:11

Jeg er selv byråkrat, men kan likevel ikke helt se behovet for å planlegge kyssing... Er ofte en av dem som holder litt igjen selv, har aldri havnet i senga på første date og svært sjelden kysset noen på første date, men det er ikke ut fra prinsipper, altså, det er bare ut fra hvem jeg er.

Skjult ID med pseudonym me sø. 2 jan. 2011 14:12

Dumt du bor så langt unna...

Jeg bare skjønner ikke hvorfor folk melder seg inn på sukker og sier de leiter etter kjæeligheten mens det virker som de bare er ute etter sex!!

(mann 49 år fra Østfold) sø. 2 jan. 2011 14:13 Privat melding

Ja takk begge deler, kvinne!

(kvinne 46 år fra Akershus) sø. 2 jan. 2011 14:15 Privat melding

@me

Det hadde aldri blitt noen date nr2 med noen som dumper ei dame pga ikke sex på første date! Bare vær glad du, er mange andre kjekke ordentlige menn innpå her:)

Skjult ID med pseudonym me sø. 2 jan. 2011 14:18

Ja jeg er glad de er ærlig i det minste, men de burde jo være ærlig fra begynnelsen av.. er ikke gøy etter masse meldinger etc så møtes man og så skjønner man at de bare er ute etter en eneste ting..

Håper jeg bare kan finne en ordentlig mann å bruke tiden min på! liker ikke falsk remlame =)

Skjult ID med pseudonym Barney sø. 2 jan. 2011 14:25

Noen skal ha det til at noen planlegger kyss. Man gjør jo ikke det,men å ha en regel om IKKE kysse på første date gjør deg til verken kjedelig eller noe som ligner en byråkrat.

Inn og ut er like trangt
frem og tilbake er like langt

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 2 jan. 2011 14:27

Når ble byråkrat et negativt ladet ord, egentlig?

Skjult ID med pseudonym Blygen sø. 2 jan. 2011 14:31

Virker jo som dama kun var ute etter ONS. Og det må hun få lov til.
Erfaringen min er at i de tilfellene hvor vi ikke har hatt sex på første date så har det blitt et forhold også.
Alt annet har blitt fjas. Men alt er jo relativt. Avhenger jo av person og situasjon selvsagt.

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 2 jan. 2011 14:32

Tror Aristoteles var først ute med det, og siden har det bare forsterket seg selv.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 2 jan. 2011 14:32

Det inntrykket qwerty er noe som er individuelt fra menneske til menneske... noen ganger går det over, men stort sett så ligger det latent i kroppen og blir utløst av stress. De fleste bærer det med seg for livet;)

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 2 jan. 2011 14:39

Uffda, menn klager over at de ikke får seg noe... andre klager over at de får....
Ungdommen nå til dags:) Det eneste det er nok av er mat, kvalitetsmat er noe helt annet....
Skal sjekke menyen umiddelbart:)

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 2 jan. 2011 14:41

Frem og tilbake er faktisk dobbelt så langt. ;-)

Greit nok å ha sin egen regel om å ikke kysse på første date. Bare litt kjipt den dagen det føles naturlig å gjøre det, og prinsippene holder deg tilbake...? Særlig om du har annonsert det så kraftig i forkant av en date. :-)

Skjult ID med pseudonym Aino67 sø. 2 jan. 2011 17:14

Jeg har mine prinsipper! Og om du ikke liker dem.. da kan jeg alltids finne andre prinsipper ;)

Synes det høres ut som et greit "prinsipp" Barney har. Tror det er mange av oss som ikke føler det naturlig å kysse på første date. Og føles det ikke naturlig, så må det være lov å avstå. (For min del føles det like unaturlig når en mann allerede i andre brev kaller meg "vennen" og har andre "sukkersøte" formuleringer. Beklager avsporingen).

Forøvrig synes jeg de som åpent forteller at de kun er ut etter ONS bør få en stjerne i boka for det - FORUTSATT - at de viser respekt når de blir avvist på en like åpen måte.

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 2 jan. 2011 17:19

@Qwerty

Tilbake på 70-80 tallet en gang, eller var det på 90 tallet? ;)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 2 jan. 2011 18:48

Prinsippet mitt er noenlunde likt som TS sitt men jeg har et til for å veie opp, ffffår jeg lyst til å kysse daten på min første date så gjør jeg det. Men hvis daten min hadde antydet det samme som TS sin pr mail så hadde jeg latt vær å dra på den daten.

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 2 jan. 2011 19:40

Ikke noe vitsi å dra på date når man vet at den en skal møte, ikke vil/vil noe en selv ikke vil/vil mener du?

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 2 jan. 2011 19:42

eller for å si det enda bedre......vil gjøre/ikke vil gjøre noe du selv vil gjøre/ikke vil gjøre

Skjult ID med pseudonym Madame sø. 2 jan. 2011 20:31

Prinsipper.....

Kvinner og katter gjør som de vil. Menn og hunder må bare finne seg i det:)

Skjult ID med pseudonym levlivet32 sø. 2 jan. 2011 20:44

Skjønner ikke helt at dere klarer å lage så mye ut av denne tråden her... Sjelden det føles naturlig å kysse noen på første date. Ihvertfall hvis man ikke er langt ned i flaska og fordreid av fyll.. ;-)

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 2 jan. 2011 20:46

Enig med levlivet her. Og hvis munnen hans nærmer seg faretruende min, så tyr jeg til flaska! ;)

(mann 43 år fra Oslo) sø. 2 jan. 2011 20:50 Privat melding

Må nesten kommentere TS selv om det har avsporet etterhvert; Hvorfor i all verden ta opp noe som mest sannsynlig IKKE blir noe problem?? Her skaper man jo bare problemer som gjorde at det ikke ble noe date. HAdde det ikke blitt nevnt, hadde det blitt date og hvem vet, kanskje det hadde blitt superkjemi og et eller annet prinsipp hadde falt....men mest sannsynlig ikke...

Dette er jo helt klart overføbart til forhold, ikke ta en diskusjon som ikke er relevant på flere år, skaper bare dårlig stemning. Belive me, I know!

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 2 jan. 2011 21:01

Synes Taz oppsummerer det ganske godt, jeg...

Klart, er det en hjemmedate, er nok muligheten noe større enn om man møtes på en kafé eller noe, men vil man unngå det, er vel det bare å velge et sted der det ikke er særlig sannsynlig at det skjer. Og om hun, mot formodning, skulle ønske å ha deg med hjem for sengekos etterpå, vil nok de aller fleste akseptere et nei.

Skjult ID med pseudonym Barney ma. 3 jan. 2011 01:44

Det var jo jeg selv som valgte å ikke møte denne jenta,da diskusjonen avdekket en del andre ting jeg ikke satte så stor pris på heller :-) Så jeg "tapte" ikke en date. Når jenter syntes ONS er helt ok så er du uansett ikke min type jente.

Har isteden møtt ei annen jente som jeg var på 2 date med i dag etter mye øyekontakt og mye flørt så kysset vi. Og denne jenta håper jeg virkelig blir min for hun er bare WOOOOOOOOOW. She rocvks my world for å si det slik :-)

Jentene her inne klager over at gutter bare er ute etter ONS og sex, og når en mann faktisk har et prinsipp og viser respekt for jentene så er det faen meg galt også :-)

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 3 jan. 2011 10:03

Hehe, Qwerty, er ikke sikker på når byråkrat ble negativt, men det assosieres for min del med at man må følge regler absolutt og det lett kan bli firkantet. Men det er en grunn for at det er sånn, så for min del vil jeg si at byråkrat på jobb er helt greit - kjenner flere bra byråkrater - men på fritiden ikke det samme :).

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 3 jan. 2011 19:23

Så jeg burde poengtere i profilen at jeg er byråkrat - men bare på jobb? :-)