Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Huff ma. 3 jan. 2011 00:14

Faen, er det normalt her inne at chatting betyr nettsex/chattesex? Opplever det litt for ofte. Er sånn at jeg vegrer meg for og svare på menn som vil chatte. Store deler av de viker useriøse og mere kåte på nettsex enn og møte noe i det viklige liv.

Sex er kult, godt og spennende det, men er dette rette fora til og drive nettkos? Blir litt usikker på hva andre jenter/kvinner mener om dette. Ser jo bilder av jenter på forumsiden som er litt for lettkledde og uttrykker vel ikke helt en seriøs side av seg selv. Er ikke sånn jeg ville reklamert om meg selv, men......

Skjult ID med pseudonym sirup ma. 3 jan. 2011 00:21

Jeg holder meg konsekvent unna chatten, har nesten bare dårlige erfaringer derfra. Så nei, du er ikke alene.

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 3 jan. 2011 00:23 Privat melding

Har også skrudd av chatten :) Hvis noen vil snakke med meg får de sende meg noen brev og eventuelt utvide til msn hvis det passer seg slik.

Skjult ID med pseudonym Snupp79 ma. 3 jan. 2011 00:23

Jeg har deaktivert min chat....

(mann 42 år fra Vestfold) ma. 3 jan. 2011 00:26 Privat melding

Jeg kan ikke føye meg inn i den rekken, men jeg har ikke noe imot lettkledde jenter heller.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 3 jan. 2011 00:36 Privat melding

Ny på dette her å har aldri testa chatten men sikkert mye forskjellig å er vel sikkert noen som tester litt for å se hvor grensene går hos forskjellige menseker men alt er vel opp til en selv å er vel bare å kutte kontakt om man misliker det som eventuelt blir tatt opp av en person på chatten eller??

Skjult ID med pseudonym julenisse ma. 3 jan. 2011 00:39

punktum for faan!!!

(mann 37 år fra Oslo) ma. 3 jan. 2011 00:40 Privat melding

ja.ja.

Skal prøve å huske det neste innlegg.......

Skjult ID med pseudonym Blygen ma. 3 jan. 2011 19:38

nettsex/chattesex finnes det da en haug med andre nettsider til... men jeg blander meg ikke bort i hva andre velger å gjøre. Velger de å gjøre det så kjør på... men kanskje litt drøyt om det er det første man blir spurt om så fort man blir kontakta der inne. :S

Har selv aldri brukt chatten og den har alltid vært frakoblet også.....

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 3 jan. 2011 20:16 Privat melding

Ingen chat med noen herfra før jeg har sendt noen poster frem og tilbake som viser at det kan være noe mer i det. Jeg er ikke her for sex, for det kan man greit få andre steder om man skulle ønske det. Å ta kontakt med ukjente for chat høres for meg merkelig ut i grunn. Men, vi er forskjellige alle sammen, og det er noe av det herlige med å være menneske:-)

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 3 jan. 2011 20:29

Jeg har slått av chatten for lenge siden... Det holder lenge med sexrelaterte meldinger fra "unghingster"
i alle aldre....... At noen menn her er pr. kåte på chatten har jeg oppdaget for lenge siden... Jeg foretrekker menn
IRL fremfor PC-runkere:)

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 3 jan. 2011 20:33 Privat melding

Hahaha.... jeg har også lurt på d-e-t nemlig...særlig henvendelser fra menn nattestid :O
da er det visst noen frustrerte menn der ute virker det som..... men de får antakelig snøret i bånn,-da...siden de bare fortsetter.... (fnis) ;D

Skjult ID med pseudonym Huff ma. 3 jan. 2011 22:09

Takk for div svar. Jeg syns jo at chatting er en fin greie mht kjapp kommunikasjon, men når det er tre tilbud om nettsex/kos på en time sent en kveld, så lurer jeg litt på hvorfor de ikke er på et annet nettsted? Også de er gjerne anonyme i profilen. Blir litt oppgitt jeg. Hvor mange kåte frustrerte menn og kvinner er det her inne? Nesten så jeg måtte sjekke hvilket sted jeg var på, hummm, ikke nakenprat.no, nei;-)

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 3 jan. 2011 23:56

Det er synd det er menn som skremmer dere jenter bort fra chatten. Hadde ikke hatt noe imot om jenter kontaktet meg på chatten fremfor å skrive brev, eller kontaktet meg på chatten etter å ha sendt brev og fått svar.
Litt mer direkte kommunikasjon, litt mer impulsivt liksom.

Om hun ønsker å snakke om sex og kåtskap så er det helt greit, men bare fordi det er mulig for meg å få en anatomisk reaksjon ut av det, så ikke forvent at jeg går hele veien med nettsex. Vi kan selvsagt diskutere temaene, men noe nettsex blir det nok dårlig med. :P

Jeg syns det er litt pussig at folk syns det er merkelig å ta kontakt med ukjente på chatten (og da snakker jeg ikke om å kontakte de kun for nettsex), det er jo tross alt det nærmeste sammenligningen en kommer til å kontakte noen på byen.