Alle innlegg Sukkerforum

Hva skal man svare da?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Guri ma. 3 jan. 2011 23:13

Når man får en mail, som sier at han liker profilen min og ber meg svare seriøst. Jaja, tenker jeg. Kikker på profilen han og "faller" ikke for den, hverken det som står eller bilder. Svarer pent og høflig at han nok ikke er min type, men takker pent for brevet. Dessuten veksler jeg noen ord med en annen som er absolutt interessant, og det holder for meg akkurat nå.

Så får jeg kjeft fordi han mener jeg ikke kan vite at vi ikke passer sammen, fordi jeg ikke kjenner han?????

Skulle bare svart mer uhøflig da, at jeg ikke likte hverken profil eller bilder???

Blæh, ble litt oppgitt jeg.

Skjult ID med pseudonym Bangalter ma. 3 jan. 2011 23:15

Det er vel ikke tilfeldigvis en mann på 43 fra Østfold?

Skjult ID med pseudonym Blygen ma. 3 jan. 2011 23:16

Litt spesielt kanskje. Folk som ikke takler avvisning av denne typen er sikkert ikke mye å samle på.
Kanskje ikke rart han er singel??

Skjult ID med pseudonym vettskremt ma. 3 jan. 2011 23:19

finnes en enkel løsning på dette.....
Svar høflig og så blokkerer du etterpå. da slipper du slike sure meldinger....

Dessuten så fjerner du jo dere fra hverandres lister ved å blokkere. Ingen grunn til at man skal være på listen hvis man ikke er den rette for hverandre. Fordel for begge med andre ord :)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 3 jan. 2011 23:22

Fikk faktisk brev fra nevnte her om dagen, og sendte et høflig avslag uten å få en krass tilbakemelding. Men så først i dag det var fra han, demed blokkert. Så forhåpentligvis har han lært å ta i mot et høflig avslag nå...:) Ville bare si det, så ingen blir forhåndsdømt her.

Skjult ID med pseudonym willr85 ma. 3 jan. 2011 23:26

Er ikke noe vits å bry seg om sånt. Blokker ham og prat heller med folk du er interessert i. Når det er sagt, skal det jo ikke så veldig mye til før man gjør seg uinteressant på sider som denne - sikkert ofte ting man ikke tenker over i det hele tatt. Men er man ikke interessert, så er man ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym mann30 ma. 3 jan. 2011 23:32

Det er endel klaging her på jenter som ikke svarer og gutter som svarer surt på avslag.

Synes det å ikke svare er en glimrende måte å si at man ikke er interessert.

Har skjedd et par ganger at noen har blokkert meg etter at jeg har sent melding, da føler jeg meg som en farlig forbryter.

Skjult ID med pseudonym sannheten ma. 3 jan. 2011 23:33

Folk som ikke tåler avslag er de samme som ender opp med å myrde eksene sine. Derfor er moralen som følger: Kom først med avslag til alle som skriver til deg uansett hva du måtte synes om profilen til vedkommende. De som svarer deg uhøflig tilbake får du da med en gang filtrert vekk og slipper å risikere å ende opp med noen som kan være livsfarlige.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 4 jan. 2011 08:12

Men de ender i fengsel og blir populære blant damene av den grunn, så de har nok ordnet seg i så måte...

(mann 44 år fra Akershus) ti. 4 jan. 2011 10:27 Privat melding

Det er ikke bare gutter/menn som ikke tåler å bli avviset. Det virker som om en del jenter/damer har fått egoet sitt så blåst opp at avvisning blir en negativ opplevelse. Selv vil jeg heller bli avvist enn å ikke høre noe tilbake, og de gangene jeg blir det prøver jeg å takke for svaret.

Skjult ID med pseudonym tatata ti. 4 jan. 2011 12:06

@sannheten: Du har et veldig godt poeng der! :)

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 4 jan. 2011 13:31 Privat melding

Synes å bli avvist på begge de to nevnte måtene er helt greit. Stille eller med type "takk men nei takk lign".

Synes folk skal ikke tenke på hvorfor de ble avvist. Folk har jo forskjellig smak. Og er dem kresne så er dem det, er dem ikke så dem ikke det.
De fleste kan jo finne seg en kjærste om de går inn for det, men det er jo ikke helt sikkert det innehar da samme følelsesmessige registerne som om man venter på hva man "egentlig" finner passende..
Og venting kan jo føre til ensomhet... Og ensomhet kan jo føre til at man senker "kravene"..
Folk er forskjeillige.. Både her og der :)

(mann 37 år fra Vest-Agder) ti. 4 jan. 2011 21:41 Privat melding

Får jeg hjerte eller kompliment på noen jeg føler er way off så pleier jeg å se det litt ann.
Er mange som omtrent har "klipp og lim" førter, de bare ignorerer jeg. Men ser jeg at de har brukt litt tid og energi på meldingen så tar jeg meg tid å svare på en hyggelig måte.

Skjult ID med pseudonym Aino67 ti. 4 jan. 2011 22:03

Besvare brev, ikke besvare brev, vise interesse, gi beskjed om at man ikke er interessert.
Hva er rett og hva er feil??

”Ingen” vil ta det første steget og sende det første brevet. Redd for å bli avvist?
Ikke vil vi ha brev fra hvem som helst heller. Redd for å måtte avvise?

Hvis vi ser en som kan være interessant; skal vi da vente og se om denne tar kontakt? Slenge inn et lite hjerte kanskje (Personlig har jeg funnet det ganske "trygt" :D) Hvis jeg får et brev fra en person jeg egentlig ikke ønsker brev fra; Skal jeg da la være å besvare brevet eller skal jeg gi beskjed om at jeg egentlig ikke er interessert?

De fleste av oss forventer at andre skal oppføre seg som oss selv. Og gjør de ikke det blir vi såret, sure og beskylder den andre for å være uhøflig og useriøs..

Jeg har bestemt meg for at jeg IKKE skal bli såret og sur fordi andre ikke gjøre som jeg. Jeg har bestemt meg for at jeg vil ta utgangspunkt i at den andre ”gjør mot andre som han vil at andre skal gjøre mot ham”. Og jeg tenker.. at så lenge man gjør som man ønsker andre skal gjøre mot en selv, så kan det ikke være feil. Det blir da helt riktig for dette mennesket!

På den andre siden.. Jeg kan bestemme meg for, og stålsette meg aldri så mye. Men hadde jeg fått kjeft for å avvise på en ok måte - så er det stor sannsynlighet for at jeg hadde blitt irritert, til og med forbanna, eller rett og slett lattermild..

Synes forøvrig Sannhet kommer med et godt råd ;D

Skjult ID med pseudonym sirup to. 6 jan. 2011 04:58

Jeg prøvde en stund å være grei og sende avslag dersom jeg ikke var interessert, men mange der ute nekter å ta et nei for et nei. Kanskje er jeg ikke tydelig nok. Men jeg har skaffet meg et par nesten-uvenner av at jeg har måttet bli frekk før vedkommende ga seg.
Greit nok at folk vil ha svar, men da får de takle det svaret de får også. Blir lettere irritert. Da er det faktisk bedre å bare la være.

Skjult ID med pseudonym Blygen to. 6 jan. 2011 07:27

Er derfor man kan blokke noen er det ikke, Sirup?