Alle innlegg Sukkerforum

Matchsøket...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Guri ti. 4 jan. 2011 18:39

Jeg prøver å sile ut sånn at jeg får opp de som har store grønne blader på "ønsket varighet på forhold" og også grønt på "ha barn", men hvordan jeg enn vrir og vender på søket så dukker iallefall det store RØDE bladet opp på "ha barn" nesten hele tiden... sukk.
Hvorfor er det så mange menn i min alder som vil ha barn? (bare et hjertesukk fra ei som i grunnen ikke har lyst på flere egne barn)

Skjult ID med pseudonym Seriøs 50+ ti. 4 jan. 2011 18:56

Er nok ikke bare deg som sliter med akkurat dette.....

Jeg har selv definert "ingen flere barn", og "langvarig forhold" men får likevel alltid opp røde/orange blader på dette og etter å ha skrevet med noen og snakket sammen har vi hatt samme kriterie på disse punktene, men likevel ikke "matchet grønt"??

Skjult ID med pseudonym Kanskje ti. 4 jan. 2011 18:58

Ikke tro på det. Selv valgt ikke flere barn og får opp røde blad på damer som har fullt av unger........kanskje noen er redde for å skremme bort noen om de ikke vil ha barn og vice versa?

Skjult ID med pseudonym **Milla** ti. 4 jan. 2011 19:03

Jeg får opp rødt på å få barn, men vi er enige - grønt blad - på når vi ønsker barn..... Der går igjen hos meg.....hehehe. Kan det være fordi menn tenker at "få barn" innebærer graviditet og fødsel, og derfor ikke "kan" får barn...? hihihi

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ti. 4 jan. 2011 19:09

Gutta på femti lever vel i håpet om å finne ei på 35, og vil vel ikke ødelegge muligheten for det ved å krysse av for at de ikke vil ha barn. Så jeg tror du kan se bort fra det egentlig, komme i kontakt med dem, og deretter finne ut om dere er uenige - dersom det skulle bli dere to. Kanskje dere da er enige allikevel.

Skjult ID med pseudonym Guri ti. 4 jan. 2011 19:11

Hm, kanskje jeg bare skal spesifisere det i profilen min og blåse i de røde barnebladene... :o)

Skjult ID med pseudonym Carlsberg ti. 4 jan. 2011 19:22

Tror ikke man skal legge for mye vekt på matchtallet. Det er tydelig at det finnes brister i systemet. F.eks opplever jeg ofte at blomsten er ganske så vissen på f.eks alder. Og dette tiltross for at jeg ligger innenfor aldersrammene vedkommende selv har satt.

Det virker som matchsystemet i en del tilfeller overstyrer den frie vilje. Hadde jeg nær sagt. :)