Alle innlegg Sukkerforum

Jeg undres veldig over forumstrollene her.....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym 66 mod. ti. 4 jan. 2011 21:46

Når jeg var i 20-30 årene så var jeg ute på kveldene, men nå sitter unge,pene,kjekke, jenter og gutter på forumet kveld etter kveld uke etter uke år etter år.............hvorfor ?????
Livet skal leves - en ting er vi som må være hjemme pga småbarn etc.

Men at så mange velger dette livet fatter jeg rett og slett ikke......

Er det slutt på å henge med venner ute/besøk etc ?

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 4 jan. 2011 21:48

Det er forskjell på ukedager og helg, da...

(mann 37 år fra Vest-Agder) ti. 4 jan. 2011 21:50 Privat melding

Tiden forandrer seg mr :)
Men kan ikke si jeg kjenner meg igjen i din uttalelse. Jeg har veldig mark i ræva for å si det slik. Ser jeg veggene for mye hjemme, blir jeg dårlig. Jeg må komme meg ut, besøke folk, kafe eller rett å slett bare ta meg en tur vekk.

Men ser hva du sier, kjenner flere som prioriterer å trykke rundt hjemme isteden. Men dette kan også lett kombineres, selv om en ikke ser det så lett :) Vi har jo alt med oss uansett hvor vi går nå :)

Facebook på jobb, hjemme og mobilen. Samme med sukker og andre fora. Man blir jo da på nett uansett hvor man er :) ... Men så var det det å kontrollere seg da =) *kremt*

Skjult ID med pseudonym Hmmm ti. 4 jan. 2011 21:51

Grunnen til at det er forskjell på ukedager og helg er at kulturen i Norge er slik at enten så drar man ut og drikker på byen, eller så blir man hjemme. Av mangel på ting å finne på i den siste kommuniststat. Noen flere som har vært på ferie eller bodd i utlandet og opplevd hvordan man kan finne på ting dag etter dag sammen med venner eller kjente uten å måtte proppe i seg alkohol. What is missing in Norway?

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 4 jan. 2011 21:58 Privat melding

Huff, ja.... Ungdommen nå for tiden altså........

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 4 jan. 2011 21:59

"Den siste kommuniststat..." Du får ha meg unnskyldt, men når noen skriver det klarer jeg ikke å ta vedkommende seriøst.

Men for å utdype - mange av oss gjør noe i ukedagene som vi kaller for å jobbe. Det tar fort 8-9-10 timer, og som den dedikerte Sukker-bruker jeg er, bruker jeg ofte en time eller to på Sats også. Skal man legge til tid til middag og søvn, blir det ikke mye tid igjen, altså...

Skjult ID med pseudonym Blygen ti. 4 jan. 2011 22:04

@mmmm "Noen flere som har vært på ferie eller bodd i utlandet og opplevd hvordan man kan finne på ting dag etter dag sammen med venner eller kjente uten å måtte proppe i seg alkohol."

Nei men jeg har bodd i Norge lenge til å klare å finne på noe uten alkohol. Jeg har feiret både nyttårsaftener, julaften, pinse, sankthans, egne bursdager o.s.v meget godt uten alkohol. Det er jo opp til en selv og utrolig subjektivt (og negativt) standpunkt du har... Mulig du sliter litt selv med å finne på ting uten Alkohol...men kanskje du burde da gå litt mer i deg selv...... eller er du bare ute etter å provosere litt her?

Skjult ID med pseudonym sofasosial ti. 4 jan. 2011 22:04

Måten man sosialiserer med bekjente endres, når TS var ung så MÅTTE de ut for å snakke med andre, nå kan man treffe hvem man vil, når man vil, i bilen, på bussen, i sofaen...eller hva det måtte være.

Man er faktisk mer sosial nå enn når TS var ung, man kjenner flere nå enn når TS var ung

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 4 jan. 2011 22:07

@66mod
Jepp, jeg undres selv jeg.
Men jeg har nok ikke noe liv. ;-)

*Så mye for forsvarstalen min. Men så er jeg ikke "ung og pen" lenger heller, da...hehe.*

Skjult ID med pseudonym **Milla** ti. 4 jan. 2011 22:09

@ qwerty

Kanskje en av treningskjedene burde se sitt stikk og arrangere sukkertimer fremfor at vi bruker timer på sukker..?

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 4 jan. 2011 22:11 Privat melding

Det er meget mulig @ Tingeling... men du er hvertfall veldig flink til å lage liv :-)

Skjult ID med pseudonym delvisenig ti. 4 jan. 2011 22:13

Er delvis enig med TS. Mye har skjedd de siste 10 årene. På godt og vondt. Det jeg blir litt forbausa over er at det er så mange under 20 år her inne. Hyggelig at de holder oss andre med selskap, men det er litt rart at de er her for å finne type/dame. Trodde egentlig at det bare var vi litt eldre som var så desperate..hehe :P

Jeg er selv 34 og må si at jeg ofte blir imponert over historiene som de "gamle" forteller om venner og oppveksten sin. Tviler på at det er så mange som vokser opp nå som opplever så mye med vennene sine. Det er ganske begrensa hvilke opplevelser man får ved å tekste til hverandre hver dag. Mye bedre å faktisk møtes. Men det er nå bare min mening ;-)

Skjult ID med pseudonym katte ti. 4 jan. 2011 22:14

Jeg bruker de real-life sosiale mulighetene jeg har og får, jeg.

Skjult ID med pseudonym sofasosial ti. 4 jan. 2011 22:20

å være på et nettsamfunn har ikke noe med å være desperat. For de som har vokst opp med Internett så er det like naturlig å være på et nettsamfunn som det er for pensjonister å sitte på sentercafen å skvaldre over kaffen, eller som det var for 50 åringer å henge på den lokale stripa.

Personlig så fortrekker jeg Internett over stripa, mye mer oppgående og flottere damer her ;-)

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 4 jan. 2011 22:21

Milla:
Nå er det vel kanskje 3 Sukkerbrukere som ikke allerede frekventerer treningssentrene "4-5 ganger i uka, men er ikke treningsnarkoman".

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 4 jan. 2011 22:22

Selv når man har program, trening eller vennertreff, kino el.l., (og det orker jeg ikke hver kveld) så kommer man jo hjem til tomt hus til slutt... og da er det hyggelig å ha noen å "snakke" med:)

Skjult ID med pseudonym **Milla** ti. 4 jan. 2011 22:24

qwerty

Shit, er ikke så ofte der jeg da :S Mente vel mer siden ts reagerte på at vi satt inne og chattet på sukker. Sukker-i-Sal på SATS....bare single! hahahaha

Skjult ID med pseudonym delvisenig ti. 4 jan. 2011 22:29

@sofasosial: Det jeg skrev om desperat var ment som et spøkfullt stikk mot oss som er her ;-) Internett er selvfølgelig blitt en naturlig del av de som vokser opp nå, men det betyr ikke at de får de samme opplevelsene som de som vokste opp før. De opplever andre positive og negative ting, men det er ikke det samme som å omgås irl.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 4 jan. 2011 22:30

Milla:
Sukker i Sal ville vært noe! Men for de mer frampå eksemplarene av mannekjønnet er det nok en del gruppetimer som er mer tiltalende med et tilsvarende mål.

Skjult ID med pseudonym sofasosial ti. 4 jan. 2011 22:31

kjære Uklokeugle, du har vel lagt merke til at bråket kun starter når folk som ikke går inn under definisjonen "forumtroll", som folk som har "et liv" setter på de som synes det er artig å skravle her, kommer inn å begynner å sparke til høyre og venstre under skjulte nick. Det er nå ihvertfall det jeg har sett.....

Skjult ID med pseudonym Z ti. 4 jan. 2011 22:32

Nei, dette undrer jeg meg overhode ikke over :-)

Skjult ID med pseudonym sofasosial ti. 4 jan. 2011 22:33

men nå er det jo ikke slik Delvisenig at disse menneskene kun sitter på nett, de er i høyeste grad sosiale i det virkelige livet også. Den store forskjellen er derimot at når de er hjemme så sitter de ikke spikra foran TVen når, de er på internett.

Så kan man diskutere hva som er mest sosialt; TV eller Internett ;-)

Skjult ID med pseudonym Blygen ti. 4 jan. 2011 22:43

Jeg har ikke noe liv....ergo jeg er her!

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 4 jan. 2011 22:48

Multitasker;

Er "sosial" som mine foreldre - har på boksen (dokumentar faktisk)
OOOOG
er sosial som den neste generasjon - snakker med folk på nett

;-)

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 4 jan. 2011 22:51

Jeg kan godt sitte her sammen med deg og undre litt! ;)

Skjult ID med pseudonym kvinne81 ti. 4 jan. 2011 23:34

Hmmmm.. jeg er sosial når vennene mine er sosiale.. Men har mange venner som liker seg inne på den kalde delen av halvåret.. så da går jeg ikke ut på pub og tar en pils alene.. Ender såfall med en eldre herremann med for høy promille skal være "snill" og holde deg med selskap.. Lettere sosialt ukomfortabelt.. hehe..
Jeg har sitter mye her i desember pga crappy lunger... Men har trosset kulda noen ganger fordet.. Men bare vent til sommeren.. Da er forumtrolla i parken og koser seg eller å bader.. Da må de som skyr bikinier og bare overkropper ta plassen våres ;)

Hihi

Skjult ID med pseudonym _oOo_ ti. 4 jan. 2011 23:47

Jeg synes forum er et artig tillegg til det sosiale livet, og går nok mer ut over søvnen min enn det sosiale livet ellers. Har lett for å bli engasjert i en debatt, og ikke klare legge meg. Men nå skal jeg faktisk akkurat det...med mindre noen sier noe utrolig interessant ;)

Skjult ID med pseudonym kvinne81 ti. 4 jan. 2011 23:50

"Noe utroooolig interessant!!!!!"

_oOo_ ;o)

Skjult ID med pseudonym _oOo_ ti. 4 jan. 2011 23:53

luremus :0(