Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan blir man nr.1 på noens liste?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Jente, 37 ma. 1 jan. 2007 22:48

Jeg har vært på Sukker en stund, men skjønner fortsatt ikke hvordan man blir f.eks. nr. 1 på noens liste eller får beskjeden" du er ikke blant xx topp 100". Dette har tilsyneslatende lite sammenfall med matchinglista. Selv kan jeg ikke huske å ha blitt bedt om å rangere noen, så om noen har skjønt dette, hadde jeg vært glad for en oppklaring...

(kvinne 58 år fra Oslo) ti. 2 jan. 2007 00:16 Privat melding

Hei!
Dette har ALT med matchinglisten å gjøre, og i grunnen ikke så mye å bry seg om synes jeg. Det viktigste er vel at dere liker hverandre og ikke om dere er nr 1 eller 300 på hverandres lister.

Om du velger å forandre profilen din, kan det hende (eller ikke) at du får nye nr 1 på din liste og at det forandrer seg tilsvarende hos andre. De som har toppscore hos deg er dine nr 1 og kan være flere personer. Det samme gjelder hos gutta selvfølgelig. Noen har mange match med høye matchtall, blant annet om de har svart svært gjennomsnittlig, derfor kan en med match 92 f.eks. være din nr 25 og du er ikke blant hans 100. Dere har alikevel samme match.

Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym mmm... ti. 2 jan. 2007 00:50

Det du svarer på alle spørsmålene danner grunnlaget for den automatiserte rangeringen. Den som svarer mest likt deg, blir din nr. 1.
Men du blir ikke nødvendigvis vedkommendes nr 1, da det er godt mulig at noen andre damer har svart enda mer likt som din nr 1.
Skjønner....?

Skjult ID med pseudonym nesten ti. 2 jan. 2007 01:40

Nesten riktig mmm..., men ikke helt. Det har mye å si om du har svart "svært viktig" eller ikke, og avhengig av dette kan en du har blant de 10 beste ha deg under 70 i match-tall.

For eksempel, om du sier pornografi/ekstern opphisselse på 5 og kaller det lite viktig, mens hun har den på 2 og sier veldig viktig, så vil disse valgene påvirke match-tallene deres til hverandre ulikt.

Utover det vil jeg ikke si match-listene bør tas så tungt. Les heller igjennom profilen, se på eventuelle bilder, se om det er noe totalt avskrekkende i avsnittet om forskjeller og send en melding.

Opposites attract, er det noe som heter ;).

Skjult ID med pseudonym mmm... ti. 2 jan. 2007 11:22

Helt enig i det siste poenget.
Jeg ser ikke på matchtall overhodet.
Kun på bilde og fritekst i profilen.
For meg har det vist seg at matchtallene ikke har betydning...

(mann 37 år fra Oslo) ti. 2 jan. 2007 11:55 Privat melding

Grunnlaget for matchtallet er jo viktigere enn tallet i seg selv. Om en person svarer helt motsatt av meg på det jeg vektlegger som "svært viktig", blir heller ikke matchtallet i toppsjiktet.

En eller annen måte må man jo sile profilene på, og jeg synes matchingen, supplert med utfyllende profiltekst og bilde(r), gir en god indikasjon på hva slags menneske som skjuler seg bak profilen.

(kvinne 48 år fra Oslo) ti. 2 jan. 2007 22:45 Privat melding

Takker for svar! Tror jeg skjønte det. Skjønte i alle fall at det er noe som går automatisk ut fra svarene på spørsmålene, og ikke er "personlig", og det var det viktigste å finne ut av. For øvrig helt enig at bilde og fritekst er viktigst...:-)

Skjult ID med pseudonym nesten on. 3 jan. 2007 01:45

Jeg synes bilder+profil og hvor de bor i verden er en grei nok første siling jeg. Men jeg ser selvsagt på forskjeller for å se om noen for eksempel er sterkt religiøse, eller annet som kan skape store konflikter.

Det er virkelig ikke SÅ mange aktuelle kandidater innen samme aldersgruppe og bosted (selv Oslo) at man må ha match-tall høyere enn 93 for å vurdere noen. Synes jeg da.

Jeg har uansett ikke lyst på en klone av meg selv med motsatt kjønn. Det er viktig å være uenig i noe i et forhold. Om man er enig i alt og generelt for like blir det fort kjedelig ;).