Alle innlegg Sukkerforum

Å svare eller å ikke svare.... er det spørsmålet?

Vis siste innlegg
(mann 42 år fra Oslo) to. 6 jan. 2011 14:34 Privat melding

Okay. Er relativt fersk her inne, men har allikevel klart å opparbeide meg en mening om ting, eller kanskje rettere sagt noen spørsmål til diskusjon. Hvis dette allerede er diskutert, så beklager jeg. Det er ikke det mest oversiktlige forumet jeg har brukt.

Som mann må man som oftest være den aktive parten på et nettsted, av flere grunner.
1. Det er flere menn enn kvinner, og kvinnene får ofte mange meldinger så de har kanskje ikke tid til å lete så mye sjøl.
2. Det er forventet at mennene skal være den aktive part

Når man først har vært aktiv og sendt en melding kan flere ting hende (jeg går her utifra at man ikke har skrevet noe komplett idiotisk i meldinga eller har en melding det lyser masseproduksjon av):
1. Man får et svar (etter at den man sendte til har sett på profilen din)
2. Man får et svar (uten at den man sendte til har sett på profilen din)
3. Man blir ignorert (etter at den man sendte til har sett på profilen din)
4. Man blir ignorert (uten at den man sendte til har sett på profilen din)

1. og 3. er jo ganske greie.
1. kan bety at man har noe på gang videre, eller kan bety avslag
3. betyr avslag på grått papir.
2. er stort sett ett høflig avslag
4. Kanskje det mest uhøflige avslaget.

Selv finner jeg det verre å bare bli ignorert framfor å få en kort melding som sier "takk for meldinga, men er ikke interessert" (og det finnes jo til og med en hurtigsvarsmelding for dette, så det burde jo ikke ta lang tid). Men kanskje enda verre er det å få en melding, som i og for seg er hyggelig, fra en person som ikke tok tia til å se på profilen for å se om man er interessant eller ikke.

Er det bare jeg som er litt rar, eller er det ikke litt høflig å i det minste ta en titt på hvem folk er før de avblåses (og igjen ser man bort fra kåte, teite, masseproduserte meldinger eller meldinger fra noen som er alt for gamle eller unge i forhold til det man ser etter)?

Hvilke av disse alternativene ser dere på som minst hyggelig? Foretrekker noen her bare å bli ignorert, framfor å få et avslag?

Skjult ID med pseudonym mann33 to. 6 jan. 2011 14:50

Jeg tror at rundt 95 prosent av jentene foretrekker å bli ignorert framfor å få et avslag i hvertfall, siden det er slik de selv gjør det ovenfor gutta. Så da foreslår jeg at du gjør det samme, altså ikke svarer hvis du ikke er interessert, så blir flesteparten av dem fornøyd. Men de kanskje 5 prosentene som foretrekker et direkte avslag vil selvsagt ikke like det.

Selv gir jeg faen. Har for lengst sluttet å ta dette personlig på noen som helst måte, så om det kommer et avslag eller jeg bare blir ignorert er meg i dag fullstendig likegyldig.

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 6 jan. 2011 16:20

Fokuser på svarene og gi beng i de andre, det er nu engang det enklest ;-)

(mann 42 år fra Oslo) to. 6 jan. 2011 16:22 Privat melding

Morn du og takk for svar.

Sjøl har jeg satt meg på lista over de som alltid svarer, fordi jeg synes det er en høfflig ting å gjøre. Jeg tar det nok ikke veldig personlig om noen velger å ignorere meg framfor å gi et svar med avslag. Da vet jeg hvordan personer de er, og da er de jo ikke interessante i mine øyne lenger heller. Men det kunne jo være at jeg hadde gått glipp av en sosial codex her på sukker, siden jeg er helt fersk. Og hvis det er så drøyt som du sier, at bare 5% tar seg tid til å svare, ja da er vel det normen her inne, og det får man muligens rette seg etter.

Nå er ikke jeg så bekymra for at jeg skal såre noen, for hitils har jeg ikke blitt nedrent av tilbud fra jenter jeg ikke har kontakta først ;)

Noen kvinnelige synspunkt? Bedre å bli ignorert enn å få avslag?

Skjult ID med pseudonym kameleonen to. 6 jan. 2011 16:31

Jeg svarer alltid.
Og foretrekker avslag framfor ignorering.

Skjult ID med pseudonym mann33 to. 6 jan. 2011 16:47

Tror tilbakemeldingene her på Sukker for meg ser omtrent slik ut:
Kanskje 10 - 15 prosent svarer og viser i det minste litt interesse tilbake, i det minste innledningsvis (mange faller jo fra etter hvert selvsagt).
Maks 5 prosent gidder å trykke på "høflig avslag" knappen eller, i noen ytterst sjeldne tilfeller, skriver et personlig svar tilbake med avslag. Da takker jeg alltid høflig for svar og ønsker dem lykke til videre. Et par av jentene som pleier å skrive på forumet her er blant de som har tatt seg bryet med å gjøre dette, og all ære til dem for det.
80- 85 prosent ignorer meldingen jeg sendte dem, eller er inne på profilen min og titter men svarer ikke.

Det var de midterste kanskje 5 prosentene jeg mente her. Og jeg skriver aldri på noen måte ufine eller sexrelaterte meldinger, har en hel haug av bilder, og en godt utfylt profil. Så etter å ha vært her et par år har jeg ganske enkelt kommet til at siden så mange jenter hevder at man bør være mot andre som man vil andre skal være mot dem, og selv foretrekker å ikke sende svar hvis de ikke er interessert, så antar jeg at de også foretrekker å selv bli ignorert. Så nå sender jeg også sjeldnere og sjeldnere høflige avslag, noe jeg alltid gjorde før.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 to. 6 jan. 2011 16:51

Jeg foretrekker ignorering mot meg.. ;)

Jeg gir høflig avslag når en person har lagt mye i et brev, der jeg ikke finner personen intr, nok til å bli kjent med.
Korte brev/og ferdig flørt svarer jeg bare ikke på om vedkommene ikke er interessant..