Alle innlegg Sukkerforum

hjertesukk

Vis siste innlegg
(kvinne 74 år fra Østfold) to. 6 jan. 2011 20:42 Privat melding

Jeg har et hjertesukk.. Når interessen daler etter litt skriving, ikke vær feig. si hvorfor, ikke bare bli borte.

Skjult ID med pseudonym lola to. 6 jan. 2011 22:00

Tenker ofte at jeg burde bli flinkere til å runde av en kontakt. Har skrevet med mange som jeg har fadet ut etterhvert fordi mailutvekslingen har vært dønn kjedelig, der avsender ikke gir så mye av seg selv og hvor jeg blir sittende å vri hjernen etter noe fornuftig å svare. Rapporter fra dagliglivets gjøremål kan være kjekt nok, men ikke i mange uker. En måte å unngå problemet på for meg er tidlig treff, men dumt nok kanskje, tar ikke jeg initiativ til det så lenge jeg ikke tar den første kontakten:)

Skjult ID fr. 7 jan. 2011 00:28

Noen samtaler dør ut av seg selv..
Ta iniativ til et møte f.eks., ikke sikkert han har tatt et brudd bevisst. Han vet kanskje ikke hva han skal skrive?

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 7 jan. 2011 17:00

@tenerife

Det er ikke sikkert at det er noen GRUNN til at interessen ikke opprettholdes. Kanskje er det bare ikke spennende/givende nok i lengden. Eller kanskje noen andre dukket opp... Umulig å vite. Jeg ble frustrert av dette før. Men jeg har skjønt at jeg får aldri vite mer enn de vil fortelle meg uansett... Så det er synd når man får forhåpninger og er inne i en god dialog og plutselig ikke få svar. Men jeg tenker at en person som håndterer ting på den måten ikke ville passet sammen med meg uansett...

@ lola:

Om dialogen er kjedelig skriftlig er det neppe noen grunn til å utforske det muntlig? Om en person over tid bare legger ut om dagliglivets gjøremål i verste FB-stil (juhu-snart helg... Nå skal jeg støvsuge... Skal snart på jobb.. osv), da frister det vel lite med en date. ;)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 jan. 2011 17:53

Enig med deg jeg, Tenerife!

Selv om jeg ikke tar slike ting personlig, men heller tenker "nei, nei....da var det nok ikke så viktig, og da er det jo greit, for jeg vil jo være viktig, jeg SKAL jo være viktig", så synes jeg det er realt å være tydelig og avslutte eller si hva man tenker på en ryddig måte.

Og om du føler at du trenger det, så fortjener du nettopp det! :-)