Alle innlegg Sukkerforum

Deltidspappa

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym DaddyCool fr. 25 jan. 2008 20:57

Jeg er en gutt (mann?) på 34 år og har en nydelig liten datter som jeg passer godt på annenhver uke. Uten å være kjepphøy, vil jeg absolutt si at jeg har et bra utseende og er ellers det man kan betegne som "godt fangst", men det er egentlig "øyet som ser", som det heter, så nok om det (poenget her: jeg ser ikke ut som fugleskremsel, akkurat).

Etter noen forsøk på kontakt med noen jenter som jeg syntes var verdt prøve på, har jeg ikke fått hørt et pip tilbake, fra noen av dem. Ok, livet går videre og jeg klarer meg nok utmerket på tross av det, men jeg kunne ikke annet enn å tenke følgende: hvor mye, om noe, hadde det å si at jeg har barn? Greit nok, alle hadde oppgitt at de syntes det var greit å treffe noen med barn, men mener man det virkelig selv om man krysser av for det? Jeg spør fordi jeg selv har spurt meg det samme noen ganger (paradoksalt nok). Etter litt selvransakelse kom jeg selv frem til at damer med barn i utgangspunktet ikke er et problem, men at jeg i såfall forutsetter at vi begge kommer godt overens med hverandres barn for at det skal være noe grunnlag for å gå videre.

Til forskjell for "in real life" har man jo de fleste tørre fakta på bordet "going in", så det er mye lettere å disse her inne. Jeg har selv opplevd å møte en dame på byen for et par måneder siden som jeg syntes virket veldig lovende og hun hadde helt åpenbart minst den samme oppfatningen, men trakk seg unna neste dag da jeg nevnte at jeg hadde barn.

Uten å beskylde noen for hykleri lurer jeg bare på hvordan dere damer (ca.25-35 år og uten egne barn) egentlig ser på menn med barn som potensielle partnere? Tenk dere at utseende stemmer, personligheten likedan og de fleste andre smådetaljer, men han har barn som han må passe på.

Hvis det er tilfelle at man blir ignorert av noen damer som ikke vil ha menn med barn, har jo det også sine fordeler. Det er nemlig en type damer jeg ikke er ute etter...

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 25 jan. 2008 21:03

DaddyCool
Det ville være en glede om min fremtidige hadde barn. Jeg har nok varme og kjærlighet til flere :-)

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne fr. 25 jan. 2008 21:10

Hei. Jeg har ikke noe imot menn med barn,sånn sett. Men,jeg har tidligere vært sammen med en i noen år, som hadde en sønn jeg ble veldig,veldig knyttet til. Da det forholdet tok slutt,ble det veldig tungt mhht sønnen. Det var ingen problem med min eks,da vi gikk mer over til å bare bli kompiser.Kjærligheten tok slutt. Men,det som altså var vanskelig, var å skulle "skilles" fra sønnen hans,noe jeg synes fortsatt er litt tungt den dag i dag. Det var altså i sommer det tok ordentlig slutt. Det er vel det som gjør at jeg helst ikke vil treffe menn med barn. Ikke for noe annet......Men,ikke gi opp. Det finnes flere jenter der ute som ikke har noe problem med å treffe noen med barn. Det vet jeg : ))

Skjult ID med pseudonym DaddyCool fr. 25 jan. 2008 21:11

Michi: Jeg får faktisk deite damer som av og til avslører at det ikke er så innmari kult. Men det skjer ikke her, men ute på byen når avtaler gjør i påvirket tilstand ;)

Jeg har faktisk ennå ikke møtt noen herfra, eller annet sted på nettet, da jeg er forholdsvis fersk i online-gamet.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 25 jan. 2008 21:19

At du ikke blir lei av å spille rollen, Michi...........Jeg med flere hadde jo likt deg så mye bedre om du bare våget å være deg.

Skjult ID med pseudonym DaddyCool fr. 25 jan. 2008 21:23

Hehe, som sagt, jeg skulle egentlig bare poengtere at utseende ikke var mye å si på, helst ikke skryte av meg selv. Og ja, det er nok folk IRL (i hvertfall her i Oslo), men ikke nok av den type damer jeg ønsker å ende opp med. Og det skader vel ikke å prøve her samtidig. Jeg har som sagt aldri møtt noen via nettet så jeg kan verken si noe for eller imot.

Skjult ID med pseudonym DaddyCool fr. 25 jan. 2008 21:25

Ung kvinne: Det var et veldig godt poeng som jeg ennå ikke hadde tenkt på. Men jeg må få lov til å si at dersom man tenker så i detalj på slutten før man er startet på noe, så har man flere ting å ta tak i.

(kvinne 47 år fra Buskerud) fr. 25 jan. 2008 21:26 Privat melding

Hvis vi snur det rundt - jeg har barn og vil helst møte noen med barn fordi veldig mye er enklere når partner er i samme livssituasjon. Barn betyr jo alt når man er så heldig å få dem , de tar mye tid og er 1. pri. Dette er ikke så lett for alle barnløse å forstå - det har jeg mange eksempler på her inne. Kanskje du skulle satse mer på en jente som har barn?

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 25 jan. 2008 21:30 Privat melding

DaddyCool - vel vi jenter som liker både stort og smått finnes... ;o) Det som er viktig er kjemien også i en slik "ny setting" for store og små etter hvert...

Damer som ikke "vil" ha full pakker er det like greit du finner ut av tidlig.. Men mange jenter under 30 år er ikke klar for barn - jeg var ikke det når jeg var der. Fikk min datter i det je nesten var 32 år... Men mange vil nok ha både deg og din flotte datter... :o) Det er en helhet der som er viktig altså en totalpakke i allefall for meg er det vitkig.. Ikke kun 1 ting...

Jeg har møtt en flott fyr her inne som nå er "kjæresten min" han er like gammel som deg og har ikke barn... Men han satser på meg (og jenta mi....) og tiden vil bare vise om det er ment og være. Vi prøver og bruker tiden fremover....

Ønsker deg lykke til med og finne din store prinsesse... (så plutselig har du to prinsesser......)

Klem Cino

Skjult ID med pseudonym Smily fr. 25 jan. 2008 21:30

hmmm... Har samme problem.. tror jeg.
Får følelsen at det at jeg har en sønn skremmer bort menn... eller så er det vel bare at jeg ikke er deres type...
Det er mange menn/damer her inne på 30-40 som ikke ønsker å møte noen med barn.... synd at de går glipp av fantastiske mennesker som oss... hihihi... ikke sant, DaddyCool ;o)

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne fr. 25 jan. 2008 21:31

Det er ikke det at jeg tenker på slutten,men ingenting har noen garanti. Jeg er bare en erfaring rikere,og føler det slik som jeg gjør til dags dato. Om jeg endrer mening om en stund,vet en aldri.....

Skjult ID med pseudonym DaddyCool fr. 25 jan. 2008 21:33

Alanis: Mulig du misforsto meg litt, men jeg har ingen begrensninger ang. damer med og uten barn. Det jeg vektlegger i ethvert fremtidig forhold er at det skal fungere for alle involverte parter, inkl. min datter og evt. barn som damen måtte ha.

Spørsmålet jeg stilte i utgangspunktet var rettet mot damer uten barn fordi jeg var nysgjerrig på hva slags screening-prosess de egentlig har mot menn med barn.

Skjult ID med pseudonym caltex fr. 25 jan. 2008 21:34

Hadde jeg fått en unge som så ut som han Michi fyren.... Så hadde jeg latt morra beholde hele stasen.....

Skjult ID med pseudonym DaddyCool fr. 25 jan. 2008 21:37

Smily: Det tror jeg absolutt skremmer noen gutter, selv om få vil innrømme det. Sånn sett tror jeg det er enklere andre veien, jenter har en større dose omsorg og vi gutter tar som regel igjen først når vi får barn (av egen erfaring).

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 25 jan. 2008 21:41 Privat melding

DaddyCool - ingen regel uten unntak.... Finnes noen av den mannlige rasen som er supre ovenfor en partner som har barn.
Smily - du er jo så søt så drømme mannen kommer nok snart skal du se.....

Cino

Skjult ID med pseudonym Smily fr. 25 jan. 2008 21:43

Så de krysser av for at det er greit med aleneforeldre for å framstå som et åpent menneske... og så er det ikke sånn når alt kommer til alt? hmmmmm... ja ja det er de som går glipp av noe.... :oP

(kvinne 49 år fra Oslo) fr. 25 jan. 2008 21:44 Privat melding

Tror det da har noe med kjemien og helheten som til slutt ikke stemte.. Ikke at det er et barn der eller flere i bildet..

Skjult ID med pseudonym Smily fr. 25 jan. 2008 21:44

åååå... takk ,cino.... kjempe kos..... :oD

(kvinne 47 år fra Buskerud) fr. 25 jan. 2008 21:45 Privat melding

DaddyCool, jeg skjønte hva du mente! Poenget mitt er at de muligens har mye i mot en ferdig "pakke" av de årsakene jeg nevnte.

Skjult ID med pseudonym Mamma :-) fr. 25 jan. 2008 21:48

Så fint at noen tar opp dette temaet. Min erfaring er også at det kke er like lett å finne en match når vi har barn, og kanskje spesielt her inne......? Men neimen om jeg firer på standarden på ønsket mann for det! Kravene til ny partner høynes med barn, og det er jo ingen ulempe. :-) Skulle være større sjanse for å finne den riktige da, selv om det tar litt lengre tid.......
Barn er etter mitt syn verdens største gave, og den som synes at et barn er i veien i et forhold, er definitivt ikke ønsket som min partner heller! Stå på DaddyCool, du finner Henne helt sikkert etter hvert (eller hvis hun er god som gull så finner hun deg!)! ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 25 jan. 2008 21:54

Nå stusset jeg litt, mamma :-)

Tilgi meg at jeg flisespikker, mener ikke å arrestere deg, men du skriver:

"Min erfaring er også at det ikke er like lett å finne en match når vi har barn"
Zitelles erfaring er at det er like lett å finne en match når vi heller ikke har barn :-)

"Kravene til en ny partner høynes med barn"
Kravene til en partner høynes for Zitelles del når man kjenner seg selv, vet hva man trenger og til hvem man ønsker å dele seg og livet sitt med, helt uavhengig av barn eller ikke :-)

*var bare det jeg ville si*

Skjult ID med pseudonym snilljente fr. 25 jan. 2008 21:54

Er ei singel jente på 35 uten barn, som ikke velger bort profiler hvor typen har barn. Syns det er helt greit om typen har ett barn, litt værre om det er mer enn ett, men ville ikke ha latt det stoppet meg hvis jeg likte fyren. MEN skal jeg være ærlig så håper jeg jo for enkelhetens skyld å møte en fyr som ikke har barn. Gewnerelt sett syns jeg at man skal svare på meldinger man får, selv om det er et negativt svar.....

Skjult ID med pseudonym DaddyCool fr. 25 jan. 2008 22:03

snilljente: dessverre er ikke sukker.no smartere enn at den skjærer alle med barn over en kam, uten mulighet til å angi antall. Og din ærlighet setter jeg også pris på, men ennå viktigere, du tjener på den selv også, i det lange løp

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne fr. 25 jan. 2008 22:05

Michi; Trenger du profesjonell hjelp.....? Bare lurer litt.....

(kvinne 32 år fra Hordaland) fr. 25 jan. 2008 22:06 Privat melding

Jævlig ekkelt bilde, Michi

Skjult ID med pseudonym tindre lø. 26 jan. 2008 12:57

synes det er helt greit å møte noen med barn også jeg. Er kjemien der og vi ønsker å finne videre ut av det så er det/de barna en del av vedkommendes liv og noe jeg helt klart må forholde meg til og bli en del av
uansett har vi jo med oss våre ting fra tidligere (alle har sin historie), så en må jo finne ut av det derifra........
Så til trådstarter....ikke mist motet vi er nok mange jenter her som ikke løper og gjemmer oss fordi om du ar barn:)

Skjult ID med pseudonym DaddyCool lø. 26 jan. 2008 13:35

tindre: Det skal utrolig mye mer enn det for at jeg mister motet, så der er det ingen fare. Som sagt det har faktisk sine positive sider også. Men det er godt å høre at noen tenker slik du gjør også.

Faktisk, når jeg ser på meg selv som en potensiell kjæreste/samboer, så vil jeg faktisk påstå at jeg har blitt bedre i mange aspekter enn jeg var før jeg ble far, bl.a. i omsorg, empati, toleranse og respekt for kvinner (fødestue-opplevelse sitter i meg ennå). Dette tror jeg skjer med mange menn når de blir fedre, i allefall de som faktisk gjør en innsats i sin nye rolle som forelder.

Skjult ID med pseudonym tindre lø. 26 jan. 2008 23:43

@ DaddyCool

Godt å høre at at du har motet opp da:)

tror helt sikkert at det å ha fått barn er med på å forandre både menn og kvinner ganske mye ja. har ikke selv opplevd det, men har vært fungerende stemor i mange år , og det har da forandret meg i positiv retning vil jeg si.
bare å være klar over ordene empati, omsorg ,respekt og toleranse vil jeg si at du bør ligge godt ann på potensiell kjæreste fronten hos mange jeg da:)

Skjult ID med pseudonym Kaj68 sø. 27 jan. 2008 00:19

@Michi - jeg tror faktisk også at du er ganske så normal.....egentlig. Derfor stusset jeg litt over at du definerte deg som en plageånd her om dagen... jeg tenkte over om du også ønsket å fremstå slik og hvorfor det i så tilfelle....du ønsker åpenbart å skape litt debatt, kanskje utfordre en del i dine innlegg.... men det er jo ikke min oppgave å fortelle deg hvordan du skal være... jeg er enig i at verden kan være ganske gal, og kanskje vi glemmer det nå og da i lille Norge.... :)

Selv er jeg nok langt mer direkte og frittalende enn mine innlegg tilsier, men jeg forsøker å begrense meg litt inntil jeg blir mer kjent med folkene her inne.... :) Jeg er kanskje litt mer redd for å såre mennesker enn du er. Ikke fordi jeg ikke er trygg på meg selv, jeg har blitt utfordret på det meste og siden jeg fremdeles lever så er jeg meget fornøyd med det. Men jeg har sett at mennesker kan være ekstremt sårbare, og det kan gjelde ganske mange i vårt samfunn. Det er sprøtt, men noen tåler ganske lite på de gale knappene før det rakner, og jeg har selv vært der en gang. Jeg tror det er mange årsaker til det, men det psykiske presset i dagens samfunn er ganske stort.

Det betyr ikke at jeg ikke tror på fri og direkte tale - det gjør jeg. Men jeg bruker det ikke uten at jeg kjenner mitt publikum godt, og har mulighet til å observere effekten samt korrigere eventuelle misforståelser som kan oppstå i kjølvannet av en uttalelse. Jeg vil ikke overdramatisere dette, men som du sier - verden er gal og man må kanskje passe mer på hva man sier da, enn om den var normal.... eller? :)

Skjult ID med pseudonym Mammadalt sø. 27 jan. 2008 09:01

Meget bra skrevet Kaj68. Du ser ut til å ha dybde og livserfaring.
Eller for å si det på en annen måte - jeg liker å lese hva personer med slik egeninnsikt skriver... :-)

(kvinne 41 år fra Troms) ti. 29 jan. 2008 12:28 Privat melding

@ DaddyCool
jeg har ikke problemer med menn som har barn.
men noe jeg synes er viktig er at foreldrene kan sammarbeide om barna,har vært i forhold der det er evig kamp,,self kan det være den andre parten som lager kvalme,er slitsomt i lengden..
annen sak er menn som er ferdig med barn,ikke ønsker fler,da er vi ikke på nett,iallefall om det gjelder å finne seg en partner...

Skjult ID med pseudonym DaddyCool sø. 3 feb. 2008 23:02

Ok, nå har jeg gitt dette litt tid så jeg har noe å reflektere tilbake på. Med fare for å tråkke noen på tærne, vil jeg smelle til med påstand om at det ligger en god dose dobbeltmoral hos endel damer her. Av alle profilene jeg har vært inne på (og det er en god del) er det kun én - 1 - dame som hadde spesifisert at hun ikke ønsket å møte alenefedre. Respect til henne! Vil mye heller lese det enn å oppdage at man krysset av for alt for å være inkluderende og politisk korrekt.

Over de siste ukene har jeg sendt meldinger til 12 damer. Alle meldinger var av en helt ufarlig og høflig karakter der jeg rett og slett fortalte at jeg syntes vedkommende virket interessant og at jeg kunne tenke meg å finne ut mer. To av de damene som mottok meldingen hadde barn fra før, så dette gjelder ikke bare de uten barn. Tre stykker brydde seg meg å sende svar tilbake. Det betyr at denne lille undersøkelsen viser at for hver dame som gidder å sende svar, er det to andre som ikke gjør det. Det skal legges til at ingen damer tok kontakt med meg først i samme periode, så bortskjemte er de også med alle komplimentene de får kastet etter seg, med varierende grad av fortjeneste får vi vel avslutte med.

For de damene som leser dette og måtte føle seg truffet, la meg bare si dette: jeg har ikke tenkt å skjære alle over en kam her, og det er ingen behov for å bevise noe til meg. Den eneste dere evt har noe å bevise til er dere selv.

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 3 feb. 2008 23:15

kan det være noe annet ved profilen din som gjør at de ikke svarer.?.. det behøver ikke ha noe med barn og gjøre.

Skjult ID med pseudonym DaddyCool sø. 3 feb. 2008 23:20

Det er riktig spørsmål, men jeg er ikke den riktige til å svare på det. Jeg stiller ingen absolutte krav eller har noen veldig sære egenskaper. Er høy, slank, oppegående og ellers velfungerende menneske. Men som sagt, jeg har ingen mulighet til å være objektiv i den saken.

Skjult ID med pseudonym ogsåPappa sø. 3 feb. 2008 23:21

Må si meg helt enig med trådstarter!

Har også opplevd det samme. Like før jeg gir opp hele driten! Det er bare tanken på at kvinnen i mitt liv kanskje er her som gjør at jeg ikke sletter profilen min. Nå har jeg vel sendt mail til ca 10 jenter, ikke masseproduserte. Men med 4 -5 linjer der jeg indikerer min interesse, og viser at jeg har lest hennes mail. Avslutter gjerne med at jeg vil ha et hint om hvordan jeg ligger an, eller hvor det står at jeg heller vil ha et avslag kontra stillhet..
Og ingen av disse bortskjemte kjærringene gidder å svare!

Hvor jævla - unskyld språket - kan det være å svare med et par linjer. Det er vel endog bare å krysse av så kommer det opp et svaralternativ!

For ordens skyld; mener ikke å skjære alle over en kam, mener at jeg har en ganske bra profil - både med tekst, innhold og bilder, hadde ikke tenkte å iritere meg over dette fenomenet- men en blir jo litt frustrert ;(

Grrrrr!!

Skjult ID med pseudonym FrøkenX sø. 3 feb. 2008 23:23

Jeg tror kanskje ikke dette har noe med barn å gjøre, men at jentene ikke fant deg attraktiv nok ut fra bildene dine.

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 3 feb. 2008 23:24

Jeg mener at barn er sikkert et hinder for noen,men det er andre ting som spiller inn også .. da er det litt dumt å kunn fokusere på om damer vil ha menn med eller uten barn..
Men skjønner godt hvor du kommer fra.... som mor til en.;o)

Skjult ID med pseudonym DaddyCool sø. 3 feb. 2008 23:28

FrøkenX: At jeg ikke blir funnet tilstrekkelig hos en haug damer kan jeg fint leve med uansett årsak. Slikt går begge veier og er helt normalt. Det jeg ikke fatter er at så mange ikke har manerer nok til å si "sorry mac, lykke til videre". Jeg trenger ikke engang vite hvorfor, selv om det er kjekt. Men vis høflighet nok til å respondere som et sivilisert menneske i et sivilisert samfunn.

Skjult ID med pseudonym DaddyCool sø. 3 feb. 2008 23:30


Og bare for å ha nevnt det, de få damene som har svart og som jeg fortsatt har litt kontakt med scorer noe vanvittig billige poeng bare for å ha svart i det hele tatt, noe som jeg i min naivitet antok for å være en selvfølge...

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 3 feb. 2008 23:31

greit å bli irritert ,bare ikke bli sittende for lenge .....
Det er ikke noe bedre andre veien....

Skjult ID med pseudonym DaddyCool sø. 3 feb. 2008 23:33


Ikke noe bedre andre veien? Hva i huleste mener du med det? Finnes det damer som tar uoppfordret kontakt og ikke får svar? På hvilken planet er det?

Skjult ID med pseudonym ogsåPappa ma. 4 feb. 2008 00:14

Ha ha, helt enig med din to siste innlegg "DaddyCool"!

Men, det er jo deres tap!

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 4 feb. 2008 01:05 Privat melding

Ja, det finnes damer som tar kontakt og ikke får svar! Dette har det blitt skrevet hundrevis av innlegg om tidligere!

Ved å avslå høflig blir det bare mer mas. Folk som ikke forstår avslaget, fordi man ikke kjenner personen, eller folk som mener man er overlegen og innbilsk hvis man sier man ikke er interessert. Har skjedd ved flere anledninger at jeg har sendt det høflige avslaget sukker har kommet opp med, og bare fått dritt slengt tilbake. Ved å la være så svare slipper man dette maset fra mennesker man faktisk ikke ønsker kontakt med. Et manglende svar er ganske åpenlyst - personen er ikke interessert. Værre er det ikke. Man er ikke her inne for å finne seg "brevvenner" men en potensiell kjærestekandidat, og da ville jeg heller fokusert på å finne dette, istedet for å irritere seg over de som ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym Perle ma. 4 feb. 2008 04:51

Jeg har skrevet dette i en annen tråd, men fakta er jo at ikke alle kvinner kan få barn. Blandt dem er det veldig interessant å finne en mann som har barn. Det blir mindre av mine barn, dine barn og ingen våre barn.
Jeg har oplevd å møte stor skepsis fordi noen da mener jeg er uegnet som forelder. De spør ikke engang hvilken erfaring jeg har med barn fra før, men setter stemplet uegnet før jeg har fått mulighet til å fortelle selv. Jeg hadde en ex som har en sønn. Jeg brukte mye tid sammen med sønnen. Dessuten har jeg jobbet på barneavdeling på sykehus som sykepleier, og vet derfor i mange tilfeller hva som skal gjøres når barnet blir sykt. Men hva har det for betydning når jeg er stemplet lenge før jeg får åpnet munnen?

Skjult ID med pseudonym DaddyCool ma. 4 feb. 2008 10:06

Mockis: To ting: En dame som tar kontakt og ikke får svar er en freak one-off. En dame som ikke svarer på en henvendelse er en norme vi må forholde oss til. Det kaller jeg en stor forskjell. Hvis det er hundrevis av innlegg om damer som ikke får svar, er det bare et bevis på hvor sytete og bortskjemte dere er på dette område.

Nummer to: hvis dere ikke svarer fordi noen slenger dritt og kaller dere overlegne og innbilske, så ikke ta det utover oss alle. Så pumpet med komplimenter som dere damer blir, så tror jeg faktisk at noen også blir overlegne og innbilske, men det er en annen diskusjon. Det er faktisk flertall av oss som ville tatt det for det det var. Du vet, skjære alle over en kam er sjeldent smart. Ignorer heller de få som ikke tar et nei for et nei. Fort gjort å slette en melding vel.

Mange damer sier de liker reflekterte menn med sterke meninger. Vel, her har dere en! Og jeg liker dere veldig godt fremdeles, om det skulle være noe tvil :)

Skjult ID med pseudonym Karenina ma. 4 feb. 2008 12:26

Tror jeg uansett ville holdt meg unna en som beskrive seg selv som "en god fangst"! :-))

Skjult ID med pseudonym DaddyCool ma. 4 feb. 2008 12:39

Karenina: Hvis du slutter å skumlese før du uttaler deg, vil du se at jeg var ganske forsiktig med å beskrive meg selv og foretrekker å overlate det til andre. Men situasjonen krevde at jeg forsøkte å indikere noe likevel. Og det heter "et godt fangst", såpass detaljorientert bør man være...

(kvinne 39 år fra Oslo) ma. 4 feb. 2008 13:04 Privat melding

Jeg syntes svært få mennesker som klager og syter er god fangst.

Vil også si at det jeg mente er at det er skrevet 100vis om ikke 1000vis av innlegg fra menn som klager over manglende svar. Da har damene også uttalt seg om at det faktisk er likt andre veien.


"En dame som tar kontakt og ikke får svar er en freak one-off" Tror du skal roe ned antagelsene dine, Med dette sier du at de fleste damene her inne er "en freak one-off".

Skjult ID ma. 4 feb. 2008 13:04

Et godt fangst?? Trudde det var en god fangst eg?? Men eg skriv jo egentleg nynorsk, så eg har sikkert ikkje peiling;)

Skjult ID med pseudonym DaddyCool ma. 4 feb. 2008 13:37

Mockis: Nå misforstår du veldig. Det er ikke damen, men hendelsen som er en freak one-off, og det står jeg ved fremdeles. Beklager hvis jeg har vært uklar i formuleringen. At det er likt andre veien er b u l l s h i t, uansett hvor mange tusen innlegg som finnes om det. Bare se i egen innboks/utboks så har du beviset.

Og ja, jeg må legge meg flat og si at jeg tok skammelig feil med "godt fangst". Der kom min detaljorientering og beit meg i baken. Unnskyldning særlig til Karenina

Skjult ID ma. 4 feb. 2008 14:11

Er aldri for seint å vere etterpåklok..."ler"

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 4 feb. 2008 14:17

Synes fremdeles det ville vært en glede om han hadde barn!

Men jeg ser vel ikke helt problemet. En bitter eks som ikke var samarbeidsvillig med lidende barn som følge ville vært et problem.
Har man ikke varme, omsorg og vilje nok til flere gode mennesker i sitt liv om man virkelig ønsker denne partneren da?
Men alder har nok også noe å si her. En jente på 25 tenker annerledes enn en jente på 35 muligens?
Finn henne som du virkelig digger å være sammen med du - så vil det med barn løse seg! :-)


Hilsen fremdeles naive og romantiske
Zitelle


Skjult ID med pseudonym DaddyCool ma. 4 feb. 2008 14:37

Zitelle: Du har helt rett i at alder har noe å si. Derfor skal det også sies at jeg ikke er en 34 åring som ser etter damer i 20-25, men heller rundt min egen alder, kanskje et par år yngre. Jeg vil ikke være urimelig heller, tross alt. :)

Skjult ID med pseudonym lurer ma. 4 feb. 2008 16:31

Kan noen fortelle meg betydningen av freak one-off? Begynner visst å miste grepet...

Skjult ID med pseudonym Snekkeren ma. 4 feb. 2008 16:53

glasshus mock??...hehe... kan ikke snekre mesterverk av bare glass....behøver nok litt tilbehør..
hørt om vip-entre på grand forresten, med coctailbær og canapeer og kjendiser..fyfy...
nok tull..
slutt å klage folkens.. man får som man reder for det meste til syvende og sisst... eller..

Skjult ID med pseudonym Høgger'n ma. 4 feb. 2008 16:59

Hva himmelens navn er frekvensen din på å skrive "fyfy"??

Skjult ID med pseudonym Smily ma. 4 feb. 2008 17:13

daddycool... hehehe.. ja det finnes jenter (meg ) som sender meld til menn og ikke får svar.... De fleste gangene hører jeg ikke noe... ikke noe å hisse seg opp for ... bare move on.....

Skjult ID med pseudonym Snekkeren ma. 4 feb. 2008 17:21

måtte bare lufte hingsten litt i helgen, etter hans luxus-trening siste iuke..
ga`n litt øl og cognac og det gikk som det måtte gå inne på grand night club etter diverse prisutdelinger, såå fornøyd.. ikke verre..

Skjult ID med pseudonym smarty ma. 4 feb. 2008 17:33

Og ja da... jenter sender meldinger i bøtter og spann uten å få svar de også. At du ikke tror på de som sitter med førstehåndskunnskapen, viser manglende respekt. Noen jenter får sjelden svar, har opplevd det en reke ganger (ser ikke ut som et fulgleskremse jeg heller) mens noen jenter får mange henvendelser om dagen. Ja vel, sånn er det. Snakket akkurat med en mann her som sa han fikk svar fra absloutt alle jenter -uten at han var noe utenomjordisk.... Har vel å gjøre med hvem vi kontakter og hvordan...

Skjult ID med pseudonym Gå videre! ma. 4 feb. 2008 17:39

Jada, 'DaddyCool', det finnes damer som tar kontakt, men som aldri får svar også!

Som en sammenligning av din statistikk, kan følgende meldes fra kvinnefronten:

Jeg har den siste tiden sendt meldinger til elleve (11) menn hvis profil var interessant og gjorde meg nyskjerrig.
Av disse elleve har 1 sendt et meget høflig avslag med en forståelig forklaring (Gratulerer, den det gjelder!!),
2 har sendt en hilsen, takket for mail, men ikke svart videre og fra de resterende 9 venter jeg ennå på et livstegn....

Jeg har krysset av at jeg gjerne vil ha kontakt med menn med barn, da jeg, i en alder av drøyt midt på tredvetallet, selv ikke har og innser at jeg kanskje aldri får det selv....biologisk (?).
-Dette ser desverre heller ikke ut til å hjelpe, siden svarene fortsatt uteblir.

Poenget mitt er, at om man er mann eller dame, så vil vi alltid skrive side opp og side ned om "HVORFOR INGEN SVARER PÅ MAILENE VI SENDER?", og det kommer nok ikke av at du /noen/folk har barn eller ei.
Finner du en person interssant, blir forelsket og er villig til å satse, vil du også åpne armene for et barn eller to!!Skjult ID med pseudonym DaddyCool ma. 4 feb. 2008 17:40

smarty: det nicket passer deg ikke hvis du tror at jeg ikke har respekt for damer eller ikke tror noen. Tvert imot, jeg tror gjerne på alle som sier det, men det triste er at det stort sett er de denne diskusjonen ikke gjelder som lar seg engasjere. De jeg snakker om er for opptatt av seg selv til å engang følge med en diskusjon...

Skjult ID med pseudonym smarty ma. 4 feb. 2008 17:54

daddycool:

"At det er likt andre veien er b u l l s h i t, uansett hvor mange tusen innlegg som finnes om det. Bare se i egen innboks/utboks så har du beviset".

Vel, hvis dette er å tro å¨alle som sier det og vise respekt ,så har vi litt ulik oppfatning av hva det går ut på. (Lavt match-tall, tro?:-)

Enig med Gå videre. Om det er helt likt eller litt likt kan vi diskutere til de sene nattestimer. Vi får ikke fasiten på det uansett. Poenget er at mange menn OG kvinner opplever dette hele tiden. Så slutt å gjøre dette til en kjønnsdebatt...

Når vi selv skal plukke ut noen å skrive til, velger vi nok som regel noen som er litt flottere enn oss selv. Det må jo være grunnen til at 80% av de jeg får melding fra er lite attraktive for meg, mens de fleste jeg selv sender melding til ikke svarer...

Skjult ID med pseudonym Myte ma. 4 feb. 2008 18:08

Jeg har krysset av for at jeg ikke ønsker mann med barn. Hvorfor det? Fordi jeg ønsker å starte egen familie fra grunnen av. Jeg liker barn og er flink med barn det er ikke det det går på. Men hvis jeg har valget og det har jeg jo så foretrekker jeg å starte opp et forhold med en partner som er i samme livssituasjon som meg. Men hvis jeg skulle møte en mann som viser seg å være den store kjærligheten (har hørt rykter om at det eksisterer) og han har barn så ville jeg selvfølgelig fortsatt satset på han.

Hvorfor er det så mange menn som klager over damene her? Og hvordan kan de påstå at det ikke er like ille andre veien? De har jo ingen grunnlag for å si det. Alle ser jo bare sin egen profil uansett.

Skjult ID med pseudonym DaddyCool ma. 4 feb. 2008 18:09

Vel, du kan alltids lese det aller første jeg skrev øverst i tråden for å se at jeg ikke er interessert i noe kjønnsdebatt. Men når jeg blir møtt med forklaringen at det er "samme andre veien", så blir det fort nettopp det. Hvordan det er andre veien får bli en annen tråd, om noen trenger å ta en debatt på det.

Skjult ID med pseudonym DaddyCool ma. 4 feb. 2008 18:10

Myte: All respekt til deg som ikke nøler med å være ærlig. Skulle ønske flere var det.

Skjult ID med pseudonym UtpåByen ma. 4 feb. 2008 19:01

Michi har du fremdeles de melketennene? :D


Og det er greit med barn om man er "hot" det går begge veier...

(kvinne 46 år fra Buskerud) ma. 4 feb. 2008 20:11 Privat melding

Hm.
Jeg innser nå at jeg må gå og kikke på egen profil. Jeg foretrekker nemlig å fortrinnsvis treffe noen med egne barn, men vet ikke om det kommer tydelig nok frem.

Jeg innbiller meg at de som har barn selv også har størst forståelse for hvor høyt man er nødt til å prioritere arvingene sine, både til hverdags og i helger og ferier.

:o)