Alle innlegg Sukkerforum

Et ord med vår herre....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Skeptisk fr. 7 jan. 2011 15:35

Idag tidlig fikk jeg en telefon fra et familiemedlem som ba meg ringe en navngitt eldre dame. Denne damen kunne ta en prat med vår herre, og dermed hjelpe til for å få mine kroniske plager til å forsvinne. Familiemedlemmet hadde fått damen anbefalt av en bekjent som hadde blitt mye bedre av sine plager. Jeg har fått telefonnummeret til damen (er ikke noe 800-betal-til-du-griner nr.,, men privatnummer), og beskjed om at hun ikke tar betalt.

Vedkommende som ringte meg er forøvrig overhodet ikke religiøs selv, men tror på dette....

Er det noen her inne som har erfaringer fra type "snåsamannen" og andre i samme sjanger? Hva tenker dere om det?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 jan. 2011 15:49

Smiler...

Du har kroniske plager som du ønsker å bli kvitt.
Du tok deg tid til å skrive dette innlegget.
Da har du sikkert også tid til å ta en telefon.

For å si det enkelt: Hva har du å tape?

Men om du mener dette er utelukkende humbug og ringer for å få dette bekreftet, er det uansett bortkastet tid....

Lykke til med mindre plager i fremtiden :-)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 7 jan. 2011 16:29

Ironisk og paradoksalt nok for meg som skeptiker, kan det være at det vil ha en viss effekt dersom du tror det har det, p.g.a. placebo-effekten.

Forøvrig er jeg, bortsett fra det, noe uenig med Z her, fordi dersom det ikke er humbug vil det virke uansett om man er skeptisk og ringer for å få det skeptiske synet bekreftet eller ikke. Har man vondt i hodet og tar et par Ibux så vil det hjelpe, enten man tror de vil hjelpe eller ikke.

Klart - i det 'alternative' univers er ting gjerne litt annerledes, da 'virkestoffet' gjerne er sagt å være diverse typer åndevesener, og de kan sikkert være litt gjerrige på hjelpen om man ikke tror de eksisterer. ;)

Jeg tror jeg hadde gjort det, ikke noe å tape på det synes jeg. Bare moro.

Skjult ID med pseudonym uff da :) fr. 7 jan. 2011 17:46

Så lenge det er et normalt nummer som ikke koster deg mer en normal samtale og så lenge hun ikke tar betalt har du jo ingenting å tape på å prøve.

Funker det så flott, funker det ikke så jaja, bortsett fra en 20 kr eller så i telefonregning er du jo ikke værre av en før

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 jan. 2011 17:50

Jeg tror at lite "funker" om man ikke er åpen for det jeg, Egentlig.
Det gjelder alt fra kjærlighet til nye utfordringer i jobbsammenheng - til såkalte alternative, spennende ting ;-)

Skjult ID med pseudonym uff da :) fr. 7 jan. 2011 18:03

Så lenge det er et normalt nummer som ikke koster deg mer en normal samtale og så lenge hun ikke tar betalt har du jo ingenting å tape på å prøve.

Funker det så flott, funker det ikke så jaja, bortsett fra en 20 kr eller så i telefonregning er du jo ikke værre av en før

Skjult ID med pseudonym Skeptisk fr. 7 jan. 2011 18:36

Da har jeg ringt og snakka med ei munnrapp eldre dame. Jeg presenterte meg pent og spurte etter damen. Hun spurte hva jeg ville henne, og jeg fremsa mitt ærend. Det var visst henne jeg snakket med. Deretter ba hun om alle navn (for-mellom-etter), fødselsdato og fødselssted, og hva stedet jeg bodde på nå het. Så ville hun bare si at hun aldri ga noen garanti, men at folk pleide å ringe henne, og da tenkte hun på dem. Og hun skulle for all del ikke ha noe for det. Lykke til, og hadet.

Venter i spenning her!

Har til orientering ikke opplevd effekt av fjernhealing før (har flere alternative venner), men har opplevd kortvarig bedring av at healer har lagt hender på meg.

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 7 jan. 2011 18:38

Du får holde oss oppdatert... :-)

Skjult ID med pseudonym trukke det fr. 7 jan. 2011 18:41

Tror hjernen har evnen til å kurere mye rart. Men generelt ekstremt skeptisk til healere....Men jeg hadde nok trengt hjelp med mye rart så burde vel testet det en gang.....

Skjult ID med pseudonym Z fr. 7 jan. 2011 18:50

Sitter og er bittelitt forundret generelt over hvor skeptisk folk er, eller hvor skeptisk folk har behov for å være, jeg. Det gjelder menn eller kvinner på sukker så vel som at folk er snille og gode - til hendelser som det i tråden.

Er det ikke morsommere å stå stødig på beina, men samtidig holde øyne, ører, hjerte, kropp og hjerne åpent for at det finnes fantastiske mennesker, at det finnes ting der ute som kan skape magi eller uvirkelighet da? Jeg VIL holde meg åpen og heller tenke at så lenge ingenting er motbevist, er det morsommere å være nysgjerrig.

Eller er det et tegn på lav intelligens, manglende klokskap, ekstrem naivitet eller rett og slett dumskap?

(mann 37 år fra Rogaland) fr. 7 jan. 2011 19:02 Privat melding

Hehe, spennende tråd å lese...

Jeg er en kristen og tror jo da på ånder og sånt, hehe...

Og vet at det er mye som kan skje om vi er åpne for det.

Men liker best siste kommentaren til Z, og støtter meg til det at det er godt å være åpen og litt nysgjerrig :)

Noen ville sikkert ment at vi som tror på noe hva nå enn det er, er både dumme og naive og alt mulig rart, men om det gir den som tror noe, enten i form av indre ro, eller annet, så er vel ikke det så gale, er det det da??

Nei, jeg er en lykkelig troende, og erfarer til stadighet at de ordene jeg tror på gir meg både lykke og fred, og det er jeg veldig takknemmelig for.

Men nok om det..

Lykke til med plagene dine, og håper du blir bedre, ingenting er bedre enn det :)