Alle innlegg Sukkerforum

Kvinne -Oslo ....søker mann. Hvor lang avstand/ km er aksetabelt å kjøre?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kvinne 40+ lø. 8 jan. 2011 13:36

Det finnes mange flotte menn på sukker.
Men jeg faller mest for disse som bor utenfor Oslo (typisk)
Men hva mener dere er akseptabelt å kjøre pga en date/kjæreste ?
Sånn ca km avstand ?

Beste hadde vært å finne en i omegn pga barna og jobb men nei da skal ikke være enkelt vettu...................!!!

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 8 jan. 2011 13:46

Tidligere i uka kom meldingen om at en oslomann med barn hadde forvillet seg syv mil ut av byen, og blitt sittende fast i en drøm. Du gjør nok tryggest i å hold deg innenfor bomringen.

Skjult ID med pseudonym nakenman lø. 8 jan. 2011 13:56

Første gang noen har kalt junior sopelime..

Skjult ID med pseudonym lekenMann lø. 8 jan. 2011 13:59

Avstandsforhold over noen mil er vanskelig å vedlikeholde. Går bra en stund, men til slutt vil man noe mer og da kommer issuet om hvem som skal flytte. Ikke lett:)

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 8 jan. 2011 14:07

Oslo? Er det ikke der 90 % av sukkermedlemmene bor? har iallefall inntrykk av at 2 % bor her i bergen... Egentlig helt idiotisk være vestlending innpå her... men nå tenker jeg heldigvis ikke så langt at jeg innser det heeelt ennå.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) lø. 8 jan. 2011 14:18 Privat melding

@ viveca

Du kan sette deg på sopelimen og fly deg en tur hit !

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 8 jan. 2011 14:21

Siden jeg har lyst til å treffe en kjæreste ofte, men ikke flytte sammen med én gang heller, så begrenser avstanden en del. Men nå bor jo jeg heldigvis i Oslo, da, og det sies jo at hver tredje dame (og for så vidt også mann) her er singel, så sjansene burde være gode.

Skjult ID med pseudonym zack lø. 8 jan. 2011 14:22

Siterer et innlegg her"avstandsforhold over noen mil er vanskelig å vedlikeholde"...hallo!!!....skal du bli sammen med naboen du eller...hehehe
Normalt så kjører en jo fort en 7-10 mil på en time....det er vel ikke langt =))

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 8 jan. 2011 14:23

@nakenman
Hva pleier du å feie over med?

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 8 jan. 2011 14:24

Zack:
10 mil på en time? Er det du som er Martin Schanke, eller?

Skjult ID med pseudonym zack lø. 8 jan. 2011 14:32

Nope.....motorvei med fartsgrense 100 km.....sier seg selv det da vel....

Skjult ID med pseudonym xxx lø. 8 jan. 2011 14:34

1 time bil MAKS

(mann 31 år fra Buskerud) lø. 8 jan. 2011 14:34 Privat melding

X'en bodde ganske nøyaktig en time unna.
Det ble litt langt å kjøre til tider.... Men vi vekslet på. Noen ganger tok hun toget til meg, og andre ganger kjørte jeg til henne. Går greit en stund, men jeg syns en time hver vei kan bli litt langt.
Er det riktig person så er det jo verdt det da! ;-)

Men halvtimes kjøretur må man jo bare regne med. Enig med Zack, du kan ikke regne med å bli sammen med naboen...
Det vil vertfall ikke jeg... for jeg er den yngste som bor i nabolaget... De single damene her er vel 10 år eldre med barn :P

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 8 jan. 2011 14:35

Zack:
Jo, men da betinger det jo at både du og partneren bor ved en motorvei med grense på 100 km/t...

For meg som ikke har bil, er det for øvrig enda mindre relevant.

Skjult ID med pseudonym zack lø. 8 jan. 2011 14:40

Går alltids et tog....og hadde du kjørt bil hadde du sikkert regisrert at trafikken ofte går fortere enn 100 km på motorvei =)

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 8 jan. 2011 14:44

Man overholder da fartsgrensene???

Klart, bor hun på Lillestrøm eller i Asker, så går det jo mange tog, men husker jeg skulle på en date på Jessheim en gang, dit gikk det ikke så mange tog.

(mann 49 år fra Østfold) lø. 8 jan. 2011 14:49 Privat melding

Det er faktisk politikerne som fucker opp avstandsforhold her i landet. I de fleste siviliserte land er 10 mil lett under en time unna både med tog og bil.

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 8 jan. 2011 14:59

Jeg liker ikke kø!
Hadde vært så mye enklere om alle ville vært så snille å skrive i profilen hvor langt fra ett sentrum man har bosatt seg, når det er best å kjøre for å kaste bort minst mulig tid og hvilket framkomstmiddel man bør bruke!

(mann 43 år fra Oslo) lø. 8 jan. 2011 15:15 Privat melding

...og ikke å oppfylle latterlige hestehandler med utgangspunkt personlige interesser samt å redde ræva si på Stortinget for en ny 4 års periode

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 8 jan. 2011 15:16

Endte med å måtte sove i bilen etter seks timers kjøring? Og med seks nye timer bak rattet i vente neste dag? Haha, sorry, men akkurat det der er grunnen til at jeg ikke gidder å date noen som ikke er fra Oslo og omkrets, eller i det minste er villige til å være den som kommer til Oslo første gangen.

Skjult ID med pseudonym Blygen lø. 8 jan. 2011 15:22

@ kvinne 40+, viktigste er vel at det er noen følelser der?? Kanskje mannen kan flytte på seg nærmere deg da vet du? Ikke bare kvinner som skal flytte på seg.

I et av mine forhold var det lang avstand og mye bilkjøring hver uke(og flere ganger i uka)... men det var ikke det som gjorde at forholdet havarerte.

Så spørsmålet er vel, hva har du å tape. Ta sjansen men si klar fra at du ikke kan flytte.. Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 8 jan. 2011 15:36

Jeg har også en gang opplevd at en sukkerjente jeg skulle på date med ikke gadd å møte opp. Forskjellen her var bare at vi hadde avtalt å møtes på en café her i Oslo, kanskje 10 min fra der jeg bodde den gangen, så selv om jeg ble ganske sur over at hun ikke engang tok seg bryet med å sende meg en sms med en avlysning så kastet jeg i det minste ikke bort så mye tid. Det kunne ikke falle meg inn å reise til andre siden av landet for kanskje å oppleve det samme.

Har ikke noe problem med å innlede et forhold til en jente som bor et lite stykke unna, kanskje opp til en time eller to fra Oslo, men det er jo det der med det første møtet da. Sjansen for at det blir bomskudd er erfaringsmessig veldig stor, så da er det greit å ikke investere så mye i det i form av verken reisetid eller forsåvidt så mye skriving før dere avtaler å møtes.

(mann 46 år fra Vestfold) lø. 8 jan. 2011 16:35 Privat melding

Litt enig med Tekow her, virker som det er mange fra Oslo som ikke er
villig til å flytte på seg her. Greit nok dersom man ikke vil dra unger ut av skole mm,
men virker som om mange bare vil ha tilgangen til bylivet..
Så jeg synes det er fint at du treffer menn utenfor Oslo. kvinne +40.. :)

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 8 jan. 2011 17:00 Privat melding

Om jeg setter meg på et tog 2 eller 3 timer spiller i grunnen en liten rolle, er behagelig fremkomstmiddel. Bil har jeg også, så ser ikke avstanden som noe kjempestort probelm så lenge det ikke er snakk om fra Trondheim og nordover.

Skjult ID med pseudonym 50 blank lø. 8 jan. 2011 18:31

Innafor ring tre= OSLO
Utenfor ring 4 = Norge
Må jo bli kjempevansklig å finne seg kjæreste hvis følelser og avstand skal veies opp mot hverandre.
Men det er jo et poeng at folk må ta dette seriøst, og ikke møte opp på date, uten å si fra, slik som beskrevet lengre opp her, er talentløst.

Skjult ID lø. 8 jan. 2011 18:32

Dro faktisk til Gøteborg på date en gang jeg. Bor selv rundt Osloområdet. Var på en konkurrent sin side jeg møtte henne. Av en eller merkelig grunn klarte denne svenske jenta å forville seg inn på min profil. Det ble ihvertfall en helg i Gøteborg av det :-) Ekte kjærlighet kjenner ingen avstand,eller noe sånt :-)

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 8 jan. 2011 18:33

Alt er relativt.

Da jeg gikk et skoleår i Trøndelag midt i et tre år langt forhold, var ikke de 60 milene til hinder for forholdet.

Ned på torsdag eller fredag kveld og opp på søndag natt eller mandag morgen. Det gikk helt greit. Faktisk var kjøreturen enklere enn tog og fly, og etter snøstorm på Dovre eller uendelige rette nattsvarte strekninger i Østerdalen, så var jeg "så godt som hjemme" da jeg nærmet meg nordenden av Oslo. Men så bor jeg altså tolv mil syd for Oslo. Og hvis jeg sørger for å bomme på rushen, så bruker jeg ikke særlig mye mer enn en klokketime fra mitt småbysentrum til Oslo Øst.

Likevel frister det ikke å se etter noen særlig langt nord for hovedstaden når jeg nå søker noen. Merkelig fenomen det der. *ler* Spesielt når jeg må tilstå at det i mitt hode faktisk er en langt mer tiltalende potensiell reisevei til f.eks. Det Blide Sørland enn til, la oss si, Elverum. Men det har vel antagelig mer med mine geografiske preferanser å gjøre, tør jeg gjette. Hav fremfor innland. Og det er vel kanskje nettopp bostedspreferansene vår som gjør at vi finner visse reisestrekninger mer uaktuelle enn andre? Ikke faktisk reisetid?

Skjult ID med pseudonym lekenMann lø. 8 jan. 2011 18:48

Til zack, det jeg menta er eneklt. Har prøvd forhold med 10 mils avstand et par ganger. Går flott et per tre måneder, men så blir det fort slitsomt i lengde. 30 min i bil er helt ok over litt tid:)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne lø. 8 jan. 2011 18:52

@Helt enkelt

Nå er ikke jeg så fryktelig kjent på Sørlandet, men ser den med at Elverum kansje ikke virker så tiltalende. Det er nok ikke den plassen på innlandet som har så mye å tilby. Foretrekker hav fremfor innland selv, men var nå en gang sånn at jeg havnet her.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 8 jan. 2011 18:58

@Lilljanne

Uff, beklager! Ikke meningen å støte noen med eksemplene mine. Det var bare eksempler hentet ut fra mitt hode. Det er mange her som foretrekker å reise nordover fremfor mot sydøst også skal jeg love! Vi er i samme båt alle sammen :-)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne lø. 8 jan. 2011 19:10

@Helt enkelt

Bor ikke på Elverum jeg, så det er sagt, he, he. Men er jo innlandet jeg bor, og for noen er ikke det så forlokkende. Selv syns jeg det er flott her på Lillhmr, bare savner sjølukten pga jeg er oppvokst ved havet.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) lø. 8 jan. 2011 19:27 Privat melding

Hmmmmm..... så damer lar seg lokke av frisk sjøluft altså...... meget interessant opplysning.

* notert *

(mann 46 år fra Vestfold) lø. 8 jan. 2011 19:31 Privat melding

hint hint, bor nærme sjøen..hehe :)

Skjult ID med pseudonym miss lø. 8 jan. 2011 21:27

TS: For min del er det helt motsatt... Bor på Sørlandet, men finner de mest interessante profilene i helt andre deler av landet.
Jeg har ikke noe problem å reise langt for å treffes, og har heller ikke problem med å ikke treffes så ofte.
Reisingen kan vel deles på?
Problemet kan jo som nevnt være at det kan være vanskelig å flytte permanent. Derfor er de som skriver i profilen sin at de ikke vil flytte på seg, ikke aktuelle for min del (selv om det kanskje er akkurat de som tiltaler meg mest).

Skjult ID med pseudonym meg lø. 8 jan. 2011 22:18

Hvis alt stemmer og en har funnet sin livspartner er det vel ikke noe problem å flytte... for meg ihvertfall. Men det er datingen i forkant som gjør at det blir vanskelig å møte en som bor langt unna. Da er det ikke bare å treffes "spontant". Alt må planlegges og det må settes av så mye tid til selve reisingen. Men 4-5 mil går jo :-)

Skjult ID sø. 9 jan. 2011 04:45

kommer annpå om det er opp eller nedoverbakke

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 9 jan. 2011 09:00 Privat melding

Jeg ser ikke avstand som noe stort problem i grunn. Om jeg må kjøre både 2,3 og 4 timer så lar det seg gjøre. Om jeg må fly på date så er det også ok så lenge jeg vet at vedkommende i enden er flyttbar, for det er ikke jeg per dags dato:-).
Men, skal en velge er det en stor fordel om vedkommende bor innenfor 30-45 min så det lar seg gjøre å bli kjent på en rolig måte over tid, slik at man ikke forhaster beslutninger den ene eller andre veien.
Tid er luksus:-)