Alle innlegg Sukkerforum

Oss i mellom - Flauser

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym _oOo_ lø. 8 jan. 2011 21:19

Idag fikk mine smørefrie slo-mo-ski smake sesongens første snø. Det smakte godt. Jeg smilte og koste meg, og følte meg litt friskus. Men når jeg kom frem på Frognerseteren møtte jeg en stygg panda i speilet. Et tonn maskara over og under hvert øye.
Jeg er ikke vant til å bry meg med snø og regn i forhold til sminke, men fy søren, det så ikke bra ut. Og det var ikke få folk i skiløypene idag heller. Hehe...jaja, jeg lærte vel en lekse.

Noen andre som har flauset seg, og vil dele, eller som trøstende kan si at det var sikkert ingen som så det (right)

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 8 jan. 2011 21:25

Det var sikkert ingen som så det...

Skjult ID med pseudonym _oOo_ lø. 8 jan. 2011 21:27

Right. Men takk ;)

Hilste til og med på noen, fordi de så sånn på meg :(

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 8 jan. 2011 21:30

Jeg ringte en leverandør hin dagen for å bestille diverse ting, og kom til å bestille søppelsex, når det var avfallsekker jeg skulle ha!

Haha, jeg har aldri ledd så hardt før, krampa tok meg helt. Der har du dama som ikke tenker på annet, rødmer ennå.......

Skjult ID med pseudonym Snøheksa lø. 8 jan. 2011 21:30

Pandaer er søte da

Skjult ID med pseudonym _oOo_ lø. 8 jan. 2011 21:36

sooky
hihi det høres ut som en fetisj for de litt spesielle. Men kan man le så kan man si hva man vil ;)

snøheksa
Ja de er de, men den looken kler meg ikke...hehe. Hadde nå snøen vært litt behjelpelig med å spre det jevnt og fint i det minste

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 8 jan. 2011 21:38

Av en eller annen grunn får dette meg til å tenke på Alice Cooper...

Men nå skal jeg ut og drikke!

Skjult ID med pseudonym kameleonen lø. 8 jan. 2011 21:45

Jeg laget smoothie med frosne jordbær engang.
Glemte lokket.
Tror jeg må male noen strøk på vegger og tak før alle spor er borte....

(kvinne 38 år fra Hordaland) lø. 8 jan. 2011 21:56 Privat melding

Jeg var på kino med mine to barn på 5 og 7, vi kiom inn i salen, og noen fjortisjenter satt på våre plasser. Jeg fortalte det til de, men de bare såg lykegyldig på meg og sa at de også hadde disse plassene på billettene sine. Jeg satt meg ved siden av de, og skulte bort mot dem, og surmulte meg over sniking på kino, og respektløse ungdommer og den slags....

Jeg merket ikke at mange såg rart på meg før Twilight filmen begynte, med en seriøst skummel åpningscene. Begge ungene måtte holde seg for ørene og lukke øynene de første minuttene. Det var en flau mamma som hastet seg ut av salen med to vettskremte og sjokkerte unger.......

Skjult ID med pseudonym _oOo_ lø. 8 jan. 2011 22:02

sooky
haha håper ungene kom seg og fikk sett noe koseligere etterpå

Jeg skulle tekste en norsk serie til engelsk på jobb. Som en liten del av episoden jeg jobbet på var det en parodi av Max Manus. På skjermen min var det "Max Manus" med rød topplue og norsk strikkegenser som skjøt en tysk soldat i uniform og texten Die you f"%/#"ing German sweeeiiin.

Mens jeg satt og skrev denne teksten (med høretelefoner på, slik at jeg ikke hørte hva som skjedde bak meg) kom en gruppe viktige, tyske kunder på besøk, som selfølgelig kommenterte på skjermen min. Er jammen ikke lett å da forklare sammenhengen.

Skjult ID med pseudonym Brucew lø. 8 jan. 2011 22:04

Var det du som oversatte Victoria Secrets party til Victorias hemmelige fest???

Skjult ID med pseudonym _oOo_ lø. 8 jan. 2011 22:05

Nei ;)

Jeg kan da min engelsk!

Skjult ID med pseudonym jada lø. 8 jan. 2011 22:19

Var på håndballturnering i Fredrikstad, og en tur i sentrum på kveldstid. Hadde trusa godt planta langt oppi der bak. Hadde selvfølgelig sett meg rundt så ingen skulle se meg, og tar et grepa tak for å dra den ut igjen.
Når jeg er ferdig ser jeg at det sitter fullt av mennesker inne på en cafe og ler seg skakke..;)
Fint jeg greide å more andre da, jeg ble vel rimelig flau selv..;)

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 8 jan. 2011 22:22

Uffda jada!

Den der var nesten som å slippe en real prump i bilen, for så å bli stoppet av politiet! :)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 8 jan. 2011 23:44

Presterte å stryke Orkla fra børsen for et par år siden. Det gikk heldigvis ikke mange minuttene før noen ringte å lurte på hvorfor de ikke fikk handlet.

Skulle på konsert på ukjent sted en gang. Sleit litt med å finne frem, men fant til slutt noen å spørre. De forklarte at inngangen var rett rundt hjørnet. Etter konserten ble jeg stående å prate med noen gamle kjente foran scenen. Da kommer bandet bort og lurere på om ikke jeg var han tullingen som ikke klarte å finne frem.

Jeg bisto en kirkekonsert med det tekniske utstyret. Det var en kirke med horisontale avstivningsbjelker oppunder skråtaket, som jeg brukt til bl.a. å henge opp lyskastere i. Så, like etter starten på forestillingen viser det seg at den ene lyskasteren ikke peker helt dit den skal. Jeg smyger meg opp stigen bakerst i lokalet. og begynner å balansere på bjelken, pent pyntede publikummere bestøves lett av krikestøv med årelang velsignelse. Relativt umerkelig kommer jeg frem til lyskasteren, justerer den inn, balanserer tilbake, setter foten på stigen, den glir, faller mindre lydløst i gulvet, og jeg blir hengende i bjelken mens koret synger "engler daler ned i skjul"

Kjørte en lastebil tur/retur Bergen en gang. Jeg hadde aldri vært over fjellet der før. Bilen var 4,05m høy. Kommer så til første tunellen. Den er skilta 4,00m. Man må jo bare prøve... kjører midt i tunellen, meget sakte.... det gikk jo bra. Neste tunell - samme prosedyre. Den gikk også bra. Begynner å få trua på at tunellene er skilta litt lavere enn de faktisk er, og setter opp farta i de neste tunellene. Kommer helskinnet frem til Bergen. Tilliten til vegvesenets marginer begynner å bli ganske god på veien tilbake. I den aller siste tunellen ble det bråstopp!

Kjørte en litt høy trailer inn på en ferge. Da den skulle i land i Trondheim var det veldig lavvann og landgangen ble dermed liggende veldig bratt oppover - så bratt at traileren som hadde kommet inn ikke hadde takhøyde nok til å komme ut igjen. Fergas mannskap ble litt rådville i den situasjonen. Jeg nappa radioen til en kar og ba kapteinen om å legge fra kai igjen. Litt utpå kunne vi senke langgangen ned i normal høyde, rygge tilhengeren utpå og manøvrere den på tvers ytterst, heise opp landgangen med traileren på, legge til kai på nytt, og rygge i land. Det kunne blitt flaut....

Skjult ID med pseudonym Kaffe lø. 8 jan. 2011 23:52

Det er en del årsiden dette skjedde. men for meg er det en gåtte hvordan jeg fikke det til. satt på sanitets vakt en tiidlig morging og alt var stilt og roligt. der vis satt hadde vi lett vei ut til banene som det ble spilt håndball på. vet ikke om jeg var trøtt eller ble forstyrret av andre ting som skjedde rundt der vi satt. men kaffien jeg drakk på kom i værtfall ikke der det skulle men kom pent og pyntelig ned over genseren og litt på buksa. få vel sikkert høre det her også at det var vel sikkeret et ellerannet som skjedde rundt der vi satt....

men flaks at jeg hadde ekstra skift med meg. men har hørt at ene makkeren jeg hadde gjorde det samme med en brus...

Skjult ID med pseudonym Dag ma. 10 jan. 2011 01:23

Stoppet for en ganske hot dame som skulle over veien ved sats Ila. Hun hadde glemt å ta av seg de blå skoposene, lurer på hvor langt hun gikk før hun merket det:)

Skjult ID med pseudonym _oOo_ ma. 10 jan. 2011 16:44

hehe...men du kunne jo sagt noe. Du hadde blitt dagens helt for en hot dame! Og det i en situasjon som du lett kunne vært morsom i.
Jeg hadde satt pris på om noen hadde advart meg ;)

(kvinne 29 år fra Finnmark) ma. 10 jan. 2011 16:50 Privat melding

Blå skoposer er ikke til å spøke med på vinterføre. Har vært på tur ut døra på jobben noen ganger med disse.. Nesten på ræva ned trappa. hihi. Men som regel hadde jeg en grei kollega som minte meg på det temmelig kjapt :-)

Skjult ID med pseudonym katte on. 12 jan. 2011 18:37

Lyden fra dataen til stereoen forsvant bare en dag.
Tok sin tid å finne ut at det var pga mute...

Skjult ID med pseudonym Mann on. 12 jan. 2011 18:42

Bruke nesten 6000 kr på ny Ipad for å finne ut at jeg egentlig liker min gamle bærbare pc bedre :)

Skjult ID med pseudonym sooky on. 12 jan. 2011 18:45

Jeg var å styrte på barneavdelingen i dag, veldig effektiv, on a mission. Bøyde meg superraskt for å plukke opp en klesbøyle, og oppdaget litt for sent bordkanten som kom imot meg i full fart. Jeg klarte å knuse øyet mitt rett i kanten, og svimte nesten av etter slaget. Det svartnet helt,og hadde jeg kunne se, hadde jeg nok lagt merke til kundene som sendte meg et bekymret blikk.......

Skjult ID med pseudonym Mann on. 12 jan. 2011 18:49

Bruke nesten 6000 kr på ny Ipad for å finne ut at jeg egentlig liker min gamle bærbare pc bedre :)

Skjult ID med pseudonym _oOo_ on. 12 jan. 2011 20:49

katte
den har vi hatt på jobben flere ganger...hehe, da er det pinlig å tilkalle IT

sooky
uff det hørtes ut som en vond tabbe. Er øyet i orden igjen?
er det forresten en forklaring på blått øye som høres like troverdig ut som at du gikk på en dørkarm ;)

Skjult ID med pseudonym -Taz- on. 12 jan. 2011 20:57

*to start, press ANY key.....where is the ANY key???*

*rekker Sooky en ispose, kald biff og varm klem*

Skjult ID med pseudonym sooky on. 12 jan. 2011 21:00

Joda, det gjør litt vondt inni der, men det ble heldigvis ikke en blodig seanse ;)

Kald biff? Er det sånn du behandler jenter Taz? :)

Skjult ID med pseudonym Skippern fr. 14 jan. 2011 22:30

Det finnes vel flere blemmer der ute..??
Her er en: Var å handlet, 2 fulle bæreposer. Da hun bak meg sier fra at jeg har glemt ketchup flaska i plast på båndet i kassa. Siden posene er fulle, tar jeg den elegant under armen. På vei ut døra kommer en travel dame inn, blir vel litt trangt og jeg klemmer vel armene mot kroppen. Da skjer det fatale, korken ryker av og damen får en heftig sprut med ketchup over brystpartiet.. Så nære på å få en rett høyre på trynet har jeg ikke vært på lenge...
Hjelper vel heller ikke at kassa damen holder på "å le seg ihel" da..

Var ihvertfall ikkeno sjekketriks da...

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt to. 27 jan. 2011 00:43

Jeg rødmer fortsatt etter dagens handletur.

Historien er slik at jeg for en tid tilbake hadde en langdrøy reklamasjonstvist med Møbelringen, og jeg hadde egentlig bestemt meg for å aldri handle mer i den butikken. Men nå var det et januarsalg jeg ikke syntes jeg hadde råd til å gå glipp av, så jeg ruslet inn dørene med en idè om at jeg sikkert ikke ville bli gjenkjent i mylderet, og varen skulle jeg jo kunne kjøpe i en annen filial om førstetitten skulle falle i smak.

Overraskelsen var stor da både butikksjefen og salgs- og reklamasjonsansvarlig kom springende og nærmest forsøkte å overgå hverandre i kundevennlighet. Jøss, tenkte jeg, angrer de så stort på trøbbelet de ga meg sist? De fotfulgte og geleidet meg gjennom butikken, og det var ikke få flotte møbeltilbud og superpriser jeg hadde gleden av å motta. Etterhvert begynte jeg å legge merke til at egentlig ingen andre kunder ble betjent, og irritasjonskøene begynte å bli lange mens herrene flokket seg rundt meg med konkurrerende salgssmil. Og det var omtrent da jeg fikk se et speilbilde av meg selv i en utstilling... Min tykke, tekkelige, maskinstrikkede tunika med høy hals var i takbelysningen hos Møbelringen blitt fullstendig gjennomsiktig og kunne likegjerne vært ikkeeksisterende, og ettersom jeg sjelden bruker bh, så var jeg altså toppløs...

Veien ut til bilen var uendelig lang, men jeg tror jeg greide å holde på pokeransiktet hele veien...

Pokker, det var flaut!

(mann 35 år fra Østfold) to. 27 jan. 2011 20:17 Privat melding

@ heltenkelt

så det er møbelselger jeg skulle blitt :P ler

hmmm, må si jeg ble ørlite flau når guttungen spurte dama bak kassa på bastøfergen om hun var mamman hans ;)

(kvinne 47 år fra Hedmark) fr. 28 jan. 2011 00:09 Privat melding

Skikkelig bitch på jobben min som kom ut av toalettet med hele baksiden av skjørtet nedi strømpebuksa....sa ikke noe jeg, selv om jeg var den første som så d...tjitji. Btw, hun hadde hudfarget truse opp til øra liksom ;)