Alle innlegg Sukkerforum

Jeg er så dritt lei

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 9 jan. 2011 04:29

I dag har jeg vært ute med en kompis - han kan på mange måter betegnes som bestekompis, eller i hvert fall en av de aller beste. Men jeg er så dritt lei av at han, når vi er ute på byen, skal moralisere over min singelstatus.

Som i dag. Verdens fulleste dame kom bort til oss. Sannsynligvis ti år eldre enn meg, og ikke akkurat den største skjønnheten jeg har sett. Så jeg legger ikke noe inn på å snakke med henne, og hun går videre til vennene sine. Så kommer omtrent denne dialogen:

Han: - Hvorfor ville du ikke prate med henne?
Jeg: - Hun er ti år eldre og kanskje verdens fulleste dame. Dessuten kjenner du meg, jeg sjekker ikke folk på byen.
Han: - Men har du tenkt å være singel hele livet, da?
Jeg: - På ingen måte, men jeg ville aldri tent på henne.
Han: -Ja, men du kunne jo snakket med henne likevel.
Jeg: - Sorry, men har ingen interesse.
Han: - Vi skulle blitt der vi var, der var det jo flere damer.
Jeg: - Du sier så, jeg la i hvert fall ikke merke til noen jeg likte.
Han: - Hadde vi blitt der lenger hadde du garantert kommet i snakk med en av dem.
Jeg: - Ja, det kan du si, men jeg la ikke merke til dem.
Han: -Jaja, jeg har dame, og hvis jeg ville kunne jeg skaffet meg dame i kveld.

Så spørsmålet er - er det meg det er noe galt med, eller?

Skjult ID sø. 9 jan. 2011 04:39

har flere venner som det, blir like oppgitt hver gang..

ikke no galt med oss, vi er bare mer kravstore om hva og hvem vi liker tenker jeg

med tenker som "et høl er et høl" og dame = status så kan enhver idiot finne seg dame når det er alt som gjelder..

Skjult ID med pseudonym Bangalter sø. 9 jan. 2011 04:39

Vanskelig å si om det er noe galt med deg ut ifra dette referatet, men jeg stusser litt på det om du har som prinsipp å ikke sjekke damer på byen. En kveld på byen har jo større potensiale enn et år på Sukker.

Skjult ID med pseudonym mannelars sø. 9 jan. 2011 09:10

er du kresen og vanskelig? Slik din jeg tolker deg gjennom denne "samtalen" med din venn så er du ikke først i rekken i å skape en dialog med det motsatte kjønn? Ref " jeg sjekker ikke folk på byen". Det er lov å prate med både de som er 10 år yngre og 10 år eldre, uten at det skal ligge mer i det? Se det som "samtaletrening" inn mot det store målet som er når du treffer drømmedama.
NB: Det kan faktisk også skje på byen at du møter the woman of your life:-). Ingenting er umulig.

I say: vekk jegeren i deg and go hunting. Selv om det kun er for treningengs skyld! En dag skal du faktisk møte den dama, og da er det fint om du tør være offensiv og ha kvalitet i samtalene. Sjangsene for å lykkes vil jeg tro er langt større da. Og en ting til: det er lov å sjekke damer på byen. Hvor forventer du ellers å treffe dama om du ikke har antennene ute når du er ute i det sosiale lag?

Uansett, lykke til:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 9 jan. 2011 09:16

And I say:
Du trenger ikke sosial trening. Jeg leser jo på forumet at du kan å kommunisere med andre. Og hvorfor i alle dager skulle du bruke tiden din til å snakke med fremmede jenter som IKKE interesserer deg på byen fremfor å ha en hyggelig kveld sammen med kompisen din?

Dessuten synes jeg det er mange som er i forhold som er relativt masete overfor single, ja på grensen til frekke. Hva ditt privatliv angår, så er det du som bestemmer - selv om det nok er ment hyggelig.

Så for å svare deg: Neida, det er nok ikke noe galt med deg. Når interessen først er der, endres ting raskt :-)

Skjult ID med pseudonym **Milla** sø. 9 jan. 2011 09:23

Enig med Z jeg! Overhodet ikke noe galt med deg hvis man skal dømme etter den samtalen....hehe :)

Hadde jeg vært han kompisen din hadde jeg nok tatt det som et kompliment at du faktisk prata med han den kvelden istedet for å løpe etter hver dame du så.... Men så er jo jeg dame, og tenker annerledes....hehe. Hadde vel også fundert litt over hvor bra forhold han selv hadde dersom du skulle ta første og beste dama som viste interesse... Unner han deg ikke bedre, eller synes han at det er bedre å være i et dårlig forhold enn singel? :P

Skjult ID med pseudonym Blygen sø. 9 jan. 2011 09:38

Kjenner meg veldig godt igjen i TS sin opplevelse. Jeg går igjennom dette nesten hver eneste gang jeg er ute i en sosial sammenheng med venner.

Har jo noe med respekt for meg som person og mine valg. Jeg velger å ikke hoppe i sengs med alle og enhver.

Man kan lure på hva som får folk til å tro at vi har noe feil mellom øra fordi vi ikke er i et forhold.
Er da jeg ofte konfrontere dem med de "fabelaktige" forholdene de har hatt som har strandet.
Forhold som alle kunne se allerede på forhånd ville aldri vare...

Nei la meg leve mitt liv!

Skjult ID med pseudonym Tomine sø. 9 jan. 2011 10:12

Jeg tror Mannelars har et poeng. Det å være mer åpen og vennlig i sosiale settinger (uten å tenke på om jentene er "aktuelle" for noe mer enn en liten prat) gjør at du får trening i å skape kontakt og virker imøtekommende og attraktiv.

Kanskje drømmedama sitter i en krok og legger merke til deg og tør å nerme seg fordi hun ser at du virker kontaktskapende og hyggelig. Om hun ser at du er utilnærmelig og avvisende mot andre virker ikke det særlig attraktivt og terskelen for å nærme seg/ ta kontakt blir dessuten veldig høy.

Det betyr ikke at du trengte å bruke tid på den fulle dama som var så mye eldre, men kanskje det kan være lurt å legge lista litt ned ift. å prate med folk og dermed fremstå som blid og omgjengelig.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 9 jan. 2011 10:59

Kjenner meg litt igjen med det TS skriver, så måtte humre litt her. Sjekker heller ikke på byen, for der er jeg bare en sjelden gang for å danse eller være sosial. Sier meg bare helt enig med Z.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 9 jan. 2011 10:59

Tomine
Men er querty uvennlig fordi han velger å snakke med bestevennen sin da? Han gir jo ingen signaler på dette?
Han sier heller ingenting om at han trenger trening i å skape kontakt eller virke immøtekommende og attraktiv?

En venninne sa til meg en gang:
Mamma lærte meg å alltid takke ja til å danse. For selv om du ikke liker han du danser med, vil noen se deg!

Det er sikkert mye rett i dette, men det trenger på ingen måte å være tilfellet denne ganger utfra det TS har sagt.

Når jeg går på byen, går jeg for å være sammen med de jeg går ut sammen med. Dette er mennesker jeg har gledet meg til å bruke tid sammen med, og velger derfor å snakke med dem. Det gjør meg da ikke usosial? :-)

Skjult ID med pseudonym Aino67 sø. 9 jan. 2011 11:04

Jeg leser bare at du IKKE er desperat qwerty.
Hvis det er galt, så er det noe galt med deg.

Personlig synes jeg ikke det er tiltrekkende med desperate mannfolk ute på by'n.

Skjult ID med pseudonym Tomine sø. 9 jan. 2011 11:35

Z

Det er ikke sikkert det jeg peker på gjelder for TS. Men jeg tror kanskje en del av oss vil ha en positiv effekt av å være mer åpne, imøtekommende og avslappet i.f.t. å komme i kontakt med/ prate med forskjellige mennesker.... (d.v.s. ikke kun når det er noen "interessante"). Men det er naturligvis positivt å ikke være desperat ute etter å "skaffe" seg dame.

Skjult ID med pseudonym Driver sø. 9 jan. 2011 12:16

Omsorg kan noen ganger bli litt masete...

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 9 jan. 2011 12:27

I voksen alder så gjør man faktisk som man vil og jeg gidder ikke å "kaste bort" tia mi på folk jeg ikke er interessert i, da bruker jeg heller tiden min på bekjente og de som jeg drar på byen med.

Jeg er faktisk ingen sosialkurator som er tilgjengelig for enhver som har lyst til å prate ;-p

Skjult ID med pseudonym kit sø. 9 jan. 2011 12:45

Det rette svaret til slike nesevise kompiser i forhold er jo å si at du har høyere krav enn de. For en del av Kine kompiser stemmer det, jeg ville ikke tatt i damene med ildtang...

Skjult ID med pseudonym viteren sø. 9 jan. 2011 12:47

Vær hyggelig mot alle, snakk hyggelig til alle, for husk at alle stygge damer har en pen venninne......

Skjult ID med pseudonym minigul85 sø. 9 jan. 2011 12:49

Høres ut som kompisen din vil heller være den single av dere to..hehe^^ kanskje litt misunnelig at du kan velge og vrake,og han NOT!

Men kan jo også virke som han bry seg om deg,men kan blir litt for masete noen ganger. Jeg er ei dame selv,og tenker jo annerledes. Men lykketil på dame fronten,og håper at du treffe ei som intressere deg ;) Her inne eller ute på byen :)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. sø. 9 jan. 2011 12:58

Mine venner og familie er heldigvis ikke så masete, men..... Ja ja - hva er det jeg sier? *Heldigvis*? På en måte er jo DET litt dritt også da, for det virker jo som alle bare regner meg for å MÅTTE være singel.... Hmmm...

Men uansett - jeg har en kamerat eller to som er litt på samme greia; at jeg må "ta det jeg får" og ikke tenke for langt frem i tid, eller på kjærlighet og forhold og sånt - bare pøke på isteden. Men jeg er ikke sånn. Jeg er ikke et mannfolk, m.a.o., selv om jeg er en mann på et vis...

Hadde du snakka med hun dama der, ti år eldre, full og ikke attraktiv for deg, så hadde du kanskje fått henne med hjem, men so what? Ja ja, greit nok hvis ONS er det man er ute etter.

Når det er sagt er jeg vel også enig med dem som sier at man bør være hyggelig og snakke med alle som tar kontakt, uten å tenke på noe mer utover det, og så eventuelt si ifra dersom det utvikler seg i en retning man ikke ønsker. Venner og bekjente er jo greit å ha, pluss effekten av at du fremtrer som en imøtekommende fyr.

Men det føles jo litt kjipt med sånne kamerater av og til da, for man får jo inntrykk av at man ikke fortjener mer enn disse som man ikke klarer å hverken falle for eller tenne på.

Skjult ID med pseudonym Snøheksa sø. 9 jan. 2011 13:00

Har stor forståelse for at du ikke lar deg friste av full dame på by`n. Jeg prater med menn når jeg en sjelden gang er på by`n men styrer langt unna brautende fulle mannfolk.

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 9 jan. 2011 13:10

Akkurat det minigul er en av de tingene som irriterer MEG mest, gifte eller samboende kamerater som lissom er såååå misunnelig på meg fordi jeg kan gå ut å sjekke å treffe "alle damene jeg vil"......noe av det tåpligste jeg hører.....jøje så drittlei jeg egentlig er av å fly på byen. Men er nå bedre enn å sitte hjemme å kope.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 9 jan. 2011 13:17

Godt å høre at det ikke bare er meg, hehe...

Har ikke noe prinsipp om ikke å sjekke på byen, men det er svært sjelden det er det som er årsaken til at jeg går på byen. Derimot har jeg et nesten-prinsipp om å unngå å havne i noens seng, eller med noen i min seng, første kvelden. Men kanskje viktigere for gårsdagens vedkommende - det er noe med klientellet på Ivars Kro, altså, og når han selv hadde sagt at, nei, han ville ikke på Gloria Flames, der jo klientellet er noe mer tiltalende, så...

Kunne sikkert trengt litt mer trening i smalltalk og slik, men tror nok det finnes bedre sparringspartnere enn ei drita full dame med en stemme a'la Tom Waits og der det er vanskelig å holde fokus på ansiktet med sminken klint utover fordi blikket rett glir mot puppene som er i ferd med å skli ut av blusen...

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 9 jan. 2011 13:24

Sikker på at det var dame, qwerty? Dette minner nesten litt om en kammerat som begynte å bli litt aksepterende med ei, helt til han oppdaget at plutselig hadde fått balletak på henne.

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 9 jan. 2011 13:36

qwerty, det var en ESSENSIELL opplysning du kom med der! Ivars Kro?!?! Den dagen noe tas med hjem derfra er den dagen jeg slutter å plukke opp damer på byen...eller slutte å drekke.....HAHA!

Skjult ID med pseudonym katte sø. 9 jan. 2011 13:39

Hmm, Ivars Kro, notere at jeg skal dit :)

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 9 jan. 2011 15:29 Privat melding

Du har en irriterende kompis qwerty!!!! ;)

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 9 jan. 2011 15:29

har heldigvis ikke per i dag noen "velmenende" venner som vil spleise meg med alt og alle.. Men det siger vel på når man har vært singel ei god stund? Jeg er jo enda ganske "fersk på markedet". Hehe =)

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 9 jan. 2011 15:38

Heldigvis er min verden fri for sånne besserwissere!

Kansje du skal forklare kompisen din at du er singel, ikke trengende....

Skjult ID med pseudonym Frøken sø. 9 jan. 2011 15:49

Nei. Det er ikke noe feil med deg! Er helt enig. Har venninner som har gnåla om det samme til meg.
Man må da få lov til å være kresen. Dessuten så har jeg lite til overs for mannfolk som bare snakker med ei, de egentlig ikke har interesse for, så de kanskje kan få seg litt den natta.
Så du er en bra mann i mine øyne qwerty :-)

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 9 jan. 2011 15:55

Sooky:
Den skal jeg faktisk bruke neste gang - er jo ikke første gang han har kommet med den regla heller.

Men jo mer jeg tenker over det, er ikke den kommentaren om at han har dame, men uten problemer kunne skaffet seg en til, litt ufin?

Skjult ID med pseudonym Bangalter sø. 9 jan. 2011 16:30

"Man må da få lov til å være kresen."

Selvfølgelig. Vil oppfordre alle til å være kresne. Nå var det uansett snakk om å prate med en person, og ikke ta henne med inn på toalettet og skampule henne over pissoaret. Merkelig hvor lett enkelte ser ut til å koble sosialisering og sex så fort alkohol er med i bildet. Må da gå an å prate med folk selv om man ikke vil ligge med dem? Man er da bare ute for å ha det gøy, og det utøves best sammen med andre.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 9 jan. 2011 16:32

Bangalter:
Nettopp, men jeg synes det er mye mer ålreit å prate med kompisen min enn verdens fulleste dame.

Skjult ID med pseudonym Bangalter sø. 9 jan. 2011 16:36

Den ser jeg, såklart. Det er mer enn god nok grunn til å ikke prate med folk.

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 9 jan. 2011 16:44

Det høres ut som kompisen din føler seg litt overlegen deg på det kvinnelige plan. Og, setningen om at han ikke hadde hatt problemer med å få seg dame, er ganske så nedlatende.Litt sånn, hvorfor er du singel på tredje året, når jeg drar de jeg vil?

Men jeg liker at du er opptatt av kvalitet, i en verden hvor kvantitet ofte er det viktigste :)

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 9 jan. 2011 17:50

Hvorfor tror du han sier dette, da qwerty?

Jeg tipper 1 av 2:

Om du som er singel (og har "gyldig grunn" til å komme i snakk med damer og flørte litt), så drypper det litt på klokkern... Kan det være noe der? Ikke at han behøver å ta med noen til sengs, men da handler kvelden litt om damer for han også..?

alt. 2: Han synes det singellivet er så "artig" at han vil leve det ut gjennom deg. Jeg har merket meg at enkelte skriver villt om hva jeg har gjort og ikke gjort på min FB-vegg... når det gjelder dating.. Det er liksom "allemannseie". Spenning for alle som vet om det liksom...?

Evt. alt. Tre: Han gjør det av medlidenhet, og tror du lider av din singelhet.

Hva tror du selv?

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 9 jan. 2011 18:22

Binders:
Det er faktisk et utrolig godt spørsmål som jeg ikke har noen klar oppfatning om, men jeg tror nok at det har noe å gjøre med hans egne drifter - han var jo ikke akkurat kjent som den som ikke pleide å ha med seg noen hjem fra byen sist han var singel... Kanskje jeg skulle forsøke å konfrontere ham med det neste gang, for det skjer irriterende ofte. På den andre siden, når jeg først har noe å melde på den fronten, så er han uten sammenligning den som det er best å snakke med.

(kvinne 30 år fra Østfold) sø. 9 jan. 2011 18:27 Privat melding

@-taz- Hva er galt med damene på Ivars kro?

Skjult ID med pseudonym Aino67 sø. 9 jan. 2011 18:43

Alt 4. Kompisen er egentlig fornøyd med sin egen status og unner qwerty en kjæreste. Fordi kompisen synes qwerty er for god til å være singel. Alt det andre er bare tørrprat.

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 9 jan. 2011 18:49

Det er MULIG klientellet har endret seg noe siden jeg flytta fra Gamlebyen for 4 år siden, så jeg skal ikke være bombastisk, men det er ikke til å komme fra at enkelt av stedene langs Grønlandsleieret ikke akkurat faller inn under klassiske steder for å treffe det annet kjønn ;-)

(kvinne 30 år fra Østfold) sø. 9 jan. 2011 18:57 Privat melding

Grønland generent er forståelig, men sist jeg var på Ivars var det da mye varierte folk der.

Og Qwerty, sikkert noe galt med deg også som med alle oss andre, hehe...

Han: - Hvorfor ville du ikke prate med henne?
Jeg: - Hun er ti år eldre og kanskje verdens fulleste dame. Dessuten kjenner du meg, jeg sjekker ikke folk på byen.

Er jo ikke sikkert dama sjekka deg opp heller, kanskje hun bare ville ha noen å snakke med hvis hun var aleine der (tror noen pleier å dra dit alene).

Bortsett fra det er jeg vel enig med deg og mener ikke at det er noe galt med deg som ikke vil sjekke opp noen du ikke finner noe interessant ved.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 9 jan. 2011 19:00

Taz:
Nå har da Ivars flytta siden du flytta fra Gamlebyen, og det er litt mindre harry der nå, men harry nok, og definitivt ikke et av stedene i Grønlandsleiret jeg foretrekker - da heller Gloria, Lompa, Asylet eller Pigalle.

Stinehh:
Nå falt jo det svaret mitt i en kontekst, da...

Skjult ID med pseudonym -Taz- sø. 9 jan. 2011 19:18

Det er noe bedre ja qwerty, Pigalle har jo blitt revolusjonert siden ombyggingen ;-)

Selv så blir det dattra de gangene jeg havner på Grønland, men føler jeg er litt ferdig med det etter å ha bodd i Gamlebyen i 5 år. Nå bor jeg 10 min gangavstand fra Løkka så det blir heller det.

Stineh, har opplevd endringene på Grønland fra den gangen f.eks. Stargate og Bobs var helt upreget A-lags steder. Begge blei så studentsteder, Stargate fortsatte vel som det mens Bobs gikk tilbake til gutta fra A-laget. Du finner derimot ennå mye av det "gamle" klientellet på flere av stedene og jeg foretrekker da andre steder. Jeg liker selv puber, men ser an hva jeg har lyst til før jeg går ut. Må derimot også presisere at jeg foretrekker Ivars framfor Vestkanten any day ;-)

(kvinne 30 år fra Østfold) sø. 9 jan. 2011 19:27 Privat melding

Qwerty, det er sant. Men er jo vanskelig å svare på om det er deg det er noe galt med uten å vite noe om hvordan du er som person når man kun leser en kort tekst. Så da blir det bare tolking ut fra teksten og svar deretter.

-Taz- Stargate har jeg vært på en gang, synes ikke det var noe særlig og Bobs har jeg aldri hørt om engang. Ivars fremfor Vestkanten ja, hehe... Foretrekker Sir Winston jeg da.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 9 jan. 2011 19:30

Stinehh:
Se på tidspunktet åpningsinnlegget var skrevet, hehe... Poenget er likevel å få frem hvordan enkeltes fokusering på ens singelstatus bare blir irriterende.

Ellers så er vel gaysir.no et mer passende sted å diskutere Bobs, slik det har utviklet seg de siste årene.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 9 jan. 2011 19:33

qwerty,
kjenner meg litt igjen, men det er nok godt ment - selv om det kan være utrolig irriterende når det er lite attraktive personer som foreslås. Noen projoiserer sin egen frykt for å være alene, over på single.
Men jeg tenker at kompisen mener du er en så bra kar at du fortjener en dame (eller en dame fortjener deg).

Men jeg synes kompisen din har et poeng. All prat med andre folk trenger vel ikke å være sjekking? Man er jo på byen for å a det hyggelig ikke sant? Jeg stusser over den motviljen mot å sjekke på byen og å snakke med fremmede, og ahdde jeg ståt ved siden av hadde jeg definitvt fått en negativt inntrykk av den arrogante fyren som ikke utrstrålte motvilje mot den litt berusede damen som bare ville være hyggelig.
Surmulende karer som står og henger med geipen overfor folk de synes ikke er bra nok er det minst tiltalende jeg ser. Det er ikke sikkert det var helt sånn, men det høres litt sånn ut. Det går fint an å turnere fulle folk på en elegant og hyggelig måte.

Menn som utstråler motvilje til å snakke med enkelte personer, unngår jeg, og sikkert andre kvinner, men ser jeg fyrer som spøker og ler med folk, blir terskelen mye lavere for selv å smile til ham og evt ta kontakt.
Men du sjekker jo ikke, og med den innstillingen skjønner jeg egentlig ikke hvorfor du dro på byen i det hele tatt, hvorfor kunne ikke du og kompisen knertet noen pils og pratet hjemme da? Skal man være der det er liv, kan man jo bidra litt til det selv.

Z. min erfaring er at å kunne skrive mail, diskutere på forum og føre en dialog på sparket IRL er helt forskjellige ting. Om man er god til å skrive på forum er ikke noen garanti for at tungebåndet sitter løst i sosiale settinger.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 9 jan. 2011 19:52

Vibe:
Det er forskjell på når jeg er på byen med en gjeng folk og når jeg og en kompis bestemmer oss på sparket for å ta en tur ut i stedet for å sitte hjemme å vegetere. Men jevnt over når jeg har drukket mer enn at jeg bare er sjarmerende beruset, så foretrekker jeg å observere fremfor å delta, og prate med kompiser om observasjonene. Og å forsøke å overtale meg til å endre innstilling en halvtime før sjenkestopp funker ikke, altså, på meg fungerer i hvert fall alkoholen slik at jeg blir mer fokusert på det kjente jo mer jeg drikker - det er jo også en grunn til at jeg foretrekker relativt edru dater.

Dette bidrar også til at jeg har et relativt avslappet forhold til dette med sjekking på byen, men det har, selvsagt, også sammenheng med at jeg suger hesteballe i smalltalk og med at den erfaringen jeg har er at sjekking på byen sjelden fører med seg noe. Selvsagt, kommer jeg i prat med noen jeg synes virker ålreite, så forsøker jeg jo å holde dialogen gående, dog med noe varierende hell, men jeg går ikke inn for det. Kan jo for så vidt også legge til at du neppe ville lagt merke til noe i den konkrete settingen - hun satte seg/ramlet først på fanget til kompisen min, som skjøv henne vekk, så forsøkte hun å si et eller annet til meg som jeg valgte å overse.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 9 jan. 2011 20:09

Ok, nå fikk jeg et litt mer nyansert bilde.

Selv går jeg aldri ut med tanke på å treffe the ONE, fordi da er oddsene så dårlige for å lykkes; jeg går ut for å være sosial med venner og kanskje noen nye bekjentskaper, ofte kjentfolk via-via.
Men det har hendt at jeg har truffet menn på byen som det har blitt dater av (og mitt første forhold).
Og har flere venninner som har møtt mennene sine ute inkludert i taxikøen på vei hjem.

Angående det med small talk kan det være vanskelig, det kan avhengerav at man treffer noen som gir litt selv. Selv er jeg dårlig på å "prate skit", om alt og ingenting. Jeg må snakke om noe konkret. Kommer jeg ikke dit, så er det bare å gi seg, men det er ikke alltid så vanskelig å få en skikkelig samtale hvis man treffer noen av samme støpning - med utgangspunkt i hva driver man med eller noe dagsaktuelt (fra nyheter, til hva feirer du i dag til ferieplaner) som fort kan bli en meningsutveksling eller historiefortelling. Tipper du er flink til å i alle fall diskutere ordentlige ting. Om ikke det er så lett med fulle damer kl 03.20, så i alle fall tidligere på kvelden - bruk det for det det er verdt, det høyner oddsen for å treffe en dame du passer med. Og noen ganger har de fulle damene en mer edruelig venninne:)

Skjult ID med pseudonym Frøken sø. 9 jan. 2011 20:29

Bangalter: Så klart man skal snakke med folk. Men det er jo ikke til å stikke under en stol at sånne situasjoner oppstår på byen..
Mente jo så klart ikke at man ikke skal gi folk en sjanse, man må jo prate med folk når man er på utesteder. Mente ikke at alle har en skjult agenda heller. Men for min del, så virket det litt som om kameraten hans hintet litt til det, siden han insisterte sånn?
Men hvis man umiddelbart merker at man ikke vil snakke med noen som kommer bort - så viser i hvert fall jeg det, på en fin måte. I hvert fall hvis han ikke tafser, prater og har ansiktet 2 cm fra mitt og ikke respekterer at jeg ikke vil prate ;-)
Tydeligvis jeg som har dårlige erfaringer og kanskje vært på feil type utesteder?! Hehe :-)

Skjult ID med pseudonym _oOo_ sø. 9 jan. 2011 20:57

Jeg er ikke noe god på å bli kjent med folk på byen, men imotsetning til før så prøver jeg nå hvertfall. Men må si at fredagens bytur var en blanding av kjekk og irriterende. Var ute med to venninner, hvorav en var opptatt og den andre lesbisk. De pratet i vei med menn, men det blir jo en annen type prat. Ingen klenger på en som er opptatt. Man behøver ikke ha noe annet enn en interessant samtale, da det ikke ligger noe mer i det enn samtalen selv.

Irritasjonsmomentet mitt den kvelden var en fyr som ikke greide lese forskjell på moderat høfliget og interesse. Jeg prater gjerne med folk jeg ikke er tiltrukket av, og mener ikke jeg sendte ut miksede signaler. Jeg gikk vekk flere ganger og ble gradvis mer og mer direkte avvisende. Tilslutt måtte jeg være frekk og ubehagelig. Syns halve kvelden gikk med til denne fyren kuppet tiden min. Dette er ikke en se-så-populær-jeg-er-historie, men bare et av mange eksempler på at en samtale på byn ikke alltid bare er en samtale, og særlig ikke når man er singel. Dessverre er noen ganger den enkle løsningen å unngå samtalen i utgangspunktet.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 9 jan. 2011 21:27

@vibe
"Z. min erfaring er at å kunne skrive mail, diskutere på forum og føre en dialog på sparket IRL er helt forskjellige ting. Om man er god til å skrive på forum er ikke noen garanti for at tungebåndet sitter løst i sosiale settinger."

Vel, det er din erfaring. Ikke min, Vibe :-)
Og jeg ser ingen som helst grunn til å være skeptisk eller anta at TS ikke er sosial, hyggelig og heeelt normal!

Skjult ID med pseudonym X-reveur sø. 9 jan. 2011 22:27

Qwerty: De beste damene finnes jo her på sukker..... :D

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 9 jan. 2011 22:30

X:
Hva f**n gjør du her...?

Skjult ID med pseudonym Ehhhh sø. 9 jan. 2011 22:36

Er det noen her med stjålet id?

Eller har jeg gått glipp av noe....

Skjult ID med pseudonym X-reveur sø. 9 jan. 2011 22:52

@Qwerty: Abstinenser bare... fikk bare bruke sukkerjenta sitt abonnement.... :) Er litt rart med det at man plutselig bare skulle bli avskåret fra "hobbyen" sin.....

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 9 jan. 2011 23:06

Ah. Det er slik man gjør om man finner den rette på sukker - byttelåne kontoer

Skjult ID med pseudonym Z sø. 9 jan. 2011 23:08

Njaaa......de er vel da noen også sletter profilen sin uansett om de har betalt for lenger tid eller ikke, kanskje? ;-)

Skjult ID med pseudonym X-reveur sø. 9 jan. 2011 23:27

@Z: Hun har jo alltid mulighet til å finne noe bedre enn så lenge hun har tid igjen her.... må vite..... :)
Og så får jo jeg skrive innlegg på forumet osv.... :) Jeg er jo ikke sjalu! hehe

@pgmp: Jeg har sett på flere menn i det siste - vet du hvem jeg snakker om??? Det er deg det! Date til helga?

Interessant å se fra en kvinnes ståsted.... (er det ikke empati det kalles når man evner å sette seg inn i en annens opplevese av ting...?)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 9 jan. 2011 23:48

X, din snik! Du kan ane hvilket sjokk det ville vært å avtale date med en frøken, og ende opp med å treffe deg med parykk. Må vel legge meg til vane å sjekke mulighetene for balletak tidlig i datene

Skjult ID ma. 10 jan. 2011 00:07

x-reveur.....Trodde du hadde besøk av kjæresten, da holder du ikke på her inne.....fyyyyy.
Hilsen hun greie forumsvenninnen...ler.

Skjult ID med pseudonym vibe ma. 10 jan. 2011 00:41

Mitt poeng Z, var at det ikke er noen selvfølge at å kommunisere bra på forum betyr at man ikke trenger sosial trening. At du ikke har erfart at det kan være forskjell, beviser jo ikke noe når andre har erfart det - svaret blir da at det forekommer, ikke sant?

Qwerty bekrefter med en fargerik ordlegging at small talk ikke er hans styrke, til tross for at han opplagt er velformulert og kunnskapsrik. Da kan jeg bare si at han er ikke den eneste.

Skjult ID med pseudonym kit ma. 10 jan. 2011 09:36

Jeg vil si det er ett pluss om en person ikke kan smalltalke om det siste en har lest i Se og Hør, men heller bruker energien på emner jeg synes er interesante.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 10 jan. 2011 09:44

Vet du hva, qwerty?

Det er selvfølgelig litt respektløst å ikke høre på det du sier at du ønsker. Enig det. Men jeg har nesten motsatt problem. De gangene jeg er ute med venninner, så får jeg aldri sjansen til å snakke med noen menn. Jeg er ute med DEM, og ingen andre. Jeg har aldri opplevd at dersom jeg f.eks har kastet lange blikk etter en mann, så har en venninne sagt: Gå og snakk med ham da vel! Neida. Jenter er som regel redde for å sitte alene og kjede seg et øyeblikk.... Så du får tenke at det ikke er udelt negativt det han gjør. Neste gang er hun som kommmer kanskje ikke like full, og da lar han deg i minste få frie tøyler når dere er ute sammen..

Skjult ID med pseudonym Strings ma. 10 jan. 2011 13:39

Interesant tråd dette, men jeg skjønner ikke de som snakker om at Ts skal være mer åpen i sosiale sammenhenger.
"Ute på byen" er ikke den mest personlige setingen, hadde det vært en fest så hadde en viss sosialisering med de andre festdeltakerne vært påkrevd selvfølgelig.
Så hvis TS ikke er komfortabel med å sjekke damer på byen, og helst vil ha en morokveld med kompisen så er det helt greit synes jeg.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 10 jan. 2011 16:33

Binders:
Jeg tror faktisk dette er litt kjønnsavhengig - at damer som er byen i større grad holder seg til "sine".

Når det er sagt, ser jeg ikke noen umiddelbar fare for at jeg ender opp på Ivars med det første...