Alle innlegg Sukkerforum

Kvinner over 40

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym bebie ma. 10 jan. 2011 21:28

Kvinner over 40

Sagt av Andy Rooney fra 60 minutes:Jeg verdsetter mest av alt kvinner over 40. Her er bare noen få grunner til hvorfor:En kvinne over 40 vil aldri vekke deg midt på natten for å spørre “hva tenker du på?” Hun bryr seg ikke om

hva du tenker på.

Hvis en kvinne over 40 ikke vil se på kampen, sitter hun ikke ved siden av deg og maser om det. Hun går et

annet sted og gjør noe hun liker. Og det er som regel noe mye mer interessant.

En kvinne over 40 kjenner seg selv godt nok til å være trygg på hvem hun er, hva hun er, hva hun vil ha og hvem hun vil ha det fra. Få kvinner over 40 bryr seg det dugg om hva du kanskje tenker om henne eller om det hun gjør.Kvinner over 40 er verdige. De har sjelden en skrikende scene med deg på operaen eller på en dyr restaurant.

Men selvfølgelig, hvis du fortjener det, vil hun ikke nøle med å skyte deg hvis hun vet hun ikke blir tatt for det.

Kvinner over 40 er sjenerøse med å gi ros, ofte helt ufortjent. De vet hva det vil si å ikke bli satt pris på.En kvinne over 40 har selvtillit nok til å introdusere deg for sine venninner. En yngre kvinne med en mann vil
ofte ignorere selv sin beste venninne fordi hun ikke stoler på mannen sin sammen med andre kvinner.
Kvinner over 40 bryr seg ikke om du blir tiltrukket av vennene hennes, fordi hun vet at vennene ikke vil svikte henne. Kvinner blir synske med årene. Du trenger aldri å betro dine synder til en kvinne over 40. De vet bare.En kvinne over 40 ser flott ut med knallrød leppestift. Dette er ikke tilfelle for yngre kvinner.

Et par flere rynker, men en kvinne over 40 er langt mer sexy enn sine yngre medsøstere.Kvinner over 40 er ærlige. De forteller deg straks at du er en dust hvis du oppfører deg som en. Du vet hvor

du har henne.Ja, jeg hyller kvinner over 40 for svært mange årsaker. Dessverre er dette ikke tilsvarende for menn. For hver vakker, smart, sexy kvinne over 40, finner vi en skallet, småfet fyr som driter seg ut med en eller annen 22-årig servitrise. Kvinner; unnskyld.

Og til alle de menn som sier: “Hvorfor kjøpe hele kua når du kan få melka gratis”… Her er en liten oppdatering til dere: Nå for tiden er 80 % av alle kvinner imot ekteskap. Hvorfor? Fordi kvinner skjønner at det ikke er verdt å kjøpe hele grisen, bare for å få en liten pølse….

Mye sant her, gitt ;-))(kvinne 52 år fra Oslo) ma. 10 jan. 2011 21:32 Privat melding

Kjenner meg igjen her ja..takk for fin tråd:-))))

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 10 jan. 2011 21:33

jeg eldes tydeligvis fort;)

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 10 jan. 2011 21:34 Privat melding

Flott innlegg!!!

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 10 jan. 2011 21:35 Privat melding

smiler :)

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 10 jan. 2011 22:03

Voksne damer er absolutt å foretrekke! Og så har jeg lært meg å se mer på gemytt og mindre på eksteriør.

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 10 jan. 2011 22:05

hehe eksteriør:)))) Vær glad du er anonym nå;) selv om du er ærlig og nok har helt rett hehehe.. vi liker IKKE å høre det! Offentlig må du huske si vi er som god vin...bedre og bedre og at du elsker former hehe

Skjult ID med pseudonym Bille ma. 10 jan. 2011 22:08

Fint innlegg! Takk :-)

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 10 jan. 2011 22:08

Jeg liker former, men det er ikke et must. Jeg liker rynker også, hvis det kler dama. Men så har jeg levd noen år.

Skjult ID med pseudonym frkfryd ma. 10 jan. 2011 22:11

hehe..denne var bra:)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 10 jan. 2011 22:20

*Vurderer å justere opp alderen min bittelitt i profilen...:p*

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 10 jan. 2011 22:21

Kanskje vi faller mellom 2 stoler tingeling hehe.. ingen som kan ta oss på at vi legger PÅ noen år vel?

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 10 jan. 2011 22:21

Skynd dere å bli førti, jenter!

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 10 jan. 2011 22:24

@irene;)
Høøøh...jeg oppdaget den "Menn rundt 39"-tråden, nå...og vurderer å justere alderen min ned. Men da må jeg vel ned litt mer enn bittelitt, tipper jeg. ;-)

*Hm, hvordan i huleste fikser jeg dette, da? Irene;)...gode tips OPPÅ stolene?*

Skjult ID ma. 10 jan. 2011 22:27

Kvinner over 40 er for gamle. Beklager ;))

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 10 jan. 2011 22:27

2 profiler og ett tonn med botox., en på 27 og en på 40 blank:))))))

Oppå stolene er en fin ting ja:))

(mann 65 år fra Østfold) ma. 10 jan. 2011 22:32 Privat melding

LIKER

Skjult ID med pseudonym Røktern ma. 10 jan. 2011 22:33

Mann av få ord, jeg

Skjult ID med pseudonym Marlene ma. 10 jan. 2011 22:36

Ikke for gammel, men akkurat passe...... for den rette.

Liker denne tråden gitt :)

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 10 jan. 2011 22:41

Hadde egentlig tenkt å skryte enda mer av de voksne damene, men innser at det kan bli vanskelig å få dem ned på jorda før leggetid:-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 10 jan. 2011 22:46

Kjør på, Driver. Vi voksne damene tåler endel, vettu. Dessuten vil jeg ikke legge meg enda! :o))

@irene;)
Hehe...2 profiler it is. En på 29...og en på "29".
:p

Skjult ID med pseudonym bebie ma. 10 jan. 2011 22:56

Tingeling, heeelt enig :-p

(kvinne 34 år fra Buskerud) ma. 10 jan. 2011 23:13 Privat melding

Øh..hva mener han med at 'vi andre' ikke kan pull off å bruke knallrød leppestift? Det er jo min nye favoritt :(

Skjult ID med pseudonym kit ti. 11 jan. 2011 12:24

Roony prøver å smiske seg inn på ekstremt mye yngre damer. Han va vel over 80 selv, så de blir som en 60 åring forteller hvor fantastiske 20 åringer er...

For all del, alle aldre ha sin sjarm.

Skjult ID ti. 11 jan. 2011 12:49

LOVE IT !!

Skjult ID med pseudonym mann33 ti. 11 jan. 2011 13:08

Andy Rooney er 91 år, og fyller 92 om tre dager. Er det rart han liker damer på 40? ;)

Skjult ID med pseudonym mann33 ti. 11 jan. 2011 13:34

@ Duchampion

Jeg er helt enig i at de aller, aller fleste menn tiltrekkes mer av jenter i 20-årene enn i 40-årene, i det minste rent fysisk. Men noen unntak selvsagt. Selv kan jeg ikke i min villeste fantasi tenke meg at jeg ville ha foretrukket et dame på 43 framfor en jente på 23 hvis jeg hadde valget mellom de to, selv om aldersforskjellen til meg er nøyaktig den samme.

Men en ting er det verdt å huske på. Kvinner utfordrer deg, de tester deg, det er bare slik de er. De vil ha en mann, gjerne med stor M, ikke en fyr som gir etter gang på gang fordi han ikke tør noe annet eller fordi han ikke bryr seg. Ta et eksempel: Jeg har for øyeblikket en liten greie på gang med en snerten 24-åring, og så sent som i går kveld lagde hun en sak ut av at jeg hadde småertet henne over frokostbordet for noen dager siden og påstått at hun sølte så fælt og burde lære seg å spise skikkelig. Jeg trodde at det var ganske åpenbart at jeg fleipet, men vi har bare sett hverandre et par-tre uker og kanskje misforsto hun. Eller kanskje ville hun bare utfordre meg litt for å se om jeg ga etter. Uansett, jeg er 100 prosent sikker på at det verste jeg kunne ha gjort i går da hun tok opp dette var å unnskylde meg og på noen som helst måte bedt om tilgivelse. I stedet bare flirte jeg (ikke noe vondt ment, det var en oppriktig latter) og spurte henne om hun mente dette seriøst. Da hun sa ja bare lo jeg litt til, og sa at det selvsagt hadde vært en spøk og at hun bare fikk komme over det. Det var åpenbart rett svar, for hun lot det ligge med et smil og noen minutter senere lå vi begge i senga min. Det er overhode ingen grunn til å spille underdannig, og selv om mange jenter i blant utfordrer deg og bitcher om småting så blir de faktisk som regel skuffa hvis du gir etter. Da har de testet deg, og du har feilet og ikke vist deg å være den mannen de håpte på. Disse testene behøver ikke en gang å være helt bevisst fra jentas side, men skuffelsen hvis du feiler er den samme uansett, og blir det for mange slike så vil hun trolig begynne å bli mindre og mindre tiltrukket av deg og til slutt gå fra deg. Hvor fort dette skjer vil selvsagt avhenge av hvor mye historie dere har sammen, hvor glad hun er i deg og hvor mye hun har investert i forholdet, men svært få kvinner liker egentlig å være sammen med en mann de kan herse med og sjefe over - selv om de i blant gjør det likevel hvis mannen lar dem. Tipper mange jenter her kan skrive under på dette.

Skjult ID med pseudonym Eva ti. 11 jan. 2011 13:54

@mann33

Du har løst mysteriet....gratulerer! Jeg erklærer deg herved for MANN ;-) Men husk....du må til tider også være ydmyk og faktisk si unskyld de gangene du har grunn til det.

Skjult ID med pseudonym Brucew ti. 11 jan. 2011 14:06

Kan godta 39 også, jeg :)

Skjult ID med pseudonym mann33 ti. 11 jan. 2011 14:25

@ Duchamp

Ingen grunn til å leke offiser nei. Og det viktigste er alltid bare å være positiv og være komfortabel med seg selv og situasjonen. Jeg hadde ikke holdt ut med en jente med enorme humørsvingninger (for jente å være) selv, eller som stadig ville teste meg jeg heller, men noe må man regne med. Jenter er jenter, og de fleste av dem er følesesmennesker. Dessuten tror jeg de færreste jenter vil fortsette å teste deg til stadighet så lenge du allerede har bestått tidligere tester med glans, men hvis du derimot feiler så vil de nok utfordre deg gang på gang inntil de vet hvor de har deg (som ved gjentatte skuffelser nok betyr "ikke den mannen hun hadde håpet på").

Og det er jo egentlig ikke så rart? Nesten hvilken som helst mann kan jo fake selvtillitt og hevde selv at de har integritet og ryggrad, men sikker kan jo ikke jenta være før hun faktisk har sett bevis for det. Eller han bare holder ut peset hun gi han inntil han har kommet i buksa på henne, og stikke etterpå. Og tar hun feil i sin vurdering av han så kan hun ende opp med en fyr som overhode ikke lever opp til forventningene og som hun kanskje ganske fort ikke lenger er tiltrukket av, og ende opp såret og ensom eller i alle fall med en følelse av å ha kastet bort tiden. Eller i verste fall gravid med helt feil fyr, med de konsekvenser det kan ha. Så jeg skjønner godt at mange jenter gjerne tester gutta litt jeg, særlig hvis de er i tvil. Så se det heller som en utfordring hvor du som mann har en sjanse til å komme ut med ytterligere stjerner i boka når det skjer.

@ Eva

Takk :)

Og jeg har ingen problemer med å være ydmyk og be om unnskyldning de gangene jeg faktisk har gjort noe galt :)