Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål om Sukkerfesten

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Oslo) on. 3 jan. 2007 17:58 Privat melding

Jeg vurderer å dra på Sukkerfesten som kommer nå den 13., men jeg lurer på en ting først. Siden det visstnok er så stort flertall av menn her på Sukker, betyr det at det er stort flertall ev menn på festene og? Er ikke så kult hvis 130 av 200 er gutter... Det høres ut som et vannvittig stress og konkuransejag. Tar Sukker sikte på å sørge for at det blir ca 50-50 mellom kjønnene? Setter stor pris på å høre fra andre som har vært på disse festene før, evnt. om noen fra Sukker har lyst til å svare.

Skjult ID med pseudonym Sukker.no on. 3 jan. 2007 19:28

Vet ikke hvor du har det fra at det er et stort flertall med menn på sukker sine sider. Dette stemmer i hvert fall ikke. Sukker er en av de få sidene med svært høy kvinneandel, kanskje fordi vår modell appelerer mer til kvinnene en andre datingsider. Totalfordelingen er rundt 45 / 55.

På festene er det nesten alltid rundt 50 / 50. Det har det konsekvent vært på alle 17 festene. Noen ganger har det vært overtall av jenter, noen ganger overtall av gutter. Men det har aldri vært snakk om mer en rundt 10-20 stykker ut av 400 mennesker. Vi jobber hele tiden med å balansere kjønnene på festene for at de skal bli så bra som mulig!

Velkommen skal du være! :-)