Alle innlegg Sukkerforum

Dobbeldating

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tralala ma. 10 jan. 2011 22:51

Det er fort gjort å komme i en situasjon på nettdating å være i en situasjon hvor man ikke har noen å date til man plutselig har flere personer å date.

Hvordan ser dere på det med å date flere personer samtidig (altså ikke på samme date)? Hva mener dere er det rette å gjøre?

Skjult ID med pseudonym luksusprob ma. 10 jan. 2011 22:53

Har vært i samme situasjon....litt ekkelt men må bare se hvor det bærer...som regel ender det opp med ingen av dem...

Skjult ID med pseudonym ludo64 ma. 10 jan. 2011 22:55

Still dem i kø...

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 10 jan. 2011 22:56

Jeg ser ikke den store forskjellen på å dobbeldate og f.eks speeddate. Det funker for noen, og funker ikke for andre. Og det er vel heller date nr 2, 3 og 4 + som utgjør forskjellen....:-)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 10 jan. 2011 23:02

Møt nummer én, er det kræsj, avtal møte med nummer to, er det noe der, forsøk å avslutte med nummer to. Som regel blir det date med begge uansett...

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 10 jan. 2011 23:03

Jeg personlig klarer ikke å date flere på samme tid, men vi er jo alle forskjellige. Jeg har faktisk avvist en del med at jeg dater en annen for øyeblikket, og alle har tatt dette med et smil....

Og da åpner du samtidig med mulighet for kontakt senere, men du finner nok ut av hva som fungerer best for deg ;)

Skjult ID med pseudonym Blygen ma. 10 jan. 2011 23:18

Har nok problemer med å forholde meg til meg selv om. Å nettdate mer enn en ville blitt kaos for min del.

Skjult ID med pseudonym Tralala ti. 11 jan. 2011 00:21

Takk for tilbakemeldinger. Veldig bra måte å gjøre det på sooky, - det må jeg gjøre neste gang ;) Akkurat nå har ikke jeg fulgt tipset og har begynt å date begge, så vi får se hvordan det går. For meg er det en litt ekkel situasjon å være i. Så jeg skal kutte ut en av dem asap. Det er klart, det blir nok ikke noe åpning igjen denne gangen gitt ;) Jeg får heller lære av det til neste gang :)

Skjult ID med pseudonym Huldra ti. 11 jan. 2011 11:08

Jeg holder meg til en, uansett om det bare er i begynnelsen og vi ikke kjenner hverandre. Hadde jeg truffet en som hadde datet flere på en gang, ville jeg ikke truffet ham mer!

Er ikke ei som sitter på gjerdet og venter på at han skal finne ut hvem av de andre 4 damene han vil treffe videre heller ;)

Skjult ID med pseudonym Jenny ti. 11 jan. 2011 12:19

Dater såklart flere samtidig, større sjanse for å finne noe bra hvis man spiller på flere hester!:)

Skjult ID med pseudonym Jonas ti. 11 jan. 2011 14:35

Dater så mange jeg har tid til. Slik jeg ser det er det mest rasjonellt siden jeg vil finne noen jeg passer best mulig sammen med. Dessuten vurderer jeg ikke en jente som kjæresteemne før jeg vet at vi fungerer bra seksuellt og har kjent hverandre en stund.

Å være litt nøye og treffe mange er jo sjarmen med nettdating, og alle parter tjener på at folk som virkelig passer sammen ender opp sammen.

multiple dating er rett og slett helt genialt enten man er ute etter uforpliktende morro eller noe mer seriøst, eller som meg: uforpliktende morro inntil jeg finner noe som seriøst er verdt å satse på!:)

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 11 jan. 2011 15:04

Bakdelen med multiple dating slik du beskriver det, er at det kan bli for mye uforpliktende moro, slik at du ikke gjenkjenner den som var verdt å satse på, før hun forsvinner ut av døren....

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 11 jan. 2011 15:53

Når jeg sier jeg synes det er greit å treffe flere, vil jeg understreke at det, i hvert fall for meg, opphører i det øyeblikket jeg treffer ei jeg faktisk vil treffe igjen og som faktisk vil treffe meg igjen.

I høst møtte jeg ei dame som jeg følte jeg virkelig hadde kjemi med når vi møttes, og hun ga meg veldig gode tilbakemeldinger. Hun var imidlertid litt opptatt de nærmeste dagene, men ville gjerne treffes etter det. Vel, da jeg tok kontakt med henne igjen, viste det seg at det hun hadde vært opptatt med var å date en annen fyr som hun tydeligvis likte bedre. Det synes jeg ikke noe om.

Samtidig har jeg nok problemer med å holde dialog gående med så veldig mange her inne samtidig, det blir lett å blande dem, og det er sjelden et godt triks.

Skjult ID med pseudonym jada ti. 11 jan. 2011 16:14

Hey, hvem har brukt mitt navn som nick da??;)

Skjult ID med pseudonym Pompel. ti. 11 jan. 2011 21:35

Mitt tips er at mange av de som dobbeltdater ikke vil være ærlige om dette, fordi de frykter at datene deres da ville ha funnet på noe bedre å gjøre. Det ville i hvert fall jeg. I så fall er det en form for uærlighet som er en dårlig start på et forhold.

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 11 jan. 2011 21:38

Damene kommer nok ikke tilbake når man sier man dater noen andre, og at du eventuelt kommer tilbake hvis det går dritt.

Gutta derimot....der aksepterer nok mange et "tilbakefall", så Sooky og TS har nok to forskjellig utfordringer i forhold til dette ;-)

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 11 jan. 2011 22:09

Synes det er litt uklar terminologi her...

Dobbeldate
Er ikke det det vi ser på amerikanske filmer, da? Double-date der to par spiser en middag sammen?

Seriedate
Jeg er på en date med Tuppen, så en til, så enda en før jeg finner ut at hun ikke er noe for meg, så derfor oppsøker jeg Lillemor og tar en date med henne.

Parallelldate
Jeg er først på date med Tuppen, så med Lillemor, så med Tuppen igjen og så kanskje en gang til med Tuppen før jeg igjen går på date med Lillemor.

Enige?

Personlig synes jeg bare det er den siste som er problematisk rent etisk sett. Men, klart, hvis seriedateren ikke klarer å skille mellom Tuppen og Lillemor, så kan det lett bli et problem - det vet jeg av erfaring.

Skjult ID med pseudonym lion ti. 11 jan. 2011 23:22

Men hvis jeg har en mann jeg har datet flere ganger men aldri blir sikker i hva han føler osv...
Er det da greit å date en annen imens? For min del syns jeg det er greit og hadde ikke hatt noe imot det.
Men..hvis jeg vet med sikkerhet at dette er en jeg virkelig vil gå videre med, slutter jeg å date andre....

Skjult ID med pseudonym Tralala on. 12 jan. 2011 12:30

Tas, du har et godt poeng. Det kan tenkes at enkelte har lett for å tenke at man er nummer 2, og det er ikke så kult ;)

Skjult ID med pseudonym Bill on. 12 jan. 2011 14:19

Haha...sukkerforumet az!;)

Selv om 90% av de aktive brukerne på sukker driver med multidating overrasker det meg ikke at den lille minoriteten som "syns dette blir litt feil" er å finne nettopp her inne :P

De fleste jeg kjenner som er aktive på sukker driver nesten alle med multidating, gutter som jenter. Så lenge det ikke er veldig seriøst med noen er nok regelen for de fleste at man kan treffe så mange man vil. Det er nok MYE vanligere enn dere forumtroll tror å ha flere seksuelle forhold gående samtidig også!:) For min del må jeg ha sex med en jente flere ganger før jeg kan forplikte meg til å ikke treffe andre. Jeg trenger å bli kjent og føle at ting kan funke over tid.

Å hoppe inn i et forhold er det dummeste som finns mener ihvertfall jeg. Dess fler du treffer samtidig, dess bedre sammenligningsgrunnlag har du og dess større sjanse har du for å treffe en bra match. Its a numbers game!