Alle innlegg Sukkerforum

Jeg elsker barn...

Vis siste innlegg
Skjult ID on. 3 jan. 2007 18:12

...men hvordan kan damer få tid til en mann i sitt liv når det i profilen står omtrent slik;
"...jeg har en krevende jobb som tar mye tid, men jeg setter selvsagt barna mine høyere enn noe annet, og bruker nesten all fritid til å følge opp dem. I tillegg trenger jeg endel alenetid".
Toppen av kransekaka er når dette kombineres med en lang tirade av kravpunkter om hvordan en mann skal være. Og ikke være, selvsagt...
Hva gjør slike profiler her på sukker?

Og jeg som trodde det viktigste ved profilen var å fortelle hva man kan TILBY en potensiell partner.
Tipper endel menn dropper å kontakte denne dama...

Men seriøst; veldig rart hvordan noen damer tenker....:)

Skjult ID med pseudonym SARA on. 3 jan. 2007 18:55

Dette gjelder også menn, de broderer ut hvor lite fritid de har - viktig jobb, barn, akvititerer også. Skjønner ikke hvor "jeg" skal komme inn :o) Tidsklemmekjæreste - nei takk!

(mann 38 år fra Oslo) on. 3 jan. 2007 20:09 Privat melding

Det er da opplagt! De er på sukker siden de ikke har tid til å møte folk i den virkelige verden, de bruker jo all tiden på andre ting. Eneste de rekker er en tur innom sukker mens de spiser frokokst foran laptop'en på jobben - altså en kaffe og en sigarett.

Skjult ID on. 3 jan. 2007 20:57

Ta kontakt med meg da....har all verdens av fritid og en 8-16 jobb...hehe

Skjult ID med pseudonym Tintine to. 4 jan. 2007 11:47

Jeg ser at mange av de mannlige profilene som jeg får treff på, har et meget aktivt friluftsliv. Det virker som om noen tilbringer all sin tid på i telt på fjellet eller lignende. Men det er vel ikke meningen at en partner skal være med på alt dette? Som Michi sier, er mye av det vi nå fyller tiden med, slik fordi vi ikke har en partner. Jeg tenker meg at en som har stort behov for å trene, reise, ligge ute i telt osv. bør kunne fortsette med dette i et forhold, men da gjerne uten at partneren er med. Det er i hvert fall ikke ønskelig for meg å være to som driver med nøyaktig det samme hele tiden.

(kvinne 45 år fra Oslo) to. 4 jan. 2007 14:59 Privat melding

-En del skryter hemmnigsløst av tett fritid fordi de ikke vil fremstå som "desperate viggo"
-En del ønsker ikke 24/7 kjæreste, enten de ER busy eller ikke
-En del bommer
Kanskje ikke alt som skrives i en profil skal tas like bombastisk?
;)

(mann 44 år fra Oslo) fr. 5 jan. 2007 11:07 Privat melding

Når det gjelder de som har barn er det jo nærmest selvsagt at disse kommer før en evnt kjæreste. Det som er spørsmålet er hvorvidt man er alenemamma/alenepappa, deler 50% eller har dem annenhver helg.

Forøvrig tror jeg man skal ta det som står i profilene til folk med en klype salt. Selv om man har en travel hverdag så kan man få plass til en kjæreste - så lenge man kan bli enige om hvor mye tid man skal tilbringe sammen.