Alle innlegg Sukkerforum

Ungkarskvinnen

Vis siste innlegg
Skjult ID ti. 11 jan. 2011 10:48

Jeg lurer på om noen her på forumet har lest Prebens artikkel om ungkarskvinnen i magasinet hvor han blant annet skriver at :

"Treffer du en fyr i morgen som er interessert, går alt av seg selv. Og hvis en fyr er interessert, er flere fyrer interessert, for i motsetning til hva mange sier, om astrale tåkeskyer, stjernetegn og annet tullprat, så er vi enkle vesener. Og vi menn vil stort sett ha det samme. Derfor konkurrerer vi, og drar på jobb om morgenen i stedet for å sitte på sofaen og spille Playstation. Det samme gjelder for dere. Det som er oppgaven din, er å erverve de kjennetegnene som attraktive kvinner har, og tydeliggjøre de du allerede besitter."

"En flott personlighet på nivå 5, hjelper ikke om man diskvalifiserer på dansegulvet, nivå 1, for å si det litt platt. Her har vi ulike krav. Noen mennesker er realistiske, andre urealistiske. Førstnevnte får kjærester, sistnevnte får ikke det. Det man må skjønne er, at man får aldri presentert hele seg på en gang. Man må følge rekkefølgen, og sørge for at man er bra på alle tingene. Ja, noen er bedre på enkelte ting enn andre, det betyr ikke at man ikke skal strekke seg der også. Selv om man alltid kanskje vil utkonkurreres av den sexy blondina i baren på nivå 1, kan det godt være at hun diskvalifiserer på nivå fire, fordi hun er dum i hodet, og hvor du faktisk hadde kvalifisert."

"Hvis det ikke «er meg» å trene, som innebærer å trene minimum to til tre ganger i uken, minst en time hver gang, og man begynner å bikke tredve, ja så vil man finne ut at kjønnsmarkedet kan være et nokså kaldt og kynisk sted, nokså fort. Mitt råd er dette: Du er ingen person. Du er en situasjon. Endrer du situasjonen, endrer du personen. I ditt tilfelle, fra å være en singel person, til en partner. Kjernen i dette budskapet er selvsagt at for å få til endring, må du begynne å handle annerledes enn du har gjort frem til nå. Med andre ord, slutt å tro at det som «er meg», er deg. For du har blitt sånn."

Og hva dere syns om den?

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 11 jan. 2011 12:22

Selvutvikling, og det å endre både seg selv og sin egen livssituasjon for å øke sin egen attraktivitet fungerer. Det vet jeg av egen erfaring. Jeg har selv gått fra å være en totalt taper på sjekkemarkedet for bare 3-4 år siden, til helt ærlig å lykkes veldig bra i dag - selv om jeg enda ikke har funnet en jente som jeg synes er så fantastisk og unik at jeg ønsker å tilbringe framtiden med henne, og kun med henne. Men jeg er ikke lenger en av dem som alltid rusler hjem fra byen alene; deppa, bitter og med dårlig selvtillit og et elendig selvbilde. I dag opplever jeg som regel (nesten) alltid at jenter forsøker seg på meg når jeg er ute, "til tross for" at jeg verken er høy eller mørk, og jeg vet om i alle fall 4-5 flotte jenter fra omtrent midten av 20-årene og opp til om lag min egen alder på 33 som definitivt er interesserte og trolig godt kunne tenke seg et forhold. Det kan godt være flere. Da mener jeg selvsagt RL, altså jenter jeg kjenner, ikke her på Sukker. Og jeg trives med livet mitt og er egentlig veldig komfortabel med meg selv og min livssituasjon, i sterk motsetning til tidligere. Så all is good. Når jeg i dag er alene så er det fordi jeg har velger det selv, ikke fordi ingen vil ha meg. Det er en stor forskjell.

Og kan det fungere for en mann, så kan det helt sikkert også fungere for en kvinne.

Skjult ID med pseudonym Hambi ti. 11 jan. 2011 13:47

Gode poenger, særlig måten han får frem det falske ved å si "det er ikke meg å trene". Det er så utrolig trist å høre folk som lyver til seg selv på den måten, og hvor stor pris de betaler for å opprettholde dette falske selvbildet som ikke hjelper dem på noen måte.

Det jeg føler mangler her er hvor viktig det er å presentere deg selv i en kontekst der dine beste sider kommer frem, og der du treffer partnere som i større grad passer med deg.

At alle går etter det samme er langt fra riktig, og kanskje er svakheten med sosiologi at de ikke legger like lett merke til forskjellene som de legger merke til mønstrene.

1)Dra på en arena du fungerer best - er du f.eks en lav mann som har det i kjeften holder du deg unna dansegulvet på bråkesteder og møter dama et sted dere kan snakke mye.

2)Gå etter de du liker og som liker deg. Dette handler om kjemi og type. Det er mye viktigere enn artikkelen til Preben gir inntrykk av.

3)Slapp av og nyt livet - se etter det perfekte i en som er god nok, heller enn å lete etter den perfekte som ikke finnes.

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 11 jan. 2011 13:53

Synes Preben skrev veldig godt der jeg. Rett og slett

Skjult ID med pseudonym _oOo_ ti. 11 jan. 2011 15:20

Mer utklipp fra artikkelen:

"For det første så kan det jo være greit å sjekke hvilke signaler du sender ut. Kler og oppfører du deg på en måte som viser at du er søkende? I hvilken grad forholder du deg til andres blikk? Eller er du mer opptatt av hva du ser, og ikke hvordan du blir sett?"

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg kjenner at jeg nok må ta til meg svaret til Preben. Jeg er vel en av de som er mer opptatt av hva jeg ser enn hvordan jeg blir sett, og som kunne sagt at "det er ikke meg å flørte" (Selvom jeg elsker å flørte på min måte, dvs erte. Men jeg ser vel litt ned på Bigbrother-flørting)

Kan noen hjelpe meg med eksempler på hvordan man kler og oppfører seg på en måte som viser at man er søkende? Er det obligatorisk å kjøre bimbostil? (utringning, lebestift og stiletter - trute med munnen og vifte med øyevippene)
Jeg er ikke veldig komfortabel med dyp utringning, da jeg føler oppmerksomheten havner på feil sted. Bør jeg skjerpe meg, og ikke ta det så alvorlig?

Jeg har noen "lakktights" som jeg gjerne tar på meg når jeg vil ha det gøy. Er det akseptabelt å ha på på første date, eller sender det litt feile signaler? (Jeg har ingen lakkfetisj, synes bare de tightsene er kule)
Hva med dyp utringning på første date? Hvilke signaler sender man da?

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 11 jan. 2011 15:29

Kansje det er der vi har gjort feil _oOo_ ? ;)

Børst støvet av lakktightsene dine, få de på på første daten, så får du se om det gjør susen? :)

Skjult ID med pseudonym _oOo_ ti. 11 jan. 2011 15:47

Kanskje det ;) Men har vi gjort alt feil? Er flertalet av menn her mer tiltrukket til den veldig tilgjengelige stilen? Og når vet man om man har krysset fra veldig tilgjengelig\søkende til desperat?

Lakktightsene får nok bli med ja ;)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ti. 11 jan. 2011 15:54 Privat melding

Kløft, og en stram tights selger, men om det er nødvendig for å signalisere at du er åpen for en flørt, ja det er jeg ikke helt sikker på.
Jeg tror nok det går like fint med øyenkontakt og et lite smil også.......

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 11 jan. 2011 16:03

Tror det handler mer om innstillingen din enn hvordan du kler deg. Klart, det er neppe et triks å komme i onepiece eller fillete vadmelsskjorte og snekkerbukse, det er nok en fordel å vise at du har gjort en liten innsats, men den innsatsen behøver ikke bety verken dyp utringning eller et skjørt som heller burde vært brukt til magebelte så lenge du viser at du har gjort en liten innsats.

Helt generelt skulle jeg ønske vi nordmenn klarte å være litt mer fysiske. Hvor har man for eksempel hendene sine? For meg er det for eksempel et veldig godt tegn at jeg har anledning til å stryke henne litt på hendene, hvis jeg liker henne, uten at hun trekker dem til seg - mye bedre enn at hun har en dyp utringning, for i motsetning til utringningen viser det noe der og da, ikke noe som er forberedt uten å vite mer om daten enn det hun får vite på nettet. Og hvis hun tar initiativ til å stryke meg litt på hendene, da er jeg solgt! Bare som eksempel.

Skjult ID med pseudonym _oOo_ ti. 11 jan. 2011 16:08

Jeg er helt enig med deg qwerty, men har man først kommet til date har man jo sagt seg litt søkende og kan vise interesse. Tenker at det med å kle seg søkende kanskje gjelder mer i hverdagen, eller når man går på byn.?

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 11 jan. 2011 16:20

Har virkelig problemer med å se hvordan man kan kle seg åpent og søkende i hverdagen, kanskje med mindre man har en T-skjorte med Sukker-logoen på eller en pepperbøsse hengende rundt halsen. Alle har tross alt ulik stil, og den endrer man sjelden på bare fordi man går inn i et forhold, så dermed blir det vanskelig å si noe mer spesifikt om.

Og på byen tenker jeg mer at de med dype utringninger og korte skjørt er billige enn at de er ute etter å treffe noen for mer enn den kvelden. Ja, faktisk, jeg er blant dem som blir mer interessert i noen som går relativt anstendig kledd på byen - heller en hvit bluse enn enn et lite lommetørkle til å dekke overkroppen, for å si det sånn.

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 11 jan. 2011 16:34

Hehe, må le gjenkjennende av Qwertys siste resonnementer. det er ikke bare en gang jeg har følt meg overkledd på byen.

Lurer ofte på når små topper kom inn i motebildet sammen med bare en tynn strømpebukse og støvletter. Hva skjedde med underdelen?

Og hvorfor går man rundt med tubetopper, med verdens kjipeste bh (gjerne en utvasket rød, eller turkis) under som tyter opp alle veier? Dette i kombinasjon med alkohol er forferdelig lite sjarmerende....

:)

Skjult ID med pseudonym _oOo_ ti. 11 jan. 2011 16:41

Dammit, føler at om man skal ta til seg Prebens råd så er konklusjonen at man må ta på tubetopp og utvasket turkis bh for å sende de rette signaler. Klassy eller ikke, hvem er det som er singel ;)
Som han sier: Noen mennesker er realistiske, andre urealistiske. Førstnevnte får kjærester, sistnevnte får ikke det.

Skjult ID med pseudonym sid ti. 11 jan. 2011 17:24

Parafraserer den lett: Noen mennesker har lave standarder, andre høye. Førstnevnte får kjærester, sistnevnte får ikke det.

Skjult ID med pseudonym Persefone ti. 11 jan. 2011 19:14

_oOo_ : Hæ? Det var ikke det jeg tolket fra Prebens innlegg i det hele tatt. Du må ikke gå i slutty klær for å bli sett. Det er måten du presenterer deg på., om du er åpen for å møte anrde. Hvem vil snakke med en gutt eller jente som ikke har blikkkontakt, ikke sender et smil, eller ikke oppmuntrer til samtale? Selvfølgelig har klær noe å si, men å gi rette signaler, er vel i denne forstand klær som du blir fin i, og som som du også føler deg fin i. Hvor en utvaska turkis bh kommer inn i bildet, klarer iallefall ikke jeg og se :)

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 11 jan. 2011 19:18

sorry, det var bare mine utvaskede bher som blokkerte her. Har fjernet de nå, og _oOo_, jeg tror nok at de jentene er like single som oss. Det eneste som skiller er at de har dårlige venninner som ikke sier ifra når man har kledd seg smakløst! ;)

Skjult ID med pseudonym _oOo_ ti. 11 jan. 2011 19:35

persefone
Neida, det var heller ikke sånn jeg tolket det.
Det var ment som en spissformulert morsomhet, med et hint av sannhet;
nemlig at man kanskje ikke kan tviholde på sin gjennknappede bluse, uansett hvor fin den er. Om man vil bli sett kan det hjelpe på å vise seg litt frem, særlig om dagen heter fredag og alle rundt en er ikledd lommetørklær.

sooky
Er ikke så sikker på om de er single, men jeg gjetter de har kysset flere frosker enn meg.