Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym voksen ti. 11 jan. 2011 21:50

Synes det er kjempe vanskelig å klare balansen mellom å ikke være for ivrig..for ikke å skremme bort fyren..og det å vise man er seriøst interessert og ikke driver med andre..

Noen som føler at det er vanskelig...?

Hva liker gutter/menn dersom de er litt interessert i damen..skal hun virke likegyldig og litt kjølig så de tørr å stå på osv. eller blir de skremt dersom hun tilsynelatende ikke har sittet og ventet på telefon/sms fra han?

Føler jeg bommer hver gang jeg har en fyr jeg liker godt..klarer å skremme ham bort hver gang..enten jeg gjør sånn eller slik...håpløst..burde vel ha knekt koden snart..begynner jo å bli voksen her...

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 11 jan. 2011 21:57

Personlig liker jeg ikke katt-og-mus-leker, liker hun meg hører jeg gjerne fra henne, ofte, så lenge det ikke går over i ren stalking...

Skjult ID med pseudonym voksen ti. 11 jan. 2011 21:59

ok, du hører fra henne ofte...men svarer du hver gang..blir det ikke litt mye..hvordan vet hun at du er interessert dersom du ikke er like mye på banen som henne? Kan det ikke bli litt for intens..hvem styrer tempoet..liker du som mann å styre tempoet?

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 11 jan. 2011 22:01

Med fare for å framstå som at jeg kjenner deg bedre enn du gjør selv, qwerty:

Feil! Du mener vel: Så lenge DU liker HENNE hører du gjerne fra henne ofte.

Om du ikke er interessert, eller evt. nokså nøytral til henne gjør hun ofte vondt verre ved å gjenta hvor godt hun liker deg. Am I right?

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 11 jan. 2011 22:01

Slutt med spill, være @Voksen.

Hvis du har klart å overbevise deg selv om at noe har stoppet fordi du har vist for mye interesse for en mann, er det nok selvinnsikten du trenger å gjøre noe med.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 11 jan. 2011 22:03

Om jeg liker noen, så gidder jeg ikke å holde for mye tilbake. Livet er for kort og tiden går for fort til å tulle.
Klart jeg forteller ham at jeg liker ham! Og klart jeg tar kontakt med ham!
Men om det er lurt eller ikke? De fleste vil si nei, det er ikke lurt.
Men jeg er ingen stor gambler.
Jeg gjør som jeg føler.

Det er bare så sjelden jeg føler nok til å si noe til noen gutt! ÆSJ!

Skjult ID med pseudonym knekten ti. 11 jan. 2011 22:03

Ahh...den er litt vrien! :)

Kanskje ikke virke direkte likegyldig og kjølig, heller at du tilsynelatende ikke har ventet på å bli kontaktet, men samtidig at du blir glad for at han ringer eller sender en melding? :)

Uansett er det sikkert veldig individuelt hvordan sånt oppfattes - på samme måte som mye annet ;-)

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 11 jan. 2011 22:05

Binders:
Du kan nok ha et halvt poeng der, men bare et halvt. Om jeg har møtt ei og jeg synes hun er så der, men som likevel liker meg (as if...), så er nok sjansen større for at jeg vil gi henne en ny sjanse dersom hun faktisk er aktiv selv - men selvsagt inntil en viss grense, er jo en viss fare for å snakke seg bort også.

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 11 jan. 2011 22:07

Helt klart, qwerty. Jeg snakker ikke om å være tydelig. Jeg snakker om å være overivrig. TS vil vite om det bør komme repons i mellom hver henvendelse, og mitt svar er at JA det bør det. Ikke i form av pinlig nøyaktig regnskap, men noe som viser at men er i stand til tilpasse farten etter forholdene! :)

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 11 jan. 2011 22:08

Er mannen interessert så er han interessert, da kan du nesten mase så mye du vil uten å jage han vekk.

Folk som sier noe annet er ikke interessert i et forhold bare å ha noen å bruke tia på og når du "maser" for mye så gidder de ikke mer...

Skjult ID med pseudonym voksen ti. 11 jan. 2011 22:09

Så man skal være ærlig om hva man føler?...men det kan være for tidlig også...man kan skremme bort en fyr ved å åpne seg for tidlig...da føler han seg litt ufri og fanget tror jeg..for hvis han ikke er helt på samme hakket og føler at man har en forventning om at han er det..så trekker han seg heller tror jeg...

Men jeg kan jo ta feil..

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 11 jan. 2011 22:12

Binders:
Kan bare snakke for meg selv, men for min del vil det neppe komme en slik situasjon med mindre jeg faktisk har rotet bort mobilen eller sitter innelåst i et fangehull på Alcatraz eller noe - jeg svarer. Så jeg tror nok Taz er inne på noe her, altså.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 11 jan. 2011 22:15

Jeg hadde en gang en kollega som sa JEG ELSKER DEG andre kvelden med en fyr. DET er for tidlig!
Så kommer det jo an på hvilke ord man bruker, hvordan man formulerer seg og hvor kleint det gjøres? :-)

Eller får dere totalhetta uansett, gutter? Er dere livredde for at noen sier at de liker dere også fordi dere bare ser gifteringen lyse en mnd frem i tid og tenker gardinoppheng, fellesgarasje og fandens oldemor?

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 11 jan. 2011 22:18

Taz

Ikke enig. Jeg har fått en forelskelse kvalt til gangs av masing. Når stillingen er 14-1 på SMS har man misforstått noe. Når man står med roser på hver date og skal kysse deg for hver 10. meter dere går, uten initviav fra min kant så er forholdet dødsdømt! Synes det sier mye om mangel på kommunikative ferdigheter og innlevelsesevne.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 11 jan. 2011 22:20

Ler av binders! Jepp, det er bittelitt over the top for å si det sånn, karer!

Skjult ID med pseudonym -Taz- ti. 11 jan. 2011 22:23

Z, det er selvsagt noe man skal ha i bakhodet. Min forrige hun snakket om å flytte sammen etter 4 måneder, gifte seg og få unger etter 8 måneder. Det var ting jeg ville også, men på det tidspunktet var det altfor tidlig å begynne å snakke om at det omtrent skulle hende der og da. Kunne godt prate om det som fremtidsplaner. Jeg på min side brukte for langt tid og når jeg var klar for giftemål og unger så var det for seint. Er kanskje en mellomting her hvor damene bør bakke litt ned når det kommer til de store tingene, samt at gutta kan være litt mer åpne for det.

Dette er vel uansett å gå litt lenger enn det TS tok opp som var var litt SMS masing etter første daten.

PS: jeg er klar nå og må nesten passe meg for å gå for fort frem hvis jeg finner den rette ;-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 11 jan. 2011 22:26

Balansen?
Hmm...jeg sitter og sammenligner dette med jobbsøk i hodet mitt.
F.eks Drømmejobben dukker opp. Man skriver en søknad, leverer en CV...og WOAW - blir innkalt til intervju.
Hvor mange her sitter på det intervjuet og "spiller hard to get", likegyldig og tilsynelatende uinteressert?
Muligens en banal sammenligning, men likefullt...
Jeg ville ihvertfall gitt åpent og ærlig uttrykk for hvor interessert jeg er, hva som skal til og hvordan jeg ser for meg at jeg jobben passer for meg + jeg i jobben. (Billedlig skrevet, altså...;-))

Og jeg forstår ikke at det er feil å si at man liker noen. Sånn helt enkelt. :-)

*Nå forutsetter jeg seff at det ikke dukker opp en Drømmejobb hver dag, da. Jeg har vondt for å tro at DET er mulig.*

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 11 jan. 2011 22:30

Z:
Det kommer jo egentlig veldig an på. Er jeg blitt totalt fortapt i henne, kan hun nesten si hva hun vil når hun vil, men siden det er så lenge siden jeg har blitt fortapt i noen etter å ha møtt dem to ganger og siden jeg likevel lever med et ønske om å forelske meg i noen, så er det kanskje ikke det mest fornuftige å gå så fort frem med kjærlighetserklæringer og alt det der.

Binders:
Det kan jeg være enig i at kan være overkill, men, som jeg svarer Z, er jeg fortapt, eller i ferd med å bli fortapt, i henne, kan hun godt gjøre det akkurat så mye hun vil. Kanskje rent bortsett fra det at jeg har en litt høy terskel for public display of passion, da...

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 11 jan. 2011 22:49

Spiller man ikke, så er det feil, spiller man så er det feil.
Så jeg gir egentlig litt F og er bare meg.. Det for holde ;) I`m happy with it ;)

Skjult ID med pseudonym voksen ti. 11 jan. 2011 22:53

Faren er at begge sitter på hver sin kant og venter på at den andre skal ta kontakt...

I sånne tilfeller mener jeg at det er mannen som må stå på for å drive flørten fremover..må være noen spilleregler som begge to er inneforstått med..ellers går det jo helt i kluss eller hva?

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 11 jan. 2011 22:55

Voksen:
Er uenig med deg der, hvorfor er det mannen som må ta initiativ? Er det ikke bedre at den som er interessert tar initiativ, da? Når det er sagt, jeg tar, som mann, som regel initiativ om jeg er interessert, men jeg håper da at dama kan gjøre det samme.

Kvinne81:
Mulig det er forskjellig fra person til person, men jeg har i hvert fall gitt beskjed på profilen om at jeg ikke liker spill, så meg er det relativt trygt med... :-)

Skjult ID med pseudonym voksen ti. 11 jan. 2011 22:58

Jeg tar gjerne kontakt og gjorde det senest med min siste date....når jeg da har tatt kontakt flere dager på rad...så stopper jeg...for å se om han også tar kontakt...da går det fire dager...uten en lyd..så plutselig får jeg en sms : så stille du er..har du gått lei eller funnet deg en ny? Da begynne man vel å lure litt?

Skjult ID med pseudonym sooky ti. 11 jan. 2011 23:00

Hehe, da har du fort gjort han godt vant @voksen :)

Skjult ID med pseudonym mars ti. 11 jan. 2011 23:08

@voksen: lo litt når jeg leste ditt siste innlegg (22:58). Det er mye "rare" folk der ute som gjør og sier mye forskjellig.

Jeg liker ikke når jenter spiller kostbar. Jeg hater å "mase", at andre oppfatter meg som plagete osv. Så spiller hun kostbar så mister hun meg.

Men samtidig liker jeg å vise at jeg er interessert. Setter så klart pris på at en jente viser det tilbake. Daglig kontakt kunne nok fungert for meg, kanskje til og med flere ganger for dagen. Alt spør bare på kjemien og åpenheten mellom hverandre. Mens for andre ville daglig kontakt i starten blitt for mye. Noen ganger trenger man ekstra tid for å utvikle følelsene sine.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 11 jan. 2011 23:15

Jeg hadde seriøst fått hodepine av sånt taktikeri, jeg. Kan da ikke være nødvendig å holde på sånn?
*Det kler meg ikke. Definitivt ikke. I det hele tatt.*

Nettopp derfor søker jeg en direkte, ekte, ærlig og tydelig mann. Med M.
No games!
:-)

Skjult ID med pseudonym pgmp ti. 11 jan. 2011 23:16

@voksen 22:58
Det var nok en ganske sarkastisk melding du fikk der.

Hadde han vært interessert ville du fått svar på de fleste meldinger.

Skjult ID med pseudonym mixit ti. 11 jan. 2011 23:17

Jeg er meg selv jeg. Drittlei av spill. Jeg har skremt bort en hel haug med mannfolk fordi jeg er ærlig og sier alltid hva jeg mener og føler. Men hvis de blir skremt er de likevel ikke noe for meg. Det er min konklusjon. Jeg har lagt fra meg dette spillet for lenge siden.

Nå sist var det en som likte meg. Jeg likte han. Mange besøk. Men han ga inntrykk av å bare være ute etter en ting. Da jeg sa at dette gjorde meg usikker, ble han redd. Og sånn går datedagene ja :P

Skjult ID med pseudonym Myse ti. 11 jan. 2011 23:18

Jeg sliter også med å finne ut av det der. Når det går ei stund og man ikke hører fra den som har tatt kontakt, skal man da sende melding eller har de mistet interssen på veien og ikke tør/vil si det? Og jeg vil jo ikke oppfattes som ei masekråke, så sitter jeg her da, og ikke vet......

Skjult ID med pseudonym voksen ti. 11 jan. 2011 23:19

Fikk jo svar..og vi chattet på Facebook osv osv..men det var jo jeg som tok initiativet...men det skal sies..det ble slutt..han var nok ikke så interessert..synes det var rart å komme på banen med den setningen etter fire dager? Kunne vel heller bare ha skrevet at dessverre føler jeg ikke får å gå videre med dette...Men, men kan ikke bli klok på alle...

Skjult ID med pseudonym katte ti. 11 jan. 2011 23:34

Jeg liker heller ikke spill og gjetteleker, jeg vil foretrekke å være direkte.

Skjult ID med pseudonym arneand ti. 11 jan. 2011 23:39

@Tingeling) - tir 11 jan 23:15
Goglet litt og fant til slutt denne:
http://www.pvv.org/~ulflunde/pic/arneand9.gif ?

Skjult ID med pseudonym katte ti. 11 jan. 2011 23:43

Ah, et direkte spørsmål som statistisk sett burde gi utslag.
(Det støyer for mye til å samtales likevel)

Skjult ID med pseudonym Egentlig. ti. 11 jan. 2011 23:48

Man må nok bare gjøre det som føles riktig for en selv, for man kan ikke vite hva den andre føler eller tenker. Og dersom den andre da føler seg 'kvelt' fordi du er frempå, javel, da er vel ikke den andre så interessert som du selv er.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 12 jan. 2011 00:01

Takk, arneand. :o))
Herlig!
Og så tror jeg at jeg hadde blitt en s m u l e satt ut av en som brølte "Dimme!" i øret mitt, så det kunne kanskje slått totalt annerledes ut.
Men - fascinerende er det jo å se de rasjonelle og irrasjonelle vurderingene og konklusjonene som foregår i en manns hode. Er det slik det foregår, altså?
*lol*

Skjult ID med pseudonym Nushi on. 12 jan. 2011 00:09

Hvis man først har startet en mailsamtale, og jenta plutselig stopper, så tar jeg ikke det som at hun venter på at jeg skal ta kontakten igjen...
Jeg svarer alltid på mail, så jeg sitter jo fortsatt å venter at hun skal svare på forrige mailen...

Og med hvor mye man skal kontakte hverandre... det spørs jo helt. Jeg har tilgang til nett sånn ca 24/7, så jeg svarer så lenge jeg ikke sover :P
Vet ikke om det kan være litt dumt også?
Kan vel i noen tilfeller være greit å vente litt med å svare.
Vet vertfall at jeg liker å få svar med en gang.

Så hvis mans kal være litt trangsynt, så kan man jo si at hvis den man snakker med ikke orker å sende like mye mail som deg, eller ikke følger ditt tempo, så passer man kanskje ikke sammen...?

Skjult ID med pseudonym Binders on. 12 jan. 2011 01:03

Tingeling

Du sammenligner med jobbsøknad. Den er jeg med på. Og man bør ikke LATE som man ikke er interessert hvis man er det, men være klar og tydelig på at interessen er tilstede. Men så da: Skal man ringe arbeidsgiver hver dag og si at man tenker på den fantastiske jobbmuligheten hver dag og si at du gleder deg til intervuet? NEI. Gjør du det mister du nok den jobben.

Akkurat slik er det med dating også. Mange tror at det å holde igjen er det samme som å spille spill. Det er det ikke. Det er å porsjonere interesse for å vise at man er i stand til å gå i takt og spille ball. Svært viktige egenskaper, spør du meg....

Skjult ID med pseudonym arneand on. 12 jan. 2011 01:06

@Tingeling) - ons 12 jan 00:01
Det er nok litt i det der, men de færreste avslutter slik.
Faren for et besøk på legevakten holder vel litt igjen ;)

On topic:
Asynkron kommunikasjon vil periodevis gi opphold i meldingene.
Jeg forventer ikke at noen sitter og venter på å svare meg, like lite som jeg sitter og venter på å svare dem.

Arbeid og daglige gjøremål vil normalt sett komme før man setter seg ned og svarer.
Personlig vil jeg gjerne gi ett godt svar tilbake når jeg først svarer på en mail.
Dette gjelder hovedsakelig mail, men delvis også sms.

Ønsker du umiddelbar tilbakemelding ringer du, ellers kan man gå ut fra at du godtar å måtte vente på svar.
Ett par sms'er eller mailer før man får svar kan være akseptabelt, men flere og det blir til mas.
Tenk over hva som sendes, er det noe viktig, eller kan det vente?
Ta gjerne småprat på chat eller telefon når begge har tid.

Jeg vil vel si at ett svar innen 1 eller 2 dager på mail, og svar innen rimelig tid, (maks 1 dag) på sms vil være balansert for min del.

Får man ikke svar etter ett par mail eller sms over ett par dager derimot, vil det ofte være en grunn til at det blir stille.

Lurer jeg på hva som forventes spør jeg vel ganske enkelt.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 12 jan. 2011 01:23

Gode poeng fra Binders og Arneand.
Og det handler jo som med så mange andre ting i livet om å lytte...følge med. Èn ting er jo hva man selv ønsker, men en annen er å faktisk få med seg hva den andre sier/kommuniserer - og hva som vil være naturlig hastighet på respons fra den andre. (Kan også være greit å avklare tidlig, da)
Selv har jeg fått utålmodige meldinger 15 minutter etter jeg har lest melding her inne, med etterlysning av svar. Turnoff? Yes!
Jeg er også slik som @arneand beskriver - en person som skriver når jeg har tid/energi/fokus, og jeg liker ikke å skrive "bare for å skrive noe"...:-) Har jeg ikke fokus, vil det skinne igjennom på meldinger uansett. Og dersom jeg vil bruke tid på å skrive et skikkelig svar, setter jeg av den tiden...ofte senere.

En mann som er veldig "på" meg, vil oppleve at jeg legger på røret. Ganske enkelt fordi jeg føler at prioriteringene våre er så forskjellige, fokuset er forskjellig - og antagelig behovene også. Dersom jeg ender opp i en situasjon der jeg føler at jeg MÅ svare...velger jeg heller å trekke meg ut. Da er ikke matchen der uansett, og jeg takker for meg. :-)

*Dessuten er jeg elendig på sms, noe mine venner vet...og har stor overbærenhet for. Huff...*

(Og dette var visst ikke den store salgstalen, ser jeg. ;-))

Skjult ID med pseudonym Snøheksa on. 12 jan. 2011 11:24

vær deg selv, er ikke det godt nok så er ikke han noe for deg uansett. Du kan jo si hva du føler og så trekke deg litt tilbake, gi han tid å tenke over om han også vil ha deg. Hører du ikke mer etter det, nei da er han rett og slett ikke interessert nok. Lykke til