Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan er han hvis han er interessert?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sjarmtroll on. 12 jan. 2011 14:03

Jeg vil først beskrive meg selv som en pen dame og får ofte beundrere, samtidig har jeg sosial intelligens. Naturligvis vil jeg ha mange menn etter meg, enten om de er ute etter sex eller kjæreste forhold. Men det jeg sliter med er å skille mellom de som vil noe mer eller bare vil ha sex. Fordi gutter pøser på med komplimenter og konkurrerer hardt uansett.

Jeg lurer på hvordan man finner om en mann er interessert etter et møte? Hvor lenge bør man vente med sex'en ? Hvordan skal man vite om en han bare er ute etter sex eller noe mer? Hva med sms og kontakt? Hva slags tegn gir han om han er interessert i noe som varer litt lengre?

Hva med en person som bare vil ha sex? for disse kunne også være tålmodige med meg og bare ha meg på "listen" til det skjer noe? Ikke greit å være ei attraktiv jente da man har disse problemene å skille mellom dette.

Kan dere dele deres erfaringer??

Skjult ID med pseudonym Sjarmtroll on. 12 jan. 2011 14:12

Foressten, en ting til jeg ville tilføye. Jeg har en oppfatning av at mange menn flørter med flere damer samtidig. Dette gjør det enda mer komplisert, nettopp fordi man ikke vet hva mennene egentlig vil. Sukk, dilemma.

Skjult ID med pseudonym kvinne81 on. 12 jan. 2011 14:12

Aner ikke hvor attraktiv jeg er på markedet generelt, men har nå en viss "drag" blandt folk selv om jeg er frodig frøken. Men skal det sies så bryr jeg meg ikke om hvor deilig jeg er eller ikke i uinterressante menn sine øyne da. Men sliter med eksakt samme greia @Sjarmtroll.
Gutter/menn har ikke etter hva jeg vet så ofte for å si " deg vil jeg bli kjent med og" tidlig i datingprosessen... Self avslører dem sjelden om det er kun hanky panky. Men er det noe mer så skal spillet spilles uansett... Slitsomt..

Skjult ID med pseudonym Sjarmtroll on. 12 jan. 2011 14:21

@kvinne81

Det er vanskelig dette her ja, det kan fort føre til et spill dersom vi gjør det samme. Date flere menn og ta dem useriøse inntil vi finner ut at noen av dem kan vise oss noe mer enn som så... Uff jeg liker det ikke!

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 12 jan. 2011 14:27 Privat melding

Jeg anbefaler alle sjarmtroll til å holde føttene samlet, og tunga i rett munn,
For da får man en pekepinn på hvem som bare er ute etter lek og moro.

Dog er det ingen garanti for at du har skutt gullfuglen på tross av at mannen er ekstremt tålmodig, for det kan jo hende at han har annet leketøy som han bruker i tillegg til deg, og får sine behov dekket der.

Men jeg tror nok at en player før eller siden vil avsløre seg selv.....

Et test for å avsløre seriøsiteten kan for eksempel være at du spør han om han vil bli med på en søndagsmiddag hos dine foreldre.
Du behøver ikke å utføre det, men bare foreslå det for å teste litt :-)

Men ulempen med å holde en mann på pinebenken for lenge er at han kan miste interessen, og å be han på familiemiddag kan virke desperat, og rushy, men det kan være verdt risikoen.....

Lykke til :-

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 12 jan. 2011 14:29 Privat melding

Ikke sant. For om man faktisk oppfører seg om mange av de typiske single bygutta og dater flere, så blir dem fornærma og tror du ligger rundt og dropper deg. Mens vi jenter kanskje er mer tolerante for den slags..
Jeg er det sånn i startfasen. Er jo ikke sjalu så mulig derfor.

Nei. Skal ikke være lett. Tror eneste medisinen er å nyte egentid, venner og at man har helse og overskudd. Og dyrke dette. Så får den fyren som man har en greie på gang med bestemme seg om han vil sette inn kanoner for å få deg eller hagleskudd....

Skjult ID med pseudonym Sjarmtroll on. 12 jan. 2011 15:05

@buddha
Takk for tipset... middag greiene er kanskje litt for tidlig å nevne ja. Haha.. for nå snakker jeg om i utviklingsfasen hvor man prøver å bli kjent med hverandre. Fort virke litt desp om man nevner familie middag ja :p Men huddha, når han nevner som ting som at han vil kose osv. Er kos det samme som sex?

@kvinne81: haha klassisk dillemma! Egentlig så vil ikke denne tråden føre til noe svar egentlig... menn forblir diffuse.

Skjult ID med pseudonym _oOo_ on. 12 jan. 2011 15:19

Er det ikke en sjanse man bare må ta?
Kan kanskje være en idé å presisere hva man selv er ute etter, og appellere til samvittighet.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 12 jan. 2011 15:19 Privat melding

Det er jo nettopp på grunn av at det er tidlig i fasen som er qluet her, du må gjøre deg nytte av overraskelsesmomentet, for det er når han får noe uventet at han beveger seg ut på tynn is, og det er da han kan trå feil.....

Når en mann vil kose seg, så ER sex ett av elementene, og muligens for mange også hovedelementet, men du skal ikke utelukke at han har både koselige hjemmekvelder og en kveld rundt bålet i tankene også.
Men uansett, så ender gjerne denne typen kosekvelder også opp med sex, så da er vi tilbake igjen til hovedelementet :-)

Men hvis du får noe så konkret som at han er ute etter kos, så hadde jeg ville spurt han direkte ut om hva han mener med det...... Få han til å nevne noen eksempler, og spør underveis, så får du kanskje dannet deg et bilde av hvor han vil hen.

Men vær obs på en ting, og det er at vi menn fort kan bli betatt av en dame, men jeg tror nok at størsteparten av oss ikke slipper løs hele følelsesregisteret før vi har hatt sex med en dame.
Og det er en liten fare for at vi kan gå lei i venteperioden, så det gjelder å følge nøye med for å se an utviklingen.
Dog så finnes det unntak her også.......

Skjult ID med pseudonym _oOo_ on. 12 jan. 2011 15:21

...og selvfølgelig spørre hva han er ute etter, eller hva han kunne tenke seg å finne på til sommeren om han har kjæreste....gode løgnere er sjeldne er nå min erfaring.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) on. 12 jan. 2011 15:22 Privat melding

Playere eier ikke samvittighet på det punktet der @ oOo...... I såfall så er de fersk i gamet :-)

Skjult ID med pseudonym Pinky on. 12 jan. 2011 15:26

Min erfaring er at han ikke har fokus på sex når han er interessert. Han tar gjerne kontakt daglig, og er oppmerksom....interessert i hva jeg gjør og hva jeg tenker om ting. Han kan gi vage hint om nærhet, men aldri direkte forslag, og aldri dirty.

Dette er da min erfaring fra starten av datinga med et par som har vært oppriktig interesserte....

(har også vært ute med en hel gjeng hvor kompisene har mobbet han for at han snakket om meg hele tiden...) :)

Skjult ID on. 12 jan. 2011 15:26

1) Ser han på deg ?
2) Stiller han masse spørsmål om deg og ditt ?
3) Lurer han på dagen din ?
4) Flørter han med deg ?
5) Lurer han på hva du liker - også sex ?
6) Har han avlyst en avtale bare for å møte deg ? ( DEN SIER OFTE MYE)
7) Tar han på deg ?

Sex kommer når det er naturlig - antall dager,timer etc det for hver enkelt bestemme.

Lurer på hvordan jeg viser det ...hmmm tenke tenke.

Skjult ID med pseudonym _oOo_ on. 12 jan. 2011 15:31

Jeg er litt skeptisk til uttrykket player. Det får det til å høres ut som det ikke er helt vanlige menn det er snakk om. Som om de har et helt annet følelsesregister, og ikke har verken samvittighet eller selv leiter etter kjærlighet.

Finnes mange som er player fra tid til annen, men helstøpte playere som ikke fungerer som vanlige mennesker tror jeg er sjelden vare. Har nære venner som nok må defineres som playere fra tid til annen. Noen ganger av kåtskap, noen ganger fordi de ikke er så gode på å holde på det gode man har med andre. Gode på bunn er de alle.

Skjult ID med pseudonym Snøheksa on. 12 jan. 2011 16:02

vanskelig spørsmål TS, er ikke så enkelt å vite. Men selvom man har sex første kvelden betyr det ikke at han ikke er interessert i noe mer enn sex. Han jeg var gift med i 20 år hadde jeg sex med første kvelden. Men så var det på det glade 80 tallet :))

I dag venter jeg med sex til jeg har blitt godt kjent med en mann rett og slett fordi jeg ikke orker å involvere meg seksuelt med en mann før jeg har troen på at der er gjensidige følelser. mye bra å få kjøpt i plast ;-)

(mann 50 år fra Akershus) on. 12 jan. 2011 16:05 Privat melding

LALALA.....har sikkert vært en av sorten som diskuteres................Problemet er at man ifra første øyeblikk vil vite INTENSJONEN til vedkommende....gjerne med en skriftlig garanti,... sånt finnes ikke.Å møte noen ny er en prosess... hvor du ikke aner hva utgangen blir....HUE og R..va eller til himmelen... og alt midt i mellom, om sexen kommer etter to timer, to måneder, etc... spiller ingen rolle ...underveis kan det hele gå til h...vete av en dullion grunner. Hvis sex er lakmustesten som skiller en som går eller blir.....gjør dere ferdig med det asap hvis det kjennes rett.....(Er fyren veldig dårlig der,... så tviler jeg på om du vil fortsette selv.)
Bottomline.... det er umulig å vite,..... det er ikke sikkert fyren vet selv engang. ... vet kvinner det da?... neppe..

Skjult ID med pseudonym Sjarmtroll on. 12 jan. 2011 16:14

@_oOo_ Jeg ville ha karakterisert en player for en løgner som ikke er ærlig. Man trenger ikke å være en player om man er ute etter sex, men da skal man være ærlig om det og ikke leker med andres følelser. Så jeg er helt enig med deg.

@buddha, det var smart. Men jeg har samtidig gitt klare signaler om at jeg ikke er ute etter uforpliktende forhold, så da burde han i så fall ikke prøve seg sånn sett. Ser ut som jeg må spille dette bra om ting skal fungere. Må ikke være for easy og må ikke være altfor hard to get heller. Er det dette spillet folk snakker om? ting hadde vært mindre komplisert om man var ærlige med hverandre.

@skjult id:
ville han ikke ha vært ganske desperat om han viste meg alle disse sidene samtidig? Flere menn vil ikke vise for å være altfor desperat heller.. Men ja noe av det du har skrevet på listen har jeg allerede fått bekreftet. Men alikevel føler jeg for at det er vanskelig å avsløre om han er interessert i kroppen min eller sjelen min.

@pinky takk for tipset.

Skjult ID med pseudonym fint on. 12 jan. 2011 16:15

Enig med INNSTEP

Man vet ikke hvilke følelser man utvikler for personen før man har møttes litt og fått sjansen til å kjenne etter...det gjelder jo begge kjønn det da...

En mann kan ha hatt hederlige intensjoner...så har man sex et par tre ganger..så daler det..hvorfor vet han kanskje ikke selv en gang..det bare føltes ikke rett lenger...er vel ikke player av den grunn?

Skjult ID med pseudonym Sjarmtroll on. 12 jan. 2011 16:24

@innstep
Jeg forstår hva du mener, hoved poenget ditt er at man ikke vet hva som skjer når det har gått litt tid. Men det med sex'en tror jeg har noe med oppfattelse av situasjonen å gjøre. Men hvis man har sex for tidlig så blir man oppfattet som useriøs, og da blir spenningen borte. Samtidig betyr dette mye i et forhold, ja jeg har tidligere dumpet en fyr også pga at dette ikke fungerte. Forskjellen mellom menn og kvinner er at kvinner får seg lettere noe om de vil, når kvinner har sex med en mann i over en lengre periode så er det store sannsynligheter for at hun vil noe mer enn bare sex. Derfor kommer dette spm, hvordan finne ut om hva en mann egentlig vil. Fordi det er lettere å avsløre hva kvinner vil.

@snøheksa
det er sjeldent at dette fungerer nå tildags tror jeg.

(mann 50 år fra Akershus) on. 12 jan. 2011 18:42 Privat melding

@Sjarmtroll

I`see I`see.... Skjønner problemet. .... har jo kikket på en del profiler her inne, og av alle kriterier som søkes er jo ærlighet sikkert på topp tre.... DET innebærer også at man er ærlig med ting som ikke nødvendigvis er positive; ..."sorry dette funker ikke..." .. Noen kan jo sikkert gi en ti siders avhandling om hvorfor på spørmålet hvorfor etterpå ...(faller kanskje inn under kategorien "Grusomt Ærlig, og Jævlig Taktløs").... andre kan stort sett ikke si annet enn at det er feil magefølelse....... så sitter vel vedkommende igjen som et stort "?".... Så i allt dette så er det kanskje litt for lett å ty til forklaringen.... ahh... "han var bare ute etter en ting..." Å finne svar eller fellesnevnere på det du spurte om er og blir så å si umulig. .... OG hvis det er noen trøst...... å tolke kvinner..... D....erfor oss av og til klin umulig..... ))))

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 12 jan. 2011 18:46

.......... "....." (?).....

Hvilken kvinne med sunn seksualinteresse har ikke droppet en fyr pga det ikke funket seksuelt. Selv om alt annet stemte...

Men det har nok sikkert gått andre veien like mye og..

Skjult ID med pseudonym voksen on. 12 jan. 2011 19:45

Er det sant at menn ikke prater griseprat med deg dersom de har seriøse hensikter...aldri?...kommer rett og slett aldri inn på det? Er det en grei pekepinn? Synes menn at damen er simpel dersom hun etter mye mas har blitt med på en slik type dialog...kanskje bare for å være grei og ikke cheap...kan jammen bli misforstått....???

Skjult ID med pseudonym Sjarmtroll on. 12 jan. 2011 20:07

@ voksen... det er ikke lett å si.. men jeg blir så skeptisk når de nevner kos eller kosesyk. Huff... det er ikke bra å rakke ned alle, mulig bland disse er det noen som er seriøse og.

Skjult ID med pseudonym 2011 on. 12 jan. 2011 21:04

Hvis jeg er genuint interessert i ei dame så er jeg også interessert i å ta på henne, flørte, snakke litt frekt etc.

Er jo synd hvis dette stempler meg som "player", men jeg har jo ønsker om intimitet jeg også (som jeg antar alle har).

Skjult ID med pseudonym voksen on. 12 jan. 2011 21:08

@2011
Fint du skrev det...trodde nesten jeg hadde spilt meg selv ut med å være med på litt frekt snakk jeg nå...:-))

Skjult ID med pseudonym voksen on. 12 jan. 2011 21:42

@OBS
Jeg synes ikke det har noe med å være selvopptatt å gjøre..mer at man er usikker på hvor man står og søker med lys og lykte etter tegn på hva motparten er ute på...ikke selvopptatt det nei..

Skjult ID med pseudonym Sjarmtroll on. 12 jan. 2011 22:32

@takk voksen :) Du forstår meg ja.

OBS@ Handler ikke å være selvopptatt. Og å fokusere på ham gir meg fortsatt ikke noe svar på om han bare vil ha sex eller noe mer. Eller om han faktisk har meg på en liste sammen med flere også.

Skjult ID med pseudonym voksen on. 12 jan. 2011 22:36

Men tror det lønner seg å tenke minst mulig på at det er andre på listen hans....det kan du ikke gjøre noe med ...glem det og strål alt du kan og vis at du har selvtillitt og er ham verdig...dersom du synes det da.-)) Hvis du tviler på deg selv vil han merke det og det er ikke så attraktivt for ham...

Skjult ID med pseudonym Dum og D to. 13 jan. 2011 01:13

Jeg er en pen mann som har så mange beundrere og får så mange komplimanger at jeg skjønner ikke problemet. Jeg vil ha mange damer etter meg, men skjønner ikke at damene muligens kan finne på å date flere enn meg. For jeg er så spesiell. Og deilig! Og dum!?

Skjult ID med pseudonym date to. 13 jan. 2011 01:45

@Dum og D, tviler ikke på at du virkelig er dum. :)

@handervetu; godt det finnes rett på sak folk som deg, :) støtter deg!

(mann 37 år fra Rogaland) to. 13 jan. 2011 04:28 Privat melding

Etter å ha lest denne tråden her så ser jeg det at det er jaggu ikke lett å vinne ei jentes hjerte på nett altså......

Synes det er trist at så mange er blitt så utrolig forsiktige, men forstår det jo veldig godt at man må være forsiktig i våre dager...

Nei, jeg er glad for at jeg er ærlig jeg, og tør å virke både svak og følsom.

Satt å sa til søstera mi igår: at om bare folk hadde vist hvor koselig kar jeg faktisk var så hadde det jo ikke vært noe problem, hehehe....

Da lo vi godt og hun bare sa: Ja ja, så lett er det dessverre ikke, men ja, det hadde jo vært kjekt, hehe..

Det jeg vil få satt litt fokus på er at vi må bare VÅGE Å TRO at det som skrives er sant, og ærlig, hvis ikke så vil vi jo aldri få kontakt med noen, da vil vår egen skepsis og frykt (kall det varsomhet) bare være til hinder.

Man finner ut mye av å ta en telefon samtale med en fyr, eller ei jente, og enda mer av å se dem inn i øynene og samtidig høre tonen i ordene dems.

Lykke til TS, du finner nok hjertevennen din en gang skal du se, men sier som det ble sagt langt der oppe, hold beina samlet og tungen rett i munnen, hehehe, så order det seg alltid for snille piker :) (og for snille gutter også, heldigvis)

Skjult ID med pseudonym voksen to. 13 jan. 2011 07:24

Vanskelig å vite hvor lenge man kan knipe igjen beina og fortsatt håpe på at han vil vente og vil holde interessen der...er jo viktig å komme litt videre i forholdet....? Kan jo tro man bare holder ham på gress også...fordi man kanskje har andre på gang ...? Klart mannen stiller seg spørsmål om hvorfor man holder igjen? Eller?

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 13 jan. 2011 09:17 Privat melding

@ Den glade 80

Jeg skrev at man skal holde tunga i rett munn jeg da :-)

@ Voksen

Man bør være klar og tydelig på hvorfor man holder igjen, da blir det ikke stillt spørsmålstegn ved det.

Når jeg tenker tilbake på mine egne erfaringer, og prøver å analysere hva som gikk galt, og hva det var som avgjorde at det ikke ble noe mere seriøst, så har jeg konkludert med at i opptil flere av tilfellene, så har man hoppet for fort til steg to.
For all del, jeg tar gjerne selvkritikk på at jeg selv har vært pådriver for å gå til steg to tidlig i fasen, men i mange tilfeller så hadde det kanskje vært smart å blitt bedre kjent først, og man skulle brukt mer tid på å få solgt inn flere kvaliteter av seg selv.

Jeg tror nok at alle menn i utgangspunktet setter pris på, og respekterer en dame som vil holde tilbake inntil hun er trygg på om han er den rette, men det funker dårlig hvis hun ikke er tydelig på at det er hennes agenda.
Og jeg tror nok at vi menn har bare godt av å bli holdt igjen litt, så vi får med oss flere nyanser, og oppdager flere kvaliteter på veien opp, for risikoen med å gå for tidlig til sengs ligger ofte på at man i etterkant kun blir vurdert utifra utseende og sengeprestasjonene.

Ta det for det det er verdt, dette kommer fra en mann :-))

Skjult ID med pseudonym voksen to. 13 jan. 2011 09:36

...? ikke kysse en gang? Holde tunga i rett munn? Blir det noe romantikk da? Er det ikke fare for å havne i vennefella??? Dette er sååååå vanskelig!!!

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 13 jan. 2011 10:19 Privat melding

Klart man skal kysse @ voksen, Det med tunga i rett munn var jo bare et forsøk på humor :-)

Det er IKKE vanskelig i det hele tatt, man må bare sørge for å selge inn mer enn sitt yndige blikk, og akrobatiske ferdigheter.

Jeg vil hvertfall ha noe mer enn en dame som ser bra ut, og som knuller vettet av meg, jeg har behov for myyyye mer enn det.
Jeg og mange med meg setter pris på en dame som kan utfylle oss og som har mye å by på (jeg går ikke inn på mine preferanser nå).
Men hvis man åpner godteposen FØR man har fått bydd frem sine gode kvaliteter, og man på grunn av nervøsitet eller andre grunner ikke klarer å overbevise i sengehalmen, så ligger man i faresonen for å bli valgt bort på et veldig tynt grunnlag.

Hvis man har solgt inn gode kvaliteter i forkant av sexen (og da trenger man gjerne litt tid), så kan man til og med overse noen småting som ikke funker i bingen , for da har man blitt betatt av mennesket bak, og ikke musa eller de nydelige øynene :-))

Capice?

Skjult ID med pseudonym Sosiognom to. 13 jan. 2011 10:59

@ voksen:
Kysse, klining og sex er helt forskjellige ting, selv om det har sammenhenger.. ;p

Per dags dato ville ikke jeg gått inn i noe "seriøst" forhold med noen jeg kunne fått på kvelden. Grunnen til dette er litt med tillitsforholdet å gjøre. Om du fikk henne så lett, hvem andre fikk/får henne så lett? (Eller ham, alt etter som.)

@ TS:
Alle sier "vær ærlig." Så jeg ser ikke problemet her. Alt man trenger å gjøre er å sette seg ned og være sosial. Vær åpen, men ikke for åpen, og fortell hva man drømmer om/leter etter. Denne lille åpne samtalen, utført med felles interesse litt uti dateprosessen, gjør underverker hos dem som ser etter noe mer enn kjøtt. Dessuten blir kosen bedre og når man har kommet så tett innpå hverandre mentalt først. Tviler på det finnes noe script på den samtalen, men har man temaet hva man egentlig er ute etter i fokus, leder personlighetene vei videre og rundt.

Og en liten bonus. Om du er seriøs, kan du lett lese mellom linjene etter en liten stund, for dem som egentlig ikke bryr seg har en tendens til å glemme små ting og detaljer. Dette har du nok lagt merke til før kan jeg tenke meg. Mange vanskeligjør disse signalene, men når alt kommer til alt så er ikke personen så veldig opptatt av deg, ergo ikke interessert i par utvikling.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) to. 13 jan. 2011 11:10 Privat melding

Sosiognomen sier det veldig bra :-)