Alle innlegg Sukkerforum

Seriøst undrende....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Glad fyr.. to. 13 jan. 2011 04:06

Er det mulig for seriøse folk å få god kontakt med noen her inne?

Eller er hele siden bare full av folk som bare er ute etter kortvarig nytelse? (Både kvinner og menn altså)

Jeg leter etter den elskede, som kan være min elskede for resten av livet, og jeg kan være hennes kjæreste skatt...

Finnes det andre her inne som også leter så seriøst?

Skjult ID med pseudonym jhjh to. 13 jan. 2011 04:15

Har hørt at det er mulig, men du bør være usedvanlig kjekk (eller ha vært veldig heldig med profilbildet ditt), helst trene opptil flere ganger pr dag, dra på en fjelltopp ihvertfall en gang i løpet av helga og for guds skyld ikke ha noen barn fra tidligere.. Da har du kanskje en viss mulighet til å få kontakt med noen.

(mann 34 år fra Hordaland) to. 13 jan. 2011 05:21 Privat melding

Jeg leter seriøst. Men ikke her inne. En sjelden gang i blandt logger jeg meg inn å fordriver litt tid med å kikke på profiler og kanskje chatte litt om interessen er der. That's it. Møter jeg tilfeldigvis en her som kan "ta det like kuli" som meg, er det bare bra, men ikke noe jeg forventer.

Tingen med sukker er vel det at de fleste lager en profil med den ambisjonen å "finne" noe(n), men etterhvert som det blir lettere å ta kontakt med det motsatte kjønn, faller de vel og lettere av den stien de så trutt spaserte inntil de kom til www's skumle kryss.

Min største bekymring her inne er ikke om jeg vil møte noen eller ikke. Om kjemi og alt det der stemmer både skriftlig og in real person, er det egeninnsats og -vilje som avgjør om man kommer noen vei eller ikke med personen man har møtt. (Selvfølgelig fra begge sider). Det som bekymrer meg er tanken på at kvinnen/mannen ikke greier å legge fra seg sukker etter et visst antall møter og gjensidige følelser. Det er litt for lett å møte "spennende mennesker" her...

Så for å komme tilbake til spørsmålet:
Slik jeg ser det er dette lotto. Det finnes seriøse damer her, men alt kommer an på rett tid og rett melding. (oppfølgning.)

Jeg har den tro at det er like "lett" å finne "the one" i køen på rema 1000 som det er å finne henne/ham her på sukker, og derfor vil jeg si; ikke ta sukker så veldig seriøst. Ha profilen åpen som en mulighet, og ikke som "alle kortene". Seriøse kan vi være ute i virkeligheten =)

Skjult ID med pseudonym Tjohei to. 13 jan. 2011 06:15

Jeg leter også seriøst! Men får som regel slibrige tilbud for jeg er så "pen".. Mister litt troen på menn her inne da ja ;)

Skjult ID med pseudonym jaha to. 13 jan. 2011 06:47

@ Tjohei
Sjæl ass, får bare slibrige tilbud og jeg er mann! :D

@ TS

Jeg har søkt etter noe seriøst og har vært av og på her i snart 2 år men de jeg finner/fant var ikke helt stabile..
Også legger man jo merke til at MANGE av jentene her har vært her i sikkert over 2 år som aldri svarer på mailer, som sikkert leter etter noe seriøst ^^.
Fra nå av skal jeg bare søke etter en å forbrenne kalorier med!

Skjult ID med pseudonym Elmer to. 13 jan. 2011 07:59

Selvfølgelig er det mulig, jeg har massevis av venner som har funnet kjæreste her inne, og exen min fant jeg her.

Men du må være litt tålmodig. Som regel starter det litt uforpliktende og hvis ting funker bra blir det mer seriøst. Men de fleste her inne er ute etter noe seriøst - og kanskje litt nytelse på veien dit!:)

Skjult ID med pseudonym katte to. 13 jan. 2011 08:20

@jaha
Kan du nevne eksempler på hva du mener er ikke helt stabilt?

(mann 34 år fra Hordaland) to. 13 jan. 2011 08:49 Privat melding

@katte:
For å redde tråden refererer jeg til denne aktive tråden som nok dekker mye av det Jaha tenkte på.
Det er nok ikke bare kvinner som lider av mentale lidelser, eller er "helt stabil". Og dette er resultater av samfunnet vi bygger. Enkelt og greit.

http://sukker.no/dating-forum/417031-2+av+3+kvinner+har+en+eller+annen+form+for+mental+lidelse+if%F8lge+ny+forskning.html

Men visst du TS er på seriøs søken etter en å dele livet med, så er det jo mange muligheter for sortering i den relasjonsprofilen, + jeg søker. Greit nok, den sorterer sikkert bort en del andre "seriøse" som ikke har vært så spesifiserte, men den sorterer og bort en god slump "useriøse". Har du benyttet deg fullt ut av mulighetene som kan ligge der?

Bare en tanke.

Skjult ID med pseudonym Z to. 13 jan. 2011 09:04

I den grad jeg leter, så er jeg utelukkende seriøs og håper at jeg og min neste kjæreste blir gamle sammen! :-)

Skjult ID med pseudonym pgmp to. 13 jan. 2011 10:25

Det er helt klart mulig å finne de seriøse, men man må lete litt, og som 08nord skriver: bruk søkemulighetene, og bruk de mulighetene som ligger i relasjonsprofilen til å ai hvilke egenskaper du synes det er viktig at en date skal matche deg på.

Det hører også med at hvis man treffer en som potensielt kan være den rette, starter på noe som kan ligne begynnelsen på et forhold, men etter noen uker finner ut at det ikke var den rette likevel, så blir man fort betegnet som useriøs og bare på jakt etter en ting, Begrepsbruken ser ut til å ha sklidd veldig ut, og folk ser ut til å trekke frem nettopp disse uttrykkene når de ikke får nøyaktig som de vil.

Skjult ID med pseudonym Driver to. 13 jan. 2011 12:16

Jeg er så glad for at jeg ikke er pen.

Skjult ID med pseudonym Binders to. 13 jan. 2011 12:26

Duchampion

Det som er seriøst med forhold, er at da har du noen du kan ringe når moren din plutselig dør, som orker å se deg oppløst i tårer og som med den største selvfølge hjelper deg å bære ned kasser fra loftet og sorterer og bestiller container osv. osv.

Selv om sex er seriøst nok og viktig nok i seg selv, er du like forbannet alene de gangene du virkelig kunne trenge å være to.

Så det å være på jakt etter uforpliktende sex er i min bok ikke spesielt seriøst når vi er på en datingside for single. Dessuten er det lattterlig fantsiløst ;-)

Skjult ID med pseudonym Seriøs to. 13 jan. 2011 12:26

Ja jeg undres hver gang noen sier at de ikke er seriøse her inne. Det er ikke forskjell på en her inne og en i køen på Rema. Det kan godt være samme person. Det er vel så enkelt at noen ganger blir det bare en prat, andre ganger prat og sex, og en sjelden gang et forhold som varer. Men alt er da seriøst?!
Jeg tror forresten at det er viktig å ikke ha samme bilde i lang tid. Mye freshere hvis man bytter av og til. En venninne fant mitt beste bilde og det hjalp. Jeg kunne ikke se det selv. Så det er min anbefaling.

Skjult ID med pseudonym Driver to. 13 jan. 2011 12:31

Lite sex i køen på Rema. Mohahahaha.

Skjult ID med pseudonym Useriøs to. 13 jan. 2011 12:32

Noen leter etter skatten sin, og andre foretrekker skattefritt. :o)))))

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 13 jan. 2011 12:44

En kompis av meg fikk seg nylig kjæreste gjennom Sukker. Det samme fikk for en tid siden i alle fall to jenter jeg kjenner også, inkludert en tidligere nabo. Så det går an.

Og det kan da være seriøst selv om det ikke varer? Jeg er i alle fall alltid åpen for at det kan bli et forhold ut av det når jeg begynner å date en jente, men som oftest er det jo likevel et eller annet som ikke faller helt på plass underveis, og det blir relativt kortvarig. Men det betyr da ikke at både jeg og jenta kan ha seriøse intensjoner likevel?

Skjult ID med pseudonym Marlene to. 13 jan. 2011 12:54

Er seriøst ute etter noe seriøst selv, og har også datet flere som er like seriøse. Det har bare ikke klaffet nok. Men vi er da seriøse allikevel ;)

Skjult ID med pseudonym voksen to. 13 jan. 2011 15:07

...og selvrespekten din er i orden? Ser deg selv i speilet hver morgen og i sier til deg selv..for en knakende kjekk kar jeg er? A real catch?? Ja, "luringen" er et godt nick på deg....blir kvalm jeg..

Synes du det hadde vært greit om damene drev sånn med deg ...dersom du var seriøs med dem?

Skjult ID med pseudonym Tjohei to. 13 jan. 2011 15:11

@ Luringen

Håper virkelig du kødder nå, ellers er du en j***a drittsekk!! Hva med empati og respekt for sine medmennesker? Du er jo tydeligvis skadet på en eller annen måte.. Dårlig barndom kanskje der du ble sviktet eller noe?;)

Skjult ID med pseudonym voksen to. 13 jan. 2011 15:14

Tenkte på at dersom de nevner forelskelse er det vel klart at de er ute på noer mer...da er det vel på tide å trekke seg dersom du vet at det ikke er noe i den retningen du søker? Virker som du bare tenker at da er de enda mer klar for sex og da bare kjører du på? Virker veldig kynisk på meg dette..?

Skjult ID med pseudonym voksen to. 13 jan. 2011 15:20

Ha da heldigvis blokkert deg Luringen, siden du var så "HELDIG" å avsløre deg i en annen tråd.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 13 jan. 2011 15:22

@luringen
What goes around, comes around. :-)

Jeg tror definitivt ikke @luringen er alene om å gå frem på denne måten, og så kan jo hver og en ha sin mening om hva de synes om det. For noen funker det visst, for noen funker det bare mindre og mindre...etterhvert som sjelsslitasjen slår inn, selvtilliten synker og følelsen av tomhet blir stadig større.
Jeg tror ingen har noen garanti mot å bli "lurt" av en luring. Men ved å selv ta ansvar for å lytte til magefølelsen, og være ærlig om hva man ønsker, tror jeg sannsynligheten er endel større for å luke ut de man ikke ønsker å bruke tid på. Jeg har kompiser som kjører et slikt løp på jenter, og jeg er venninna de betror seg til. Det som kommer frem er i stor grad at de har "gitt opp" å tro på at noen kan elske dem for den de faktisk ER, og derfor kjører et spill som beskytter dem emosjonelt. Det triste er at selvfølelsen synker og selvforakten stiger i takt med hvert "bytte" som nedlegges.
I bunn og grunn synes jeg mest synd på dem. Det finns mye flott bak skallet, som de dessverre ikke tør vise til noen.

*Kynisme er kun et forsvar, er min konklusjon. Bak der ligger det alltid en frykt.*

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 13 jan. 2011 16:13

Så skal vi ikke glemme hva fanny er slang for i england og usa...

Skjult ID med pseudonym katte to. 13 jan. 2011 16:56

Eksperimentell?

Skjult ID med pseudonym katte to. 13 jan. 2011 17:07

Så flere enn to deltagere teller som eksperimentelt?

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 13 jan. 2011 17:08

slettet klokelig mitt innlegg:)

Skjult ID med pseudonym BruceW to. 13 jan. 2011 17:12

Ronny??

Skjult ID med pseudonym katte to. 13 jan. 2011 17:22

Halvparten av tankene, da? :)
Jeg er en hannkatt, så det blir neppe mer enn skriftlig deling.

Skjult ID med pseudonym katte to. 13 jan. 2011 17:33

Men de ideene jeg har sett hittil er da bare dagligdagse i vår moderne tid?

Skjult ID med pseudonym katte to. 13 jan. 2011 17:57

Hvordan spotter du de som er litt svake med litt lav selvfølelse og som er enklere å manipulere?
Hvordan manipulerer du de som er sterke?

Skjult ID to. 13 jan. 2011 17:58

Ja jeg slitter med samme problemet.Virker ofte at mange er her for litt tidsfordriv og moro

Skjult ID med pseudonym Binders to. 13 jan. 2011 18:01

@Duchampion

Hehe... nå var vel ikke spørsmålet hva som var BEST? Jeg er i likhet med de fleste, enig i at dersom valget står mellom et dårlig forhold og singellivet er det siste å foretrekkeDet var vel seriøst eller ikke seriøst vi diskuterte?
For at det ene likevel er mer seriøst enn det andre (man har i det minste en intensjon om å strekke seg for å få til noe i starten) det står jeg for. Hva som er BEST, ja det er nok svært så individuelt.

Skjult ID med pseudonym Snyggingen to. 13 jan. 2011 18:09

finns säkert många damer som är som du. Og søker det samma. Problemet är hvis du prøver og lure dem som søker noe annat. Og som du nevner de svake og med lav selfølelse- det är ikke snillt! Ikke snillt at manipulere heller-.

Skjult ID med pseudonym Z to. 13 jan. 2011 18:10

Lurer på om TS er fornøyd med seriøsisteten i svarene han får i denne tråden her, jeg :-)

Tråden har i alle fall endret tema underveis.

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 13 jan. 2011 18:29

Tja, endring i tema...jeg vet ikke. TS spurte om "Finnes det andre her inne som også leter så seriøst?"
Dersom man utvider konseptet med å lete seriøst, er vi vel strengt tatt on topic?

*Så kan det vel mange ganger diskuteres hva det egentlig letes etter. Selvrespekt og andres aksept står nok høyt på den lista hos endel.*

Skjult ID med pseudonym En dame to. 13 jan. 2011 18:31

At man bare er ute etter sex er vel greit det om man er mann eller dame, men hvorfor ikke være ærlig.
Forholde seg til de som er ute etter det samme.

Om man må lure den andre personen er det vel mer en sex man er ute etter egentlig. Man må jo få et kick av å ha klart å lure noen og det å såre noen.

Jeg har fått noen brev fra noen menn som er ute etter sex og bare det, og som er ærlig om dette med en gang. Greit de får avslag fra meg da jeg ikke er ute etter dette. men et hyggelig avslag for det står respekt av å være ærlig om det syntes jeg.

Skjult ID med pseudonym Z to. 13 jan. 2011 18:46

Ok Tingeling...

Skjult ID med pseudonym Snøheksa to. 13 jan. 2011 18:49

problemet med menn som luringen er at de ofte er flinke å sjarmere damene, og ja dessverre, mange av oss kvinner faller for bad guys selvom vi har vondt for å innrømme det.

Men @luringen hadde du klart å sjarmere meg i senk og så plutselig slapp bomba om at du er avhengig av swingers, så hadde jeg pokker meg sparket deg der du trenger det mest!

Skjult ID med pseudonym katte to. 13 jan. 2011 20:55

Lurer på om luringen var lur og slettet de lure innleggene sine.

Skjult ID med pseudonym En dame to. 13 jan. 2011 21:00

luringen ble nok oppmerksom på at de innleggene hans ikke var så lure om han skal fortsette å lure damer. Var nok lett gjenkjennelig for de han prøver seg på.

Skjult ID med pseudonym Snøheksa to. 13 jan. 2011 21:41

det var da pokker meg på tide at han ble oppmerksom på det, han påberopte seg å være intellektuell. mulig det mulig det....

Skjult ID med pseudonym oo to. 13 jan. 2011 21:52

Nå ble jeg ihvertfall veldig nysgjerrig på hvem denne luringen er
- for jeg er seriøst på jakt etter en kjæreste, som er min beste venn og mannen i mitt liv. Jeg ønsker ikke møte en kyniker som tror han er lur...

Skjult ID med pseudonym qwerty to. 13 jan. 2011 21:54

Luringen? Er ikke det Odd Nordstoga, da?

Skjult ID med pseudonym oo to. 13 jan. 2011 22:12

åja - takk qwerty

*googler nordstoga*

Skjult ID med pseudonym Binders fr. 14 jan. 2011 14:34

Nå har jeg ikke lest luringens unnlegg før de ble borte. Men jeg reagerer når det står:

"Men @luringen hadde du klart å sjarmere meg i senk og så plutselig slapp bomba om at du er avhengig av swingers, så hadde jeg pokker meg sparket deg der du trenger det mest!"

Hmmm.

Er man avhengig av å swinge, så må man finne en som har lyst til å være med på det... men å si som første setning at det "ikke kommer til å holde med bare deg i lengden" er no go, hvis man er ute etter seriøst forhold.
Og det er mange som aldri har tenkt tanken før de blir konfrontert med dette. Noen kan kanskje ville gi det en sjanse. Jeg vet om høyst normale par som driver med dette. En forutsetning er jo at begge har glede av det. Om en av partene ikke trives med det, må paret enten slutte med det eller bryte med hverandre, dersom denne "avhengigheten" er sterkere enn kjærligheten.

For ordens skyld - jeg kunne ikke tenke meg en forhold der vi swinger, men det betyr ikke at jeg ville blitt rasende på en som fortalte meg at han ville det. Så langt mulig tenker jeg at vi skal forsøke å finne det livet som gjør oss mest mulig lykkelige, og være ærlige mot oss selv og våre omgivelser.

Skjult ID med pseudonym katte fr. 14 jan. 2011 15:08

Swing, det er da en grei dans det?

Skjult ID med pseudonym Snøheksa fr. 14 jan. 2011 16:09

Don Johan og Binders, nei jeg truer han ikke for jeg aner ikke hvem han er, men håper jeg aldri møter han. Antakelig hadde jeg plantet et verbalt spark. jeg er normalt et fredselskende menneske :)) Men en sleip fyr som skryter inngående av hvordan han lurer kvinner som ønsker seg et seriøst forhold provoserte meg noe voldsomt i går kveld. Ser at den setningen ble feil selvom jeg der og da faktisk fikk lyst å plante et spark.

Jeg bryr meg ikke om folk har den eller den fetish, men man må være ærlig og ikke fremstille seg som en person som vil det samme som deg, venter til du er forelsket og så slipper bomben om at fra og med nå skal vi ha sex med fler ellers er det slutt. Finnes vel andre fora enn sukker for å finne kvinner som ønsker det samme. Er det rart man blir skeptisk til menn, hmmmm

Skjult ID med pseudonym katte ma. 17 jan. 2011 18:07

Begynner å lure litt...

Prøver å finne ut hvorfor nettdating ikke har vært noen suksess for meg hittil, og prøver diverse eksperimenter.

I forrige måned skrev jeg om profilen min til omtrent det motsatte.

Nå har jeg begynt å sende ut likelydende mailer av en foreslående, men ikke grov art, og fått profilbesøk fra de fleste, og null svartehjerter.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 17 jan. 2011 18:08

Men hva søker du da, katte? Hva vil du ha? Hva lengter du etter?

Skjult ID med pseudonym katte ma. 17 jan. 2011 18:24

Kjæreste.

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 17 jan. 2011 18:25

Og jeg har funnet ut jeg trenger et husdyr.. den kan forstås som ønsket hehe

Skjult ID med pseudonym Z ma. 17 jan. 2011 18:26

Jammen hva søker du i en kjæreste? Hva vil du ha i en kjæreste? Hva lengter du etter hos en kjæreste?

Skjult ID med pseudonym katte ma. 17 jan. 2011 18:42

Det er ting jeg for det meste intuitivt vet men kan ta litt tid å skrive ned, og ikke har lyst til å utbasunere her.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 17 jan. 2011 18:45

Ok Katte, respekterer den selv om jeg ikke helt forstår den :-)

Jeg er mer sånn at om jeg ønsker meg noe, vil jeg helst si det til alle sånn at den rette finner meg!

Skjult ID med pseudonym katte ma. 17 jan. 2011 19:14

Så hva vil du ha?