Alle innlegg Sukkerforum

Jeg har kontrollen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym damen fr. 14 jan. 2011 18:00

Når det er jeg som spør : "Kunne du tenke deg å være elskeren min" ( jeg er dame) ...så er det greit...da har jeg kontrollen.

Hvis det er mannen som spør er det ikke så kult....:-(

(mann 32 år fra Oslo) fr. 14 jan. 2011 18:02 Privat melding

Og poenget ditt er...?

Skjult ID med pseudonym kamelåså fr. 14 jan. 2011 18:03

Fordi du har mistet kontrollen over å kunne si .. nei?

Skjult ID med pseudonym damen fr. 14 jan. 2011 18:05

Den som spør har kontrollen...den indikerer dermed at du ikke er et kjæreste emne...greiest å være den som definerer forholdet først synes nå jeg...andre må gjerne ha andre meninger, tenkte det kunne bli en tråd ut av det?

Skjult ID fr. 14 jan. 2011 18:05

Det går vel begge veier - skjønner ikke problemet.
Har en venninne som er legesekretær - den nye HIV/AIDS statestikken nå sier :
KVINNER - smitter flest. MEN.......det er et men, de er blitt smittet av menn som har vært på ferie i
Thailand. Så nå er homsene rene / fornuftige og hetroseksuelle værstingene....

Noen som bruker kondomer her ??

Jeg titter på alle profiler, bilder fra ferie i Thailand - bye bye...

(mann 32 år fra Oslo) fr. 14 jan. 2011 18:10 Privat melding

Om poenget er å være først ute med å definere forholdet som useriøst er vel det en nokså dødfødt strategi, synes jeg. Om begge vil ha et useriøst forhold, er det jo greit. Men om du helst vil være i et seriøst forhold, men definerer det som useriøst for ikke å bli såret blir det litt for dumt.

Skjult ID med pseudonym damen fr. 14 jan. 2011 18:10

Liten avsporing her eller? Takk for opplysningen uansett.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 14 jan. 2011 18:11

Hvorfor er det viktig å ha kontrollen da synes du? :-)

Skjult ID med pseudonym damen fr. 14 jan. 2011 18:15

Ja det var vel ikke akkurat slik jeg tenkte heller..spør man noen om å være elskeren sin, så er man vel neppe ute etter en kjæreste, har i hvertfall lagt muligheten pent på hylla.

Det jeg mener er at når en mann spør om du vil være han selskerinne, har han jo degradert deg. Dersom han er en mann du absolutt så som en potensiel kjæreste i utgangspunktet, er det jo litt sårende på en måte. Derfor tenker jeg at i så fall vile jeg vært den som spør...eller som først antyder denne konstelasjonen.

Skjult ID med pseudonym damen fr. 14 jan. 2011 18:22

HVD -

Lenge sidenjeg var på byen for å sjekke gitt...det var før jeg interesserte meg for å ha elsker. Må være fem år siden.. Litt ny i gamet også da ...men det er iallefall slik jeg føler det. Vet ikke helt hva du tenkte på med spørsmålet heller?

Skjult ID med pseudonym willr85 fr. 14 jan. 2011 18:24

Det du faktisk sier er at de som ikke er bra nok til å være kjærester kan du godt ha som elskere, men om du finner en potensiell kjæreste så vil du helst foreslå å være elskere først så ikke han kommer deg i forkjøpet - så du ikke skal bli såret.

Skjult ID med pseudonym Madame fr. 14 jan. 2011 18:25

Om du aksepterer så ta kontrollen selv:)
Det skulle tatt seg ut å løpe etter "frivillige".....

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 14 jan. 2011 18:26 Privat melding

Jøss.. tenker ikke over at menn som liker thailand, kanskje liker det mest for frøknene til en billig penge... isj...
Er faktisk få yngre menn som liker å ligge på stranda i evigheter lissom.....
Jaja.. da får man synes en sang da, om man evt kommer over en thailandselsker.. "gummihatt gummihatt, gummi gummi gummi gummi, gummihatT sWiNg;) "

Skjult ID med pseudonym damen fr. 14 jan. 2011 18:32

Riktig willr85. '

Ikke bra nok er litt feil formulert også...men en man tror man kan unngå å få altfor mye følelser for ...for eksempel i start fasen av datingen...ingen har ennå de sterke følelsenen, det begynner å skrante litt og det blir litt mindre kontakt..men sexen var døds bra. Så kan man da redde det med å spørre om han kanskje kunne tenke seg å være elsker. Og dersom det er en man kunne fått følelser for er det lettere å være den som spør først..ja.

Skjult ID med pseudonym willr85 fr. 14 jan. 2011 18:36

Hm, jeg tror jeg skjønner. Men jeg forelsker meg altfor lett, så tror ikke den typen forhold passer for meg uansett :) Romantiske følelser bør nok holdes litt på avstand om slikt skal fungere.

Skjult ID med pseudonym damen fr. 14 jan. 2011 18:37

HDV

Nei som jeg sa..er ny i elsker gamet..har ikke spurt en drøss liksom...er heller ikke den som avslutter forholdet..nei..

Og liker selvfølgelig å bli sjekket opp av seriøse menn...intet er vel hyggeligere enn det..og ja ...gir meg selv en sjanse selvfølgelig..dersom jeg føler at det er håp...:-)) Sjelden dessverre:-(

Skjult ID med pseudonym også dame fr. 14 jan. 2011 19:22

@damen

Jeg skjønner deg.
Jeg var veldig betatt av en fyr, vi rotet flere ganger og hadde veldig god kjemi. Han var nyskilt og kom etterhvert med forslaget om at vi skulle være fbf......det gjorde litt med selvfølelsen, for jeg ville mer men følte meg som et kjøttstykke.....

Skjult ID med pseudonym Snøheksa fr. 14 jan. 2011 19:34

hahaha jeg skjønner ikke noe av denne tråden. Og hallo skjult ID, det er da vel ikke alle menn som reiser til Thailand som kjøper sex der. Thailand har mye annet enn sex å by på. Men herregud jeg fikk meg da en god latter.
Og menn over hele verden kjøper sex om de er i Thailand , Lithauen eller Norge.Nytter ikke å la seg skremme av feriebilder fra et land, du kan vel heller undersøke hvilke verdier en mann har og ikke dømme alle Thailandsreisende som horekunder.

(kvinne 29 år fra Finnmark) fr. 14 jan. 2011 20:21 Privat melding

Hehe, er mye annet å se og drive på med i Thailand enn bare sexkjøp. :)

Forøvrig skjønner jeg ikke helt hvorfor det er så ille om man oppdager at man ikke har samme mål med flørten. Sånn er det nå bare innimellom. Man blir litt såret kanskje men man kan ikke gå gjennom livet å prøve å unngå det. Da går man nok glipp av mye morro/glede også! :-) Stup ut i det, kanskje går det gæli og kanskje ikke.