Alle innlegg Sukkerforum

Mannen i mitt liv/Rullestolbruker:)

Vis siste innlegg
Skjult ID fr. 14 jan. 2011 21:46

Jeg søker etter mannen i mitt liv her inne på sukker:) Han jeg skal gifte meg med, få barn med og leve resten av mitt liv med:) Jeg har virkelig tro på at han finns der ute et sted.

Jeg tror at det er en partner til alle som ønsker seg en(:

Eller er jeg en jente på 22 år. Sitter i rullestol pga jeg ble påkjørt for 15 år siden og ble lamn i beina. Dette er jo en utfordring i hverdagen, men den utfordringen tar jeg med et smil:)
Når en får en form for funksjonshemmning så får en to valg, enten sette seg ned og deppe-da går alt rett vest, eller en kan ta det med et smil, og sette pris på at en faktisk lever, og fukusere på det som er bra. Det finnes løsninger på problemene som dukker opp. Velger en det siste alternativet kommer man langt:)
Men klart at dette er mye lettere sakt en gjort! Men det er ikke umulig;)

Men dette med at jeg sitter i rullestol kan også være et hinder for det og finne seg en og dele livet med. Jeg har ganske mye ærfaring der. Mange er skeptisk og kansje litt redde for at de ikke vil få det de virkelig ønsker, og dette forstår jeg. Jeg har også opplevd at en jeg var sammen med plutselig ble usikker på det med barn f.eks. Etter at han var helt sikker på at han ville ha barn med meg og vi skulle leve sammen for altid. Dette gjør jo klart kjempevondt å få en slik beskjed, men alle har jo lov til og gi beskjed, og si sin mening:)

Jeg gir ikke opp forde:) Plutselig kommer det en mann som virkelig elsker meg, en jeg fortjener like mye som han fortjener meg!

Men til dere som har en lik eller liknende situasjon: Ikke gi opp! Så lenge der er liv, er det håp. Og etter regn kommer solskinn:)

Skjult ID med pseudonym B fr. 14 jan. 2011 21:53

"Men til dere som har en lik eller liknende situasjon: Ikke gi opp!"

Be careful what you wish for...

Er en annen rullestolbruker som er i vinden her for tiden for at han aldri gir opp. Det snakkes om politi og greier.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 fr. 14 jan. 2011 21:55

Hør hør !! ;)

Skjult ID med pseudonym Snøheksa fr. 14 jan. 2011 21:58

Så flott at du har en positiv innstilling - lykke til:))

Skjult ID med pseudonym K37 lø. 15 jan. 2011 10:20

VIktig å ikke gi opp! Selv har jeg en slektning som er invalid pga. polio som barn. Han hadde oppgitt å treffe noen, men så skjedde det likevel, da han var nesten 40 år. I dag har de to tenåringsbarn og er fremdeles lykkelig gift! Ønsker deg alt godt! Og selv om det sikkert ikke er enkelt å treffe noen, når man er i din situasjon, kan jeg trøste deg med, at jeg heller ikke har hatt heldet med meg de siste 10 år, (og heller ikke noe særlig før det) selv om jeg er funksjons"frisk" og i øvrig vanlig av utseende, personlighet m.m....