Alle innlegg Sukkerforum

10 av 10 menn har fysiske lidelser

Vis siste innlegg
(kvinne 45 år fra Akershus) fr. 14 jan. 22:30 Privat melding

Dette er et svar til dette innlegget:

\"Kom over denne artikkelen i Dagbladet:
http://www.dagbladet.no/2011/01/11/nyheter/utenriks/helse/mental_helse/sykdom/15020737/

Hvis dette stemmer har altså 2 av 3 kvinner en eller annen form for mental lidelse og 1 av 3 har brukt antidepressiva. Tanker, synspunkter?\"

Jeg har foretatt en uformell og undersøkelse over menns fysiske helsetilstand, for å finne ut hvor mange av de mennene jeg kjenner som har en eller annen form for fysisk lidelse. Denne undersøkelsen har selvsagt ingen vitenskapelig verdi, men kan være interessant lesning i forhold til den undersøkelsen som ble publisert i dagbladet. Jeg vil først representere data, deretter har jeg kommet frem til en revolusjonerende konklusjon som jeg vil publisere her på sukkerforumet:

Far: hofteoperert, har brukt naproxen
Bror: hemorroider, har brukt salve for å lindre symptomene
Kollega 1: langvarige forkjølelser, brukt paracet i perioder
Kollega 2: stadig tilbakevendende bihulebetennelser, bruk av antibiotika
Nabo1: leddgikt, går på Voltaren
Nabo 2: Kols, bruker minst 5 ulike typer medisiner om dagen
Onkel: minst 3 tilfeller av influensa, og brukt paracet i sykdomsperiodene
Svoger: omganssyke
Sønn 1: vannkopper
Sønn 2: udefinerbare magesmerter etter bursdagsselskaper
X-mann: vondt i ryggen, bruker ibux i perioder
mann i kassen på meny: vondt i hodet, misbruker av panodil
Kjæresten til venninne: oppkast og sterk hodepine dagen etter inntak av for mye alkohol
Bestefar: allergisk, høysnue, bruker allergitabletter
Beiler: meniskoperert, fikk morfin etter operasjon

Konklusjon: 15 av 15 menn jeg kjenner, har eller har hatt en eller annen form for fysisk lidelse, som regel dreier det seg om menn med mange ulike fysiske problemer opp gjennom livet. Ofte har de også hatt mange flere sykdommer enn det som fremkommer gjennom denne statistikken. Alle menn jeg kjenner har fysiske problemer, og sliter/har slitt med helsen. Minst 90% har brukt medikamenter for å dempe symptomene, eller for å holde dem i sjakk.
100% av alle menn har eller har hatt en eller annen form for fysiske lidelser.

Tanker eller synspunkter?

Skjult ID med pseudonym katte fr. 14 jan. 22:35

Hei, bare kom og undersøk meg :)

Skjult ID med pseudonym MRI fr. 14 jan. 22:35

Tviler på ditt utvalg er representativ til den norske mannen :)

Skjult ID med pseudonym ludo64 fr. 14 jan. 22:36

Oi.

Vi menn ER altså degenererte......

Så synd at den positive utviklingen av evulosjonen sluttet i 1945....

Dette var leit å lese...

Skjult ID med pseudonym kamelåså fr. 14 jan. 22:38

2 av 3 kvinner er single og har mentale lidelser, 1 av 3 kvinner er i et forhold og bruker antidepressiva. 10 av 10 menn er hypokondere og syns synd på seg selv.

(mann 43 år fra Akershus) fr. 14 jan. 22:43 Privat melding

Det er et hull i logikken din. Det finnes nyfødte hannkjønn som enda ikke har rukket å pådra seg noen fysiske lidelser. Om du vil si at de ikke teller fordi de enda ikke har blitt menn, så kan man si at de som akkurat har rukket å bli menn ikke har rukket å være syke enda i sin korte periode som menn. Ergo - 100% av menn har ikke, eller har hatt, fysiske sykdommer :D

Skjult ID med pseudonym marini fr. 14 jan. 22:48

MRI : mulig jeg er litt uheldig med utvalget, men jeg tror likevel at dette er representativt for en stor del av den mannlige befolkningen... (HA! Der fikk du!)

Ludo 64: Ikke vær lei deg, kvinner har også fysiske lidelser.

kamelelåså: ja, jeg er også en av de kvinnene som kan diagnostiseres som en som har en mental lidelse. Akkurat nå lider jeg av kuldedepresjon, jeg sørger over vinteren og lengter etter sol og varme. Jeg bruker riktignok ikke antidepressiva, men må innrømme at jeg selvmedisinerer meg med litt rødvin i dag, og med litt fyr i peisen. Jeg har til og med tent noen stearinlys. Sukk....jeg liiider!!

Skjult ID med pseudonym marini fr. 14 jan. 22:50

Cretin: /&%%&¤%"&////(!!!!!!!

Til dere andre: IKKE hør på han!

(mann 43 år fra Akershus) fr. 14 jan. 22:53 Privat melding

marini: *ler* Jeg er sikker på at du er søt når du blir målløs :p

Skjult ID med pseudonym marini fr. 14 jan. 22:55

Cretin: jeg er en prinsesse som liker å tro at jeg ikke kan målbindes ;-)

(mann 43 år fra Akershus) fr. 14 jan. 23:05 Privat melding

marini: alle prinsesser kan målbindes, og de søteste er de som selv blir overrasket når det skjer ;) Jeg er en semantiker, og målbinding er som regel ikke noe stort problem. Problemet er de som ikke forstår at man bruker semantikk for å leke og ikke kverulere ;)

Skjult ID med pseudonym marini fr. 14 jan. 23:10

Cretin: jeg ELSKER ordlek, og blir alltid imponert over dem som mestrer semantikken :-)

(mann 43 år fra Akershus) fr. 14 jan. 23:17 Privat melding

@marini: så bra - semantikk er, dessverre, undervurdert og alt for lite forstått :S

Skjult ID med pseudonym MRI fr. 14 jan. 23:27

@marini: Mulig deler av den mannlige befolkningen, men ikke hele den mannlige befolkningen ;-)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 14 jan. 23:34

Jøss, dette var jo en skikkelig bra undersøkelse. Og den stemmer for meg også. Problemer med korsryggen i perioder, og så var jeg skikkelig forkjølet i romjulen. Dessuten hadde jeg både meslinger, vannkopper og kusma som barn også, og så knakk jeg en finger en gang. Så da blir det 16 av 16 menn.

Skjult ID med pseudonym katte fr. 14 jan. 23:38

Jeg har ofte hevelse i en del av kroppen.

(kvinne 35 år fra Oslo) fr. 14 jan. 23:42 Privat melding

HIhihihihi ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 14 jan. 23:43

@ MRI

Jeg tror absolutt at dette er et representativt utvalg. Den norske mannen herjes jo av alle mulige slags skavanker i løpet av livet: Forkjølelser, influensa, barnesykdommer, arm- og benbrudd, hjernerystelser, beinhinnebetennelser, musearm, tennisalbuer, nedsatt syn, skrubbsår og kutt, små indre blødninger (les blåmerker), allergier etc. etc.

Forsøkte å ta en rask oversikt over noen av kvinnene jeg kjenner også, og kom fram til at samtlige har eller har hatt en eller annen form for fysisk lidelse. Det varierte fra kreft, parkinssons og revmatisme til allergier, dårlig rygg og mageproblemer, og nesten alle tror jeg har vært rammet av forkjølelser og influensa på et eller annet tidspunkt. Sjokkerende!

(mann 43 år fra Akershus) fr. 14 jan. 23:43 Privat melding

@katte: legg på en ispose :p

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 14 jan. 23:45

@ katte

Slutt å knask potenspiller, så går det sikkert over ;P

Skjult ID med pseudonym marini fr. 14 jan. 23:51

Oslomann: godt at noen her kan bekrefte min teori! Og ja, jeg ble ble skikkelig sjokkert selv, da jeg plutselig kom til å tenke på at alle kvinnene jeg kjenner også har hatt fysiske lidelser.

Katte: Det kan tenkes at din kropp er velfungerende og disse hevelsene kan oppstå av naturlige årsaker, men det kommer selvsagt an på hvilen kroppsdel du snakker om. Noen ganger kan helvelse i deler av korpus være svært nyttig, og i enkelte tilfeller avgi nytelse. Men da må man bare sørge for å finne årsaken til hevelsen, og gjøre noe med det. Det første som falt meg inn var blæren, og da kan du jo tømme den. Den svulmer opp når du drikker. Helt normalt!

Skjult ID med pseudonym katte fr. 14 jan. 23:55

Noen som kan hjelpe meg, da? :)

(mann 35 år fra Vestfold) fr. 14 jan. 23:57 Privat melding

At menn har hatt mange lidelser (et begrep jeg er uenig i) og vi fortsatt er her, betyr vel at vi takler dem ganske bra. Og at vi håndterer utfordringer på en bra måte! Jeg har ganske god erfaring med beinbrudd ihvertfall, og jeg vil ikke ikke kalle det en direkte lidelse. Det er en utfordring, og det som gjør at man muligens lider er hvordan andre folk rundt deg oppfatter det.

Skjult ID med pseudonym marini lø. 15 jan. 00:23

Chairman: Vi tuller bare, alle mennesker har fysiske og psykiske vansker i perioder av livet sitt. Jeg forstår det slik ut fra ditt svar at du sliter mer enn vanlig med fysiske problemer. Det er fint å høre at du har forstått at det viktigste for alle er innstilling. En kvinne kan ødelegge livet sitt med fysiske problemer hvis hun hengir seg til dem og lar sykdom styre hennes livskvalitet. En mann kan bli bitter og ødelegge relasjoner til familie og kjæreste gjennom psykiske problemer. Jeg tror ikke det finnes noen kjønnsforskjeller her. Men du har forstått det, du tar dine lidelser som en utfordring, slik alle menn kvinner uansett lidelse burde gjøre. Det er en sunn livsinnstilling som det står respekt av! Likevel burde vi alle forstå at det finnes noen svært få kvinner og menn som har så alvorlige fysiske og psykiske lidelser at de selv ikke har kontroll over sin egen tilværelse. Det må vi også respektere og vise forståelse for.

Skjult ID med pseudonym chairman2s lø. 15 jan. 00:51

marini: jeg skjønner godt at dere tuller, det meste på dette forumet er jo bare tull...

For det første så vil jeg ikke si at jeg lider. Jeg er vel som folk flest, har en god jobb og kaster ellers bort tiden på å sitte her.

Nei, jeg vil ikke si at jeg sliter med min funksjonsnedsettelse. Det er samfunnet rundt meg som gjør meg funksjonshemmet, ikke min funksjonsnedsettelse.

Skjult ID med pseudonym Don Johan lø. 15 jan. 12:58

Marini - Jeg har vært på 5ulike arbeidsplasser og på alle plassene har jeg hatt mulighet til å jobbe mye ekstra fordi jentene på de nevnte plassene har vært mer eller mindre sykemeldt.
Dette gjelder også mine venner og bekjente - de må entene jobbe mer eller ekstra fordi de kvinnelige ansatte på deres arbeidsplass ofte blir sykemeldt i flere uker om gangen, pga vondt her og der eller "stress"betonte fysiske plager.
Idag er jeg på jobb fordi hun som skulle jobbe har vondt i ryggen og slik kan jeg jobbe syv dager i uken så lenge jeg vil fordi jentene på jobben er sykemeldte svært ofte pga fysiske plager.

Skjult ID med pseudonym marini lø. 15 jan. 13:54

Nææ, sier du det?

Skjult ID med pseudonym Don Johan lø. 15 jan. 13:57

Ja sier gjerne det i og med at mitt første semester i sosiologi på UIO inneholdt pensum som dikterte det strake motsatte - blant annet at menn er sykere enn kvinner og også har langt lavere smerteterskel enn kvinner.

■Kvinners sykefravær har økt med 36 prosent fra 1989 til 2008.

■Menns fravær har kun økt med fire prosent i tilsvarende periode.

■Mens kvinner i 1989 hadde 35 prosent høyere sykefravær enn menn, har tallet i 2008 dermed økt til 77 prosent.

Selv om den norske mann er slem, overgriper, skoletaper og rasist må det være love til å si at det er ikke alltid lett å jobbe på en arbeidsplass der flertallet er kvinner, du kan glemme å slappe så mye av i helgene.

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 15 jan. 14:01

Resultatet av undersøkelsen din medfører 100% riktighet! Dette burde du levert inn som hovedoppgave til en doktorgrad i medisin!

Jeg er den friskeste av alle menn jeg kjenner, inkludert de som er for ung til å kalles mann ennå. Men så er jeg jo kvinne da :)

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 15 jan. 14:07

Men, med all fjås og fjas ut av bildet, er nok tallene til Don Johan riktige. Som leder på en yrkesplass med kun kvinner må jeg si at jeg er sjokkert over hvor syk de hele tiden er.

Skjult ID med pseudonym Don Johan lø. 15 jan. 14:14

Sooky - Hos oss fører det sakte men sikkert at avdelingen må nedbemannes og legges ned..ironisk nok fkk den mannlige avdelingslederen sparken når han samlet sammen jentene og sa at de rett og slett måtte slutte å sykemelde seg så jævlig...så da mangler vi en leder og det er blitt mye surr med lønningene.

Hvis man skal si at menn er idioter, tapere og tullinger hele tiden må man nesten kunne peke den andre veien og, spesielt om det fucker økonomien i baken.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 jan. 14:16

Det må være lov til å påpeke fakta, og Don Johan har helt rett i at kvinner har et høyere sykefravær på jobb enn menn. Dels skyldes det nok at mange kvinner jobber i fysisk tunge omsorgsyrker med mye løfting og bæring av (stadig tyngre) pasienter, og dels skyldes det nok at kvinner trolig oftere enn menn tar ut egen sykemelding når de har syke barn hjemme, når "syke barn" fraværskvoten er brukt opp. Og - kanskje - er det noe i tiden med at en del unge kvinner i dag på død og liv skal være verdensmestere i alt. De skal være supersosiale, veltrente, reise verden rundt og ha ti ulike hobbyer, samtidig som de skal mestre å ha fulltidsjobber og barn hjemme. Og så blir de til slutt fysisk og psykisk utbrente, eller ender opp med stressrelaterte problemer som kronisk hodepine og nakke- og ryggproblemer. Jeg kjenner i alle fall selv flere eksempler på dette, og det gjelder noen ganger jenter helt ned til 22 - 23 års alderen. Det er nok helt sikkert en god del menn som ender opp slik også, men menn som jobber mye har ofte om ikke alltid en kvinne til i stor grad å avlaste seg og ta seg av ting på hjemmebane, mens det for kvinnene dels fortsatt er slik at de i gjennomsnitt gjør størstedelen av husarbeidet og barnepasset - til tross for at mennene er betydelig flinkere til å hjelpe til nå enn før.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 jan. 14:23

Forresten, når jeg tenker tilbake så husker jeg at på slutten av ungdosmskolen og på videregående så hadde samtlige jenter i klassen min mer eller mindre regelmessig en mystisk lidelse som de kaldte "det vanlige". Hver gang de kom til den kvinnelige gymlæreren vår og sa at de ikke kunne ha gym og at årsaken var "det vanlige", så fikk de fri. Dette beviser bare ytterligere at 100 prosent av alle kvinner også plages av fysiske lidelser.

Men da jeg en gang gikk bort til læreren og sa at jeg hadde "det vanlige" og derfor ikke kunne ha gym, så lo hun bare av meg. Hvorfor kunne ikke jeg ha "det vanlige" og slippe den timen når jeg ikke var i form? Jeg synes det var ganske kjønnsdiskriminerende egentlig ;)

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 15 jan. 14:30

Så kan vi nok peke noen fingre mot legestanden og, jeg føler at man lettere får sykemeldinger nå enn for bare noen år siden.

Jeg har selv sagt neitakk mange ganger til sykemelding hos lege og kiropraktor, og syns egentlig at flere burde begynne med det!

Skjult ID med pseudonym Don Johan lø. 15 jan. 14:35

Oslomann - Når jeg var i militæret hadde vi 7 jenter i troppen, vi var 22 totalt.
Jeg måtte stortsett alltid bære sekkene deres eller bokstaveligtalt bære på dem og de var også syke hele tiden og vi fikk vel egentlig aldri fullført en øvelse ordentlig siden det alltid var noe som plaget dem.
Ganske surt å bli beordret til å bære på en frisk person i 5 jævla dager....men alikevel så skal samfunnet presse ned i halsen på deg at den norske mannen er en dum lat gris fra du er liten. Jeg blir sint og kvalm når jeg tenker på det.

Kvinner har tungt arbeid? Hvem har bygget bygningen de jobber i? hvordan skulle den blitt bygget om alle bygningsarbeidere var syke hele tiden, eller hva med håndtverkere? De må jo bygge cafene som de sykemeldte kvinnene kan sitte i og hate dem i.

Jeg synes det er urettferdig at jeg kunne betalt 5-10% skatt hver måned om jenter rett og slett gikk på jobb, jeg ville hatt 2-3sydenturer mer i året eller fått huslånet jeg vil ha osv.

Skjult ID med pseudonym marini lø. 15 jan. 14:36

Oslomann: :-)))

Skjult ID med pseudonym marini lø. 15 jan. 14:38

Don Johan
Næææ...sier du det?

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 jan. 14:45

Don Johan

Du vet at kvinner generelt er fysisk svakere enn men fra naturens side, ikke sant? Det er en del jobber hvor gjennomsnittsmannen er bedre fysisk skikket enn 95 prosent av jentene. Tungt byggningsarbeid er en av disse, og egentlig er det å løfte 70-80-90 kg tunge pasienter på et sykehus eller et pleiehjem trolig et annet. Men sistenevnte er det likevel stort sett kvinner som må gjøre, siden få menn ønsker en slik jobb, og det er mange som får ryggskader og lignende etter noen år i slike jobber.

Jeg er for øvrig ganske enig med deg når det gjelder akkurat militæret. Jeg hadde ikke likt å gå til strid sammen med en kvinne som ikke ville vært sterk nok til å bære eller slepe meg vekk hvis jeg var blitt såret, eller som ikke hadde klart å bære sin eget feltutstyr.

Skjult ID med pseudonym Don Johan lø. 15 jan. 14:53

Så hvordan forklarer du at håndballjentene slår mannlige håndballspillere ned i buksen når det gjelder knebøy og markløft eller har i noen tilfeller det dobbelte av muskelfibre i bein,rompe og legger?

Kvinner er ikke fysisk underlegne menn totaltsett, rompe og lårstyrken til kvinner er på mange måter utrolig og det er også de musklene du bruker når du løfter ting.

Kvinnelige vektløftere griser mannlige vektløftere i knebøy og samtlige knebøy varianter, Trine Hattestad tok nesten det dobbelte av det Thorkildsen tar i knebøy osv.

Så nei jeg vet ikke at kvinner generelt er fysisk svakere i nettopp de musklene som brukes til å løfte, armene er statiske i de fleste løft.

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 15 jan. 14:58

Nå vet jeg ikke hvilke løft du snakker om Don Johan, men jeg sjekker ut flere paller med varer hver dag, og jeg skal love deg at rumpen og lårene ikke er så veldig involvert når jeg må løfte store kartonger fra høye paller, og plassere de langt over hodet!

Tror ikke markløft er en kjempeteknikk hvis du skal flytte en pasient fra en seng til en annen heller, så Trine Hattestad teorien din får du bruke på noe annet ;)

Skjult ID med pseudonym marini lø. 15 jan. 15:04

Det er store forskjeller i det egenmeldte og legemeldte sykefraværet mellom menn og kvinner (se figur 2). I 4. kvartal 2009 var det totale sykefraværet for menn 6,1 prosent, mens andelen sykmeldte kvinner var 9,4 prosent.

I det siste kvartalet i 2009 var 1,4 prosent kvinner og 1,1 prosent menn syke med egenmelding. Fra 2000 til 2002 var kvinners egenmeldte sykefravær om lag 20 prosent høyere enn for menn. Fra 2003 til slutten av 2009 har forskjellen økt til i underkant av 30 prosent.

Er dette så ille da, når vi tar i betrakning at kvinner går gravide, føder barn, er oftere hjemme med sykt barn enn menn, oftere får kroniske muskel og skjellettsykdomer, oftere jobber i krevende omsorgsyrker osv?

Kilde: http://www.ssb.no/vis/samfunnsspeilet/utg/201002/03/art-2010-05-03-01.html

Skjult ID med pseudonym marini lø. 15 jan. 15:05

Don Johan

Jasså, du...hmmmm....sier du det... osv

Skjult ID med pseudonym Don Johan lø. 15 jan. 15:13

Sooky - Da skal en være bra stygg med sin egen kropp om en ikke vil bruke knebøy og mark-muskulaturen i et pasientløft.
Det kan være fra 100 til 10% utførelse av løftet.
Kan ikke se hvordan en mannskropp skal tåle bedre å jobbe i minus 30 utendørs når kvinnen har en god del sterkere rygg enn det menn har og hofter som er laget for å tåle utrolig mye mer stress enn hos mannen.

Og kvinner har jo tillegg langt høyere smerterskel enn menn og blir jo også omtalt som det sterke kjønn?

Om du ser bort i fra de fysiske jobbene er også barnløse kvinner i kontorjobbene langt mer sykemeldt enn menn.
jeg synes det er urettferdig at jeg må betale mer skatt fordi Lisa er lei av jobben sin mens jeg samtidig tilhører et samfunn som i praksis ikke vil ha meg fordi jeg er mann.(adecco, manpower, academicworks fortalte meg alle at menn under 30 sjeldent var veldig ønsket i arbeidsmarkedet - prøv et lager du).

Skjult ID med pseudonym marini lø. 15 jan. 15:21

Don johan

Nææ.... sier du det!

Skjult ID med pseudonym Don Johan lø. 15 jan. 15:24

Sier vel egentlig at det hadde vært kjekt med egne arbeidsplasser for menn og kvinner, så slipper kvinner å oppleve sjenanse fra slemme menn og sjefen min kan utbetale meg lønn fordi det faktisk kommer noen på jobb.
Så kan alle ha de fysiske plagene de vil uansett kjønn :)

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 15 jan. 15:27

Marini

en lite brukt hersketeknikk i diskusjoner hvor man er uenig!

Jeg synes du kansje skal slutte å fokusere så mye på skatt, og late kvinner jeg Don Johan. Og kansje fokusere mer på hva du skal gjøre selv for å lande drømmejobben din. Om det er å skifte kjønn, eller bare noen andre enkle grep.....

Og siden vi er så mye sterkere fysisk enn dere, regner jeg med at du er en easy match i håndbak da. skal vi si sukkerfesten? Jeg og pinnearmene mine stiller vi! ;)

Skjult ID med pseudonym Don Johan lø. 15 jan. 15:28

Ganske interessant du nevner det da det ikke er så uvanlig at at kvinner vinner over menn i håndbak.
Selv er jeg en bitteliten pingle og er ihvertfall svakere enn de fleste kvinner.

Skjult ID med pseudonym marini lø. 15 jan. 15:34

Don Johan

Nææææ ganske interessant ja, også akkurat nå da...det var pussig....hmmmmm......

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 15 jan. 15:41

Hehe, lurer på i hvilke vennekretser Don Johan vandrer i på Mars :D

Skjult ID med pseudonym Don Johan lø. 15 jan. 15:45

marini - du er en norsk kvinne, det er meningen at du skal bruke herskerteknikker, du er hersker og offer på samme tid noe som er ganske enestående!.

sooky - hehe ja er du uenig med en kvinne og faktisk har andre ståsteder så er du fra mars...det var vel på mars en kvinne på 58kg brakk armen til Thomas gjertsen i håndbak, han er 85kg+.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 jan. 15:55

Jeg ble slått av en jente i håndbak en gang. Det var noe av det flaueste jeg har opplevd, og også drepen for enhver sjekkemulighet jeg hadde i det lokalet den kvelden. Både ovenfor henne og enhver annen jente som så det tror jeg. Og det hjalp ikke et fnugg på stoltheten at jenta hadde spilt håndball i flere år og derfor var bra sterk i armene.

Glad jeg er anonym her nå ja :P

Skjult ID med pseudonym Don Johan lø. 15 jan. 16:01

Men ifølge sooky bor du da på mars, jeg kjenner mange helt normale jenter som ville tatt mange gutter jeg kjenner i håndbak. Jeg kjenner langt flere jenter som er fysisk sterke og flinke til å løfte tunge ting enn gutter.....men neida jenter skal være det svake kjønn fordi det har noen bestemt for mange år siden. Estrogen gir jo så mye naturlig kreatin i muskulaturen som det fysisk er mulig og kreatin er langt mer effektivt enn testosteron for ren styrke.
Men som sagt sa jeg bor på mars.

Skjult ID med pseudonym marini lø. 15 jan. 16:07

Don Johan

hmmmm....det var jo pussig, at du bor på Mars.... ... estrogen ja.....hmmm...interessant!

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 jan. 16:21

Jeg er fullstendig klar over at mange jenter er overraskende sterke, og jeg omtaler selv aldri kvinner som det svake kjønn, bare som det fagre kjønn. Men det gjorde det ikke noe mindre pinlig der og da, ikke minst fordi flere av de andre jentene som var tilstede da også begynte å utfordre meg fordi de ville slå meg :P

Jeg er ikke spesielt stor eller sterk selv, og bare som en liten pingle å regne fysisk sett i forhold til for eksempel deg Don Johan, men selv jeg klarer fint å slenge de fleste jenter over skulderen og bære henne av sted for spøk, eller bære henne inn på soverommet når det høver seg slik. I det minste så lenge hun ikke veier så mye mer enn 70 kg eller så. Min erfaring er i alle fall at de fleste jenter jeg har møtt ikke kunne ha gjort det samme med meg.

(Og for min eget selvbildes skyld, til damene her, siden jeg nettopp har beskrevet meg selv som en liten pingle ;) Jeg er ganske veltrent, men det er mer i form av god utholdenhet. Som for eksempel å løpe to timer i strekk, småjogge opp en fjellside eller holde det gående i 3 - 4 timer i strekk under dyna. Så det. )

Skjult ID med pseudonym Don Johan lø. 15 jan. 16:25

Vel jeg har mange ganger blitt løftet av jenter, flere enn jeg kan løfte selv...jeg er vel ca 72kg og selv ganske godt trent........

Men godt å se at du er enig, har sett mange gutter få seg en overraskelse når de har tøffet seg på byen mot jenter hehe.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 jan. 16:34

Ok, jeg trodde du var en annen som har brukt pseudonumet Don Johan tidligere, og som er nærmere 2 meter høy og muskuløs. Så da er jeg faktisk større enn deg. For min del veier jeg omtrent 83-84 kg nå, noe som kanskje er 3-4 kg over min matchvekt (trener nesten hver dag, men glad i god mat og drikke også) og det er jo noen kg mer enn de fleste jenter. Så egentlig ikke rart at jeg lettere løfter dem, enn de meg. Har i voksen alder aldri opplevd å bli løftet opp av en dame, men som skrevet tidligere har jeg blitt slått i håndbak.

Men nå tror jeg det er nok snakk om løfting av jenter for min del hehe.

Forøvrig var dette en morsom tråd, og ikke merket serøs, så jeg håper ikke den blir det heller...

Skjult ID med pseudonym Don Johan lø. 15 jan. 16:38

Nei det er ikke meg, har vist meg før i noen tråder og er ikke noen kjempe - særskilt i trådene om lave menn og kvinner som avviser dem pga høyde.

Uten tvil en morsm tråd, kanskje vi alle ender opp sykemeldte til slutt?

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 jan. 16:57

Ja, det tror jeg det er en viss risiko for. Eller, Gud forby, som gamle og svake og ute av stand til å jobbe lenger.

Forresten, som en total avsporing, så lurer jeg på om jentene her på Sukker begynner å bli våryre? Jeg har vært her ganske lenge og får normalt ikke så mange meldinger og hjerter lenger, men bare de siste to dagene har jeg fått rundt ti - tolv hjerter og meldinger i alt, av de tretti eller så som har vært innom profilen min. Og den eneste endringen jeg har gjort er å legge til en spøkefull liten kommentar som er uskyldig nok i seg selv, selv om den hinter om sengeaktiviteter. Hva skjer?

Skjult ID med pseudonym katte lø. 15 jan. 17:13

Nei, tror du eller jeg må ha en annen kalender eller årstid.
Ingen våryrhet eller januarrush for min del.

Skjult ID med pseudonym oslomann lø. 15 jan. 17:30

Jeg merket ikke noe til det jeg heller, inntil nå i går etter at jeg la til den ene lille kommentaren som henspilller på nytelse og lek i senga, om pakket inn i en litt mer "uskyldig" ordlyd. Rart det der. Men kan jo hende at det er rent tilfeldig selvsagt.