Alle innlegg Sukkerforum

Dirtyprat...en test?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hvaerdet lø. 15 jan. 2011 09:08

Er det en måte å teste ut om jenta er seriøs dersom hun ikke blir med på dirtyprat? Blir dere menn mer interessert i henne som kjæresteemne dersom hun avstår fra det?

Eller går dere videre med en gang fordi dere hadde sett henne som ikke aktuel fra start av uansett? Lurer liksom på om det er en form for testing?

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 15 jan. 2011 15:44

Nei, det er ikke mer godkjent når en gutt driver med det.

Nå er det jo flere nivåer av dirtytalk, men skikkelig dirtytalk er rett og slett ekstremt avtennende! Å føle at man er med på en dårlig laget pornofilm er ikke noe særlig....

Skjult ID med pseudonym Stjerne* lø. 15 jan. 2011 15:50

Godkjent at gutta gjør det?
Hvem skal de prate dirtytalk med da? En annen gutt? Flirer...
Men fra spøk til alvor.. Det blir aldri noe seriøst forhold ut av å starte med dirtytalk på nett. Uansett hvem som begynner..Tror nå jeg da...men det kan sikkert lede til noe mer useriøst for dem som søker det;) Og dem finnes det jo mange av.

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 15 jan. 2011 16:06

Det har du helt rett i obs!

Ingen som driver dirtytalk på nettet her er rett for meg! Men de må gjerne fleipe og flørte :)

Skjult ID med pseudonym Nerd lø. 15 jan. 2011 16:19

Det vil aldri falle meg inn å starte dirtytalk med en jente jeg har til hensikt å bli sammen med uten at vi i hvert fall hør møttes i real life.

Når vi først snakker om dirty talk, så undres jeg på hvordan jeg har endt opp i sex on the phone med en venninne som helt sikkert så meg som uaktuell som kjæreste og som pulevenn. Men av og til skjer rare ting :@)

Skjult ID med pseudonym hvaerdet lø. 15 jan. 2011 18:04

Er det noen som kan svare meg på akkurat det jeg spurte om? Les igjen...er det en test? Blir man aktuel hvis man ikke er med på det? Eller går de videre fordi man ikke var aktuel som kjæresteemne fra starten av? Det jeg vil frem til er om man skårer poeng hvis man avstår fra sexprat på nettet, før man har truffet hverandre?

Skjult ID med pseudonym Jente_ lø. 15 jan. 2011 18:08

Dersom en gutt prøver å få deg med på dirtytalk så er han bare interessert i det, han er useriøs og vil heller prøve å få deg til sengs enn som kjæreste. Tviler på at det er en test, avvis og glem han.

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 15 jan. 2011 19:27

Når damer stiller spørsmål som drevne journalistèr, skal man da anse dem som useriøse eller bare dra frem utstyret og slenge det på cam?

Skjult ID lø. 15 jan. 2011 21:02

Må dere slutte da.....

Nå er det forskjellige grader av dirty talk, si nei om det ikke er egnet.
Men så lenge samtalen bærer preg av annen kommunikasjon også, så hvorfor ikke.
Selv jente på 38 år - jeg blir ofte med men ser mer humoristisk på det enn seksuelt.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 15 jan. 2011 23:26 Privat melding

Jeg liker best jenter som er litt sjenerte og uskyldige (opposites attracts? ;)), og liker det ikke når de er vulgære. Jeg liker for den saks skyld ikke å være vulgær selv heller, men blir liksom litt mer spennende om hun blir litt sjokkert innimellom...

Skjult ID med pseudonym hvaerdet sø. 16 jan. 2011 09:13

@BruceW

Når damer stiller spørmål som drevne journalister?

Sorry, skjønte egentlig ikke helt hvem du siktet til? Damer som starter en sextalk dialog med menn???

Er kanskje litt treig av meg...men kan du uttdype hvem du sikter til?

Mitt spørsmål handler bare om når menn uoppfordret begynner å komme med sexprat...når damen ser høyst anstendig ut og overhode ikke på noen måte kunne antas å ha interesse for useriøst sexprat?

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 16 jan. 2011 11:24

Jeg siktet ikke til noen spesielle. Jeg har ikke opplevd damer som starter sexdialog edru med mindre vi er godt kjent.

Mitt poeng var at det noen synes er useriøst er veldig seriøst for andre. Og vise versa. Selvsagt er det rimelig lavpannet å begynne med intimt prat før begge er i den settingen. Jeg skjønner heller ikke at folk gjør det.

Men å kalle enhver dirtytalk useriøs er for meg useriøst i seg selv. Eller kanskje uintelligent. Derfor skrev jeg egentlig bare noe svada jeg syntes var like mye svada som det du skrev.

Skjult ID sø. 16 jan. 2011 12:09

@ enig med BruceW.