Alle innlegg Sukkerforum

Sukker på godt og vondt:)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym mann30 sø. 16 jan. 2011 10:47

Sukker er et virkelig bra sted å treffe nye folk. Var ganske skeptisk i starten, men nå mener jeg det er det beste stedet å møte nye folk. Så takk for det!

Men jeg blir virkelig utslitt av det også. Har aldri hatt så mange dater i løpet av så kort tid. Dette er i og for seg positivt, men det fører også med seg så mange oppturer og nedturer. Er ikke vant med så mange følelser på så kort tid. Trenger virkelig en pause fra dette stedet, men føler også at jeg har blitt avhengig av det.

Noen andre som også føler det slik?

Skjult ID med pseudonym søtisen sø. 16 jan. 2011 11:07

ja- føler det samma! Många dater. Noen med god kjemi og match. andra med mindre av det. Man blir sliten. Og trenger pauser. Derfør prøver jag og ikke ha dater så ofta lengre. Ta det hela litt mere "slow" :).

Skjult ID sø. 16 jan. 2011 11:35

Føler det ikke slik fordi jeg foreløbig ikke har vært i nærheten av å klare og date noen. Du beskriver en ukjent verden her.

Skjult ID med pseudonym sooky sø. 16 jan. 2011 11:45

Kansje man faktisk skal gidde å begynne å date igjen.....

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 16 jan. 2011 11:47

Næh sooky..vi gir det et halvt år til...
jeg merker jeg er lei, vil gjerne bare ha en ferdig utvalgt levert på døra...

Skjult ID sø. 16 jan. 2011 11:52

nei, føler det ikke slik , da responsen er nærmest lik null.
Her gleder man seg fortsatt over så enkle ting som at noen faktisk har vært innom profilen :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 16 jan. 2011 11:59

Har ikke datet så heftig her kan jeg innrømme.. men så møter jeg folk utifra magefølelse, ikke bare fysisk tiltrekning.. Og legger du disse to sammen blir det litt mer vanskelig...

Jeg er vanskelig.. ;)

Skjult ID med pseudonym zack sø. 16 jan. 2011 12:19

Høres ut på meg som du er ganske desperat...siden du flyr på alle dater du kan....dårlig med selvinnsikt kansje....eller bare ute etter å få deg en kjapp en....men du høres jo veldig stolt ut da...hehe.

Skjult ID med pseudonym mann30 sø. 16 jan. 2011 12:44

@zack

Kan ikke se at jeg skrev at jeg flyr på alle dater jeg kan, hvor fikk du det fra?
Hvis jeg hadde bare vært ute etter en kjapp en, så hadde det vel ikke blitt slike følelsesmessige oppturer og nedturer!
Saken er vel mer den at jeg så og si aldri gikk på date før, men tiden jeg har vært her så har det blitt noen.

Ikke ment som å skryte av at jeg får mange dater, sorry hvis det ble oppfattet slik.

Hvis det får deg til å føle deg noe bedre så kan jeg vel si at, jeg har store problemer med å få en jente til å like meg på den rette måten. Får stort sett til svar at det var hyggelig å møte deg men tror ikke fikk ingen følelser på den måten.

Skjult ID med pseudonym søtisen sø. 16 jan. 2011 20:14

enig med mann30.

Jag går ikke heller på alle dater jag kan, utan velger med omsoeg- efter helhetsintrycket- og magefølelsen. Men det er ikke enkelt allikevel- man går på en kaffe med en date- allt er hyggeligt- men det lilla ekstra fattas. Alltså blir inget intresse fra min sida. Så- noen uker senere ut på en ny date. Han var kjempe intressant i mina øgon- och jag ville gjerne bli bedre kjent. Men efter kaffen med honom- tyst- og ingen inresse. Så...vente noen uker til- ny date- med en jag synes er fin, hyggelig, og har bra følelse av-. Han motsvarar alla førväntnignar- kjempe fin personlighet- kjekk- morsom- snakker i timer på første daten. Ringes noen ganger- ses igjen- ses 4 ganger i december på Cafè og har lika morsomt og hyggeligt hver gång. Men- så blev det tyst- fra hans sida. Jag hade veldigt gjärna blitt bedre kjent med honom- men vad hjelper det hvis ikke han har lyst....

så- nå er det vel at gå på en ny date om noen uker- eller om någon månad...eller så kanskje jag driter i hela sukkergrejjen....

Skjult ID med pseudonym tulla sø. 16 jan. 2011 20:20

Enig med søtisen, har samme erfaring...problemet er ikke å finne noen å gå på date med...men at det skal bli til noe mer en et par-tre dater...det er det vanskelige...enten er det jeg som liker og ikke han, eller omvendt...eller ingen liker ....

Skjult ID med pseudonym Digby sø. 16 jan. 2011 23:54

Er derfor man drar på mange dater. Til slutt finner du den du klaffer skikkelig med, og på veien dit har du mange interessante stunder.

Greit at det er slitsomt og mye følelser involvert, men du verden så mye rikere hverdagen blir, du verden så mye mer innhold det gir i livet. Og å ha noen å ha uforpliktende morro med mens jeg venter på fullklaffen er bedre enn å være ensom.

Sukker funker og jeg er en fan!:)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 17 jan. 2011 17:29

Digby:
Er for så vidt enig med deg, men det er jo en fare at man blir for kynisk også, at man har bommet så mange ganger at man ikke ser når det er blink når kjæresteemnet faktisk dukker opp.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt ma. 17 jan. 2011 17:41

Irene;) kl 11.47
"Næh sooky..vi gir det et halvt år til...
jeg merker jeg er lei, vil gjerne bare ha en ferdig utvalgt levert på døra..."

Skriver under på den.

Skjult ID med pseudonym Digby ti. 18 jan. 2011 09:11

qwerty: Ja, det er som du sier viktig å ikke bli kynisk. Jeg opplever at takknemmelighet over øyeblikket jeg har her og nå, gleden med den spennende jenta jeg har foran meg akkurat nå - gjør at jeg ikke blir kynisk.

Jeg mener at folk her inne burde ikke stresse så fælt og heller leve i øyeblikket. Noen dater vil aldri utvikle seg videre, men det kan være en fin stund dere deler over en kaffekopp. Andre ganger kan det være en fin natt dere deler, kanskje flere...og dere vet det er bare hva det er, men det er fint der og da. Man bringer litt glede i en annen persons liv og får glede av en annen person selv. Og noen ganger bare fortsetter det. og noen ganger utvikler det seg. For meg er det et eventyr. Hver data jeg er på er et eventyr. Ingen vet hva som vil skje, ingen vet hvor lenge det varer...men her og nå...er det alltid noe interessant, spennende, facinerende.. Selv den kleineste daten er en morsom historie etterpå og en interessant erfaring...det kan til og med være komisk der og da!:P

Men sukker er et supert sted å bli kjent med spennende jenter jeg ikke hadde hatt tid eller ork til å bli kjent med ellers...på en eller annen måte går man ut av det litt beriket.

"Den store kjærligheten" får komme når den kommer...jeg er for opptatt med å ha kjærlighet til øyeblikket her og nå til å gidde å stresse med det.

Skjult ID med pseudonym Tralala ti. 18 jan. 2011 09:30

Det er slitsomt å date. Jeg kommer nok også til å trenge en liten pause etter daten i dag. Ikke bare pga. følelser, men også fordi det krever mye av fritiden man normalt bruker til andre ting som blir satt på vent.

Skjult ID med pseudonym katte ti. 18 jan. 2011 10:17

Fritiden blir vel annerledes uansett med kjæreste.
Sikker på at du egentlig har tid til kjæreste?

Skjult ID med pseudonym Tralala ti. 18 jan. 2011 10:55

Jeg tror jeg bare har datet litt mer enn jeg har kapasitet til i det siste. Det hadde vært fint å hatt noen å dele fritiden med. Man vil også prioritere annerledes da uten at det nødvendigvis blir feil.

Skjult ID med pseudonym Ben-Hur ti. 18 jan. 2011 13:37

Man dater mye en periode, så har man en fast partner en periode, og når det er slutt går man på masse dater en periode igjen.

Og så tester man sølibatlivet en periode av og til, inntil man skjønner at det bare suger så man starter å date igjen!:P

Skjult ID med pseudonym mickey ti. 18 jan. 2011 17:02

føler det absolutt ikke sånn...og det får meg til å lure litt...hvordan er dere dere går fram for å få en date? ser helt ok ut utsenede messig, tror mere det er det at jeg ikke har det minste clue på hvordan man gjør dette..

Skjult ID med pseudonym Ben-Hur ti. 18 jan. 2011 20:28

Du sender noen mldn frem og tilbake, spør om msn, prater litt der og foreslår å treffes en dag. Eller sender noen mld, gir henne tlf nr...prater litt i tlf, og foreslår en dag å møtes. Basicly, dere har litt kontakt og så foreslår du å møtes. Ikke nødvendig å gjøre det mer komplisert enn det!:)

Skjult ID med pseudonym Maja ti. 18 jan. 2011 20:31

Syns ikke det er nødvendig å dille så mye frem og tilbake personlig. Virker vedkommende interessant i profilen er det like greit å møtes for en kaffekopp eller en øl! Online blir inntrykket overfladisk uansett.