Alle innlegg Sukkerforum

HJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sånn e Det ma. 17 jan. 2011 07:23

Sitter i et lite dillemma her!

For tiden så skriver jeg med flere på en gang her inne, og det er jo ikke noe galt i det., men det som skjer nå er at jeg får et bedre og bedre øye til ei spesiell, og hun sier det samme :)

Trenger litt veiledning her!

Når ville dere "roet" ned skrivingen med "de" andre, og hvordan forteller man det på en fin måte som ikke kan såre? En må jo kalkulere inn at ting kanskje ikke ordner seg, og det blir skjæring.

Det handler jo om å ikke brenne alle broer på en gang!

Skjult ID med pseudonym sara ma. 17 jan. 2011 08:02

Si det som det er, vær ærlig, de fleste takler det. Du må ta et valg, de fleste vil ikke holdes på is fordi den andre skal teste ut en annen først.

Spør om det er greit å ta opp tråden igjen om du ikke lykkes. De fleste vil vel droppe deg antar jeg, men det er jo sikkert forskjellige meninger om akkurat det.

Lykke til anyway.:)

Skjult ID ma. 17 jan. 2011 08:58

Ærlighet varer lengst.
Men skrive er vel ganske uskyldig, ikke brenn eventuelle broer før du er helt sikker.
Det beste å er å tilbringe tid med vedkommende se om kjemien stemmer før du bryter med andre.
Vi er nok satt sammen forskjellig, noen skriver med mange andre skriver med kun 1 av gangen.
Uansett lykke til.

Skjult ID med pseudonym Digby ma. 17 jan. 2011 09:16

Å skrive er uskyldig, men det enkleste er å treffes så raskt som mulig og sjekke det ut. Du kan aldri stole på inntrykket du får av noen over nettet. Dra på date og se hva som skjer!:)

Skjult ID med pseudonym Sånn e Det ma. 17 jan. 2011 09:20

Dere er jo alle såååå gode :)

Tusen takk!

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 17 jan. 2011 09:25

Etter min mening er det ganske dumt å avvise de andre bare fordi du føler at du har god kjemi med én jente her inne SKRIFTLIG. Du må møte henne, og gjerne minst 2 - 3 ganger, før du vet om dere faktisk tiltrekkes av hverandre også ansikt til ansikt. Erfaringsmessig vil jeg si at det er 80 - 90 prosent sjanse for at en av dere - eller begge - ikke tiltrekkes nok av den andre til å ville gå videre når dere faktisk møtes, uavhengig av hvor god kjemi dere har skriftlig. Og jeg vil tro at de fleste ikke har lyst til å føle seg som noen andrevalg eller backup og godta å bli satt på vent. Det ville ikke jeg i hvertfall. Skriver du til noen at du ønsker å finne ut av ting med en annen her inne så må du regne med at de takker for seg og høyst sannsynlig ikke gir deg noen ny sjanse senere.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 17 jan. 2011 09:51

Oslomann -

Jeg VET at dette skjer hele tiden. Og det vet du og alle andre som har vært her lenge også. Vi settes på vent rett som det er, ofte under påskudd av mye jobbbing eller annet. Da vil jeg heller ha rene ord for pengnene.
Og kanskje er det fint med en-om-gangen-tanke. Hvorfor skullle jeg bli fornærmet for det? Det er så mange som undervurderer timing, virker det som...

Ellers er jeg enig at det er greit å møtt noen før andre avvises, med mindre det skriftlige bærer preg av av at du er på vei et sted med flere...

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 17 jan. 2011 11:21

Binders

Det er da ikke snakk om å bli fornærmet? Ingen bør bli fornærmet over at noen de ikke kjenner og aldri har møtt, velger en annen. Men hvis jeg blir sammen med en jente så vil jeg helst slippe å vite at hun først valgte å prøvekjøre en annen, eller flere andre, før hun ville møte meg. Jeg er fullstendig klar over at det ikke er helt rasjonelt, for hun har jo aldri møtt meg så det er jo egentlig ikke meg hun først velger bort, bare en profil med noen bilder, men følelser behøver ikke å være rasjonelle. Logos og pathos. Jeg har aldri hatt lyst til å føle meg som noens andrevalg, verken her eller i ”det virkelige liv” – hvor jeg for øvrig også mer enn en gang har opplevd at jenter først har avvist meg til fordel for en som er høyere, mørkere eller kjekkere, for så å komme ”krypende” noen uker eller måneder senere når han har fått sitt og dumpa dem, og håper at jeg fortsatt er like interessert og vil gi dem en ny sjanse. Det skjer ikke. Noen valg må du bare leve med.

Skjult ID med pseudonym Sammy ma. 17 jan. 2011 11:57

Er seff bare tull å avvise noen skriftlig på bakgrunn av en annen lovende skriftlig kontakt. hvor bra du connecter med noen skriftlig betyr jo null og niks hvis dere ikke har møttes.

Enig med det andre har sagt: Treff vedkommende så fort som mulig og ta det derfra.

Skjult ID med pseudonym En dame ma. 17 jan. 2011 12:09

Jeg har skrevet med menn her inne hvor man virkelig har funnet tonen for så å møte dem en gang og oppdage at det finnes absolutt ingen kjemi.
Utrolig kjipt når noen er mer eller mindre perfect for deg på alle andre måter, men akkurat den biten er det lite man kan gjøre noe med da. Så møt nå personen ihvertfall en gang før du kutter kontakten med de andre.
Tror ingen her inne forventer at en person ikke skal date noen andre før man har gått ut sammen en 2-3 ganger ihvertfall.

Skjult ID med pseudonym Sånn e Det ma. 17 jan. 2011 13:03

Åååååå! Tusen takk alle sammen!

Jeg har blitt enig med meg selv nå (Etter hva dere skriver).

Jeg fortsetter å skrive med alle. Om det skulle vise seg at det er en perfekt kjemi, og det blir noe mer ut av det med ei av disse flotte jentene, så kommer jeg til å skrive en høflig meldig, og ønske alle sammen lykke til videre.